Drömmar

http://www.kolumbus.fi/seanhype/virtual/
Drömmar är häftigt. På den där sidan kan man läsa om alla drömmars olika betydelser. Vilket under att allt jag drömmer om tyder på misslyckanden. Exempel om vad jag brukar drömma om:


Kniv: Att drömma om knivar är ett mycket dåligt omen som varslar om rättegångar, vanära, stridigheter och misslyckanden.
Otrogen: Det är ett mycket gott omen för en ung flicka att drömma att hennes älskade är otrogen. Hon kommer att upptäcka att han är henne trogen, trots att en mycket rikare flicka försöker locka honom till sig.
Sjukdom: Om du drömmer att du är sjuk och känner smärta är det ett varsel om sorger och bedrövelser. Men drömmer du att du besöker någon som är sjuk väntar dig idel lycka och glädje. Att drömma att man har en obotlig sjukdom är ett förebud om rikedom.
Skador: Ordspråket säger av skadan blir man vis. Men erfarenhet är inte alltid värd sitt pris. Drömmer du att du ska dö av ditt sår sorg och bekymmer i mångfald du får.
Blod: Att drömma att man ser blod är kanske det värsta omen man kan tänka sig. Om du är förlovad, kommer din käresta att tröttna på dig, och dina vänner ska visa sig vara falska. Är du en affärsman kommer du att bli bestulen eller misslyckas med en viktig affär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0