eh nice om du frågar mig!

fredag.. f fucking redag! FYFAN SÅ NICE. slutade 11 idag också, jag älskar varannan fredag (6) nu är det bara att vänta på att fanny ska duscha klart och att klockan ska slå kvart över två, så ska jag gå ut till busshållsplatsen och sen kommer jag slutligen hamna i örbyhus tillsammans med fanny :) ikväll drar vi till gävle med bella och festar lite med polare. ska bli tjockt med nice. . har fyllt på med lite pengar på mobilen nu, så alla som har comviq kompis kan gärna smsa =D tjarrå.


en annan gång vi var i gävle och fiestade lite : )

och juste, hittade massa fula bilder ifrån min halvsysters bdb på mig, haha. . kommer nu bjuda på ett gott skratt!
. . . jag dööööör!


bulgarien. . haha, ja skulle ju inte sitta helt fel med lite bränna?



R.I.P

snart har det gått ett år sen Sandra Lönnberg dog, en kompis som jag hade när jag var lite yngre. I april förra året fick hon en hjärninflammation och dog. Två dagar innan hon dog lag hon ut en bild på bdb och skrev om att hon hade blivit sjuk igen och inte kunde komma till skolan, och det är så hemskt att hon aldrig mer fick komma till skolan heller. Jag finner inga ord! det är så sjukt hemskt.. sitter här med gråten i halsen och kollar på den här videon om och om igen!




livet är bra orättvist. hon finns verkligen inte mer.. är det inte sjukt? ena sekunden kan man helt plötsligt vara död, och man får verkligen aldrig mer uppleva något mer med den personen eller ens se den. det går inte ens att sätta sig i situationen och när man väl hamnar i den så är man i ett sånt jävla chocktillstånd så det går verkligen inte att gräppa det! jag förstår verkligen inte hur man kan vara så stark och klara av att förlora en vän eller familjemedlem.

jag tänker inte sitta och skriva om att du ska ha det bra i himlen eller på andra sidan jorden, nangiala eller vad fan alla tror att man hamnar, det finns inte.. så jag bara hoppas på att du levde livet så bra du kunde, och att du vilar i frid! sandra <3

VOLLI BOLLI

tog tåget till örbyhus efter skolan, stannade till lite på ica och köpte med mig en läsk och lite center till min kära isabella som låg i feber hemma i sängen :) jag har alltid varit ett stort fan av grynet och hon har alltid sagt att choklad är det bästa läkemedlet, så varför inte tänkte jag. och av choklad blir man ju törstig, så lite läsk sitter ju inte fel dåva.

men kenny starfighter sattes ju igång och vi bara njöt. han är fan bäst! "ITCHI BITCHI, hihihi", jag älskar fan johan rehborg. så jävla skön snubbe asså! örni, det är torsdag.. det är fredag imorgon och det är så jävla värt asså. då drar vi in till gävle och hälsar på mikael, han är efterlängtad. vincent med däremot, riktigt härlig han med! men fan, nu kommer isabella också :) godnatt

HE-HE

okej, vart ska jag börja. inte för att det hänt något speciellt då men, eller okej, det har det! verkligen.. jag börjar väl från början. evelina följde med mig hem efter skolan och vi gick ut i det fina vädret och solade lite, väldigt trevligt. vem vet, man kanske fick sig en bränna eller två! och sen tröck vi på filmläge på kameran och började fjanta på det sättet bara vi kan, och jag loovar, jag döööör när jag ser filmen. antingen så har vi jävligt dålig humor eller så lyckades vi bara få med så jävla braiga klipp. vi ska nog lägga ut en förkortadvariant utav den på tuben, och då langar jag den nog på bloggen.

men jaja, när filmen var klar och vi sitter och nördar lite så kommer min lillasyster wilma ner och säger att evelinas mamma är här, så evelina går upp, men då står hon och pratar med min mamma.. vi blir båda lite förvånade eftersom dom aldrig pratats vid fast vi varit vänner i över ett år. sen ska vi gå upp och hämta lite flosk och då sitter HENNES mamma med MIN mamma INNE hos MIG i VARDAGSRUMMET och DRICKER KAFFE???!!!?!? vi fick oss ett gott fucking jävla skratt, och jag kan fortfarande inte fatta det.. min mamma och hennes mamma? det är som natt och dag.

haha, oj herre min gud. ja, nån gång skulle det väl helt enkelt inträffa.


vet du hur mycket jag älskar dig?


ahahaaaa, filmens styling ;) dåligt med smink, ehe..

OLLAAAA

okej, nu har jag äntligen lagt in alla bilder ifrån förra veckan på datorn och laddat upp dom på bdb, tog fan hur lång tid som helst, med tanke på att jag var tvungen att redigera, kolla igenom och deleta lite. hehe! så nu återstår bara en viktig sak.. plugget. imorgon är det prov och jag kommer INTE klara det. fan! måste ju ha mvg i kemi, får panik. så nu ska jag försöka få i mig en riktig jävla middag så jag inte somnar, och sen ska jag plugga arslet.

ska börja redan nu fkatiskt :D så hejdå!

schuul

olls. sitter i skolan nu och det är allt föruom roligt. trött och sliten är jag! sov hos evelina inatt och vi råkade ut för pennkrig så idag går man runt med gröna prickar lite här och var, har två styckna i ansiktet som inte går bort.. haha! fint de.

klockan nio ska jag och evelina gå och möta upp griserik som har mina saker som jag tappade bort lite smått sådär i fredags, så det blir nice. har saknat mobilen mucho! och sen ska jag följa med mitt hjärta till ungdomsmottagningen eftersom att hon har myst lite extra i helgen :) hihi! men se u later guys, ska sova hos evelina inatt i think. ännu mer mys... ehe tja

why does it rain?

why does i listen at darin? jag har lyssnat på han två dagar i rad, nånting har hänt med mig.. hahah!

jag och mamma körde in till valbo i detta yrvädret. man såg ju knappt vägen, herre min gud säger jag bara! hittade två par skor och jeanstights, musigt. sen körde vi hem igen! allt gick på tio min hehe. inne i valbo hann jag också träffa på hela helges ligan, fan vad nice, det var längesen. dom var med och deltog i schlager stjärnan, hoppas det gick bra för alla små sångfåglar :)

och jag fick bestämma vad det skulle bli för mat idag, tacopaj! MUMS. synd att mamma gjorde den så jävla blaskig, fan vad jag lacka asså. men om två timmar kommer evelina och hennes mamma och hämtar mig, gud vad jag saknar min bästa! vi har nog en massa att prata om.. haha, tror en hel del har hänt under tiden vi varit ifrån varandra. sist jag var där så bakade vi bullar och köpte glass så nu blire sitta vaken halva natten och flotta också :O NICE!



juste, jag älskar bella, ellen, fanny och johanna väldigt mycket och högt. dom är ganska super duper bra!




har inget bättre för mig så!

har sitter jag med en påse godis och har sjukt tråkigt. och det är då man tar sig tid till att kolla igenom alla miljoner bilder man har på sin dator! så jag tänkte att man kanske skulle dela med sig lite utav det goda? well lets go boring me.


den skulle promt bli min bal klänning och nu är den slut! jag vill döda någon som har den :)


det här kanske var skit grejt? japp


såhär sliten blir man om man sover i ett trapphus kära människor!


eeh.. vi klädde ut oss.. typ?


har lanat lite med bel också, coolt


henne saknar jag! collebolle<3


oj.. längesen!


"sunes", haha.. det var faktiskt svårt att släppa </3


oj, den här tjejkvällen var jätte bra


i sommras hade vi kul när vi lekte emos hihi


första gången jag och mitt hjärta lekte, mys


haha, blond fanny!


fett nice tjejmiddag hade vi!


hahahah. gick man i femman kanske? oh herregud.


den så kallade "myggbetts dagen ", som egentligen visade sig vara vattkoppor, haha!


HAHAHA! hade vi kul eller hade vi kul?


little italy med polare bara.. ät inte där :D


och jag och mina vänner hade en ett års fest!


och sen var det ju det här med sommarn.. den får gärna komma nu? men hörni, har så sjukt mycket bilder och snart börjar meelodifestivalen och det är många som börjat vibba på msn nu, satte.. nu får de fan räcka! tjarrå :D

haha, bella berätta nys att mopremos betyder hejdå mig kusiner, och den meningen använder jag rätt ofta! tex när jag säger hejdå osv. hahah! fett fullt,

tjenna chifen

en liten uppdatering sitter i bakskallen och skaver på mig, så jag gav med mig tillslut!

jag har duschat, och jag gjorde det länge som en viss person bad mig att göra! jag lyckades tom med översvämning. och nej, det går inte att fixa mitt uttag i mitt rum så jag kommer inte kunna kolla på tv själv, fukk min bror som hade sönder det -.- lackar kugen! ursäkta ordvalet, men jag blir så arg! nu var jag oseriös för dom som inte förstog det.

ehm jo. ellen hade skrivit i ett inlägg på sin blogg igår om att vi skulle ta det lungt med festandet, synd att jag inte hann läsa det innan haha, men det är ju alltid bra att vara efterklok ;) och min kamera är ju borta.. men så fort jag får den så kommer jag slänga upp en hel del bilder av massa händelserika äventyr som har fastnat på bild! tja

dagen efter, alltid lika härlig!

speciellt om man vaknar upp i sin egna säng och det första man ser är mamma, fast man egentligen skulle sovit över hos jenny med polare! tur var att det iallafall att det fanns en förklaring till det hela.. behöver jag ens yttra mig? hela världen var i hållnäs igår, på festen, så varför liksom, hehe.

och idag får jag inte åka nånstans säger mor min, så nu ska jag tvinga dom att fixa tv:n i mitt rum så att jag slipper sitte uppe och låtsas gilla min familj. gillar det inte! fy! blä! ush! och om ingen polare kommer hit så får jag väl sitta själv, men lika bra det. har ingen mobil heller! så ni vet det.. sen hade jag inte nått mer att säga. mopremos!

TAGGADE_TJEJER_93_91

bels palce!

okej, sanna, jag och bel är taggad som fan inför kvällen, det är ju en sak som är säker! fiesta all night long ba. i tierp går vi på förfest hos jenny och sen drar vi till hållnäs, hoppas ni får det lika roligt som mig, och mina polare.

har förresten sepnderat hela mitt sportlov hemma hos bella och det är hon värd guld för, en tjej som alltid ställer upp. älskar henne och hon är en utav dom bästaste i hela världen! PUSSPUSSPUSS


i hate this part!

nu såhär på söndagsmorgonen har jag inte hunnit med mer än att packat och surat. idag tänker jag slösa bort min sista resa på busskortet och åka hem till sanna! fan vad bra, saknar henne och behöver det just nu.

så alltså kommer det inte bli så mycket data antar jag, finns på mobilen så det är bara att langa sms eller liknade. auf wiedersehn!

fredag den trettonde och lov!

sköööönt. skönt, skönt!  nu har vi lov och idag är det fredag den trettonde, har faktiskt inte  hänt mig nånting som har med oturen att göra, lcykligt lottad va. sitter och laddar inför kvällen, eller okej, ska bara hem till ellen och träffa alla söta tjejer som är mina och ha det trevligt, ska hursomhelst ta nästa buss dit, nice.

måste äta nått.. och sminka om mig. hm! orka, men ändå. imorgon är det alla hjärtans dag! mysigt, då kommer alla sitta hemma i soffan med sina pojkvänner medans jag ska leka med eve, anton och max. kan sätta 10 laxar på att vi kommer vara så oramnatiska som möjligt! haha, vi är bara fett retards satte..

eh, jag tycker att en vardag är jobbigt att sig igenom atm. pyttsan, blä! men tjarrå

well, well, weeeell..

beautiful disaster!

en väldigt passande låt faktiskt, väldigt mycket.

nu har jag skrivit klart en uppsats! så alltså väntar en till.. tråkigt. demokrati och diktatur är väl det sista jag skulle vilja skriva om, puh, blir trött på den här skiten :) sitter och bara hoppas på att eve ska komma hit efter sin cykeltur inne på aktivera, men hennes mamma är lite emot det så vi får se hur det blir!

eh, jo, orkade ju som sagt inte skriva om helgen i järvsö men > HOTASICE @ bdb, check it out. dokumenterat om helgen i bilder så, ba att kolla heheh. om de skulle vara något liksom.

nej, nu ska jag kila! bye :)


en bild ifrån järvsö hihi.

segertåget, ehehe ellinor är med!

MEN TJAAA! sitter fan i skolan nu och det är tisdag, vi rullar påå. studioverkstad är slappt! jag och ellen chillar med livet ba.

nej, jag hade en bra helg och jag orkar inte skriva vad vi har gjort, thats it, lev med det, eller dö! bestäm själv! idag är det tacos i skolan, fan vad gott. ska äta som en gris! och idag ska jag och eve prata skånska hela dagen, klockan är bara halv tio och hela skolan är redan retad! men mer de ska bli :D

hejsvejs

hold on, be strong!

lyssnar på den låten nu så, varför inte ha den som rubrik tänkte jag.. om ni ville veta liksom!

försov mig imorse, vilket inte var så bra eftersom vi hade nationellaprov första lektionen. 8-11, en uppsats. men det gick bra ändå, blev ändå klar först, haha! jag är sämst. gick hem till sandra efter skolan, den kvinnan hade jag inte lekt med på evigheter! fän väd näjs. vi ska leka nästa vecka också, tänkte ifall ni ville veta de med ehee.

men nu är jag hemma! för imorgon far jag till järvsö, så jag måste packa. och sen så är det prov, lär plugga. har glosor, lär plugga! .. det var nog allt. nej juste, lär noppa ögonbrynen också :) sådärja! KLART. ses bre.


trötta tjejer chillar i bibblan efter en nationella!


och sandra aka sexy mama! roma komsita, nanana :)

te är gott!

nu är jag inne på min tredje kopp te, det finns nog ingen beskrvining för hur gott det är, mums. nånting har iallafall hänt med mig, nånting väldigt stort. klockan är halv nio och jag är redo för sängen? jag brukar inte ens kunna somna innan tolv! det är nog den här satans medicinen som bara gör mig trött, och inte ger mig effekt på de sakerna den ska.. sablar medicin. men som tur är ska jag till läkaren den 16 och då får vi se hur det blir! 12 dar kvar, har kollat upp det, hehe.

OCH BELLA! schlagerstjärnan är den 22 februari, så ska vi vara med så gäller det att vi kör nu :O en peppig duettlåt, om nån vet en: SLÄNG EN KOMMENTAR FORT SOM FAN! chaio bella ;) (och alla andra gurkor ;>)

men jaaaaaaaaaa!

VEM FICK MVG PÅ FYSIK PROVET DÅ? JAAAAAAG. jag är så jävla stolt över mig själv :D nu blir jag bara så motiverad till att plugga på so provet som vi har på fredag, det ska fan gå bra. fast iofs, de är bara ett g prov... men iaf! blir fett taggad ba..

annars så har max, anton och evelina varit här och busat idag :D det har varit trevligt, och snart är det mat, sen, SEN ska jag plugga :D måste hinna med att duscha också. och juste, var hos bup idag! fick i läxa tills nästa onsdag att komma på tre saker som är bra med att åldras.. nån som vet nått bra? =D ehe, hoppas de va.

nej, nu ska jag traska! bye




everything she do is like me!

tur, sanna kommer hit och räddar min eftermiddag, det behövs verkligen. jag fick mig en sån här humöret-svänger-fort-som-fan och blev helt plötsligt deprimerad.. det är hemskt, det är sorgligt och verkligen drastiskt! .. nej, nu får jag fan inte bli emo heller.

men jag är duktig, så nu lyssnar jag på massa låtar som får en att känna sig bra igen. funkar alltid för mig, om man får ta i! men snart ska jag iallafall gå till bussen och hämta sanna, och efter det får vi se vad kvällen har att bjuda på, kommer självklart spela buzz och snacka en massa ;) puss


ljud & hastighet

äntligen, idag blev fysik provet av. det gick bra!

nu sitter jag och diggar till lady gaga, hon som juckar emot en haj i just dance videon (om ni inte visste liksom). är det bara jag, eller har folk varit allmänt dryga idag? max sitter och skickar massa glada gubbar på msn helt i onödan, fanny påstog ha sig rätt fast hon hade fel som fan (som vanligt), philip är också dryg och tror att jag ljuger hela tiden, och samir ska hela tiden kramas så fort han ser en.. fyfan, spunk på den här dagen! fast en kram om dagen är bra för magen

nej men fan, idag lär man plugga so.. när man väl ha gjort ett prov ska ett annat påbörjas. OCH JUSTE! idag började nationellaproven, fyfan säger jag bara. och på torsdag ska vi sitta i 3 timmar och få skriva en uppsats, hur jobbigt får det bli? snacka om att jag ska köpa med mig hela hemköp, kommer inte kunna koncentrera mig annars. ska halsa i mig flera liter cola iallafall!

max blir grön när dagen är slut, tja!

i taket lyser stjärorna!

imorse var jag sjukt trött, kan inte ens förstå att jag orkade ta mig upp!

klockan 14.00 slutade jag, och jag färdades in till gävle med evelina med 14.56 tåget! vi hann med att köpa lite godis innan vi klev på tåget såklart, hihi. väl framme i gävle så bänkade vi oss inne på donken och ockuperade hela fönstret! jag såg dessutom två styckna ifrån bomhus som jag kände när jag var liten. en utav dom var Ida, som var ett utav barnen i min stödfamilj (som jag hade då), och en annan tjej som heter Martina som jag brukade leka med när jag var där.. hm, onödig information? nej tack. nog om det!

efter att vi mättat magen så tog vi en runda på stan för att kika på födelsedags present till lingling, vår käre vän i järvsö, som fyller byxmyndig! nu gällde det ju att hitta nånting oseriöst och kul, och inte nått som man blev glad över, så det tog ett tag. men tillslut bestämde vi oss för att ge henne ett par skit fula stringtrosor (jag lovar, dom är verkligen vulgära), och dom ska vi pula ner i en ful, guldig liten portmone (? stavning hehe) tillsammans med ett x antal kondomer, ska bli kul! hon fyller år på söndag, så jag hoppas på att kunna följa med upp till jarse i helgen.

när klockan sen slog 17.30 fixade vi platser i sal tre på filmstaden, blev högst upp i mitten, bästa platserna.. woho! kollade på i takertlyser stjärnorna, sjukt bra film faktiskt! både rolig och dramatisk.. gillar combon! och när den sen var slut så tog vi halv nio tåget hem, landade i söderfors runt halv tio. har inte hunnit med mer än att duscha och slagit mig ner här. nu tänkte jag faktiskt slänga mig i sängen och plugga lite fysik, prov imorgon. blä! önska mig lycka till :)


men tjena fysikbok!


min "käre" kamera var så gott som död idag, men fick iallafall ett kort på min trogne vän :) henne älskar jag!

schlagerstjärnan!



hoppas du är taggad bel :D

jag suktar efter sommarn.

ja, som en idiot faktiskt. när fan ska man få börja använda ballerinaskorna egentligen! jag hatar vinterskor. dom är så klumpiga och fula.. dryga också för den delen. jag älskar ballerinaskor däremot. så fort snön börjar försvinna ska dom fram, och alla pumps också.. men GRR vad jag längtar.

tänk hur skönt det kommer vara, att bara kliva upp på morgonen och dra på sig ett par shorts o linne och sen gå till bussen? på vintern lär jag alltid stå hela natten och välja kläder, sen på morgonen ska man på sig med en jacka som är stor som ett hus, halsduk, vantar, mössa och på med klumpiduns skorna. fyfan säger jag bara. hoppas verkligen inte på att det blir en istid! skulle fan begå självmord.

men varför sitter jag här och skriver? jag har prov på tisdag och borde plugga.. plugga amina, plugga. okej, jag måste lyssna på mitt inre dudes.. i'll guess i c ya later whaaa.

jag lyssnar på barbados förresten _/ fett bra hehe

jag är ett emo, ett litet emo..

.. jag skär mig i armen, och får uppmärksamhet!

det är en bra låt bara, hade inget annat i huvudet. det är sån musik man får stå ut med när man är med sanna! nu är det söndag, och jag har sovit över hos henne, hehe. fick ligga vaken i två timmar imorse för att jag inte vågade väcka henne.. hon är en läskig typ på morgonen satte..

blir till att plugga idag, prov på tisdag! igår var jag iallafall jävligt trött efter en vild festlig fredag. förlåt för det sanna, min huvudvärk tog över lördagen.. sånt händer alla nån gång.. hehe. dock, så sitter du brevid och ser vad jag skriver, men jag skriver det iallafall. det var en bra lördag ändå!

nej, nu ska vi göra annat! tja!



OBS. sanna tog hant om musen och lag ut denna bild.. hemsk dock!

RSS 2.0