mama, you're the queen of my heart

jag och mamma var in till valbo idag och fikade, samt gick på en liten tripp inne på köpcentrumet :) köpte en ny mobil, men nu fattar jag fan inte hur man ska få över simkontakterna till mobilen.. någon som vet? hur som helst, slänger upp lite bilder. tja!



jag älskar dig fast du är ful på den här bilden och är mycket brunare än mig :(

(dock är de här två sista bilderna ifrån en annan dag, men vad gör de om hundra år?)



party like a rockstar, i shake buildings!

läget då?! ja föffan. igår vare secret spot, och det var BARA drag. fyfan, jag hade riktigt jävla roligt... och trevligt, eller..? hehe. festen avslutades runt.. ja, jag vet fan inte, men säkert runt 2snåret, pga av bråk och att polisen kom. då bar det av på efterfest och sen tog jag, lina och johanna bussen hem till mig 07.55. ett helt dygn hade jag vart vaken då.

idag sov vi till fyra, men ändå hur trött som helst.  skulle ha lekt med sanna, men den kvinnan har jag inte lyckats fått tag på. så jag ska fortsätta på hemmakväll, har fullt upp med alla bilder ifrån Popcorn och Secret spot. appropå det, det gick bra att sjunga, men jag gick inte vidare bland de tre bästa :) bögen ifrån "bonde söker liv" va där och sjöng, samt en gammal goding ifrån rednex. han va snygg, grr! daniel ifrån idol 2007 var också där och inviterade på trudilutt kvitter. vi får se ifall någon video dyker upp när jag sjunger.. you never know.

och ska jag vara helt ärlig så orkar jag inte lägga upp bilderna nu, dom får komma någon annan gång :)

just nu är du så liten i mina ögon, så att jag knappt kan se dig. du har lagt ditt sista kort!

no stress

jag äter godis, och får ont i magen av dem :(


fina flickor fiser inte, dom vågar inte släppa loss. fina flickor är ingenting för oss!

tjejkvällen igår var suverän :D överrraskade sara, eve och johanna igår hemma hos freddan, hur kul som helst var det. kvällen slutade dessvärre mycket tidigt eftersom att vi lev om så pass mycket att polisen kom xD

idag var första dagen på mitt sommarjobb. det går nog ann, men sov på toaletten gjorde jag allt.. mysigt hihi. nu ska jag äta, sen ska jag tvinga mamma att köpa godis åt mig så jag håller mig vaken. jag är skit trött!
















det är inte alla bilder, men det kommer lite bilder senare ifrån början som är tagen med en bättre kamera :) på återseénde heheh


why cant i breath, whenever i think about you?






do it like they do on the discovery channel!

dagen har spenderats mesta dels i sängen framför datorn :) senare på eftermiddagen umgicks jag med johanna och lina. vi tog båten ut till skitstället (en skit fin ö, som är as mysig.. skitstället är smeknamnet.. fråga mig inte varför?), och badade och åt popcorn.. det satt finte. sedan landade jag här igen.










arlanda airport

eve, johanna och sara har varit i england en månad. jag och fyra mansvalpar klädde ut oss rejält och stack till arlanda för att överraska tjejerna när dom kom hem utan att dom visste om det. gissa om vi hade kul? :D


mosing

lusifer

fjeddan

hippie amina?

nice ass?

inne på mcdonalds hehe

innan tjejerna kom!

alla familjer

gråtandes evsing

gråtandees fridhipaj

gråtandes sara

några av singfamiljen hehe söta!

nå fula tyskar som börja prata med oss.. ?

och hemfärden. ett utav de roligaste jag gjort i hela mitt liv :) no regret!


arg tjej?

vad ska man göra i sånna här situationer..? det är bara jobbigt. jag blir så arg!


hot like WOOW!

jag känner att jag börjar bli väldigt sjuk. har hur ont i halsen som helst! kan det vara efter gårdagen? jag, moa, fanny, freddan och hillevi var hemma hos alec, och det var tänkt att vi skulle ha möte. det blev lite möte, men mycket skratt istället :D vi drog fram alkoholen, och det spårade som vanligt... men det är alltid lika kul! har förfan träningsverk i benen av allt dansande :(

idag på bussen så berättade freddan något riktigt roligt som hon gjorde när hon va liten, tänkte avslöja det också.. när hon var liten, som sagt, så var hon ute på sin gård när alla deras släktingar var hemma hos dem, osså skrek hon "KNUULLAAAAAAAA!" jätte högt, då sa freddans mamma "men fredrika, tyst, grannarna kan höra", haha, då hade hon svarat "ääsh, dom vet väl inte vad det betyder " HAHAHAHHAHA! så jäkla roligt.. höll på att dö :D bilder kommer!


ön

igår drog jag och lina till ön, det var inte så drag, men lite roligt hade vi :D vi frågade någon random snubbe om han kunde låtsas att han var vår fader, så vi kunde komma in till dansen  gratis, och det funkade galant! det var inte så roligt där inne, så vi drog ut efter ett tag och stack till party bussen. någon fick ett ragg? host lusifer..

börjar bli sjuk, så vi åkte hem rätt tidigt. jag vaxade benen igår också förresten, satan va ont det gjorde ;o det kommer bilder ifrån gårdagen! nu lär jag hoppa in i bussen, sedan ska vi hem till alec på möte!
 

to shot your head with a gun, what a joy would that be!

ååååååå. JAG ÄR SÅ ARG NU!!!!!!




tjött, tjött ot ååtej tjött!

klockan börjar närma sig halv fyra, och jag sitter fortfarande vaken, fastän jag är trött. knas..


helgen som varit

det är söndag, jag försöker öppna en klubba som verkar vara omöjlig, och är sugen på tacos... typ? :/ eh.. jaja.

i fredags åkte jag och moa och hälsade på familjen isaksson och sävström. deras lilla bebis, som inte har något namn ännu, var så sjukt jävla söt! sådär söt så man inte visste vart man skulle ta vägen. lilla han! hihi, gratis till emil och niccole :) efter att vi varit o hälsat på dom så följde vi med nick hem och kollade på en norsk rysare, fyfan vad jag ogillar sånna. starkt!

och igår åkte jag, bel och mosing in till gävle på en .. "fest", där det var bara 30+ typ. vi kände att det inte var något för oss direkt, så efter en kvart drog vi. haha. vi åkte då hem till tunells och badade pool och stekte i bastun. jag lär säga att det var väldigt roligt faktiskt :D därifrån kom vi hem vid tre snåret någon gång. men nu lär jag fan få upp den här satans klubban, så vi hörs.

och min kamera vill inte ansluta sig till datorn, så bilder på bebisen kommer när den vill med sig.


sommarkväll





mamma pappa barn



hehe, niccole och jag för ett bra tag sen. nu ska jag åka dit alldeles strax och hälsa på familjen deras :D jag kommer leka papparazzi som fan nu, eftersom jag fått tillbaka kameran! så förbered er på bilder... mums.


TIPS TIME!



Min vän ellinor lärde mig en sak som var mycket smart, och därför tänkte jag va snäll och lära.. hihi.

Allt du behöver är sockerbitar och pepparmintsolja, som finns att köpa på vanliga handelsaffärer där man handlar sina föda.

 Har du välidgt ont i halsen, ta några sockerbittar och häll ett dussin droppar på dem och sug sedan på dom. Detta ska alltså utföras innan du går och lägger dig. Nästa dag när du vaknar kommer ditt halsont vara borta :D  mycket praktiskt!




woopa.se

hallå i rutan. jag har precis blivit tippsad av emma om sidan woopa.se, där man kan tjäna pengar på sin blogg. när du blir medlem på woopa.se så får du automatiskt tjugo kr på din sida, och om du sedan skriver ett inlägg om hemsidan (som jag gör nu) så tjänar du 10:- till. när du blir medlem får du även en link, till din egna sida där folk kan klicka för att bli medlem, och om dom använder din link för det så tjänar du 8:- per person. Hur enkelt som helst. Det är allt jag vet om denna finurliga sida än så länge, men jag ska se vad det finns för mer saker att göra för att tjäna lite extra pengar, utan att faktiskt behöva göra något ansträngade. mycket bra!

http://www.woopa.se/signup.php?ref=aminsing bli medlem!


glassigt.. g-g-g-lassiiigt!

jag häller upp kola sås på en matsked lite då och då! vi har ingen glass hemma, och det är INTE glassigt :(

och idag kom jag och freddan på världens bästa idé :D som ska bli sjukt roligt, hihi. alla singare blir informerade snart om våran genialiska plan.. och annars så ska jag fortsätta steka vid fejjan :D

Sometimes I'm gonna have to lose..

igår var det sommarkväll i gävle och nanne var där. hon är sjukt bra live alltså! jag och polare sov sedan hos hillevi, och idag ligger planerna bara på att sjunga och träna inför Popcorn.

Nu är det bara en vecka kvar tills pinglorna kommer hem :D

vad vore jag utan dina andetag?

igår skjutsade mamma hem mig till en efterlängtad ellinor :D vi satt mest och luffade framfor tvn.. men det var skönt, och vi hade lika roligt för det. mer ellinor i mitt liv tack. vi hade ju våra stunder hehe! lovelovelove.

och idag har jag umgåtts med moa och lina och lirat lite båt :) mycket mysigt, men nu ska jag försöka sova, för jag är jävligt trött och ska upp i tid imorgon och åka in till stan med linsing. hörs!


A LIPS LIKE SUGAR..

igår drog jag och två polare hem till mark på en liten chill fest. runt halv tre (på natten dåva) så lånade jag och lina två cyklar och cyklade hem :D 16 km alltså.. vi var hemma klockan fyra, och runt 5 slocknade vi. idag så vaknade jag klockan tre.. sjusovare?

båtfesten ägde rum i lilla söderfors idag, träffad massvis med roliga människor. det var trevligt att träffa gamla klasskompisarna, som jag nu mera måste säga.. vilket är ganska hemskt. har iallafall precis ätit upp min mat och nu ska jag borsta tänderna och ta bort sminket, sedan blir det sängen. förresten så har jag och lina en GRYM låt på g. den handlar om "muffins och kakor".

vi hörssss.

thursdays night. i don't need to worry about tomorrow..

jag var i uppsala igår och shoppade med lina, så nu tänkte jag lägga upp några bilder på de jag köpte. varsegoda! :')


dessa OTROLIGT snygga brillor! endast 60:- såhär på sommarrean på H&M.

Skopunkten. Klackskorna kostade 99:-, och de vita tygskorna 199:-!

as läcker t-shirt ifrån gina, 49:-

Jeans 99:-, Linne 50:-, båda två ifrån Gina. gjorde riktigt bra kap :D

och medans jag håller på så.. här är min älskling! Fick köpa den av moa för ednast 300 :O nu spelas det för fulla muggar kan jag lova.. mums!

nu ska jag sätta mig bekvämt och slå på "Forgetting Sarah Marshall", en film som jag VERKLIGEN rekomenderar :D Rolig fullt ut.. goodnight.


i did it, and i did it so fucking hard

Du är antagen till val 1:
Hantverksprogram stylist på Fyrisskolan (Götgatan 17-19) i Uppsala kommun

WOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D jag kämpade så jävla hårt, och jag klarade det hela vägen. jag är riktigt stolt över mig själv. jag längtar tills skolan börjar.. iih!

i can walk a thousands mile for you..

har så grymt ont i munnen. och skvasår har jag också fått! ush.. men tänderna har redan flyttat sig :O och lina.. omg. dum som hon är. idag kopplade hon till varför man frågade när tåget gick när man fick räls. hon hade hela tiden trott att det var för att det såg ut som tågräls? och inte för att det hette räls? fyfan vilken blåst jävel.

vi skulle laga tacopaj också. för det första så glömde vi ha i degen i båtten, så vi fick gröpa ur allting o göra om. sen så glömde vi ha degen inne i ugnen innan man lag på allt annat.. haha, så fail.

chillar i min säng nu, och ska snart borsta tänderna. peace out

RSS 2.0