what happens in skutskär?

fredagen den 28, fan vad jag såg fram emot den. fira sara med mina underbara klasskamrater och ha fett kul! men, jag kanske var en gnutta för taggad. jag fick nämligen bara vara där i två timmar, och jag kan tänka mig att en och en halvtimme av dom så var jag knappt medvetande. mamma kom och hämta mig runt elva, och vi var där runt nio, låter det kul? jag kan iallafall säga som så att jag hade kul den stund jag minns, och jag vill tacka tjejerna för att dom ringde mamma och tog hand om mig sså pass mycket dom kunde :) och även be om förlåtelse för att det råkade spåra, jag hade verkligen inte planerat att det skulle gå så pass övver styr, jag har väldigt mycket ångest över det. det var verkligen en kväll jag ville minnas och spendera flera timmar av, men det gick som det gick. lördagen var jag med min älskling, vi bråkade mestadels hela tiden... på våran niomånadersdag, och bion vi såg sög. det blev en ganska misslyckad dag. men idag har vi haft det underbart, och det är så jobbigt att åka ifrån honom :( jag saknar honom redan. det gör så ont att veta att vi inte får sova med varandra igen förrens om flera dagar. jag älskar dig pojken min! imorgon är det måndag, då ska jag pallra mig till skolan och skämmas ögonen ur mig inför my classmates... hehe. och nu blire tacos, hungrig fast jag åt för två timmar sen. hejdå bloggläsare som hatar mig när jag skriver långa inlägg. hehehehe

stereo love- edward maya

det är bara att tagga till när låten slås på. spotify listan bara rullar, och jag blir bara mer och mer taggad. sitter och försöker slappna av med frida genom att skriva av oss, men det funkar inte. typ. vill bara att jag ska bli trött och sova, sedan gå till min apu, hem och fixa mig, åka iväg och ba köraaaa!!!! åh, jag längtar fna till tusen :D vad fan äre med mig?!?!? det är som att jag .... jag vet inte. typ, har vunnit en miljon. och älskling är så fin i sin nya frisyr och hårfärg. bella är världens bästa på att färga och klippa, och hon borde ha MVG I FÄRGLÄR, dumma lärare. nu vet ni de!

eeeh.... :D:D herrå. älsakr robert

lita inte på någon, inte ens dig själv.

har svenska lektion nu och min novell blev klar redan förra lektionen eftersom att jag hade grymt mycket tankar och en hel del saker som hände runt om mig med robert, så det blev vad min novell handlade om.

men det kanske är lika bra att berätta vad som egentligen hände. jag fick höra att robert hade varit otrogen, vilket vi nu fått reda på att det inte är sant. dom ljög, och det var ganska uppenbart också om man grävde lite djupare ner i vad dom sa osv. jag blir så jävla less. jag förstår faktiskt inte hur man kan ljuga om en sådan grej, det är ofattbart.

men nu är ju det löst iallafall, och på lördag är det nio månader. nio, underbara månader. robert är det bästa jag vet! min bästa vän, och min pojkvän. jag älskar honom helt sjukt mycket, jag tror inte ens att jag förstår själv hur mycket jag älskar honom.

nu blire facebook! hej :)

vad gör man inte?

fanny gjorde det här testet när hon egentligen skulle plugga, så antar att jag också ska göra det.... har ju tråkigt! 

Tio första
Första bästa kompis: Jennifer eller angelica. ifrån brynäs! 
Första bil: har inte fått någon. men vill ha en grön bubbla :D 
Första husdjur: katter tror jag
Första semester: turkiet
Första jobb: telefon försäljare
Första köpta skiva: typ mora träsk eller något annat skit. 
Första riktiga kärlek: robert jansson :)<3 
Första piercing: öronen
Första konsert: hehe, darin 

Nio senaste

Senaste alkoholdrycken: hm.. någon häxblandning som jag och alec gjorde ganska desperat!! hahah
Senaste bilfärd: hm.. i söndags, fick skjuts av roberts far till tåget. 
Senaste filmen du såg: smala sussie
Senaste ringda telefonsamtal: älsklingen
Senaste bubbelbadet: jadu, säg det.. 
Senaste spelade cd: Idol cd'n, som jag och rebecca spelade in när vi var på audition. 
Senaste puss: min baby! 
Senaste gången du grät: påse nu.. någon gång förra veckan när allt var kaos. 
Senaste måltiden: äcklig jävla köttfärsås och överkokta makaroner -.-

Åtta har du någonsin

Dejtat en av dina bästa kompisar:
nääeeej. 
Blivit arresterad: hm.. jaa hah
Blivit kär vid första ögonkastet: kär har jag väl aldrig blivit vid första ögonkastet, men med robert så blev jag ju typ intresserad första gången vi träffades. l
Fastnat med blicken i någons urringning: jag brukar göra det med flit ibland, jag älskar tuttar! fast bara om de är fina såklart. 
Fått ditt hjärta krossat: ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det: haha tror det 
Haft ett one night stand: nope
Busringt till någon: haha, tro mig. det har jag! 

Sex saker du gjort idag

1. gått i skolan
2. paddlat kanot
3. pratat med älskling i telefon
4. skrattat med frida
5. planerat med frida
6. dragit en fni med frida

Fem favoritsaker utan rangordning

1. robert
2. datorn
3. alla godisaffärer
4. sommarlovet
5. min nya klänning som jag fick av älskling :)


Fyra personer du kan berätta allt för:
1. robert
2. sanna
3. alec
4. -


Tre val

Blått eller rött? blått
Sommar eller vinter? sommar
Choklad eller chips? choklad och chips :D


Två saker att göra innan du dör
1. skaffa barn och gifta mig med robert.

2. få ett bra jobb och bli framgångsrik och verkligen nå mina mål

 

En sak du ångrar: dom som står mig nära vet, och det är ingenting jag går ut på internet. sory :D

 

okej, nu jävlar ska jag plugga :(



veckoschema, för att minnas lite!

okej, let's see. lär göra som sandra och vara lite cool för att se vad min vecka består av, för det känns nämligen som en bra vecka. 

Måndag: Skola, hem, plugga.
Tisdag: Skola, jobba, hem.
Onsdag: Slaget, stan med frida, jobba, träffa robert, hem.
Torsdag: Skola, jobba, hem.
Fredag: Apu, hem och fixa mig, parre med b-rudarna, hem och sova.
Lördag: 9månader med älskling, bio och sen mys i sängen hela natten.
Söndag: Fortsätta mysa i sängen, och sedan åka hem. 

ja, det känns riktigt bra. en slapp dag i skolan, nämligen fredag. efter det ska jag och frida ner på stan och kirra lite grejjer. sen jobbar jag lite och får cashflow och sen får jag äntligen träffa baby. jo, jag gillare. men längtar som en gris till fredag... måste som sagt plugga. hej!!

how do I get you alone?

jag har så många bilder jag vill lägga upp, men eftersom jag inte har photoshop så kan jag inte förminska bilderna och ändra färger och kontrast osv, och då är det så sjukt jävla jobbigt att ladda upp, det tar typ hundra år och dels så blir dom fett fula... min dator är alldeles för seg för att hålla på i paint också. jag får vänta tills turen vänder sig och jag hittar någonstans där man kan ladda ner!

idag på idrotten vare paddling som gällde, fan vad kul det va. jag och frida ba ägde hela fyrisån, kändes jävligt fint. krockade lite då och då med malin och emma, men vad fan ;) 

eeee... är jag och frida taggade tills på fredag eller? svar: JAAAA!! 
vem får inte komma in på systemet? HUNDEN KATTEN GLASSEN 

sara, förbered dig på en hel galen kväll :) pusspåer. kanske dags att ta dag i plugget, prov imorgon och jag känner att jag inte riktigt är hajj på det där med kroppstyper... kanske ska ta tummen ur röven och börja jobba lite. vi hörs, tjaaa!!

älskar dig robertjansson<3

paparazzi blev helt plötsligt min favorit låt!

trettion år och redan gud. jag älskar dig greyson!

st1 fyrisskolan

tänk att det bara är nästan 2 ynkliga veckor kvar tills skolan tar slut, och tills det blir sommarlov och vi börjar tvåan! första året i gymnasiet har gått grymt fort, jag kan fan inte förstå att vi redan ska sluta ettan.. det känns jätte konstigt. hursomhelst så har jag en massa bra minnen med tjejerna, och det förtjänar dom ett inlägg för. puss på er! 


tack för ett fint år :) och grattis på 18årsdagen elin!

i never really care until i met you

i fredags så var det mattenationella, som jag tyckte gick hyffsat bra. men, höga förväntningar är inget jag ska ha. efter provet slutade vi, och då gick jag till jobbet. eller, vi får hoppas på att det blir mitt jobb! just nu gör jag lite provision i tio dagar, och det gick faktiskt rätt bra. sålde som mest 3 pkt/h, vilket är det man ska sälja under provisionstid, och det var ju som sagt första dagen.... så säg inget elakt nu. 

efter det åkte jag hem med rebecca och robert och åt tacos och somnade mycket tidigt. hela lördagen låg jag och pälskling ute i solen och stekte, och idag är det endast plugg som står på schemat! 

och än en gång så känns allt bra för tillfället. jag hoppas innerligt att det håller i sig! för jag älskar dig robert jansson.  du är ljuset i mitt liv, släck inte det



men jag föll för dig och du förtjänar en nominering för rollen du spelade

jag brukade säga att det inte var lätt när det är svårt, men skönt när det går. det är förfan inte ens skönt längre. jag är bara less på alla sjuka förhoppningar och förlåtelser. alla ord som kanske inte betyder något. hur ska man veta, när en person har svikit så mycket att all tillit har försvunnit? om jag fick önska mig vad jag ville, så skulle jag spola tillbaka tiden och få allting ogjort.

men det är precis som i låten, jag kan inte gråta längre. har tagit slut på tårar! det är förjävligt...

det kanske är meningen att man ska falla isär, för att kunna bli hel igen.

så fort man har tagit ett beslut och allting känns rätt, så blir man slagen igen och faller ner i gropen. fan för alllting! trodde aldrig att jag skulle få vara med om det här

on the days I can't see your'e eyes, I don't even want to open mine

igår måste ha varit en av de värsta dagarna i mitt liv, även fast jag mestadels bara var chockad och inte ens kunde förstå att det var sant, att någonting så hemskt kunde vara sant. jag kan nog fortfarande inte förstå, det känns bara underligt och väldigt, väldigt illa. tjejerna i klassen stöttade till 110%, och det var väldigt skönt och det förtjänar dom all kärlek för. åkte till sanna efter skolan och även hon gav mig mod, och styrka till att göra det som kändes rätt. att följa mitt hjärta helt enkelt.

jag vet att många kanske tycker att jag är dum i huvudet, men vad gör man inte när man är kär? man är så jävla blåst, men det jag och robert har... det är värt så jävla många chanser. jag vågar satsa igen! och jag hoppas förjävla mycket på att det är värt det, och jag tror det. jag litar på mitt hjärta, och mitt hjärta tillhör dig robert jansson. vare sig du vill det eller inte. han kom till mig igår, saker och ting löste sig och jag sket i skolan idag för att kunna få lite extra tid. kände som vi behövde det. jag älskar dig, min underbara pojke!


även om du såg ut såhär underbart fin i håret, så skulle du fortfarande vara den finaste pojken :) hehehehe! blondie på igång, HEY

brodern brås på min älskling också. (dock är simon snäppet sötare...)

everything

vilken underbar långhelg. sen i torsdags har jag bara myst med robert! fast torsdagen gick iofs åt till att bara sova och må jätte dåligt, men nu är jag bättre :D åkte hem too honom på fredan, mysigt. vi fick två biobiljetter av roberts pappa för att vi hade varit så duktiga och städat köket, värt? städa oftare!! 

har som sagt haft en jätte mysig helg, men är för tillfället hemma och saknar min älskling redan. måste plugga och ringa sanna. efter det ska jag sova som en stock. om jag inte åker till sanna såklart! brukar alltid kunna bli en sådan impuls grej för mig på söndagkvällarna. hon är grym! näej, nuni. nu ska jag ta tag i något! over and out

hotta brudar

nationella gick åt helvet. ig nästa! efter det taggade jag hem till alec och åt pizza! fixade oss och grejer, sen kom till slut emma, hillevi och johanna, då körde vi igång ba. hade as kul hela kvällen, men kan sga att jag mår rätt dåligt idag...

älskling är här nu iallafall, vi ska kolla på film och ikväll ska vi göra kycklingspett och äta feta ost!!!!! ååååååååååh fett gott. längtar tills middagen! herrå. kommer bilder sen! 

sofiaanttila.blogg.se < ny grym blogg. fiaärbra<3

det känns jävligt bra

endast nationella i matte imorgon, efter det slutar jag. då tar jag mitt feta arsle och åker till storvreta och hälsar på min älskade pojkvän! sen taggar jag till alec och förbereder inför en kalas kväll :D känns awsome att jag har fått tid för en intervju på atlascollection inne i uppsala också. tjäna lite cash, bara hoppas på att jag får jobbet som telefonföräljare, WOHOO! 

nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket, sen ska jag ringa babert och mysa! over and out

tja

fyfan vilken jävla hals jag har. den är förjävlig just nu! ingenting gör det bättre. blir less. åkte hem tidigare från skolan, men sa inte till någon. kom på det så hastigt, så, sorry för det b-rudar. vi hinner ju ses en stund imorgon iallafall! får krama om dom ordentligt då. 

slutar efter nationellaprovet imorgon, som däremot kommer gå åt pipsvängen. jag suger på matte! på kvällningen blire tjejkväll hos alec, wihi :D fett kul. saknar bara robert otroligt mycket nu. skulle träffat han efter skolan, men ickeeee................... och kan ju inte imorgon, satte. mm, så kan det gå! nu ska jag sova typ. herrå

combination

älskling stannade kvar över natten som tur var! mysigt var det iallafall. min bästaste!! skolan rullade på, hade hår på Hantverkstekniken, så jag lockade sofias hår i en viss teknik, och faaaaaan vad fint det blev. hon som har världens längsta hår också, mumsi! på gympan hade vi orientering, fick skit ont i halsen efter det och nu kan jag knappt hosta för det känns som att hela magen ska flyga upp, det gör verkligen ont. har tagit as många halstabletter och druckit det, men det blir inte bättre..

måste plugga till det äckliga provet vi har imorgon, måste få mvg också, annars jäklar. kanske lika bra att börja, men vill så gärna testa en frisyr vi lärde oss idag på madde eftersom jag ska fixa henne till balen. äesh, får bli senare. pössokram
fridasarasofia<3

hejhopp ja har en hemlis

jag hoppas att min bebis ska sova över här inatt, annars blire jobbigt. Måste plugga till samprovet också, men jag orkar inte. Känner iallafall att cashen kommer rulla in som fan, eftersom jag har grymt mycket makeup & hår jobb på g. soooooooooooooooftiiiisch. näej, ska väl beställa lite smink nu ifrån världens bästaoch billigaste sminksida som rebecca  tippsade om, mygoood. dör!! herrå :D

idol 2010!

nu ska jag framföra ett riktigt detaljerat och ointressant inlägg om mitt idol 2010. jag börjar redan ifrån när jag åkte hem ifrån min apu till storvreta och min älskade pojkvän. vi gjorde inget intressant som är värt att läsa, så jag utgår ifrån att runt elva så slocknade vi, och vaknade klockan ett. drack lite te och packade de sista sakerna. Lojje skjutsade ner oss till storvreta för att hämta upp rebecca, och sen for vi mot stockholm. Var framme kvart över två, och vi hamnade långt fram, vilket var skönt. det hade nog bara kommit runt ca 50 pers. 

Det var pisskallt som in i helvete, men polare skaffade vi ju. Så vi fick ju umgänge. filtarna vi hade tagit med oss gav inte speciellt mycket värme, men jag kan säga det att, dom 8 timmarna vi satt där ute i kylan och skakade, gick helt sjukt fort. Känns knappast som att vi väntade så himla länge, vilket var skönt. Men runt tio blev det iallafall insläpp, och jag var helt vild framför kameran så fort jag fick minsta lilla chans att synas, hahaha! jihde verkade fett tjurig också... fan för fan.

sen var det äntligen våran tur att få spriiiiiinga in i kulturhuset!! :D:D det var så jävla härligt. Jihde tröck på en sån där grej som låtar fett högt, och sen ba kuta alla. Jag sprang ifrån mina homamates och hamnade med några fränlingar i trappen i kulturhuset, men det var ju kul det med. Fira insläppet med några andra osm jag inte känner hahahah. Sen fick vi skriva in oss, och sen var det pang på toan. Sedan gick vi in till storasalen där verkligen ALLA människor sitter. Vi kom precis när det var våran tur att vänta på att få gå till förjuryn. Jag hade lapp 43666, härligt. 

Varken jag, robert eller rebecca gick vidare. Det gjorde nog ingen annan heller som fick gå till denna jury. Inte en enda jävel som hade gått dit hade gått vidare, satteee. Dom sa att jag hade en bra röst, men att det fattades nånting. Det var ju skönt att höra iallafall, till skillnad frå vad dom sa till rebecca. Hon hade tydligen valt fel låt, men var helt grym på att sjunga. eh? okej, då ber man den personen sjunga en annan låt tycker jag, men icke.

Så efter det gick vi upp till salongen igen, och jag och rebecca bestämde oss för att spela in en lite trudilutt i Studiobåset som fanns där. Haha, vi sjöng I kissed a girl och fan va kul det va. Helt sjukt dåliga. fick med mig skivan hem också, niiiceee. 

Var hemma halv fyra, och då gick jag och tubert och sov direkt!! skönt. kvart i ett inatt vill jag kolla på hajen, hoppas jag är vaken bara. men jag glömde självklart min påse med massa saker i på tåget, bla kameran, skivan, alla läkerol saker som vi fick i goodiebag (det betydde ju mest liksom). men det får jag hämta ut på måndag, så det är chill. Hejdå, bilder kommer på måndag! men en sak är säker, jag ångrar ingenting av detta. Det var skit trevligt och mysigt även om det var as kallt. Ett jävla äventyr alltså! Men min syn på idol har ändrats totalt, verkligen. pussohejdå

vaknat på fel sida?

godmorgon? nej. inte direkt. skulle kanske väntat med att sätta mig vid datorn. nu är jag bara sjukt irriterad och vill spy på folk. men jag ska inte skriva en massa bullshit på bloggen, bara onödigt. 

så, nu ska jag sminka mig och sen åka iväg till min apu. skönt att inte åka till älskade fyrisskolan, galet trött på den. eller på det i den? w/e. nu äre frulle som gäller. herrååå! 



dagens makeup- fruxofrida

idag for jag iväg till skolan! skönt att bara inte ligga i sängen och lukta illa. men dagen gick hyffsat bra ändå, och tiden rulla på som vanligt. speciellt med some qt girls hihih. men det är fortfarande jobbigt i skolan med allting just nu, känner jag. 

nej, sånna ska vi inte vara. tycker inte illa om någon, men nått stämmer inte och jag pallar inte att folk bara snackar bakom ryggen. varför, när vi har taletsgåva? utnyttja den, för en dag kanske vi blir stumma, det blir mindre kul! 

men jag är såååå taggad ill idol! mmmums :D så nu ska jag ta den lilla tid jag har kvar till att sjunga, och jag uppskattar alla som sagt lycka till, det gör mig glad! mmmmhejdå 





baby, can i hold you tonight?

hnu har älsklingpälskling åkt hem ifrån mig :( saknar honom redan. men vi pratar i telefon och det är lite, men bara liiite skönare. vi ska ses lite efter skola imorgon också, bra (A) sen äre ba fredag, och två på natten åker vi emot stockholm för att köa till idol! :D 



en blandning av sött och salt


ingen tid för återvändo.

lördag 8/maj, stockholm. idol. rebecca. robert. jag. the way you make me feel. 
åker 3-4 på natten in mot huvudstaden för att stå i kö. fyfan vad trötta vi kommer vara. det blir redbull och godis för hela slanten. here we come! 



human

vad är grejen med att hela tiden tänka på att man måste vara sur och arg mot en viss person. läggnerochätenpepparkaka, puss!

snart blir min sminkhörna pimpad!!!

det sista är är ett bord, vilket kanske inte syns. ska bara ha en skiva som bord.... då hajade ni va? mmmm längtar. och jag måste köpa en äcklig liten extern till min dator också som ligger minus på sitt minne... det heter inte duga om ni frågar mig. absolut inte. 

hursomhelst, jag har tagit tre huvudvärkstabletter, ätit, druckit vatten och gud vet inte vad. ändå så går inte denna smärtsamma och deprimerande huvudvärken över :( jag vet fan inte vad jag ska göra. klarar inte av att vara i skolan med den, den tär verkligen på mig. känns som att hela huvudet trycks och sprängs i småbitar. blir helt gölen. och bätter blire inte av att jag är utan robert. det är så jävla orättvist.. hoppas det blir hej värmland nästa termin! då blir det en egen lägenhet och träffa varandra varje dag! puss på det. nu ska jag ta en treo och dricka vatten. hej :D

you should come along and talk to me

En bild ifrån härlige valborg och dess makeup on me, myself and I. 

Nya underbara ögonskuggor i Neon. Lekte lite med sminket och lyckades få en tuttifrutti-make och en eldinspirerad-makeup. men det kommer bilder på dom två sen för det går så segt att ladda upp från denna data. hoppas någon antecknade! 

eller?

var ett tag sen man ver hemma. har varit på flykt i en vecka och fyra dagar, exakt. flygit omkring och trängt mig på hos folk, men det är ju alltid mysigt. nu är jag hemma iallafall, vet inte om det ska kännas bra eller dåligt, men jag får ta det som det kommer. 

robert har iallafall flyttat hem igen, och jag kommer inte ha någon att kunna pussa på varje kväll :( men samtidigt är jag hur glad som helst över att han äntligen har kunnat få komma hem till sig igen. hoppas han mår bra utan mig ändå. pratar med han i telefon, och han säger att jag ser trött ut.... hm?

valborg var iallafall kanon fram tills dess att klockan blev ungefär nio, och en rastafari och brat kom och dunka ner mig och robert. både han och jag har fortfarande as ont.. hehe. eftersom att robert fick snetenning efter den jäveln så var vi hemma runt halv tio i roberts säng och snarka :D HAHAHAH. men det var ialalfall en sån jävla värd valborg. jag snodde en korv ifrån ett stånd helt random och gav sen bort den, ingen aning om varför. tappade bort mobilen också, så nu har jag ingen :) sorry brudar. bilder kommer :D HEJ!
allt mitt nya smink har kommit, yeeeeeeeaaaaaaah

RSS 2.0