det är inte gud som skapats oss, de är vi som skapat han!

ännu en fredag kommen, och det känns förjävligt skönt faktiskt. hade lång fredag idag vilket betyder att vi hade 2h so, skit drygt. ska ha det nästa fredag också, så att vi får sluta 11 på fredan då det blir sportlov.. rätt skönt ändå!

är barnvakt åt wilma just nu, men mamma kommer hem om en kvart kanske, då går jag ner till min älskvärda dator istället :)

och ikväll blir det fest med bella, det har jag längtat efter! det är bara tagga nu liksom, och sen drar vi till uppsala. vi hörs, ikväll finns jag på mobilen! pusshejs


på torsdag på torsdag på torsdag!

idag är det torsdag! och det har varit en bra dag, förutom att jag var trött som en ko tutte imorse.. men det är man ju nästan varje morgon, men idag var det fan extra!

ellen, johanna och fanny har dessutom kommit tillbaka till skolan efter att ha legat hemma i sängen i över en vecka :D det var väligt bra! skönt att ha med ellen på matten igen, tråkigt utan henne ju. vi är så dumma!

-det var skit varmt när vi solade, och då fråga jag hur lång tid det hade gått, johanna ba "20 min" och då var det liksom 7 min kvar!!
- ojdå, så ni solade i 28 min alltså?

HAHAHAHA. hur kan man vara så blåst? jag är verkligen stupid långt in i skallen. det fick mig faktiskt att börja tänka på sommaren 07 när jag, mysan och mickis satt ute och bara hängde, och så får mickis ett sms och hennes signal lät ungefär "oj, nu fick du ett sms ", och så säger jag "ringer det nu eller?" haha, så jävla kasst.

för dom som inte vet så är det en jäkla bit att gå ifrån busshållsplatsen när man ska hem till evelina, och för att det ska gå fortare brukar vi gå över bäcken och sen bara direkt över åkern istället för att traska hela 1km raksträcka i kylan. om inte längre? har inte så stor koll. men iallafall så plumsade eve och det var så jäkla kul, haha, jag som brukar vara väldigt skadeglad tyckte faktiskt synd om henne.. den rackarn! följde med henne hem idag igen också.

vi har försökt bakat bullar i måndags, och igår men det har alltid fattats ingredienser. men evelinas mamma fyllde äntligen ut i skafferiet. så då blev det bakning för fulla muggar idag efter skolan! men när det kommer till kavlingen så har dom ingen hemma.. den var i järvsö, så vad gör man? vi fyllde en termos med vatten, funkade finnemang.. eller inte. det blev bullar iallafall och dom blev utsökta!

nu är klockan snart sex, och eve's mamma ska på möte direkt efter sitt jobb så hon kommer inte hem förrens efter nio ikväll, fy vad skönt :D och det var allt för idag, nu ska vi äta nybakta bullar och dricka mjök, hur gott som helst vaa.

en blöt puss på eve och smisk i stjärten, olla como totapel

at evelinas place

nemen tjena.

sitter hemma hos evelina nu och tänker stanna över natten. hade planerat att baka bullar.. men ungen hade ju förfan inte ens 5-6 dl mjöl hemma! så det får bli imorgon istället, vi ska nämligen be hennes mamma att inhandla lite nytt i skafferiet!

nej, nu ska jag spela msn! hörs!

this love is unbreakable!

en låt som representerar en väldigt stark vänskap för mig!
 jag älskar dig min vän :) du vet vem du är, hihi


DONT MAKE ME ANGRY!

tisdag.

sov hos evelina inatt! och hos henne var det så kallt imorse så att jag inte kunde byta tröja, fick gå med hebbe och hobbe tröjan, men den är gullig :) det står "dont make me angry " på den, och därför fick det bli dagens rubrik, finte.

max och anton var iallafall med oss igår, och det var faktiskt riktigt roligt. hur kan man älska och hata killar så mycket samtidigt? ibland vill man ju bara vrida skallen av dom, och nästa sekund är dom värd guld.. dom är iallafall härliga killar.

jag är i extas. har sökt in mig på 4 olika gymnasium nu, det är faktiskt ett riktigt stort steg. tre år frammåt av mitt liv liksom. har sökt in mig på detta:

1. fyrisskolan, uppsala, stylist
2. borgarskolan, gävle, media
3, tbs, uppsala, communication
4. högbergsskolan, tierp, estet

studievägsledaren tvingade mig till att söka en linje i tierp ifall att jag inte skulle komma in på nån utav linjerna.. så vi får hoppas på att jag gör det. helst utav allt hoppas jag på ettan, annars blire nog tvåan tack. Tbs blev det pga att mina kära vänner tänker söka dit i första hands val och det skulle vara helt otroligt härligt att hamna på samma skola som dom fakitskt.

samtalsbyte. var på bup idag! skönt att vara tillbaka.. tror jag.. missade iallafall fysik provet och det var tur satan! har läst igenom de 5 sidorna EN gång.. pff, jag hade fått ig kan jag ju lova. så nästa tisdag kommer jag få göra det provet, funderar på att redan börjar plugga? vi får se. har solat också faktiskt. idag, innan jag åkte hem ifrån skolan. är blek som en babianrumpa, fan inte nice elle.. men tjarrå!


det regnar i mitt hjärta när jag tänker tillbaks

problems problemas.

jag har tråkigt!

vågar du göra detta test? JAPP

1. är du beredd? - think so

2. vad heter du? - amina maria magnuson

3. vad har du gjort idag? - varit fett seg. sjungit och nördat data!

4. vad ska du göra senare? - hm.. nörda vidare :D

5. vad händer imorgon? - imorgon är det skola, och jag tänkte fråga evelina om jag möjligtvis kunde följa med henne hem efter det :)

6. ditt senaste köp? - öh.. läsk!

7. är du cool? - men, ja, självklart. hallå!

8. favorit plagg? - jeans leggins, lätt

9. gillar du skolan? - nej den skulle jag helst slippa va ;D

10. vilken skola går du på? - aspenskolan i tierp.

11. gillar du din klass? - ja, jag älskar den. även fast vissa är dumma i huvet

12. gillar du lärarna? - nja, vissa.

13. vad äre bästa med den? - vi har 1h lunchrast två ggr i veckan och slutar 11 varannan fredag!!!

14. sämsta med den? - att vi har fbk:arna på våran avdelning, far åt pipsvängen med er!

15. har du något husdjur? - ja, två kattjävlar

16. har du rökt någon gång? - japp, har testat. men kan dock bara ta munblåss! haha!

17. gjort något du ångrar? - ja, massor av gånger

18. isåfall vad? - haha, kommer inte på nånting. och när jag väl gör det vill jag inte skriva det :D

19. ljugit för dina föräldrar? - om jag har, haha!

20. om vad? - en gång vågade jag inte säga till min pappa att jag hade rakat bena, deni. då ljög jag! jag hade ju gjort det liksom, hehe

21. finns det människor du kan lita på? - klart

22. hatar du någon? - jag vet inte.. jo det gör jag nog!

23. vad är det du stör dej på mest? - folk med förutfattade meningar och livet!

24. det bästa med dej? - min klockrena humor såklart!!! hehe

25. det sämsta med dej? - att jag har mens en gång i månaden

26. vilka är dina bästa kompisar? - karl göran och dom andra gamla gubbarna

27. vilka är dina "hat-kompisar"? - kan man verkligen ha "hat-kompisar"?

28. vad saknar du i ditt liv? - en pappa

29. vad vill du helst av allt just nu? - dricka läsk

30. har du någon gång velat dö? - ah

31. gillar du någon? - javisst

32. vad gjorde du på julafton? - åt vatten och bröd runt julgranen och dunkade huvudet i golvet

33. vad gjorde du på nyår? - FIESTADE BABY!

34. kan du vissla? - johanna, ja visst kan jag det! *vissel vissel vissel*

35. har du bra betyg? - jag vet inte? 195 poäng har jag iaf.

36. orkar du med mer frågor? - ja, för jag har väldigt tråkigt.. men det här är näst sista frågan so you go to hell 666!

37. sista, vad är din högsta önskan? - att jag vinner massa pengar så att jag och mina kära vänner kan åka till las vegas och festa som fan. sen ska jag skänka lite till mamma (men varför, är hemligt)

weekend has come

and weekend has gone! nu är det söndag, och jag är trött som en get jävel.

jomenvisst. jag åkte in till valbo på eftermiddagen med mamma och inhandlade en ny mobil! den är väl inte bäst och finast i världen men man kan ju ringa och smsa så den funkar ju :D men det jag ville komma med att jag hade köpt en ny mobil var att,jag har inga nummer kvar, så dom som är jätte gulliga kan ju ge mig deras nummer :)

och helgen har jag spenderat med bella. åkte hem till henne i fredags när jag kommit hem ifrån valbo. landade väl i örbyhus ca halv tio, vi hade det mys. och sen så lekte vi på lördagen också. vi har haft det jätte mysigt och jag älskar den kvinnan väldigt högt. ibland kan man verkligen känna hur man får ryck i hela kroppen för att en människa är så bra.

jag är inte lesbik! hehe

men söndan är här. vi har prov på tisdag och jag har inte ens boken hemma. hur fan ska jag klara detta? funderar på om jag ska skolka på tisdagen kanske? "försova mig"? DING! det kan jag inte. för på tisdag ska jag till BUP.. faen! hoppas vi har provet klockan 11.00, då missar jag det :D okej, ingen bryr sig. pusshej va.


uppdatering, friday va.

hehe, jag somnade i sängen. men det var bra skönt! men nu är jag vaken, och jag ska färdas in till stan med mamma klockan fyra. så nu har jag en timme på mig att sitta vid datan och fixa mig lite. skapligt sliten man blir av att ta en powernap asså ;D

freaky friday

imorse när klockan ringde så tänkte jag bara "ska jag ligga kvar och skita i skolan? vi ska ju ändå bara gå till klockan elva.. men so:n måste jag gå på, och musik är roligt.. ", så jag slet mig upp.

och nu är jag hemma och klockan är 10.00 ~! jag åkte alltså till skolan HELT i onödan, då vi bara hade en lektion. musik läraren var sjuk, engelska läraren var sjuk, och efter det skulle vi slutat. så efter so:n blev det bussen hem liksom.

fattar ni hur länge jag hade kunnat sovit ut idag? fyfan vad arg jag blir, jag hade ju kunnat legat kvar. att vara i skolan i en timme är fan inte värt, blir sur på riktigt. what a start on the day! 09.05 bussen hem liksom.. nej ush.

gammal musik lättar på minnet!

så sant. jag älskar att lyssna på gammal musik, det väcker så mycket minnen och känslor så det finns inte.. unbelivible!

men mot min förvånan, dagen har faktiskt varit ganska rolig. jag som hade låga förväntningar på denna dag! men skolan var faktiskt helt okej, och efter skolan umgicks jag med eve och max, väldigt kul däremot :)

och idag fyller bror kevin 17 år, så man får väl ta och säga grattis då. grattis!

ledsnar på skolan ändå.. fysik prov nästa vecka. vi har haft EN lektion i fysik och då var jag borta.. så hur ska detta gå? är hon dum i skallen eller. vet inte ens vilken bok det är, eller vilka sidor. och det är på tisdag! blir less alltså.. måste ju behålla mitt vg. men får väl sitta hela måndan och knodda in all information jag lyckas fånga!

annars så tänkte jag hoppa in i duschen. och slänga mig i sängen sen! är sjukt trött. förstår inte varför. jag har ju haft hur svårt som helst med sovandet. efter regn kommer alltid solsken, like i said! men nu är det dax för att slänga upp som pic's!







 nej men nu får det räcka, kamerakåta var vi efter skolan sattee. några roliga bilder hade jag inte direkt att bjuda på, förutom den på evelina.. pervo! hehe bye!

06.56 torsdag morgon

det är vad det är nu. och här sitter jag och proppar i mig frulle och väntar på att få gå  till bussen. det känns såå lockande med gympa som första lektion, så ovärt att man ens sminkar sig/plattar håret osv, för det ser ju ändå ut som en hej-kom-och-hjälp-mig efteråt. puh!

. . . jag har en känsla av att det här kommer bli en jobbig skoldag. varför? jag har ingen aning. har iallafall för mig om att vi har 1h's lunchrast, så nu är det bara att hoppas på att maten är tummen upp! det brukar den ju aldrig vara men, kanske för omväxlingens skull? som tex i måndags, då var det potatis. och vi satt några styckna vid ett bord och åt och så upptäcker adam att hela hans potatis är mögglig! den va helt svart innuti, så jävla äckligt. fucki'n sodexho. fett äckligt. ush.

nej nu skriver jag bara massa onödigt. så nu ska jag tiggelitagga, för jag måste bosta tändelitänderna. visst då ellinellen? ;D hahah!


fastnar man inte på bild, så gör man inte! that's life, olla

kall onsdag!

jag gillar inte vintrar. ush, det är så jevla kallt!

men iallafall så följde max och anton med mig hem efter skolan :) roliga gossar! sen blev det mat för både mig, anton och max. men efter den så möttes vi upp ute i kylan igen. tog en sväng förbi ica och stannade hos max. drog en rulle och det fick bli Disaester Movie. den va rolig, ehe! och sen slog klockan halv åtta och det blev dax att skiljas åt, hem och göra massa skol sysslor. ush för att plugga!

dessutom har jag ingen större lust till nånting nu. jag känner bara för att sova, sova, sova. om det ändå vore så lätt.. hörsva!


anton och max, dessa pöjkar är så mmmm<3

jag vet inte.

men det kanske är meningen att man ska falla isär för att kunna bli hel igen..


måndag och sannaswee!

efter skolan idag så stannade jag kvar med moa i musiksalen och dansade! vildt och galet, hej och hå.

efter att vi dansat så gick vi skilda vägar. jag gick över andra sidan gatan hem till sanna och där fick jag i mig lite mat, satt väldigt fint i en kurrandde mage! sanna behövde lite luft så vi tissade ut på tierp en snabbis. och sen var detju såhär att vi inte gjorde nånting mer annorlunda som skiljer sig ifrån alla andra gångr vi är så jag behöver nog inte skriva vad vi gjorde.. orkar inte dessutom.

hola chica!

HOLA

thaiqwan! (tajkvan)

jag är hemma. det är söndag. klokcan är kvart i tio. jag är trött. jag har tråkigt.

eh, hm. kom hem vid åtta tiden, fast vi åkte ifrån järvsö tjugo över två! eves mamma hämtade oss i gävle och skjutsa hem mig, men först skulle vi hämta typ tusen sängar haha.. tog kanske 4h? fast allihopa var i gävle.. ojojoj!

har haft en super helg iallafall. i fredags efterskolan så åkte vi ju upp till järvsö, och det blev som vanligt en pizza på tåget, mums! när vi var framme i järvsö så kom "putte" och hämtade oss i mörkret och tog med oss till metro, en ungdomsgård som var ganska död där i början. jag och eve tog en biljard match och jag vann!

sen kom erica, henne hade jag saknat :D nuttishihi! men halv tio åkte vi upp på berget till sidskogen, där skildes vi även ifrån vår käre vän erica. när vi kom hem till Jonas (för dom som inte vet, så är det eves låtsas pappa som bor där), så berättade han att Gunbritt och Janerik (jonas föräldrar) var i fjällen, så vi skulle få bo i deras hus helt ensamma :D HUR SOFT SOM HELST KANSKE? så vi forskade igenom hela huset, in och ut, upp och ner, ja överallt, sen tillslut fyllde vi upp bubbelpoolen med vattnet och hoppade i. efter badet blev det sängen direkt!

på lördag morgon tog vi oss en frukost och klädde på oss skoterkläder för att köra nåra runder. riktigt läskigt om jag ska vara ärlig, men man vänjer sig efter ett tag. men det är fortfarande skit läskit att åka på vattnet.. när vi kom in efter ett svängom så tog vi ett powernap, skönt. vi vaknade i tajming med att vi skulle åka till harsa och äta mat :D pannkakor!

och hemma igen var vi klockan sju, då kom erika över, och lite över elva kom erik och loddan, det blev några rullar, sen gick dom hem. och då passade jag och erika på att baka kladdkaka! den blev äcklig, men det var iallafall roligt att göra den, och det är tanken som räknas ;)

vi skulle egentligen badat, men alla var så sjukt trötta, så vi skutta ner i sängen och sov istället. och idag, söndag, vaknade vi halv ett, klädde på oss och drog ut på skotern :D mycket trevligt! sen fick vi skjuts ner till järvsö station, och där bar det av hemmåt!

det har varit en bra helg. mycket trevligt! tack!

mot sidskogen! (mot sheerwoodskogen hehe)

förresten, förut trodde jag att dom sa "mor kör mot skogen" hehe, kul!

tänkte göra ett litet avskedsinlägg innan jag drar mig mot järvsö och sidskogen ;D där uppe är det bra nice. kommer hem på söndag, så det blir inget bloggande i helgen inte :) byebye people!

evelina<3

evelina, my crazy dog

dagens händelse var verkligen evelina och jag! jag red på hennes rygg och vi (hon hehe) sprang igenom månen och kronan, fram och tillbaka och skrek " WATCH OOOUUUT!!!" HAHAHA, och alla flyttade på sig och var helt skräckslagna. . det var sketans kul!

och sen var det ju det hära "såhär går det om man är tjock" hahahah ;) välter ut te osv.. hehe.

men jag är glad :D jag har inte nämnt det? i måndags var jag med eve, tisdags med, och imorse, och tilblringade även alla raster med henne, på torsdag är det eve, på fredag, lördag och söndag också :D HELT UNDERBART! precis som i sommar.. jag klagar INTE iallafall. puss på henne! <3

borta bäst, men hemma bra

nu är jag hemma! kändes helt onaturligt att gå av vid min busshållsplats och gå hem.. kändes inte som att jag bodde där typ, haha, fett läskigt!

jaja, medicinen gör så att jag tappar matlusten, det är ju en sak som är säker. min aptit är helt lost! pannkaka är fan bland det godaste maträtterna som finns och jag brukar kunna äta fett många, och idag kunde jag bara äta en? kan ni förstå! JAG kunde bara äta EN PANNKAKA! helt sjukt ju!

men det är inget att gråta över, det är bara bra för min stackars mage! idag när jag väl är hemma, har jag planerat att bara chilla med livet. det är fan skit tråkigt! på riktigt! händer liksom ingenting.. men jag tror jag ska gå två rum bort = in i garaget, och sjunga lite, känner mig sugen..

men först tänkte jag slänga upp some pic's från dagarna jag varit helt gone =O


jag och eve körde kärleksspelet, hehe


gick till pizzan med ellen i tisdags f.m :) mys


drog en snabbis inne på hemkop yeah


sen blev det evsan igen, datanördade som vanligt :)


haha, och lirade boll som vanligt ;)


och här är mammas födelsedagspresent :) ramen är inte sådär tjock, jag har bara målat svart över bakrunden.. hehe, busigt.

chao amigos!

så kan det gå, och så gick det!

haha... ojojoj! jag och eve har nyss bakat "kladdkaka". vi hade inga ägg så vi tog lite vatten och det slutade illa må jag säga. det blev som kola, alldeles klibbigt och segt och smakade vatten, hur äckligt som helst! haha, hur fan lyckas man få kladdkaka till kola? fan vad dåliga vi är :)


jag bjuder på en bild på oss ifrån somras, den var så våran!


baby baby baby, you make my pussy lazy!

baby baby baby, kolla upp lyrics är något du borde göra :D hahahah! ellen, min goshöna.. du är så dålig och bra på samma gång <3 hihi

nu har det gått två dagar av den nya veckan. eller ja, en och en halv dag då. jag och sanna stannade uppe hela natten i söndags, gissa om jag var trött på måndagen.. ush. följde med eve hem efter skolan, otroligt roligt som vanligt :D vi är så dumma båda två <3 och idag så är jag hemma hos henne igen, vi ska kolla vilka filmer som går på bion på fredag nu satte, ska tiggelitagga! kommer slänga upp lite bilder imorgon när jag kommer hem.. puss :)

en trött amina, en trött!

klockan tio kom mamma ner och berättade om hur "rörd" hon blev av min present, gulligt! men jag var dessvärre tvungen att gå upp, hur trött som helst var jag! jag tänkte äta frukost men det var ingenting som lockade mig. satt väl ungefär i en halvtimme och tänkte så det knaka, men tillslut så tröttna jag och gick ner.

lag mig i sängen och tänkte och somnade. blev väckt halv tre igen.. suck. då var det mat.. fortfarande inget som lockade mig. men mamma tvinga i mig lite. och sen hamnade jag här. jag ska ta halv fem bussen till min ärthjärna, eller med andra ord sanna ;) (bajtarn haha). det ska bli trevligt, vi har inte träffats på en vecka nu.. helt otroligt faktsikt.


här är hon, min ärthjärna!

011109!

mammas 41 års dag! grattis :D



har skrivit till "Jag älskar dig" på en bild på mig och mamma i photoshop och kopierat ut i A4 format, så den bilden har jag satt i en ram som jag ska ge till henne. im so generous ;) hahah! men gullig, satte.. det är nog ko lungt. det var tom mamma som köpte ramen :$ men skitsamma va.

imorgon när hon vaknar kommer det se ut sådär på bordet, glömde ju köpa blommor och hela paketet. så jag fick göra ett eget litet kort och jag skriver ju så himla fint! funderar över om jag ska gå upp vid 8-9 tiden på morgonen och tända ljusen, så att dom är tända när hon vaknar.. men jag vet ju inte riktigt när hon vaknar liksom.. det blir svårt!

aja, det är tanken som räknas! och grattis till alla andra som fyller år idag hehe!

lite bilder ifrån idag, lördag.


bhn som var större än min skalle. 80DD förfan.


fanny!


mina sötnosar! :D sen blev det inge mer kort, kameran var så gott som död.

talproblem och kina!

jag har under de senaste 3 dygnen märkt jag fått talproblem! jag uttlar ord fel hela tiden, och säger tex. din när det ska vara "ditt". dessutom kan jag inte ens säga champange? jag säger nått i stil med champajn, vilket bella har väldigt roligt åt.. gosse. och när jag ska säga "soja" har jag råkat sagt oja eller olja. fan. drygt.

men wattahell.. drog in till uppsala vid två tiden idag med fanny, bel och ellen! jag och ellen tog en fika innan dom andra små mössen dök upp. så när dom väl kom tog vi en runda på stan, vi såg en bh som va större en mitt huvud, skit kul! heh.. sen drog vi till kina, dragon place! det gjorde vi illa, för där hade dom inge friterad banan och glass.. pusst!

men vi satt väl iallafall där i lite över tre timmar och hade det grymt kul. bjöds på mycket skratt och mat :D jag och ellen var inte ens mätta när vi gick därifrån.. haha. när vi skulle betala notan fick vi lyckokakor dessutom. på min stog det "someone is speaking well of you. " och det var ju alltid kul att höra, haha.

kinesen gav oss fem lyckokakor och vi var ju bara fyra, så det blev alltså en över (för dom som är väldigt risiga på matte), och den delade vi på, på den stog det "Allow yourself to be spontaneous.". alltid roligt med kakor! åkte hem med 19.19 tåget, så nu är man hemma på plats. jag har haft en superlördag hittils iallafall, skit kul har jag haft. och det har jag bara mina vänner att tacka förr :) pussva<3

tonight ikväll

jag gör en motsats rubrik, jag har sån bra fantasi atm.. nej.

nu är det så att jag har bakat en kladdkaka som jag ska ta med mig hem till bella. och när hon hämtar upp mig vid tåget kommer vi köpa 30 kg läsk, 549 kg godis, 40 paket popcorn och låta kvällen bjuda på massa skratt! ikväll är det ju let's dance och blondinbella är ju med, såklart man ska kolla. och efter det ska vi lana.. vi är så bra på det! det blir väl blip och bilddagboken som vanligt ;) jag har tagit med mig camen, så nu kommer vi kunna hålla koll på varann riktigt noga.. vi kommer ha en varsin såklart.

har precis packat klart, hoppas mamma kommer hem snart med lite pengar.  så att jag kan jag färdas iväg sen! have a good evening, för det ska jag ha. pusshej!

today idag

åh, jag kommer hata fredagar från och med nu. dom har satt in en till SO lektion, vi har alltså två SO lektioner på en och samma dag. fyfan.. orkade inte med det så jag åkte hem en timme tidigare, det var sköönt. var så jävla hungrig satte.. det satt fint med lite mat i magen.

skulle träffat sanna idag, men det blev inte så. jag har inget planerat idag, så vi får se vad som väntar mig. hoppas på nått kul! max är iallafall bra. det är roligt att prata gamla tider, go jävel! puss


första dan efter lovet..

som jag trodde! ingen sömn inatt inte. och iväg till skolan färdades man 07.20 i bussen.. usch. var hur seg dag som helst.

evelina följda med mig hem efter skolan, och jag låg typ död i min säng hela tiden, och så fort nån väckte mig fattade jag ingenting.. haha, mystiskt. nu är klockan halv nio och jag MÅSTE sova innan jag seriöst däckar framför datorn. godnatt!




jullovet är över..

ja! nu är klockan tjugo i fem på morgonen, och jag har inte somnat än. är inne på min tredje film nu! haha.. har smsat med jim sen klockan 1~, men jag börjar fundera över om han har somnat nu för nu har han inte svarat på ett tag.

jaja, lika bra att vara vaken nurrå. måste ju ändå vända på dygnet, så nu kommer jag kunna somna tidigt ikväll :) skönt det iallafall.. blir väl mer pain idag, kommer vara hur trött som helst. ska kliva upp om en timme satte, ser liksom ingen mening i det hela med att sova.. kommer vara mycket tröttare då.. om jag ens skulle kunna somna? haha!
 

nej, men jag tror att jag spyr

FAN ASSÅ. jag pallar inte skolan imorgon. det är sista lov dagen, och då ska jag fan leva den som om det vore den sista dagen i mitt liv! nu ska jag göra exakt allt jag känner för (som går att göra i mitt hus, dock) och gå och lägga mig när jag är trött eller helt enkelt känner för det. visst, klockan är lite över tio på kvällen men vafan, det är faktiskt fortfarande lov? jag tror jag ska käka glass och prata med colle på msn hela natten. kommer ändå inte kunna sova..

det är nog den enda nackdelen med helger/loven, man lyckas alltid vända på dygnen och det är verkligen inte lika lätt att vända tillbaks dom. men om jag ska vara helt ärlig är jag faktiskt lite trött... hahah! men nej, det är fortfarande lov och jag ska spendera varenda lilla sekund!! tills klockan blivit tolv iallafall, efter det kan jag ändra mig, då är det faktiskt ny dag! fan jag är smart..

godnatt då people, ha en bra dag i skolan and take care! nej jag blandar inte engelska och svenskaa..


saknar världens bästa klass!

världens bästa pinäni<3


you know that feeling, when you love someone so much so that you could die for it? jag älskar dig, massa pussar hit och dit<3

forsbacka

nu är jag hemma ifrån forsbacka, det har varit trevliga två dagar! jag slänger upp lite bilder.. hehe.

sitter hemma nu och har lite ångest över att det är skola imorgon.. sitter och funderar över hur fan jag ska kunna orka upp klockan sex. kommer inte klara av det, det är ju en sak som är säker. men däremot ska det bli skit kul att träffa alla små muppar som man inte sett en skymt av under jullovet :) riktigt trevligt ska det bli, faaktiskt.

men nu har det blivit nå fel med windows media player, så jag ska springa upp och hämta bror min, så att han kan fixat.
hörs!


tove och sandra, helt inne i vårt tvspelande :D hugo owns


haha, såhär illa kan det gå om man är i thailand och inte tar en titt extra ;)


på kvällskvisten blev det mamma mia, och till det gjorde vi pajdeg och kladdkakasmet, SKIT GOTT FAKTSITK! men det är väl bara vi som är dumma nog att pröva eller ens göra det, haaahaa. pusspådom

äntligen!

idag ringde mamma till bup akuten i uppsala och fixade medicin till mig. det känns verkligen skit bra. hoppas jag får slippa all den här panikångesten jag har! dock, kommer jag få gå på uppsikt i två-tre veckor när jag äter in mig på dom. det finns massor utav biverkningar som man kan få utav den här medicinen, man kan tex. börja må skit dåligt osv. eller så får man bara huvud eller mag värk. men helst av allt vill jag nog slippa biverkningarna..

men jag måste faktiskt erkänna att jag är lite skrajj över dom här biverkningarna. mamma har berättat massa saker som har hänt folk när dom ätit in sig på sån här medicin, och det låter INTE kul. men det är väl bara att hoppas på det bästa och se det ifrån den ljusa sidan.

en rubrik

klockan är lite över fyra och jag vaknade för en halvtimme sen. har pratat med ellen i telefon och det har varit trevligt.. hon kommer nog ringa snart igen.. hihi.

idag kommer bli en tråkig dag, för jag har ingenting att göra. jag tål verkligen inte med att vara själv en endaste dag, men efter regn kommer alltid solsken. stämmer ju in endast just idag och imorgon då, eftersom att jag åker hem till forsbacka :D  eller okej, jag skulle kunna säga "hem" till forsbacka, men nu är det ju så att jag inte tänker åka dit för att träffa fader min, även om det skulle vara en ära.. jag ska få träffa mina fårskallar! hur bra som helst, japp.

men det är väl helt enkelt meningen med att jag ska sitta hemma idag, annars kanske något dåligt skulle hända? it's all about fate! det tror jag iallafall. vi hörs, puss!


en bild, en nyvaken jag.

I am tired of having to think

om jag är. jag orkar inte tänka mera! jag tänker hela tiden, på allting. jag försöker alltid hitta en början på allting, jag söker alltid allting på djupet, och jag orkar inte det längre. jag hittade nyss en anledning till att inte sova,  eller till att inte borsta tänderna, eller att ens ta bort sminket. för om jag gör det så blir jag stillastående eller ja, helt enkelt rastlös och då börjar mina tankar rulla.

som tex. tidigare idag! jag klev bort en meter ifrån datorn för att lägga ner alla kläder i lådorna, och direkt så blir jag helt insane, jag hinner inte ens blinka och så är jag ute på banan igen. jag förstår mig inte ens på mig själv, så hur ska någon annan kunna göra det.. haha, det är skrattirriterande :(

klockan är iallafall snart halv fem på natten.. och jag har ju som sagt hittat en anledning till att inte sova.. fyfan vad jobbigt. antar att jag kommer tänka vidare, vi hörs

home, sweet home

hehe, nu är jag hemma ifrån sanna och det är söndag! jag har haft en super helg faktsikt. igår så följde jag och sanna med bel och fanny till björklinge, det var sagt att det skulle vara fest, men vi hamnade i soffan med tre killar och vi fyra. jag var inte road iallafall.

när vi äntligen kom hem så hoppade vi ner i ett kokhett bad, hur skönt som helst efter att ha varit ute i den här jäkla kylan, brr. vi hamnade i sängen lika sent som vanligt, och gick väl upp runt två tiden idag. men vi rörde inte en fena förrens klockan var över fyra! hehe, sega.

sen sådär på kvällskvisten gick vi ut och träffade linnea, och jag åkte hem runt tio tiden. nu har jag hunnit med att äta lite mat och lägga in bilderna ifrån helgen, men kameran har ju varit död efter fredan så hade inte så mycket att lägga in. men enjoy!



haha, sjukt fula, speciellt när man leker i vatten och är dingsur i håret! tack tjejer, för en värd fredag! pusspåer<3


bjuder på en till ful bild ifrån helgen, har vart massa mys att spendera resten utav helgen med dig.

sannaswee, thats my hoe!

heydär, hade det skit roligt hemma hos smet igår! kommer slänga upp nån bild när jag är hemma. åkte hem till sanna igår istället för hem till mig. vi somnade väl runt fem imorse? fick mig ett dopp hos henne också, den va väl fyra på natten dåva. haha, och sen busade vi, mihi! kollade lite på twilight innan vi slocknade!

nu är klockan tre och sanna har ett lilleskutt plåster över naveln och har tagit 8 pepperkorn, illamåendet går inte över! egentligen ska man ju bara ta 4 pepparkorn.. tänk om det blir motsatt effekt? hon kanske börjar må ännu mer illa. hoppas inte, hoppas inte..

nu tänkte vi iallafall gå ut på tierp och ta en sväng förbi ica och handla lite kladdkaka ;) tror inte att det hjälper hennes illamående men vafan, jag har hört att choklad hjälper mot allt, och det står jag fast vid. så jag rundar väl av här så att vi kommer iväg, puss!

sannaswee.blogg.se < TA EN TITT! hehe

sleep is my thing!

hehe okej, nu är klockan halv fem och jag vaknade nyss :D måste skynda mig lite för jag ska ta nästa buss till tierp, och där väntar mina ärthjärnor på mig<3 sen kommer smet's mamma och skjutsar hem oss till henne och där kommer det levas loppan! nu snackar jag om badtunna, beckfilmer, godis, och massa skratt. det är helt grejt. så istället för att sitta här och blogga kanske jag ska börja packa och klä på mig?

ha det bra! chaoi

jag och bella är stjärnor på is!



haha, här har ni den! videon ifrån när vi åkte skridskor :D

facebook och smet!

här sitter jag och det är nu dag två på det nya året. är inne på facebook och skriver lite med smet i chatten, eller vad det nu kallas. vi kan inte komma på ett bra ord för det! vi sitter och klagar och skrattar lite åt att man ens kan sitta och chatta sådär med varandra i en liten ruta, men ändå så gör vi det. haha, välidgt roande faktiskt!


nyårs test!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ja, massa.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
hade inga, haha :) men i år har jag faktiskt.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej :)

4. Dog någon som stod dig nära?
hm, nej. eller jag tror min mormor dog, men hon räknas inte

5.Vilka länder besökte du?
bulgarien och gävle, hahah skoja. bulgarien :)

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
jaaa..

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
det finns massor, men inga jag kommer på på rak arm.

8. Vad var din största framgång 2008?
tror inte jag hade någon.

9. Största misstaget?
finns väl några, man kanske sagt eller gjort saker som man inte skulle.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
ja, jag har varit sjukt varannan vecka känns det som.

11. Bästa köpet?
oj, vet ej. inget?

12. Vad spenderade du mest pengar på?
godis tror jag nog :D

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
åh, mina älskade vänner. och mamma för att hon har sagt så fina saker ibland. eller folk som bara har varit allmänt snälla.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Macarena, Las ketchup, Fest hos mig, Just dance, Not ready to make nice, We're simply the best, massor!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
jag har nog varit lika ledsen, fast på ett annat sätt, men samtidigt har jag varit skit glad vid vissa tillfällen!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
sjungit

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
suttit hemma framför datorn.

18. Hur tillbringade du julen?
hemma med familjen

19. Blev du kär i år?
nej, var kär sen 2007 men det släppte som tur var :)

20. Favoritprogram på TV?
ÅH, alla humorprogram. älskar dom! Friends, 2 and ½ man osv. ni fattar!

21. Bästa boken du läste i år?
läste ingen.

22. Största musikaliska upptäckten?
sexondhand serenade, upptäckte hur sjukt bra dom var.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
ööh.. pengar? x)

25. Något du önskade dig men inte fick?
LAPTOP, NYA MOBIL.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
kommer inte ens ihåg, satt väl hemma.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
ja, men jag orkar knappats rabbla upp. tja!

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
emot slutet har jag iallafall varit sjukt slapp!

29. Vad fick dig att må bra?
nännerna.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
brodin, haha ;)

31. Vem saknade du?
ellen..

32. De bästa nya människorna du träffade?
lätt fråga, bel!

nyår, väldigt grejt!

right. jag åkte till bella i tisdagskväll och sov där. kan ju klämma in med att hon färgade håret på mig, tacki.

vi vaknade på onsdag, nyårsafton, och slet på oss varma men bekväma kläder för att sen gå ut i kylan och åka skridskor. det var riktigt kallt ute, tur att man blev lite varm av att åka iallafall. eller åka och åka? jag kan inte ens stå på ett par skridskor så var ju den saken klar. jag och bella körde en "stjärnor på is" och gjorde värsta dansen, har lagt till bakrundsmusik till den i Windows movie maker, haha den är skit rolig faktiskt. det kanske blir så att den dyker upp på bloggen?

klockan ett kom iallafall fanny till örban, så då åkte vi hem till bels place och gjorde iordning tacosen, sen började vi fixa oss. och då kom en liten emma! fixade oss lite till tills det var dax för mig att vandra emot station och hämta sandra vid tåget som var 20 min försenat. blev så jävla less! när tåget väl kom så började vi gå tillbaka och då mötte vi fanny som skulle hämta upp smet, så tillslut var alla samlade.

vi bjöd på tacos och det var utsökt, mums. när alla var klara med maten så blev det ölspelet, det var riktigt kul faktiskt. det blev mycket skratt! sen gick vi till tåget och var galna, tutor är bra. nästa station, storvreta! storvreta! japp, landade i storvreta sen, och då kom två pojkar och hämtade upp oss på stationen och tog med oss hem till bärsa.

våran skiva som vi hade tagit med oss funkade inte i dvd:n så vi fick stå ut med ballader som carola sjöng sattee, funkar ju skit bra.. hahah. det kom pojkar efter pojkar, så tillslut satte vi igång med ölspelet där med. fortfarande skit kul, men tillslut tröttnade man så då blev det "jag har aldrig", och vissa fattade inte riktigt vinkeln med det va?

- jag har aldrig nyss sätt en bög!

haha, internskämt! det var sjukt kul iallafall! hade jätte trevligt hemma hos bärsa, men klockan elva så bar det av emot tåget in till uppsala. jag och sandra tappade bort dom andra när vi skulle till slottsbacken och det var INTE roligt med tanke på att det var tio min innan tolvslaget. blev så jävla lyckliga när dom hittade oss så jag började gråta, det var en sån jävla lättnad alltså.

träffade massa snygga och trevliga människor på slottsbacken brevid granen och det blev hur mycket nyårskyssar som helst, jag gillart. vi gav våran "skumpa" till nicke, och jag blev blöt.. det var riktigt kul och jävligt kallt. höll på att frysa ihjäl! 01.19 tog vi tåget hem till örbyhus och jag ljuger inte när jag säger att vi sprang HELA vägen hem till bella, det är väl ca 1km kanske? jobbigt om det är skit kallt och man har dålig kondition och tunga väskor att bära på.

känslan av värmen just då går inte att beskriva. och inte när vi fick mat heller! sen fick man lägga sig ner i en varm, skön säng och äta choklad, jätte mysigt ju :D jag hade skit kul faktiskt, tack så mycket tjejer och brats för att ni gjorde min nyår värd. puss på er, puss puss puss!


käka mat.

viktor och nicklas.

la familia! hahah :)

vår skumpa, YEAH

en av nyårkyssarna, han var den snyggaste utav dom iallafall. grr!

puss! nu får det räcka med bilder, har redan lagt in så många på bdb så om nån vill se mer: hotasice @ bilddagboken. det enda kvällen saknade igår var ellinor, annars helt sjukt bra. tack tack tack!

RSS 2.0