om du vill ha mig nu, kan du få mig så lätt

I fredags hade jag aaaaaaaaas kul, även om jag inte minns så jäääätte mycket direkt. men fick ju vara med helt underbara människor och pussas hela kvällen, så jag antar att jag var på topp, tills senare då :) och på lördan var jag med bästa, firade även första advent med samma underbara person, hur mysigt som helst var det. 

Inatt sov jag inte speciellt mycket, vilket resulterade i att jag har varit helt sjukt trött hela dagen, så jag planerar att sova snart så jag orkar upp imorgon då jag far iväg till skolan 06.23.... kan de bli värre? Speciellt i den här kylan, SKJUUT MIIIIG!!! Annars så skulle jag och robert haft 15 månader idag.. :( önskar att allt var som förr, saknar honom så jävla mycket. jag saknar oss! Jag älskar dig

Nu kommer lite bilder ifrån fredags! KramiZzzZZZZZAaaaaaaaaaar

awsome ppl<3

fick världens finaste blommor när vi firade 5 månader, helt klart bäst!
Och här hade  vi enbart vart tillsammans en vecka, gulle :D
ett år.. Bästa tiden i mitt liv, no matter what. 
Jag tycker att det är du och jag mot världen. nu! 

Nu händer de annat... SÄNGEN DIRR. tjarrå

fitta

har vart så jävla taggad på fest, och nu kan inte robert följa med. jag ligger nere på 0 nu. så jävla sur och aaaaarg.... roligaste som finns är att festa med min bästavän jö.. får väl bli hemmakväll iställe då, less som fan för jag har brassat allting nu, och skulle spåra... men icke :( skitockså

äntligen



idag kl 10.00 så tog jag loss min älskade tandställning.. äntligen utan, efter 1,5 år. så jävla glada! hur skönt som helst :)

men måste bara visa detta:

mammas kompis skickade denna bild till henne. det var någon utav hennes kompisars dotter som skulle ta kort på sig själv i spegeln, och på datan upptäckte hon detta. ett bebisansikte i blixten

på onsdag på onsdag på onsdag

HEJ. idag efter skolan följde jag med tubert hem, var massa mys, men var helt slut, så jag somnade för ett litet tag. När jag åkte hem fick jag vänta på mitt underbara tåg i FYRTIO JÄVLA MINUTER!!! det var så sjukt jääävla kallt. eftersom tåget var så sent, så missade jag min buss, därav kom min mor och hämta mig, rätt av henne. 

jag är så jävla taggad inför imorgon, heeeelt sjuuuukt.. ni får se när jag kommer hem varför :d
SJUKT TAGGAD INFÖR FREDAG OCKSÅ!! fest i skyttorp med robert och empi, ska bli så jäkla kul. grymt taggad på att festa, sist va på halloween, så nu ska vi ba köra :) RÄTT AV OSS!!

nu måste jag krypa till kojs, men innan måste ja bara säga att jag tycker att r. är den bästa människan som finns i hela världen.. :) hejdå!



vi var oslagbara tillsammans

Det har varit en fin helg, och veckorna flyter på som vanligt tycker jag. Det är måndag, och när man vaknar dagen efter så är de fredag igen, man hinner liksom inte med. 

I fredags så följde jag med en kompis till gävle för lite shopping hah, sen så gick jag på öppen scen med tjejerna och efter det så åkte vi hem till luffe och satt uppe till fyra på natten och prata om allt mellan himmel och jord, sen sov vi i typ 5+ grader... frös ihjäl. 

på lördagen drog vi oss in till uppsala för att äta på kina, och sedan bar det av hem till frida där vi rökte vattenpipa och skrattade ihjäl oss åt våra dåliga skämt. älskar våran humor, asså shiiiiit.. 

Idag är de söndag, åkte hem till en p0lare som jag älskar mest. pratade och tog lillfingret på att vi ska läxa upp oss, en otroligt bra dag har de varit!! =D 

är så glad, för jag är klar med min småföretagande kurs, så slutar två på måndagar nu, istället för fem, grymt skönt, även sovmorgon på fredag pga de ;) älskart. juste, beställde även körkort och hälsodeklaration idag, så att mankan börja övningköra snart.. har varit lite seg på den fronten :P vill fan ha körkort i sommar!! tjarrååå.

standing soldier

mamma gör mig så jävla förbannad, vill bara dra härifrån! orkar inte. vill ha en ny jacka också, jag hatar min fula jacka som inte ens är varm.. allt suger just nu, piss grejer. det enda som är bra är att jag har jätte fina naglar, fick nagelförlänging på lektionen av julia och mikaela, aaaawsome. så nästa vecka blire jag som får jobba på som fan istllet... äsch. 

ska väl lägga mig och sova snart, har ändå inget att göra och jag är bara jätte sur... hööörss. Hej

vääääääääärt

Sitter på datakunskapen och har gjort Wordprov och sen har jag gjort klar min Powerpoint presentation också, så nu får jag gå ifrån lektionen... fett jävla skönt.

NU ska jag dra. hej!!!

Ett bra inlägg, som fan.

EN ledig onsdag. Gud vad skönt, tänkte jag igår, med lite sovmorgon! :) Men ICKE. Klockan sju imorse kom några jävla hantverkare hit och börja borra i betong, så sen dess har de låtit som ett jävla helvete här!!! Så fort de blev tyst i några sekunder så försökte jag somna om så fort som möjligt, lyckades några gånger, men halv tio lessnade jag och gick upp. 

Känner att jag inte orkar vara hemma i det här jävla oljudet, så jag åker iväg till en vän som också är ledig idag.Lär vandra en bra jävla bit för att komma fram dock, men det är de värt ju. Bussen går 23 över, och jag har grymt tråkigt, så jag måste hitta något att göra för att fördriva tiden tills jag ska gå ca kvart över. nej, shit vilket intressant inlägg kände jag nu. Tror vi stannar här.

I'm a little drunk and I need you now

Idag är det tisdag, och Bartenderskolan, och våran tv funkar inte. Ganska less.. hoppas den börjar fungera igen så att jag kan bänka mig framför tvn till kl 10 och slå på trean förFAN. 

Hade kanske världens roligaste tågresa hem med Fredrika, Hillevi och Julia. Jag skrattade så att jag höll på att svimma av.. åh, herregud. Påtal om att svimma av, jag var kanske en minut ifrån att dö igår. Drack cola och fick vätska i lungorna, så jag kunde inte andas, det var nog bland det läskigaste jag varit med om. Tillslut gjorde jag en flygspya rakt ner i soptunnan och började andas igen.. det var en sämre tågresa dock. 

Annars är det onsdag imorgon, och jag är ledig. Har ingen aning om vad jag ska hitta på, men de får man väl lösa på annat vis. 

har inget annat intressant att förmedla, så vi hörs.

a day off

Idag är jag, som nästan alla onsdagar, ledig ifrån skolan. Grymt skönt, men borde egentligen plugga pga att jag har ett stort prov i Nagelförlängning på fredag.. jag har noll koncentration på plugget, så jag sitter och listar ut hur det ska gå. 

Annars så åt jag två bullar och ett glas mjölk till frukost, det va ganska vintrigt och mysigt. Synd bara att snön smälter, bra onödigt att den kom då ju.. jag vet vad jag vill göra, vill åka och mysa.. inte plugga.. 

Hej.

if we ever meet again

Om man är stark, när man vågar hoppas när allt är som sämst, och inget ljus finns.. så måste jag vara den starkaste som finns. Att vara stark är INTE att kunna hoppas, det inser jag nu. 

Idag har jag fått mått så jävla bra i två timmar. Ta mig tillbaka


längtan efter nangiala

jag vill egentligen bara skriva av mig.. men jag finner inga ord. det står still, fast ändå så tänker jag så himla mycket. jag vill göra och säga så mycket, men jag står bara still och orden stannar i halsen.. det går liksom inte att få fram dom på något vis. det gör så ont att verkligen inse att "shit, han är borta. han vill inte ha mig.", det hugger till i magen så fruktansvärt och paniken flödar igenom hela kroppen. man har ingen aning om vart man ska ta vägen, det enda man vet är att man vill fly. bara försvinna för ett tag och slippa alla problem. jag är redo att göra vad som helst för att få min kärlek bekräftad, men det finns ingenting att göra.. jag kan bara sitta här och gråta i floder och hoppas, hoppas, hoppas, hoppas.. och återigen hoppas..

jag tänker på alla minnen och underbara stunder, jag skulle bara vilja få uppleva allt det där en sista gång. jag önskar att jag insåg innan att det var dax att ändra sig, men det är ju alltid bra att vara efterklok. Jag vet att allt är mitt fel. det är mitt fel att jag blivit behandlad som jag blivit, de är mitt fel att jag blivit avvisad och det är mitt fel att han mår som han mår. allt är mitt fel. varför kan man inte vakna upp när första klockan ringer, och inse att nu måste något hända? Dom säger att man måste mista något för att inse vad man har, men fyfan vad onödigt det är.. för nu är det försent. nu finns det inget jag kan göra. jag skulle ge dig hela världen bara jag kunde. jag vill att vi ska vara mina och babert igen. vi två, i ett rum med flera tusen människor, men vi ser bara varandra.. ingenting annat existerar.. det vill jag uppleva igen. då de bara var du och jag mot världen, när vi var oslagbara tillsammans.. vi var fan bäst tillsammans, och nu är allt borta. helt plötsligt så är allt bara över. och jag vet att alla säger att det kommer bli bra, och det kommer ordna sig, men jag vill inte att de ska bli bra, jag vill bara ha ROBERT. jag vill inte att de ska bli bra på något annat vis. Mister man en så står tusen åter, men de skiter jag så jävla mycket i. det finns en person jag vill ha, ingenting annat.. inga ord kommer hjälpa, ingenting kommer hjälpa. det spelar ingen roll hur många panikattacker och självmordstankar man får, för de kommer ändå inte hjälpa!! för livet suger så jävla hårt och det finns ingenting annat som suger mer än livet. Livet kan dra åt helvete, jag fucking hoppas att världen går under eller att någon kommer och skjuter mig

jag vet att jag har sgat att jag ska vara stark, men de var bara skitsnack alltihopa. i hopp om att robert skulle bli lite ledsen och ta tillbaka mig.. man är så jävla patetisk. jag inser nu att ingenting hjälper så vad fan  är jag kvar för. jag har inget att leva för längre..

jag älskar dig så mycket, att jag hatar mig

jag bara önskar att min magvärk går över någon gång.. men det kommer den väl aldrig göra så länge mitt hjärta är i tusen bitar. orolig och nervös mage 24/7 är inte det härligaste. Jag har gråtit varenda dag sedan i onsdags, jag orkar fan inte mer.. 

jag vill bara ha allting som de va förut.. jag vill ha min älskling.. jag vill inte vara vänner.. det är så jävla jobbigt att inse, att gå och vänta på att KANSKE få höra "Ja, jag vill försöka med dig igen. Jag ger dig en chans till." Jag vill bara bevisa att jag kan så mycket bättre.. jag kan offra allt nu, jag gör vad som helst. 

Jag är så jävla kär, jag kan inte tänka på något annat än dig.. Det här har varit dom värsta dagarna och nätterna i mitt liv, även fast folk inte märker de. jag har blivit ett proffs på att lägga över en fasad, och de blir väl till att fortsätta med det.. over and out
mitt hjärta slår för dig. 
Du var ljuset i mitt liv, och det enda jag ville var att du inte skulle släcka de..

i'm not a robot

Söndag. Vilket jävla höstlov de har varit. Dem värsta dagarna i mitt liv.. och det har känts som en jävla evighet. Det ska nästan bli skönt att komma till skolan så att man är omringad runt folk hela tiden, det är när man är ensam som man brister ihop. 

Annars blev lördagen en lyckad kväll tycker jag :D De kom jätte mycket trevligt folk och jag dansade som en jävla apa med mina polare! Råkade dock trampa emma på foten så hon har riktigt ont nu, SORRY :D Men de va kul som fan haha. Man blev ju 2500kr rikare också, sitter ju inte helt fel. Blir väl en del av resan till Magaluf eller en P&L biljett.. vi får seee. Kanske ska försöka sova med tanke på att klockan är halv tolv och de är skola imorgon, vilket innebär att jag ska upp kl sex.. fyfan. Bilder kommer antagligen komma, antingen här eller på fb. Vi får se helt enkelt. Nu lär jag kissa också, tja!

ensam lämnad igen. 
jag kan inte ens gråta. 
är så jävla arg och besviken bara.. 

jag orkar inte vara ledsen, jag är fan inte värd det. jag är värd så jävla mycket bättre! men det känns så fel.. det känns så jävla fel. jag såg en ljus framtid med dig, jag såg barn och giftermål och hela köret.. jag menar det verkligen. det kändes verkligen som att jag hade hittat den jag skulle dela resten av mitt liv med.. därför är jag så tom nu. det känns så fel och konstigt. jag känner verkligen att något fattas och att något är fel.. 

jag ska vara stark och klara det här. Lovar.

Maskerad/Halloween fest

hej alla ni som undrar lite om festen. Här kommer information: 

Festen anhålls utav mig, hillevi ekstam och matilda löfgren. 
Plats: Karlholm, folkets hus.
Inträde: 60:-
Gardrob: 10:-
Tid: 20.00-03.00
Datum: 6/11, alltså nu på lördag.
Vakter: Ja, tre styckna inhyrda. 
Dj och ljus: Ja, Robin Lindberg. 
Alkohol: ABSOLUUUUT!
Hur tar man sig dit? Ifrån Tierp sätter du dig på 510 mot karlholm/skärplinge, och hoppar av vid Klockstapeln. Bussarna ifrån tierp går: 20.10 och 22.10! (även senare bussar, men om man vill vara på festen ett tag så föreslår jag ju dessa höhö..) 
Åldersgräns: 95+
Utklädnad är obligatoriskt, och bästa utklädad kommer få ett pris under kvällens gång! 

Hoppas jag fick med allting!! om det är något ni undrar över, så är de bara höra av er!

but nobody knew how much she blamed herself

blev precis dumpad... IGEN. Börjar bli van nu. Tycker bara det är så jävla synd att man ska ställa upp så grymt mycket på en person, när den i frågan har svikit en på det värsta viset man kan.. och så visar sig det bara vara helt i onödan? Då blir man bra less :S 

Annars så känns de kul, för de är snart 300 pers som kommer på festen :D hur skönt som helst! 100 pers till bara, så blir de perfa ;) Hoppas på en grymt rolig kväll, och att vakterna vi äntligen fixat gör sin sak bra. 

Imorgon så åker jag tidigt till Bel för att fixa extensions i håret, så jag blir lååånghårig :) 110 slingor, så hoppas det räcker. 


förut hade jag ju långt hår, men dum som man va, klippte jag av de.. pörsk! Ska spara ut nu, så de blir bara finte. Nu ska jag ut o röka och typ ringa en kompis och vara arg!! HEJ

i'm ridin solo

Hej, de va ett tag sen. hehe. Hela helgen har spenderats hemma hos robert, då vi hade 14 månader i fredags. Han fick 10 rosor och en jätte fin tshirt utav mig, hoppas han blev jätte glad! De var en jätte mysig fredag, och jag hade hur kul som helst med min bebbe. På lördagen låg vi mest och drog oss i sängen hela dagen kändes det som. Och på söndan åkte robert till Värmland kl 11, så då var det bara att ta farväl. 

Åkte hem till matilda då och fixade lite inför halloween festen, senare kom hillevi. och runt fem åkte vi in till Uppsala och åt på kina och sedan kollade vi på Paranormal Activity 2. FYFAN VAD BRA DEN VA! Åh, den va grym. men lite spårad, skrek ju inte alls lite. man var ju inte alls skräckslagen och fick hjärtattack var och varannan minut. jag och hillevi skrattade för att vi var så jävla rädda.. fy :D Sov sen hos luffe med matte, mysigt. 

Imåndagd, igår då alltså så åkte jag till alec och mös lite, senare kom emma. blev bara massa struntprat och en massa letande efter maskeradkläder! Så taggad tills på lördag :D Idag är det tisdag, jag är hemma och har ingenting att göra. Vill träffa lina, men hon vägrar ju svara på sms :) puss på na! här kommer lite bilder hihi .

här kommer ett litet smakprov på min utklädnad till på lördag! kan någon gissa vad jag ska vara? 
(HAHAHAHAHAHAHA SÅ JÄVLA FUULT!)
Om det är någon som vill komma på våran Halloweenfest i Karlholm, Folkets hus, på lördag så är det bara att hojta så bjuder vi in er i vårat evenemang på facebook eller skriver upp er på listan. Dock 95+!

RSS 2.0