jag skulle ge dig allt du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så!

ja hörrni. fick lite av en känsla av att jag är en liten bussy girl eftersom jag inte hunnit bloggat sen torsdags, haha. coolingen va! helgen har bjudit på mycket gott :) på fredagen så blev det en mysig grillkväll hemma hos hillevi, satt ute och proppade i oss massa gosaker hela jävla kvällen! och sen sov vi inne på brygghuset vilket var hur mysigt som helst det med. på lördagen firades fannys storasyster 25 år och då blev det lite rajtantajtan. och sen var det söndag.. tog legkort och övningskörde, faaaaan vad det var roligt (!!!), och sen åkte jag hem till sanna. henne var det längesen jag träffade! busen<3

förutom att vi mös sönder hemma hos hillevi i fredags så hade jag och fanny väldigt  roligt åt wilma när vi var barnvakt åt henne, haha. och i skolan med dessvärre, fast där har vi oftast alltid kul! samir is a crazy boy on kryckor





HAHA. bara SÅ min och fannys humor... höll halft på att avlida! jävligt nära var jag :D




åh, det är så jävla drygt att lägga upp bilder på bloggen. alla bilder ifrån fredags finns på hundsnuffisar.blogg.se, gå in o kolla vettja! om någon är intresserad utav bilder ifrån lördags så finns de på fejjan och några hamnar på bdb.

men ett kort ifrån när jag övningskör bjuder jag självfallet på ;) hare bra haayyy!

nu ska jag gå upp och dricka min haiwa!

hundsnuffisar.blogg.se < check it out, det är ett måste.

men som sagt, upp och dricka läsk + äta lite mat. gott!

det var onsdag.. nu är det torsdag

det var ganska typiskt av mig att missa tåget igår när jag skulle till uppsala, fick ta bussen istället. var inte så jobbigt faktiskt :O det brukar vara skit drygt.. gick ju rätt fort fan. Och min tröja är snart klar också! den som jag håller på med på syslöjden.. coolt va. I uppsala träffa jag tre tjejer, sophfia, helal och isabella, vi drog en fika och lag in lite planer för imorgon.

bella sov hos mig också, och idag är jag sjuk. men måste ändå till skolan imorgon, och sen är det fiesta!


bellabus är en husmus!

åhjo, igår blev jag glad när bella kom hit och sov med mig! iih.. men imorse var vi ganska trötta må jag säga. ont i halsen hade jag också, och det har jag fortfarande.. måste gå upp och dricka te. sen ska jag plugga lite, efter det ska jag fanimej slagga!

imorgon blir det barabel igen<3

sen vare ju det här med killar.. jag och bella tar en paus ifrån dom ett tag. vi har skrivit upp 10 gällande regler tills vi tycker att det räcker. killar är skit. skit, skit, skit!

och ännu en gång var helgen över..

kan nog inte fatta att helgen redan är över. det har gått så sjukt fort ju! hela fredagen gick åt till att planera och fixa det sista inför bellas 18 års fest. på lördag morgon, förmiddag och eftermiddag fixade vi i lokalen och på kvällen blev det fest som  blev jävligt lyckad! jag hade så jävla roligt. tack alla för en otrolig kväll!

bella fick utav oss en tårta som blev utkladdad över hela golvet och som hon inte ens hann smaka på, tre liter vin, vip på people vilket innebär att hon får gå före alla i kön och ta med sig hur mycket kompisar hon vill och alla dem får gå in gratis + 10 stn fri biljetter som hon kan använda på lördagar innan kl 23.00 :) det var riktigt kul att se hur mycket hon uppskattade det, min älskade vän <3

idag fick vi städa i 7 timmar, det var jävligt jobbigt.. ush. men nu är det fint iallafall. en discolampa försvann igår (?) jävligt wierd, vem fan tar med sig en sån hem? två stolar gick sönder och två väggar.. men det ordnar sig alltid :D


nu smäller det snart!

det är lördag, vilket innebär att det äntligen blir fest. ett stort tack till F and A's catering business <3 haha :D bella duschar, så fort hon är klar så drar vi till lokalen och fixar allt i ordning :) kommer bli super.. väntar in alla girls också, då blire en fet pizza och sen kör vi. JAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!1

you make me feel good!

haha.. gud, vad jag känner i hela kroppen att jag är så jävla glad. det är väl så det ska vara också, eller.. ? jag antar det, och har väntat på det länge. något som är lite mindre bra är att jag har ett sexualkunskapsprov som väntar, och det har jag inte pluggat speciellt mycket till. men vet ni? i just don't care right now. och det känns också helt fantastiskt! hihi.

nu framöver kommer det bli mycket stress. ska hinna med en hel del att fixa imorgon och dessutom åka till helges och hinna med att spela in i studion. pust! jaja, jag gillar stress.. säger vi. nu ska jag upp och äta fruulleeee :)

efter regn kommer alltid solsken

även fast man kanske inte alltid tror det, så gör det faktiskt det. humöret kan ligga på botten, men nån gång så kommer det alltid att stiga igen. visst, man kan ha det jävligt tråkigt en dag och verkligen känna hur man bara vill gräva ner sig. men man kan inte ha roligt varje dag? man planerar en sak, men något helt annat händer. det blir vad man gör det till, det gäller att hänga med i svängarna. det börjar kännas som att allting fallar på plats nu. inget känslomässigt menat, utan bara en grej liksom. en grej som var planerad att bli the thing of 2009 som höll på att verkligen inte inträffa. jag och mina två singare kämpade som två grisar, och se nu. det börjar ljusna. visst, jag ska inte dra några förhastade slutsatser.. men det ser ju ljust ut iallafall?

men skitsamma, inget jag ska behöva roa er med. jag har sökt ännu en linje. Yrkesakademin som ligger på st olofsgatan i uppsala, en friskola som är helt nyöppnad. det är en mode och styling skola, och eftersom att jag vill bli stylist så satt det ganska fint med ännu en chans. dessutom så får man ett körkort och en laptop när man börjar! inte för att jag kommer komma in men.. och förresten så ska ju jag äga hela fyrisskolan med min coolaste vän isabella jansson. sådeså!  hare bra haaayy!!!

DET KÄNNS JÄVLIGT BRA


engmanskapell!

åjo, när det var gitarrkväll hos lings så spelade ju chrille gitarr och vi andra sjöng med. vi fick höra massa låtar vi inte hört förut, bla en låt med engmanskapell. har spelat in en hel del under tiden så det kommer läggas in.

Så svårt att ta farväl, ta ett sista farväl av de armar som hållt mig så länge. Skulle ge allt jag har för att en sista gång, kunna vila i hennes famn.. bara vila i hennes famn.

åh gud.. så fin låt alltså! men here we go, låter er se lite bilder nu va :) hare bra hayyyyyy!













sådär. det får duga :) tjarrå

borta bra, men hemma bäst!

nu är klockan snart ett och jag är vaken fastän det är skola imorgon. vem vet, jag funderar faktiskt på att sitta vaken hela natten eftersom att jag lär plugga en massa och inte kommer hinna det imorgon.

just nu är jag fullt upptagen med att ladda upp bilder på facebook, så jag lägger nog upp lite bilder senare här! later guys.

hot 'n cold, or what hehe?

jojo, man skulle ju kunna kalla det för de. här i sidskogen är det hur mycket sol som helst, jätte skönt. varför ska det blåsa? buhuhu.. jag och evelina har byggt en koja och lagt oss ute under en filt :) (annars hade vi inte kunnat se dataskärmen, om vi inte hade en filt över oss hehe). sen har vi varit och hälsat på massa ppl nere på sjön också som anglar. det gjorde vi med igår, fast då var det ganska kallt.. sen på kvällen vare lite små fest hos lings, och ikväll blir det gitarrkväll där! jätte roligt. snart kommer kim och lämnar godis till oss också. MUMS. vi fick ju typ världens minsta påskägg satte.. heheh!

nej, nu ska vi få facebook att funka och kanske gå in eftersom att energinivån på datan är jätte låg och det blåser jätte kallt. hejdå männska!

in tha hooooood!!!!!!!

tjena chifen. sitter med evelina uppe i skogen nu och vi bloggar lite ba, har precis dammsuget. idag fick vi gå upp jätte tidigt för att åka till erikas skola och kolla på deras råttomobil race. det var ganska coolt faktiskt!

nu har jag inte mycket mer att säga :D hejdå!

järvsö!

igår slutade det med att jag och sandra åkte hem till jenny på en liten chill fest, och det var trevligt :) somnade sisådär halv sex pga att micke låste in sig på toaletten och det tog ju ett tag att få ut han. men vi har endast vår hjälte att tacka: isabella jansson! (isabellajansson.blogg.se hehe reklam baby). kanske ska lägga till att jag var med ellen och emma innan sandra kom och vi åt jätte mycket glass i solskenet. mums, det var så mysigt.

nu väntar jag bara på att evelina ska komma och hämta mig så att jag kan dra till järvsö. ska bli skoj. där är det fortfarande snö, så det blir en hel del skoter nu vill jag lova ;) jag har iallafall två helt olika örhängen i öronen, jag ska kolla hur många som märker det (6) hehe..





haha, lite små roliga bilder ifrån mina underbara visiter i jarse :D hejdå people, kommer antingen hem på fredag eller lördag. annars blir det som planerat, en tråkig söndag! pusspåer.

glömde nästan bort att de är påsklov.

det är ju förfan andra dagen på påsklovet.. coolt ju! igår satt jag hemma och var ledsen hela dagen, ett misstag som jag inte tänker göra idag igen. idag ska jag sitta hemma, men med sandra :D och dessutom vara muy gladi! vet inte om man kan vara annat med den kvinnan heller faktiskt? hehe. dock så kommer hon komma lite mera åt kvällskvisten eftersom att hon ska gå på stan först, men äsh, jag kan vänta :)

förresten, vilken dag får man påskägg? jag vill ha godis ju förfan.. aja! tjarrå

we stand on each side, both equally broken!

part of me, like breathing! now half of me it's left. i don't know anything at all.. who am i to say you love me? who am i to say you need me? i don't know anything at all..


det är vår!

oj, det bara flödar fram vårtecken. jag har gått med ballerinaskor hela veckan, vilket jag har längtat efter att få göra sjuukt länge! älskar det, bästa skorna som finns.. helt klart bara så mycket mums på de. och sen så såg jag några blommor i örbyhus, idag är det 22grader ute, och iförrgår var det 18. det bara bränner på ryggen när man är ute i solen.

hur som helst så är jag hemma i söderfors nu igen efter en veckas tid.. känns inte så roligt. sitter och diggar mayhem, det däremot, är mycket roligare. men nu blev det YMCA. kom på en grej som jag tycker suger med spotify. finns inga svenska rappare med, som tex. ismen, man vill ju lyssna på alla gillar brudar förfan. åh, jävligt kefft om du frågar mig.




bilder ifrån lördags morgon innan vi åkte in till stan och stekte! nice bre. tjarrå!

SUCK ON THAT

sitter hemma hos bella än en gång. äter popcorn med två coola polare vi namn isabella (såklart då) och jennypittpenny.  kommer troligtvis ställa upp på mina kära vänner idag och sova på soffan.. jag snarkar jävligt högt vilket resulterar med att dom inte får den sömn dom behöver.. sorry

fyfan va skönt! tjarrå

rubrik suger

det är fredag. jag sitter i skolan. jag slutade klockan elva. klockan är halv ett. jag ska gå med fridipaj och inhandla lite stuffs till ladies night som kommer hålla till @ fridipaj's place ikväll. jag ska till bup kl 14.00 så jag kan inte åka hem. jag är trött!

ååkej, en liten snabb sammanfattning om varför jag sitter kvar i skolan fast jag slutade för en och en halvtimme sedan. that's it! fick nyss lite påsk godis av lärarna också, tack så mycket. det behövdes. åt fett mycket mat idag på lunchen också, det var verkligne längesen jag kände mig sådär fett mätt på skolmat. jisses! och på lördag är det fest, jag är taggad.

det är lättare sagt än gjort..

bella!

jag bor hos bella ett tag nu framöver. blir inte så mycket data, och mina gratis sms är slut så blir inge sms heller. men man hörs väl! tjobremacka

RSS 2.0