hold on little girl

veckorna bara flyger iväg känns det som, hur skönt som helst :) och äntligen är det fredag. har myst med älskling hela eftermiddagen sen han kom hem. och efter idol ska vi kolla på en film som vi hyrt, en rysare.. hoppas den är bra annars blir jag ju galen :D

måste bara skriva av mig lite saker som både natalie och sofia kan relatera en hel del känslor till. dubbelmoraltjejen är så gryyyyyyyymt jobbig. jag sitter här och är helt otroligt irriterad. så fort jag tänker på den människan så blir jag så arg och sur.. skit jobbigt. hur mycket man än försöker att kontrollera sig och vara snäll så går det bara inte!! AAAAWHHH, jag blir så arg :D

men nu ska jag inte tänka på det. nu ska jag gå och mysa med MIN älskling, MINMINMINMIN<3

robertjansson<3aminamagnusson

ica jerrry! eller ska vi säga, ica sofia?




the new one: ica fia!!


lätt som en plätt

jag har helt tappat gnistan för att blogga och sitta vid datorn över huvudtaget. men jag kommer nog slänga in ett inlägg när jag har tråkigt eller känner för det :) det får bli så framöver.

igår var det lördag, och då kom min pappa och hämtade mig och min älskling och drog med oss in till gävle. det var jätte roligt att äntligen få träffa honom efter flera år. fick träffa farmor och pappa's fru Qio också. Hon är verkligen helt sjukt skönkines =D

när vi kom hem på kvällen så kollade på vi på paradise hotel XL och sen sov vi mucho sööööönt och länge. och idag ska vi båda plugga som två idioter. och i veckan har jag planerat att träffa marmaduke, hur kul som helst ska de bli!

och vi får inte glömma att på onsdag fyller fredrugan hela 15 år!! knullmyndig, yeheeeey

glassigt

igår shoppade jag in lite nytt i garderoben. eller ja.. endast tre plagg, men ändå :D lacktights, spettsklänning (AS SNYGG) och en tunika från vila som är super qt.. heh tönt.

nu längtar jag bara efter att älskling ska komma hem ifrån sjukhuset så att jag får veta om det är något farligt med hans finger och så att jag kan kramas med han :( för ikväll är det paradise hotel, mammaspojkar och glee.. tre as bra program, så vi ska as floska. men först, alltid en dusch, inte lukta usch, gå högt i kurs!

annars så är jag as gladis eftersom de är fredag imorgon, och jag hoppas på fest. vill påminna mina tjejer om att höra av sig, för jag vill tagga till med er nu va! och jag behöver er.. pöss


sexy bitch

jävla tisdag och va helt sjukt skön. började klockan tio, och då hade vi ett oförberett engelska prov som vi fick sitta med till lunch om vi ville, och jag blev klar rätt tidigt och det gick AS dåligt. efter lunchen var det bara hantverkstekinken kvar, och det var as kul.

sminkade med sofia, och det gick jätte bra :) fick en massa beröm av alexandra konstigt nog... glad blev jag iallafall. och sofia hade andra åsikter.. eller? hahah.

har suttit och letat i timmar efter låtar att sjunga, men det finns verkligen ingen som passar mig. det suger, vi får se hur det blir med uppträdandet på helges. har ingen tid nu mera. pust! har as ont i min rygg också.

men om en timme är det paradise hoteeeeeell! WIE! fast utan älskling då :( han sover inte hemma inatt, så jag får helt enkelt vänta tills imorgon. jobbigt!

påtal om imorgon ;) jag börjar 12.20 och slutar 14.05 VARJE ONSDAG!!!! SOOOOOFT JAAAA SOOOOOOOOFT.

jag saknar älskling!! hejdårå hiih


bild ifrån skolan idag. natalie, jag och carro hihi

jag är starkare än du, det har jag lärt mig nu

jag vill tacka min älskling för att han är så fin på alla sätt och finns här för mig, som både världens bästa pojkvän och världens bästa vän.. jag älskar honom av hela mitt hjärta :)

idag ringde min pappa mig, det kändes så skönt men så konstgit och samtidigt så himla.. roligt. jag kan inte beskriva det..

dagen gick ganska fort, och vi sminkade globsminkning på hantvt. igen, och sedan gick jag in till stan med mina små hönor och köpte skor. jag letade som en vild hund efter converse med tunn sula, men hittade INGA i min storlek NÅGONSTANS! alla var slut. blev så jävla less.

när jag slutade var det meningen att jag skulle ta vaccin mot svininfluensan, men kön var oändligt lång.. så vi sket i det och ska görat en annan gång istället. om en kvart är det paradise hotel, underbart. så därför ska jag nu ta bort mitt smink och krypa ner under täcket med lille lobelt! pusspannkaka


it's been a long hard road without you by my side

Amina, mitt kära barn
tack för att du
så klok som du är
förstod mig och bönhörde mig
tack mitt barn
jag förstod nog lite grann
men inte som jag
ändå kanske förstår
att du blev så ledsen så
jag känner mig
precis som du
som så
och du är som
jag såg på bilden
så fin så
men mest av allt
så snäll så
Amina ditt namn som betyder så
snäll människa
så snäll så
Amina, min dotter
jag älskar dig så.


lina linurt linsing hedlund. saknad och en av de finaste som finns på alla sätt och vis!

nu har jag en modell! och det blir strandparty- tema :)
min underbara vän är den lycklige.. eller, jag är den lycklige som har henne... ja så är de!











hold me like you never let me go

jag somnade tillslut igår, men det tog ju ett litet tag. och försov mig gjorde jag också, och som pricken över i:et så missade jag bussen. så nu är det bara att vänta en timme :) så roligt... nat. men jag skrev en liten... "uppsats", eller vad man ska kalla det, till svenskan som jag skulle lämnat in igår, så nu är ju det klart iallafall. men jag missar ju svenskan idag eftersom jag försov mig, men.. jag får lämna det i hennes fack.

nu tänkte jag fixa iordning håret och byta tröja. men hare brajj så hasch vi

min älskling är super duper bästii!! :D jag önskar att jag någon gång kommer kunna förklara för honom hur mycket jag älskar honom, det finns inte ord så det räcker för det. min sötnos... hur underbar som helst<3


natt inlägg

jag är ganska trött just nu, men alldeles nyligen så hade jag lite svårt för att somna eftersom älskling snarkar så för fullt.. hehe. men nu har jag tröttat ut mig lite här, så jag tror att jag ska slå på en andra film och krypa ner bredvid min nakenfis!

får en och en halvtimmers sovimorgon imorgon, sooooftaaaaaaaaaaa. fett churda hursomhelst.. men, man lär sova ändå.. hhehe tja

hot 'n cold

igår fick jag åka hem ifrån skolan eftersom att jag mådde så pass dåligt. på kvällen åkte vi in till sjukhuset och kollade om det var något som inte stämde eftersom jag mår illa hela tiden fram och tillbaka, men allt va som det skulle. bara en extrem förkylning som håller i sig :)

den hade slutat smittat, men jag skulle vara hemma idag och vila. men imorgon blir det skola igen, skönt. sen är det helg, och efter det blir det ett helt nytt schema i skolan.. vi får se vad som tycks om det.

just nu är de bara crap på tv, så jag ska nog göra lite lunch till mig och älskling.. halv fyra liksom hehe. vi får se. ska krya på mig hursomhelst. pussochkram

HEJHALLÅ

robert är jobbig! fast bara lite. och jag vill sova... med robert :D jag ska retas på honom, den jäveln.

skolan idag var väldigt trevlig :) på hantverkstekniken så sminkade vi. jag blev sminkad av sandra, och jag sminkade henne. hon lägger ut bilder sen, så då kanske jag kan lägga ut några här också! sen fick vi kolla på stylist tvåornas modevisning, dem hade fått en tröja att göra vad de ville med och sminka och styla med ett tema till.. ganska roligt och inspirerande faktiskt.

nu sjunger älskling jätte illa... hejdå!

för er som kollar på mammas pojkar



HAHAHAHAHAHAHAHAH, så JÄVLA kul!

sweet dreams or a beautiful nightmare

like i said. somnade runt fem, så jag var skapligt trött när jag gick upp klockan sex liksom. men det var helt sjukt skönt att vara tillbaka i skolan och träffa alla :D jag tog med mig lite cappuccino till skolan och drack, så det gick fint bara fint. fick slutade halv tolv också eftersom vi inte hade någon idrott. soooooftaaa!

åkte hem och sov, och sedan en hel del läxor. nu är allt jag behöver en modell tills vecka 51, den femtonde december. en tisdag! någon som är sugen?



nu ska jag snart sova med älsklingen. han kommer förmodligen tvinga mig till att äta kladdkaka först, men jag vill bara spy så fort jag tänker på det. hejdå :)

sweet dreams or a beuatiful nightmare

like i said. somnade runt fem, så jag var skapligt trött när jag gick upp klockan sex liksom. men det var helt sjukt skönt att vara tillbaka i skolan och träffa alla :D jag tog med mig lite cappuccino till skolan och drack, så det gick fint bara fint. fick slutade halv tolv också eftersom vi inte hade någon idrott. soooooftaaa!

åkte hem och sov, och sedan en hel del läxor. nu är allt jag behöver en modell tills vecka 51, den femtonde december. en tisdag! någon som är sugen?



nu ska jag snart sova med älsklingen. han kommer förmodligen tvinga mig till att äta kladdkaka först, men jag vill bara spy så fort jag tänker på det. hejdå :)

i want you back

lördagen slutade i att jag och robert gjorde väärldens godaste och finaste kladdkaka, som blev as god :D det tog lite tid men, det vare värt. senare på kvällen drog vi hem till camilla på lite chill fest, det var väldigt trevligt faktiskt. och vi slog även på gamla filmer som jag och milla hade spelat in år 05...... ingen kommentar? Jo, faktiskt.

HAHAHAH, jag höll på att döööööö av garv. jag var så otroligt ful, och det var milla också xD det var så jävla pinsamt, och vi var helt töntiga. jag kan inte sluta skratta när jag tänker på det.. åh, herregud :D

"imorse" vaknade jag tio i tre, så ikväll kommer jag antagligen ligga vaken och somna en kvart innan jag ska upp till skolan. jag längtar iallafalll, det ska bli så skönt att träffa alla små söta människor! och speciellt natalie och sofia.. grymma ungar. nu är det LA ink, sen ska jag och min mysi ut på en långpromenad.



en busschaufför, en busschaufför, det e en sån med glatt humör

jävla buss jävlar och gå varannan timjävel på helgerna. tack vare deras otroligt fula regler så blir det inget dop för mig och min käre prins. suck! jag hade sett fram emot att träffa dem :)


hoppas ni får en gr8 dag :) och grattis!

idag är det förövrigt faktiskt en ganska stor dag. förutom att kian ska döpas, så är det faktiskt KLADDKAKASDAGEN!! så idag får jag äta lite gottigt ;) jag och robert ska baka världens goooodaste kladdkaka med frosting och marshemellows i... gott? yes. men först, lite frukost i magen. innan det ska jag reta honom lite.. det är alltid lika kul. hade :D

feta män, men inte så feta kvinnor

ÅH NO! rabih åkte ut ifrån idol :( jag och min älskling är helt arga.. fyfan sverige. han som va så söt när han log. till skillnad från eddie, som inte ens kan sjunga och ser ut som en gorill råtta. fy helvete säger jag bara. JAG HATAR EDDIE!!!!! han ska ut, innan jag själv kommer in i idol studion och SPARKAR ut honon med mina bara knän.... "han ska få faan på sig" : citat by robert.

idag har jag kännt mig riktigt jävla awsome! not. helt nere och hängig. och imorgon måste jag fan i mej vara lite kvick, jag ska nämligen på Emil och Niccoles dop, tillsammans med min lille pojke :) ska bli trevligt.. det tog ju bara ett litet tag att få med honom..... feg som han är. men, det ordnade sig tillslut. och, nu när det inte är något bra på tv och jag bara hostar och snorar, så tänkte jag.. jag gör ett inlägg, och: TADA.

helt värdelöst inlägg dock -.- men vad gör man? jag skulle vilja klämma roberts stora pormaskar som sitter o väntar på mig, men han vägrar. så därför,  ska jag noppa ögonbrynen :D det är alltid lika roligt.. nej, faktiskt inte. nu tror jag att jag börjar bli helt tom i huvudet så att jag inte ens vet vad jag trycker på för tangenter.. tror vi hörs. tja!

kan det vara första gången jag träffade robert som hamnade på bild? ja det kan det ;) bjuder på det. hehe! dubbelhaka och maskhår.. men lika fin för det.. pussbaby<3

you know im fat, im fat, you know hit AHA

och idag var man tvungen att dras upp as tidigt med min lilla loppa för att ringa till sjukan. vi fick en tid hos akutmottagningen klockan halv elva, så det var bara att köra in. de sa bara att robert hade en inflammation och gav han medicin och lindade om hans finger, nu är det bara hoppas på att det blir bättre :)

och min feber kommer tillbaka känner jag.. trodde den var gone forever, men tror jag hade fel. fel. fel. FEL! så, överraskningen jag skulle göra till min klass var att: dyka upp utan att någon visste det och ha med mig en massa kakor så att vi kunde mysa.. men eftersom jag blev lika dålig igen så, icke sa nicke.

och juste, jag har blivit tjock. så nu ska jag införa en sluta-äta-socker-diet, och gå ut och gå. jag vet, jag vet. ingen kommer tro på att det kommer funka, men jag är fan duktig och stolt över mig själv.. det går rätt bra faktiskt :D

nu ska vi vandra till ica och köpa popcorn, som jag faktiskt valde framför chips dipp och en massa godis. och till det ska jag istället för en smarrig coca cola, dricka vatten med is. ge mig en applåd och puss på kinden. nu ska jag krama penis, hörs

jag saknar min lina hedlund, och den vilda sommaren med qvinnan

idag är det min dag

det svider i näsan och kliar i halsen. men vad fan gör det egentligen när man har super rogga här? min älskling har dock jätte ont i sitt lilla finger, som jag tvivlar över att de är blod förgiftning :/ men han vägrar åka in till sjukan för att "folk dör där " -.- dum fan.

nu ska vi kolla på kräckfilm, knarka ipren, äta glass och svettas :)

funderar på att göra en stor överraskning tills imorgon kära st1!

min älskade och sjukt saknade klass.. puss på er

coke, king of kolsyra dryck

har hällt i mig en aning för mycket coca cola, vilket resulterar i att jag inte alls kan sova nu.. kan även bero på att jag sov till kvart i tre idag också, men.. skitsamma, vi skyller på colan. jävligt jobbigt att vara snuvig också, bara rinner hela tiden.

tänkte be om lite låttips :) jag ska snart vara med på en spelning med helges, och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska sjunga. jag fick välja tre låtar, eftersom att de är fler som ska sjunga, och de vill inte att man ska sjunga samma låt så då får man till att kompromissa med de andra låtvalen ifall någon annan valt samma första låtval.. så då får man komma överrens med varandra istället. jag behöver alltså en hel del bra låtar som går att sjunga, någon som har någon i tankarna?

skulle vara väldigt gulligt iallafall :D vad som helst FÖRUTOM hallelujah, TACK. känns som att jag sjunger den hela tiden, har tröttnat på den en aning. nu måste jag verkligen snyta mig innan de droppar på tangenterna.. sorri! tjarrå

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

det gör verkligen ont att veta att någon man älskar så mycket, mår dåligt och lider. vad ska man göra, mer än att visa medkänsla och försöka förstå? jag skulle göra allt jag kan för att få dem jag älskar att må bra.

allting kommer att ordna sig min älskling<3

roberts pappa kom hit och hämtade honom helt utan förvarning. jag har blivit helt beroende av min älskling, jag sitter fan och gråter för att jag saknar honom så mycket.. och det har inte ens gått två timmar. hursomhelst så kommer han hit imorgonbitti, så jag har något att se fram emot iallafall.

och lika sjuk är jag fortfarande. nu har jag blivit alldeles snuvig också. idag sov jag till klockan tre, och när jag vaknade var jag alldeles svag i hela kroppen och jag kunde inte ens bära ett glas? knas. hela jag var frussen också, det gick inte att böja på knäna.

nu ska jag be mamma göra nudlar, sen ska jag fan sova och kanske  gråta lite till. hoppas ni mår bättre än mig iallafall, för de är inte så trevligt att vara såhär sjuk kan jag ju ba säga. och en gång för alla: jag älskar världens bästa pojkvän mest av allt i hela världen. och jag vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan honom i mitt liv! :) han är så fin mitt hjärta<3


som ett stort svart hål, rakt igenom mig

det blir bara värre och värre. jag kommer nog aldrig bli frisk...

jag älskar robertjansson<3

hur kär får man bli?

ja, kära läsare.. igår när jag låg och stirrade på min älskling så fällde jag en tår. men inte för att jag var ledsen, utan för att jag är så otroligt tacksam över att han är min. det är fanimej helt sjukt, att jag är så himla kär så att jag börjar lipa för det, finns det ingen gräns för hur kär man får vara?

ingen kommer någonsin kunna ersätta min robert! men, på tal om det, så kommer jag inte behöva någon ersättare heller, alltid ska han vara min<3 pöss

jaja, nog om det. vi ringde sjukhuset idag, och det var ingen svininfluensa som tur var. men läkaren sa att vi inte skulle gå ut och träffa några "normala människor", (som han själv uttryckte det) förrens vi var friska. så jag antar att det inte blir någon skola på hela veckan. jag hade fan planerat skola imorgon ju! jag saknar min klass.. och jag vill inte missa såhär mycket :( åh. jag kommer ligga efter hur mycket som helst. jag funderar starkt på om jag kanske ska gå och kolla upp ifall jag har någon slags sjukdom för dåligt-immun-försvar-skit.. man börjar ju tvivla. förrförra veckan låg jag också hemma halv död!

och jag känner mig bara värre och värre. jag har haft konstant huvudvärk sedan i söndags, och hela skallen dunkar och mina ögon är helt dåliga. jag ser liksom lite halv immigt och.. ja, jag vet inte hur jag ska förklara riktigt. blöder näsblod (vilket är väldigt konstigt då jag aldrig blöder näsblod i vanliga fall och bara har gjort det en gång förut, och då var jag sju år!) , hostar, är allmänt seg och svag i kroppen, mår illa och har feber. inte lite jobbigt ,visst?

nej, nu ska jag krama om min lilla teddybjörn som ligger i sängen och myser till smala sussie :) hörs


just nu behöver jag mina vänner, sprit och sanning

ibland blir man så förvirrad och arg, vet inte vad man ska tro, eller hur man ska agera. om man gör rätt eller fel?  helt plötsligt sitter man fast mellan två val, och  har ingen aning om hur man ska bete sig. vart man ska ta vägen, och hur allt kommer att ordna sig? ibland undrar jag om det verkligen kommer att göra det.

jag ska försöka lugna ner mig, och inte dra för snabba slutsatser.. men just nu är jag så arg så att jag håller på att sprängas i små tusen bitar. och klockan är halv tre på natten.

ni anar inte.. marmaduke, kom hit :/



fucking tandläkare

nu har min tandställning gått sönder IGEN. jag sitter helt fridfullt och dricker lite te, och då ramlar en ståltråd ut. skoja inte att jag blir less..

det kanske är meningen att man ska falla isär för att kunna bli hel igen

jag ville verkligen till skolan idag. men det är mig vi pratar om, jag är sjuk varannan vecka. jag måste på riktigt gå och kolla upp det nu innan jag skjuter mig själv i skallen! jag blir så sjukt less. det känns som att mitt huvud väger flera ton och att det ska sprängas när som helst, min hals värker och hela jag febrar i 40 grader.. usch. och detsamma med min stackars älskling. nu ska jag trösta honom lite!

älskling!

det blir inte mycket till bloggande nu när jag umgås med min pöjk hela dagarna! jag kan ju inte hålla med om att jag ser fram emot morgondagen. skola, och inget mys med min älskling hela dagarna.

för tillfället ligger vi bara och sjukar. han har råkat ut för körtelfeber, och smittar mig såklart, så jag är på god väg att bli helt nersjukad jag också.

halloween festen var lyckad, jag hade skit kul och var AS ful, och då menar jag verkligen AAS ful :D det var grymt roligt! mer info och bilder om det kommer senare, för nu är klockan över tolv och jag ska upp om sex timmar och fara till skolan. om jag orkar vill säga, jag är som sagt sjuk, men orkar inte vara hemma och missa.

robert pruttade nyss jätte högt! tja

<- snygg älskling för ett tag sen!

<- snygg älskling för inte alls längesen

RSS 2.0