ehm, när går nästa tåg då?

jag har ont. satte i min tandställning för ett tag sen :( räls.. ser ju inte bra ut direkt. men ingen idé att gömma sig heller, för jag ska ju stå ut med den i ett år till. så varför inte bara fortsätta livet som det var innan och låtsas som ingenting? det kommer ju bli sjukt bra efteråt? så det är inget att waina åt ;D

nu ska jag  ut i solen igen, sen ska jag försöka få i mig nånting, det är väldigt svårt att äta nu när det drar i hela käften. tandställningen gör ju så att alla tänder sitter löst eftersom dem drar de till rättplats.. vafan skrev jag de där för? hoppas ni tog fram intresseboken.. tjaaaaaa!


en bild jag redigerat om mina tänder på! RAKA!!

if you want to be alone here with me, you must understand my weakness!

igår var det tänkt att vi skulle ha tjejkväll hemma hos smet, vilket inte blev helt som vi tänkt oss.. haha! jag och lina var tvungna att vänta på bussen till smet i en timme, vi roade oss med att gå runt och leta efter en cykel att baxa. när vi väl fann en cykel hade kedjan hoppat och vi skulle fixa den.. men den gick av istället.. fasen asså.

väl hemma hos smet satt vi ute och tjockade oss som vanligt, efter ett tag kom några grabbar och chillade med oss. dom drog med oss in till tierp utan någon som helst anledning (?), och medans vissa drog till vendel, stack vissa hem till emil och andra försvann helt enkelt upp i rök. vi splittrades totalt, knas..

blev lite hungrig sådär på kvällskvisten, så jag och hillevi drog ner till bempas. stötte på en "23 årig" kille som trodde på att hillevi var min mamma, och att hon var 44 år och hade gjort flera plastikoperationer så att hon såg yngre ut. helt random så ville killen bjuda mig på maten, och bara för det så överdrev jag måltiden extra! vi tog en super super super stor stripes, fyra korvar, två dippar och två coca cola + ciggpaket.. haha, det blev ca 170 spänn. han sa att han, hillevi o jag skulle dela på allt och vi "gick med på det." när vi sen fick maten sprang vi som FAN ut därifrån och han sprang efter oss, hahahah. trodde jag skulle dö av skratt! sen bad vi om att få maten, men han skulle promt ha 70 spänn för den. hillevi sa att hon bara hade en tjuga, men han gick med på det ändå.. glömde även tillägga att vi tog fyrtio spänn av han också :D HAHAHAH, det var så grymt jävla kul.. kommer aldrig glömma!






(måste bara tillägga att bilden är grymt snygg)




avslutar med ÄNNU en bild på "emil" och emil :D

who are you?

jag börjar verkligen lessna på dessa "stora" bloggerskor! speciellt på dessie, eller ska vi börja säga dissie? hur kan folk missa att hon provecerar så mycket så det räcker och blir över. tjejen skriver ett inlägg om hur mycket kissie härmar henne, men i det inlägget så är allting koppat ifrån allting kissie säger och gör, det kan väl ändå vem som helst fatta att hon bara skriver för att folk ska bli irriterade och säga det till andra, länka vidare osv så hon får fler läsare. hon och sin så kallade bästa vän paow "bråkar" ju näst intill varje dag, BARA för att få mer läsare. besatthet. fyfan vad less jag blir.

im home again, and i know you like it

onsdag kväll till fredag kväll. så länge var jag i linas stuga! brände mig som fan i torsdags.. solade från 9 på morgonen till 5 på kvällen. julia, lina, petra och jag har hur som helst haft sjukt kul, och det lär göras om :D var jätte skönt i vattnet också. det ända vi gjorde var att drack, åt, badade och softade.. så mer finns det inte att skriva. jag tänkte bjuda på lite bilder istället :)















det är inte alla bilder, men lägger väl upp dom andra ifall det finns några roliga! har varit lite snål med bilder ett tag nu. kameran är fortfarande trasig.


she said "see u later boy", he wasn't good enough for her

kom alldeles nyligen hem ifrån tandläkarn, då dom ryckt ännu en tand. är så jävla bedövad så det känns som att världens största kötbulle ligger i min högra kind och väntar på bättre tider.. skulle helst spottat ut den om det nu vore en köttbullejävel.. men icke då.

så fort klockan blivit halv sex får jag äta igen :D underbart, eftersom maat är det bästa som finns. sen åker jag hem till mosing och äter massa chips och glass.. hon är min mat kompanjon.


mosing och aminsing chillar med maten såklart

midsommar here i come

snart går min buss till tierp. 13.40 ska jag ännu en gång plågas genom att tandläkarfan ska dra ut en tand i munnen min. och packning har jag ju inte dåligt med heller! all packning som ska med till öregrund inför midsommar är med mig, kommer bli sjukt jobbigt att släpa runt på det. in och ut i bussar! fyfan. lär kolla så att allt är med och sen ska jag dra itll bussen. vi hörs :)

dont bring flowers after im dead!

alla vet att jag är rätt duktig på det där med att tappa bort mobilen.. mig når man genom andra, internet eller hemtelefonen. fyfan vad jobbigt!

igår var det singmöte hemma hos bella, vilket var riktigt roligt :D lyckades tappa bort mobilen också.. inte allt för roligt dock. men det ordnar sig alltid. och när jag kom hem så såg jag att jag hade fått en inbjudan till talangtävlingen Popcorn.


"Vi hälsar Dig välkommen till deltävlingen
I Hudik city i Hudiksvall
Fredagen den 24 Juli – samling scenen!"

ska bli kul, det var ett tag sen jag medverkade i en tävling inom sång. på tal om sång så spelade jag in Hallelujah igår. om den dyker upp på youtube eller något annat trevligt ställe får vi se.. hehe! men nu måste jag faktiskt sova. för imorgon ska jag upp tidigt för att sedan fira hillevi som blir hela 15 år och får knulla myndigt :D tja
 

björn rosenström är du och jag..

ingen har väl önskat att jag skulle vara där när man vaknat upp ur en operation? det är jobbigt.. så mycket blandade känslor. men jag vet att det kommer ordna sig. kanske inte idag, inte imorgon, eller nästa dag.. men det kommer..

på torsdag är det fisk, på fredag är det fisk,
på lördag är det fisk, och på söndag är det fisk!
muffins..



du vet vem du är! -v-

världens vigaste man, kröp in i sitt arsle och försvann!

jag och hillevi måste skrattat minst en timme åt den dumma meningen, haha!

falken och lusifer är just nu hemma och äter, men vi tänkte försöka få hit några singare och trycka ihop oss och mysa :) vi får se hur det slutar hehe. medans jag har lite tid över så tänkte jag passa på att slänga ut lite bilder ifrån skolavslutningen!


våran klass tar emot betyg. måste ju skryta med hela 11 stipendium som endast blev utdelad till vår klass. stolt som tuppen!

balen.

smet och samir!

erik och johanna!

johanna, pontus, josefina, zacke och adam

trevliga människor ifrån centralskolan!

johanna, linnea, adam, victor, zacke och erik

felicia, josefina och emma!

adam, erik, zacke, johanna, jag, ellen och smet

carlberg och jennifer!

people

:)

det var bilder ifrån skolavslutningen och balen. innan vi drog dit stack alla i vår klass till brorsans och åt pizza, och efter balen var det fest hos caroline. men ifrån det har jag inga bilder, så ni får nöja er :)

jag har iallafall kommit fram till att jag kommer sakna dessa underbara människor i min klass något otroligt, även om vissa har sina brister. men vi har och kommer alltid vara grymmast! blöt puss på 9a3.. nu börjar jag nästan gråta, så det är lika bra att avsluta inlägget haha! jag tänkte lägga in lite bilder ifrån showen senare, min avslutade mening. chaoi!

I think I forgot something...

JAG FICK ETT STIPENIDUM FÖR BÄSTA RESULTAT I SVENSKA NATIONELLAPROV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

schools out!

showen är över, men så är också tiden på aspenskolan. jag kommer sakna det grymt mycket faktiskt! alla mina små snuffar, de irriterande men ändå väldigt älskvärda lärarna, klassen, showerna.. marsvinscarina! jag kommer tom saknar MARSVINSCARINA ;O det här är fan illa.. men så sant så sant.

iförrgår hölls alltså vår show. vi hade två föreställningar, och den andra gick mycket bättre än den första. jag hade skit kul, vi alla hade skit kul och det gick skit bra! vi gjorde det sten jävla hårt :D och igår var det skolavslutning, det gick sådär när jag sjöng solo. men det får man leva med. balen sög, men efter den var det fest hos caroline och där hade jag riktigt kul faktiskt. åkte hem runt två och sov med tre polare, vi hade mysigt. förutom att jag snarkade väldigt högt så ingen utav dem kunde sova.. äsh! jag är ingen lätt match.

jag känner för att parta av mig idag igen, blev inte tillräckligt igår. skulle ju hålla igång hela natten, men inte då! jag kanske slänger upp några videosar och bilder. vi får se vad jag bjuder på! först och främst måste dom ju in på datorn, hehe. hörs

no one wants forever



If you want to be alone here with me you must understand my weakness
It's the way that he left me and bereft me of my love
without a warning without mourning almost yawning
No one wants forever anymore
cause no one dares to try
No one wants endeavour like before
If you want to see the world that's in me
You should know I'll always need him
It's the way that I met him
There's no way that I could possibly forget him like he got me and forgot me
No one wants forever anymore cause no one dares to try
No one wants endeavaour like before
No one wants forever anymore
and no one wants to be there like I know I might have been
No one wants endeavaour like before

måste vara den absolut finaste låten!

för jag är knappast den enda som bär på ett sår från en kärleksaffär, men även jag kommer stolt att gå hel ur det här!

jag och lina tog en sov morgon till nio imorse, men ändå så försov vi båda oss. skönt! vi hade hel dag i aulan, och kl 12.00 var det övning i kyrkan inför skolavslutningen. jag rös i hela kroppen när vi alla sjöng vår avslutningslåt, vilken är Sommartider. den kommer verkligen betyda en hel del efter den upplevlsen.

det har verkligen gått fort. det känns som att det var igår jag började i sjuan.. ush! kom alldeles nyss ut ifrån duschen. nu sitter jag och försöker övertala lina till att komma över på lite jordgubbar o glass. skulle inte sitta helt fel om hon fick sova med mig heller, annars kommer jag ALDRIG upp imorgon. jag är så jävla trött jämt.. haha. dessutom kom jag och tänka på en gammalgodig alldels nyss: ACHMED! lämna kamelerna hemma, du har nånting mer, nått som dom andra inte ser (8) ~

trots huggen i mitt hjärta, så ska du läka där du skar!

trött.. men jag klarar mig

att blogga har på sista tiden inte riktigt varit min grej. ibland gillar jag det, ibland inte. hur som helst så pratar jag med max i telefon, och har gjort det i ca 1h redan. imorgon tar jag sov morgon och sover ut tills kvart i nio, sen är det show träning hela dagen. helgen har spenderats med sensuella isabella, och söndags kvällen tillbringades med lina mandarina!

min kamera är sönder. it hurts. jag älskar isabella!

isabella!

skönt.

idag har jag spenderat hela förmiddagen i uppsala. var med i kören för linnéskolan och lyssnade när bel sjöng Tears in heaven som var tillägnad hennes mamma. det var jätte vackert, och tårarna var inte långt ifrån att komma. efter det åkte jag in till tierp och sjöng, och nu sitter jag hemma i väntan på att träffa max och sedan ta tåg in till uppsala igen. FIESTA TONIGHGT! taggad.

har fortfarande tandvärk.. men kom på att jag drog ut tanden igår, så det var inte så konstigt hehe! känner mig riktigt pepp för en ny skola och nya människor dessutom. skolavslutning, here i come ;D

nej, nu lär jag packa. ska som sagt träffa max! puss

take me home to the place i belong.

idag har jag en känsla av att jag inte är att leka med. om inte alla danser sitter på showen imorgon så vet jag inte vad jag gör. det är förfan en vecka kvar och allt är verkligen kaos, känns som att jag skulle vilja pausa tiden ett tag och lägga showen på hyllan så att jag får vila. allt är fullspäckat dessutom!

imorgon
13.00 bup
14.00-16-00 träning

torsdag, prov!
09.10, dra ut en tand
10.00 bup
14.00-16.00 träning
sen åka till uppsala och vara på SSU och sova hos bella.

fredag
åka in till uppsala och kolla när bella sjunger i kyrkan, sen tillbaka till tierp för att ha showträning hela dagen lång!

idag ska jag lägga mig tidigt, på ritkigt. annars kommer jag lacka ur totalt imorgon..

i wanna touch you right now, and make you feel allright!

tjenna. imorgon är det kemiprov och jag har inte pluggat allt för mycket. känns skönt när jag måste få vg, eller vad säger ni? jag ska snart börja förbereda mig före ett ig, så slipper jag få sinnesutbrott på ludmila. annars så har jag skrivit ut en fusklapp som jag tänkte ha med mig in på lektionen, hon märker ju ändå ingenting.. bara hon inte läser min blogg? men det tvivlar jag på, hon vet väl inte ens vad en dator är den dumma rysken. nej, fyfan va dum jag är. LUDMILA ÄR SKIT SÖT JU, förlåt ludde, menade de inte! amen.

jag kan ju börja med att säga att candy SÖG totalt. S Ö G! SÖG!!!!!!! som tur var så var lördagen prima skinka, japp japp. och söndagen lika så, jag tog mitt första dopp i sjön :D och senare på kvällen färgade bella mitt hår. det blev ljusaslingor såhär till sommaren. väldigt onödigt att färga det mörkt när det ändå blir solblekt och förstört på en sek.

men jag kanske ska börja plugga istället för att skriva blogg? känner redan hur jobbigt det kommer bli att hoppa ner i boken. men önska mig lycka till, det kommer gå skit dåligt! (peppar, pepper, ta i trä!)


en bild ifrån lördagen. ska lägga in bilderna ifrån denna underbara kväll senare :)

RSS 2.0