vill du skratta? check this out breee.

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=55004626

FAIL FAIL FAIL FAIL FAIL! VAD GÖÖÖR HAN? skäms över att han går på våran skola.. ush. hur kan jag ens nämna det?

 är det bara jag.. eller är cp handen på G kanske? ;)

i wont cry a river..

idag är allt bra.. idag är allt skit bra, verkligen! jag känner verkligen livslusten sprudla igenom hela kroppen på mig. ojojoj, vad jag mår bra. har nog aldrig mått bättre? nej det har jag fan inte, ja ooooooooooooj vad jag mår braaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kände bara för ett härligt ironi inlägg innan jag hoppade in i duschen och dog!

tjesing ärsing brasing?

(sing språket var på g ba)

jag lackar.. igår försov jag mig, och idag med? VARFÖR?!?!?!? hann iallafall till skolan så att jag kom till bilden och tur var väl det. har precis tryckt in en glassjävel i käften på mig själv och gjort klart SO:uppsatsen! yey.. då äre bara metalluppsatsen kvar. gjorde ingen utav dom igår (A) haha, shame on me va. vill ha klubbor. mums! så jävla beroende utav det, börjar få lite små panik över det.

förut sa samir åt mig att räkna hur många klubbor jag åt på en vecka, nu är det tisdag och jag har redan ätit 9 stn, haha.. fyfan! hål i tänderna ab? näej, jag sköter dom som man ska så det ska nog gå bra :D


framsidan till min otroligt braiga uppsats.


skulle ju inte sitta helt fel med en sån där låda med klubbor liksom! puss

back from helges, fram med plugget!

nu är jag hemma ifrån helges igen och klockan är lite över åtta. Jag kommer spela in Hallelujah med Jeff Buckley, fast med en mycket bättre  verasion och bakrund som jag TROR att helges själv har gjort. johan och ida ringer på onsdag och berättar när jag ska komma och spela in, ruuligt.. var ett tag sen jag gjorde det nu :) och då gick det skit, vill inte ens tänka på det.. putt sväck! urk

ehm joooo, nu vare ju bara fram med plugget liksom. en uppsats om metall, vilken jävel ska man tarååå? och sen en jämförelse mellan hinduism och buddhism samt rättning på jämförelsen mellan kristendomen, judendomen och islam. sounds good? well, its not. men om man skulle börja kanske? metall uppsatsen skulle förresten vara inne typ förra terminen, haha great amina ;) nej, kör ba!


I saw a panda .. he took me on the balls and said "give you to me baby!"

haha.. här sitter jag och evelina och finner det väldigt roligt med lexikon.. hehe.. hehe!

"a little kid ducks swam slowly in sperm", and the little kid duck was you.. evelajna :D hon ska snart åka hem (skönt), och då ska jag ta tummen ur röven och åka in till helges.. sjunga lite bara. bestämma vilken låt som ska spelas in i studion osv, chilla helt enkelt. kommer vara hemma runt åtta och då ska jag skriva två uppsatser, ska bli så otroligt kul! eller inte..

nej, nu ska jag chilla med livet. tjarrå!

invalid is my name, call me the Virgin Mary if you want .. but an apple does not fall far down from the tree your disgusting little male puppy!!!!!!!!!!!!!












hehe, lite random bilder på mig och min ankunge bara :) älskar min spermie<3 nu ska jag följa med henne till bussen, hörs då bloggen (cool)

helgen är över

det slutade med att jag åkte hem till gustav i fredags! halv elva gick min buss ifrån södefors till tierp, och tåget brukar gå 23.05, men inte då, det gick 23.35! trodde jag skulle slå ihjäl någon. höll ju förfan på att frysa ihjäl! men sen dök waggelito upp och skulle också med tåget till knivsta, då fick man lite sällskap iallafall. i knivsta var jag väl fram nästan halv ett!

slog på en film och somnade nästan direkt.. eller efter ett tag iallafall. och sen skulle den jäveln upp klockan sex på morgonen och jobba också, fyfan. själv drog jag mig hemåt vid 10tiden. stannade i uppsala ett tag och käkade med jenny, bella och sofia! sen följde jag med bella till ikea, testade alla möjliga sängar och åkte lite ruschkana hehe. sen bar det av till tierp och hem till marcus. efter ett tag kom fanny också :)

våran earth hour gick näääästan åt helvete, grabbarna kunde verkligen inte stänga av tv:n. fy pyttsan! men alla lampor var avstängda och en massa stearinljus tända, lite sådär små mysigt liksom. efter klockan tio så gick vi ut till brackans pool och badade, jävligt skönt faktiskt. sen sov vi och fanny och viktor fick lida med mitt snarkande och pratande i sömnen..

imorse när jag kom hem kändes det som att nån slags magsjuka var påväg. ville bara kräkas på bussen också dessutom. huvudvärken hade kommit och jag frös som en tok. somnade i sängen och sov tills klockan blev sex, så nu kommer man ju inte kunna somna på ett bra tag! jag får chilla helt enkelt. tjarrå!


sov platsen i fredags!


Jalla med brudarna


tog en liten powernap inne på ikea


hittade vårat drömrum också


bad stund! vi fann det mycket roande och skönt

frisk, fredag.. vadfan gör jag hemma????????

jo.. kan man ju undra sig. äntligen frisk. och här sitter jag, framför datan! vafan det för? har kollat igenom hela telefonboken flera gånger om, och antingen så bor dom inte här, känner dom inte riktigt bra eller är upptagna. ingen har tid till mig idag helt enkelt :) haha. känns hemskt. jag som inte ville ha tråkigt ikväll.. hade dessutom ställt in mig på en rejält trevlig tjejkväll, men inte då!


börjar man kvickna till kankske?

nu har man ju legat som en död sill i sängen sen i söndags, och äntligen fick jag vakna upp utan att ha riktigt jävla ont i halsen! hur skönt var inte det på en skala 1-10 då? en 12 kanske? eller? jo, precis. har ju fortfarande lite ont, men jag menar, dom senaste dagarna har jag knappt kunnat leva för att det har gjort så jävla ont och halsmandlarna har ju sätt ut som två fotbollar. så imorgon blir det nog skolan, vare sig jag är kry eller inte. för det första har vi musik, so och prov = jag måste gå. har en del att göra på so:n, och musik är roligt, prov har jag redan missat en hel del den här veckan. puuhh!

ajuste, fick ju med mig några broschyrer om panikångest sist jag var på bup, och mina vänner vet hur svårt jag har haft det med att förklara hur det verkligen är eller hur man känner sig. och det är verkligen läskigt på riktigt, för i dom där små böckerna så står exkat ALLT! blir fan rädd för mig själv.


(lite små glad över att jag börjat kvickna till bara)

 /åminaaa v

världens roligaste artikel


jag kommer seriöst  aldrig sluta skratta åt den dumma ungjäveln som sa detta.. så jävla roligt! läs de som är markerat med röd text och ni kommer garva ihjäl er. haha enjoy!


BäG iN DAA BååX

det har alltså varit en hel del tjat om vad dem egentligen sjunger i "bag in the box". ni vet, dom sjunger ju "bag in the box och ? pojkar", när jag satt på tåget med mysan häromdan så sjöng jag smutsiga pojkar,  då sa hon "nej du amina, dem sjunger thailändska pojkar!", jahapp. okej, tänkte jag. dagen efter var det tjejkväll och då spelades låten, johanna sjöng törstiga pojkar, medans evelina sjöng två snygga pojkar. så tillslut fick jag fan nog! smutsiga, thailändska, törstiga eller snygga, jag bryr mig inte, jag ska veta vad dom sjunger. in på google och sökte ba, och den lycklige blev johanna som inte har det minsta fel på sina små öron, hon borde nästan få ett pris med tanke på att det fanns så många andra alternativ heheh!

men nog om det. ville bara skriva av mig lite. coolt? ja lite! jag är fortfarande sjuk som en babbahuttjävel, ont i hela fucking ansiktet och huvudet, känns som att jag satt en jävla melon i halsen förfan! huvudvärken går inte över fastän jag tar typ 100 alvedon.. irriterande? ja, om du frågar mig så. har ändå tagit mig i kragen och åkt till uppsala eftersom bella's mormor och morfar bjöd henne på middag för att hon fyllt år, och hon fick ta med sig en vän. vem blev den lycklige? jag! nej, nu ska vi inte vara sånna amina.. åter till ämnet. kina blev alltså middagen, och det kan vi väl fan inte tacka gud för iallafall, finns bara mormor och morfar att tacka för (bellas såklart, själv har jag inga, hehe!). sen chillade jag och isabella i stan en timme, åkte hem och chillade lite mer med jenny. nästa vecka på torsdag har vi tre möte @ bellas place, måste minnas det! kött!

mhm, hemma nu. imorse vaknade jag klockan 7, hur kan jag sova så sjukt dåligt när jag är sjuk? äre inte då man brukar sova bort halva dagen typ? förreeeeeeesten, kom på en sjuk grej. när man får mat och är skit hungrig, så brukar man ju säga "det kan jag tacka gud för", fast man inte ens tror på gud och det är ju sjukt fult? och om man tycker nått är fett fult eller liknande så uttryckar man sig "omg/herregud", men vafan har gud med det att göra? jisses! nä skoja bara, men seriöst. från och med nu ska jag utesluta gud helt och hållet ifrån mitt liv eftersom han för i helvete INTE FIINNS!!!!!!! hatar buddha också, ska aldrig mer nämna hans namn. visste ni förresten att i buddism får dom inte skoja eller använda skådespel? helt jävla sinnesjukt så jag vill spotta på dom!

kändes lite som att jag hade en slags frågesport i mitt inlägg där ett tag? o.O jag är sjuk och sjuk blir därmed inläggets ord. punkt slut! här kommer bilder.


en liten amina.. väldigt, väldigt sjuk! ge mig kuckelimuck medicin :(


nejdu, ingen gav mig någon jävla kuckelimuckmedicin inte.. fick göra egen helt enkelt :)


- åh, nu är jag så mätt så att jag ser harar!


bella hugger in! kina mat<3


kunde fan inte bestämma mig över vilken bild som va fulast, så det fick bli alla tre :D


hon gillade apelsinerna iallafall.. kolla lite längre bort så ser ni två tallrikar till, och jag vill ju lova att det där inte var den sista heller.. hehe! (6) älskar henne ja

imorgon är det våffeldagen

jag är jätte sjuk. typ hyper sjuk! sådär skit sjuk! halsfluss är aldrig kul..  (även om jag inte är säker på att jag har det, but i guess so ;o)

evelina är här. när hon kom vart hon jätte förvånad över att jag inte ätit nånting, jag brukar ju äta konstant liksom hehe.. hehe. men fan, ville bara säga det. jag är jätte sjuk. tja

våffeldagen imorgon, fan vad kul, jag som inte ens kan äta :)

ursäkta, men ingen vill veta vart du köpt din äckliga tröja..

kunde inte varit en värre måndag. drömde hemska drömmar och vaknade av att sanna drog av mig täcket i ett ryck efter att ha försökt väcka mig i en halvtimme. hade ont i huvudet, halsen, näsan och var allmänt hängig = feber på långa vägar. men jag pallrade mig till skolan! dock sov jag nog nästan alla lektioner, skippade gympan och So:n pratade jag bara bort. sket i helges idag också.. får ångest, haha. men har man feber så har man! så nu är bara den stora gåtan, vad fan ska jag spela in för låt? vi ska ju börja träna som fan på den låten vi ska spela in nästa måndag.. damn. blir angry on myself asså, blir jämt sjuk i fel tajming.

men vi får inte glömma att isabella jansson, blir 18 år idag! GRATTIIIIIIIIIIIIIIS!!!! så efter skolan åkte jag och fanny dit, efter ett tag kom sofia, helal och mica också :) vi fick tacopaj och tårta, jätte mums. givande diskussioner.. elle? aja, börjar få kramp i fingrarna.. dessutom är jag så jävla slut så jag orkar inte med mer data fast jag knappt ägnat mer än en halvtimme åt de.

jag är bara så less på att höra av mig just nu :) faktiskt.. tja


Utan dina andetag!

hela veckan har gått och det är söndag. jag har varken haft tid eller lust till bloggandet, men tänkte ta igen det nu medans sanna är och kokar nudlar :) mums! i onsdags så åkte jag in till uppsala efter skolan och träffade isabella, nattade över där hemma hos hennes mormor  och hade det allmänt mysigt. pluggade och kollade på Den blå lagunen, den bästa filmen i hela världen helt enkelt. för att inte behöva gå upp så tidigt på morgonen så skippade jag första lektionen, skönt. var inte 100% sugen på gympa faktiskt.

efter skolan bar det av hem till isabella, och på kvällen åkte vi vidare till en gosse! fick vakna tidigt på fredagen fastän vi hade ledigt, bella skulle kolla på klänning och jag åkte med henne samtidigt och for hem. då var det fredag och evelina hoppade på bussen och följde med mig hem. vi var super taggade och efter att vi käkat och fixat oss fick vi skjuts hem till alec. efter ett tag kom resten av tjejerna och vi pratade, skrattade, pratade, skrattade osv osv. tillslut kom våran efterlängtade dircka, och jag säger bara: ETT, TVÅ, TRE, SHOOOOT!!!!

har nog aldrig haft så kul i hela mitt liv. vi levde loppan helt enkelt! kom hem runt 6tiden och då slocknade jag nästan direkt. sov till halv tre, så jävla värt faktiskt.. men iväg igen efter 4timmar till tierp och gå på världens tråkigaste fest. hem till evelina, kolla på barbie och sova! och imorse åkte vi hem till mig och umgicks lite till, och sen tog jag halvfem bussen till sanna. nu sitter jag här och känner mig lite halft sliten. ont i halsen och huvudet. det rullar många tankar i mitt huvud och jag vet inte om jag orkar skolan imorgon om jag ska vara helt ärlig. har ett prov att plugga till också! men ja, allt för mig. hej :)

för några dagar sen mådde jag bäst i världen, nu snurrar hela jag..

you spin my head right round, right round!

igår var det måndag och dags för helges. mamma skjutsade mig dit så jag slapp komma försent, väldigt omtänksamt faktiskt, vi har haft det bra tillsammans nu på senaste tiden och det är jag glad över. vi brukar alltid bråka, hihi! det gick bra att sjunga också, + att en viss person, vid ett anonymt namn gör mig väääldigt glad just nu ocksåå. jag svävar som på rosa moln! på hemvägen hade jag det jävligt kul i bilen med mamma också, haha.. inga kommentarer, hon är bara allmänt sjuk i skallen när humöret väl är där :D

sen var det bara att plugga, jag lag inte ner så mycket tid på det men tyckte ändå att det gick hyffsat på provet idag :) svarade på allting även fast jag kanske kände mig lite osäker på vissa frågor, men så är det ju nästan alltid när det handlar om mig.. mitt råa ägg till hjärna liksom. juste, var med eve innan jag åkte till helges också, får inte glömma det. var skapligt trött imorse när jag vaknade asså. men hursomhelst så lekte jag med sandra efter skolan, var huuur längensen som helst och vi hade det som vanligt skit roligt!






nej.. tyvärr, jag tror inte att det finns någon lag om hur ful man borde vara.. dock, så borde det genast införas!


hehe, vi spelade ju in en film också! här är våra roller, bönder ;)


eve och jag. hoppade i sängen till "yeah yeah wow wow " och åt en mängd med glass. MUMS!

'
en bild ifrån helges. ida, sångchoachen som står där bakom och peppar elin som är där samtidigt som mig och sjunger :)

YOUTUBE.COM

faan alltså. jag tror jag har fått nån slags drog, det känns som att jag är beroende av att lägga upp videosar på youtube. var ju tvungen att åstadkomma min vilja, satte! nu finns det ett par roliga videosar inne där på min användare: hihoamina, om man söker där kommer ju alla mina videosar. annars tänkte jag länka dom roligaste hit! enjoy :)


en dag när jag och bella var på stan!


haha, jorrå. nån gång lovar jag att vi kommer bli nånting stort!


och evelina har fan aldrig varit fulare, så jääävla roligt! hahah :'D

sa i tidigare inlägg att jag skulle lägga in några videosar ifrån när vi va hos brodin, men dom ligger inne på youtube och dom är inte speciellt nödvändiga till att ligga här. om nån är nyfiken äre ju bara att gå in o kolla förfan! hehe tjarrå

våldtagen och förnedrad..

hehe, skojade bara. jag gör som journalisterna, skriver en intressant rubrik som drar till sig läsare. och när man väl börjat läsa går det ju nästan inte att sluta.. ja inte för mig iallafall! hursomhelst, nu vet ni ju att jag skojade hehehe.

klockan kommer alldeles strax  passera nio, och jag är vaken? min lillasyster kom in och väckte mig klockan åtta, och sen kunde jag inte somna om! så jag har legat i sängen och "morgondrömt", jag älskar att göra det faktiskt.. fast ibland kan det hända att jag ligger med öppna ögon och drömmer, och sen kommer jag på mig själv och ska stänga dom och då tappar jag bort mig, jag hatar det! fy!

annars så ska jag hem till sanna idag, det var skit längesen och jag saknar henne i stora mängder!! men först lär jag plugga.. åh, två prov denna veckan! hur jobbigt får det bli? vi har prov på tisdag och jag ska till helges på måndag, vilket innebär att jag inte kommer kunna ägna så mycket tid till att plugga och det kommer resultera med ett stort IG på provet, vilket är förjävligt eftersom jag fick mvg på det förra. fan, jag hatar fysik! fattar ingenting av detta kapitlet, och det suger åsnekuk! så, nu har jag chansen. jag ska gå upp och äta frukost sen ska jag fanimej plugga.


annars så är jag muy glad.. (A)


sanna och jag! jag älskar dig : )

gävle!

nu sitter jag hemma hos anna, eller hos hennes kusin där anna förtillfället bor nu när hon praktiserar här i gävle. anna har somnat i soffan efter att ha sovit i HELA tre timmar inatt. vi kollade på tv, och hon slocknade! jag spelade gitarr samtidigt som jag försökte fokusera på tvprogrammet Kyle XY. riktigt spännade program faktiskt :D men det tog slut nyss, och då fick jag tråkigt och hamnade här.

igår så var det fest här! micke, annas andra kusin har fyllt tjugo, så han blev firad riktigt ordentligt. han blev så nersupt så att han fick åka hem och sova innan klockan hade hunnit slagit tio. . tror jag! men lite senare på kvällen drog jag och anna ut på stan, träffade alaa och toni. drog med dom hem till anna och chillade. dom andra hade dragit till krogen så vi var ensamma! spelade lite musik och chillade allmänt. somna sent gjorde vi ju också. eller inte jag, men jag fick ju beasås i käften så då vaknade jag och kunde inte somna om på ett tag. dom jävlarna lurade mig att jag hade spytt! så då låg man där, fyra på natten och kände lukten av beasås. kan ni fatta hur äckligt det var? ville ju nästan spy på riktigt.

ska snart åka hem iallafall. klockan har precis paserat halv två, och min buss går fem över. så snart måste jag väcka kvinnan så att hon kan följa med mig en bit in till stan, hittar inte riktigt härifrån i stortrakterna. själv bor man ju på en ö där allting går i en cirkel, så det spelar ju liksom ingen roll om jag går öst, väst, ost eller vadfan det finns! för man kommer ändå komma hem i slutändan. sådär ja! allt för mig.  olla!

/amina maria magnusson madsen

fredag, good stuffs

härligt! det var skönt att komma tillbaka på helges och sjunga,  verkligen. det kommer bara hålla på i 45min och, och eftersom jag började klockan sex så slutade jag kvart i, fast vi höll på en kvart extra eftersom ida ändå inte hade någon lektion efteråt. . hehe. min buss gick dock 20.26. . och jag hade ingen större lust till att vänta ute i kylan! så jag gick hem till min bror och hälsade på, där såg det ut som ett bomdnedslag! men det var trevligt att träffa han :D

bussen hem var självklart sen, och när jag klev av i finnböle där det endast lös EN lampa, så var inte mamma där. . hon kom efter ca 1minut, så då kunde jag börja lugna ner mig igen! skapligt trött efter en hektiskt dag, med en massa bussar hit och dit! idag ska jag iallafall in till gävle och träffa anna, en barndoms kompis till mig som jag lekte jätte ofta med när jag bodde i gävle, och när hon också bodde där vill säga. men sen flyttade ju jag hit, till söderfors, och hon till sollefteå! så det är inte så ofta vi ses, vi sågs senast i sommras! jag saknar henne något grymt kan jag ju säga. kommer festa en fet ikväll, dock ska vi båda köra nyktert, men vad gör det om 100 år?


anna <3

elin och ida på helges :)

snöbollskrig, dom sköt omkull mig!

dom kastade mer, och förnedrade mig!

men jag kämpade!

jag sprang till andra sidan för att ta skydd!

men dom kunde fortfarande se mig..

sen kom bussen, och kriget var över

här.. här är dom! förädarna!

tjenna, bra ellä?

jag har ont i huvudet! är det bara jag, eller får ni också sjukt ont i huvudet efter att ni badat hela dagen lång? eller okej, hela dagen, kanske ca tre timmar. vi hade friluftsdag idag, och då blev det till att bada i uppsala på fyrishov. hade en massa roligt!

men nu sitter jag här och lyssnar på caramia i den långsamma verasionen.. han uttlar "cara mia" jätte fult i den låten faktiskt! men det var mindre viktigt. måste börja välja något att ta på mig. ska snart till helges och sjunga, eller okej, jag ska dit klockan 18.00 och klockan är 15.40.. haha, jag är kanske lite väl lat utav mig. men det är okej ibland.


jag och eve körde en eva och adam ;)


en bild ifrån rosachansen, jag och bella! dock så hatar jag bilden.

en massa bilder bara

juste, jag glömde tillägga att johan ifrån helges äntligen ringde! nu har jag kommit fram på listan igen, så nu ska jag dit på torsdag och sjunga, och efter det så blir det måndagar klockan 18.30 fyra veckor frammåt! fyfan va skönt, har verkligen längtat efter att få komma dit och sjunga igen.. kommer nog vara där lite mer än bara dom där fem veckorna en gång i veckan eftersom att dom har musikrum, så nu kommer jag dra dit bella så ska vi köra som fan!

annars tänkte jag slänga in lite bilder ifrån förra helgen vettni. tja!


































haha, orkar inte lägga in mer :) har lagt in så mycket mer bilder på bilddagboken + att det ska ut på facebook också, så nu får det räcka! kommer bjuda på lite videosar sen.. hörs! tja

första helgen i mars!

den blev väldigt lyckad, fastän jag var hemma! hade muy trevligt med fanny i fredags, hon sprider verkligen glädje den fittan! och igår kom bella hit, köpte massa godis och annat floskigt och slog på one tree hill, bella hade tagit med sig dvdboxen med den andra säsongen! blev galet glad, vi har betämt oss för att se alla! så hela långa kvällen och natten satt vi och smaskade på godiset och kollade på one tree hill. men tillslut däckade vi båda två!

vi vaknade runt tio, och då slog vi på dvdn igen! vi tog med hela skafferiet och kylskåpet ner till mitt rum och åt frukost medans vi kollade på one tree hill! när klockan blivit si-så-där runt halv fyra så klev vi ur sängen och gick till ica, vi köpte glass.. (A) men innan vi åt den, så tog vi en liten lunch. och den tillbringades självklart i min säng medans vi kollade på one tree hill! sen blev det glass, hehe.. helgen har varit väldigt tjock för min del. men halv sju blev det slut på det! så bella, nu måste du lova mig: KOLLA INTE PÅ ONE TREE HILL FÖRRENS JAG ÄR MED!!!!! då dödar jag dig -.-

Jag har iallafall bytt lakan i min säng, och det känns ganska värt efter en äckligt tjock helg!

Ô

blir bara så jävla less..

hm.. fannzing (6)

örni, det är lördag! jag var duktig i skolan igår.. japp, det sa lena, min lärare till mig. besökte tandläkaren också! så nu har hon slipat till min framtand som jag slog ut för två år sen :D fan vad nice alltså! efter skolan följde fanny med mig och det var ju en massa kul förståss!

rappa, äta, dansa, sjunga, data, äta, rappa, ja osv osv. vi busade en massa iaf, och det gillade jag! mamma gjorde jätte god mat också :) så igår blev det mycket för magen. men vi gillar att äta, så det gör inget.. den är van antar jag! och rösten måste blivit van med att vi använder den ovanligt mycket också.. herrejöses. det blev en aning svårare att somna eftersom att vi värmt upp rummet med att leva loppan! Sen drog man ju en playstation omgång också, och vem vann om inte jag? kvinnan har iallafall åkt hem nu.. funderar på om jag kanske ska spela buzz mot mig själv? skulle vilja gå och sjunga men, rösten tillåter det inte idag. jag har blivit lite små sjuk..

och sen har jag ju ett kollage att fixa tills på tisdag.. eller ja, bilder måste fixas iallafall. kanske man ska sätta igång med det? nej, vi får se vad som händer :) ikväll blir det iallafall bella, och då vet man ju aldrig vad som väntar! puss :D


fannzing och amizing!

regnet det öser ner.. men vad gör väl det?

en värd torsdag! gick upp imorse fast vi varken ville eller orkade. fick stressa lite till bussen, men vi hann med den. matkrig på bussen.. fan, alltid nice alltså. jag var jätte klumpig på idrotten idag, men det kan vi ta en annan gång.

nu sitter jag hemma hos evelina, kladdkakan har precis åkt ut ur ungnen och kycklingen in. riset står och kokar med, så snart är det mat. sen kommer stina och hämtar våra jarsepullor och tar hem dom.. vad sorgligt. blir lite tårögd när jag tänker på det faktiskt.. hm!  men för att komma och tänka på andra tankar så ska man ju alltif lyssna på bra musik, det har jag lärt mig! enjoy ppl.


järvsö är på besök

yep. igår kom erica och ida till mig och evelina här i tierp :) mycket trevligt! vi har varit barnvakt åt kalle idag, och nu är klockan över tolv och dom ligger i sängen medans jag sitter här och inte kan sova. det var hur längesen som helst som jag hade sömnproblem, that's a shame! eller något?

för stunden känner jag mig inte alls tagg på nånting. folk gör så stora grejer av allting, och det känns som att det går en ond cirkel runt mig som bara fortsätter, runt, runt och runt. inte nice alls, fy. och upp klockan 06.30 också, och jag känner på mig att jag inte kommer kunna somna på ett bra tag! fäään. jag har inte läst mitt horoskåp, men jag kan slå vad om att det står nånting om att helgen skulle bli dramatisk och veckan framöver med.

så tack och adjö gud!



ungen som är sötast och som är eves lillebror!


ida & erica <3

hon hörde av sig till max!


muppsala

mös lite lagom med bella och jenny i uppsala idag!

DU ÄR SÅ! YEAH, YEAH, WOW, WOW!!


en bild ifrån lördagsmaskeraden! sååå soft.

snart kommer evelina och hennes mamma och hämtar mig :D ska bli prima skinka, jag saknar min evelina<3

glöm inte bort att du är värdefull!

helgen. what more can i say

ni vet den där känslan man har på söndag morgon? när man vaknar upp och verkligen känner i helgen kroppen hur värd helgen har varit. . precis den känslan hade jag imorse.

fredag kunde ha varit lite bättre iofs, om vi fick sova ordentligt. men för att göra en lång historia kort: vi landade hos brodin iallafall, där var de sköna grappar och vi langade upp lite gott. klockan 11 gick vi till festen, och där hade vi det tjockt med nice asså. när vi gick hemåt sisådär vid tvåtiden så följde ett gäng andra killar med till mikael, men dom blev utskickade efter ett tag eftersom att det inte fanns tillräckligt med sov plats och för att jag hamna i konflikt med en utav dom. . äsh! brodin hade ju inte mycket till mat hemma direkt, men vissa började koka makaroner medans andra låg och halvsov i sängen. en jävla kinapuff kom upp på besök också, och han var inte att leka med. orkar jag ens berätta? men man gillar bara inte när små äcklen tar på en fast man inte vill det, ni förstår nog. jag vill inte påstå att vi sov mycket, och somnade man så vaknade man väl snart igen. och halv åtta skulle vi gå till bussen för att komma hem i tid till annat som skulle ske på lördagen och för att sova hemma istället. jag och bella åkte hem till örbyhus och köpte med oss lite gott, sen lag vi oss i sängen och sov så jävla skönt. jag lovar!

men vi var taggade för det. när man hade vaknat var det bara att hoppa in i duschen, packa, äta mat och åka iväg till knivsta. fixa sig och sen åka till festen i Lagga. Maskerad var det också, jag och bella var VÄRLDENS grymmaste pirater, helal var polis, siri var tärning och mica var en militär. vi var läckrast i vilket fall! vi hann inte förfesta hemma hos helalen så det fick vi utföra där. massa roliga spel och mycket trevliga människor som var roligt utklädda. dansgolvet gick i gång på "kung i baren" och caramelldansen är jävligt bra. misery business var något alla gillade också, och det kan jag verkligen förstå. dansade så att jag blev svettig. juste, sen grät ju jag en skvett också. . men det ska vi inte bry oss om. hade fortfarande hela kvällen framför oss, så den levde vi upp till. festen tog slut klockan halv ett mot min vilja och då tog vi taxi hem. ännu mer makaroner och sen var den lördagen slut!

ni kan inte FÖRSTÅ hur kul jag har haft det. bara dansat och dansat i två dagar. . det är helt otroligt. Det är härligt att slippa tierp ibland! men jag har glömt mitt minneskort hemma hos helal så bilder får ni imorgon. hörs. tjabba

RSS 2.0