dra mig baklänges

jag varken kan, vill eller har lust till att blogga nu för tiden. det är plugg, jag är utan dator och jag är inte på topp direkt. jag sover väl max 4 timmar per dygn vilket resulterar i att jag är sjukt tjurig och inte mår skit bra. jag sover bara mindre och mindre, och hamnar bara mer och mer efter i skolan och i ännu mer trubbel. välkommen till min värld, den är helt underbar just nu.

det enda som är bra i mitt liv nu är mina fantastiska vänner som lyser upp min vardag genom att bara finnas där. det är skönt att ha en klippa i stormen att luta sig mot ibland. nu är klockan tolv och halv sex imorgon ska jag upp. jag är inte ett dugg trött. och har dessutom ett prov imorgon som jag enbart pluggat lite grann till, och det var idag. och fick för fem minuter sedan reda på att vi har en hel hetsstyling imrogon direkt på morgonen, Edens lustgård. så nu måste jag sätta mig att skissa upp de också.. tajming. ses väl, häj

tjenamors

Ja, jag försov mig imorse också. men inte tillräckligt länge för att komma försent. jag hade klackskor idag, på min PRAKTIK, åh fel av mig. stå upp från 10-4 och jobba är inte okej i klackskor alltså. fyfan vad slut jag var när jag hade slutat :( snart hoppar jag in i duschen och sen ska jag ringa en vän och prata, och sen direkt ner i krubban.

Kom och tänka på en sak,  jag skulle aldrig i hela mitt liv klara av att leva ett liv utan sex, godis eller massage. det är ju fan de bästa som finns i hela vida världen... jag skulle bli otroligt ledsen om jag fick börja ett liv i celibat och diet, fuck de fan. ska aldrig bli nunna eller anorektiker. jag ska bli fet hora istället :)

nu äre dags för en ipren, en rök och duschen som kallar. hej och hå!

♥ Dag 29 – Mina ambitioner.

Kanske att allt händer av en anledning, och att allting faktiskt löser sig tillslut även när det är som mörkast. Min familj och mina underbara vänner är min motivation, och mitt mål är att lyckas. inte bara inom arbetslivet utan med mig själv, att kunna utvecklas som person och lära mig att leva med ett stort hål som skaver varje dag.

att hjälpa andra kanske? rädda världen? jag vet inte. jag tar väl egentligen en dag i taget, men jag vet att jag vill lyckas. hur får vi se, men jag ska bli legend!

i'm head over heals baby

Ja, min dator är som sagt sönder och därav väldigt lite bloggande och dåligt med bilder.

Sitter just nu uppe i syster ysters rum. gick och lag mig klockan åtta och somnade faktiskt, och när jag väl sover i god tid och faktiskt har en djup sömn så ringer käre matilda och väcker mig, och sen kunde jag inte somna om. så sen halv tio har jag legat och dragit mig i sängen, tillslut fick jag nog. Gick upp och åt två mackor, checka fejjan och nu ska jag gå ut och röka och sen gå ner och försöka sova igen. kommer förmodligen inte gå. och pga att jag aldrig sover, och när jag väl sover så sover jag skit dåligt, så lyckas jag försova mig varenda jävla dag!!!! så imorgon på mitt möte med Lillebror så ska jag starkt kräva sömnmedel och sen adhd utredning, sen är jag nöjd. känner mig grymt ostabil nu, därav sa jag upp mig i måndags.

Ja. jag är sjukligt less och trött och allt vad det är. känner mig jävligt kluven så jag ser fram emot att träffa min psykolog imorgon, det ska bli skönt med tanke på att de är så mycket som händer.

varje dag utan dig känns som en evighet. madly in love with you
utan dig kommer jag alltid vara halv! du är pusselbiten som saknas.

vad gör man? det är bara att bita i det sura äpplet och hoppas på att solsken kommer efter regn.. åtminstone en jävla regnbåge.. skit saker. kämpar mig igenom dagarna nu för att kunna andas utan syre, ganska jobbigt visst? tro mig, it's hard. godnatt!

Kill me slowly

i fredags mös jag bara galet med en fin vän. det var underbart och jag mådde super!

i lördags blev det en hårfärgning, mörk brunt ofc. sedan for jag iväg hem till jullan på lite snicksnack och förfest med godis och bröd! udnerbart. sen drog vi iväg till skutskär på lite chillfest hos boströms, det var as kul till en början med spårade ju mot slutet vilket var skjukt irriterande. att man inte ens ska kunna lita på sina närmsta vänner, visst är de bedrövligt va? :O ja jag säger då de. nu ska vi inte vara sånna, jag brukar inte baktala folk i min blogg som vissa andra (nämner inga namn!)

Nu är jag bara helt sjukt sliten med tanke på att jag somnade fem imorse, usch. ska göra en skoluppgift och sen ta mig en power nap. tacka gudarna för dom!! vi hörs. btw, så är min dator sönder, så de blir inte så mycket bloggande!

emma kjellberg

vill bara säga att jag är glad att jag har dig emma och att du betyder mycket för mig. du är en av dom som verkligen förstår mig och du får mig verkligen att bli glad och må bra. Jag älskar dig verkligen, jag tycker så mycket om dig min fina vän<3 du förtjänar så mycket mer av mig, du borde få en skattkista full med guld.. Puss på dig!


haha söt<3

It doens't matter who we are

Ni vet känslan man får ibland, när man bara vill känna smärta någon annanstans än i hjärtat? När man bara vill tänka på någonting annat för en stund, bara försvinna ifrån något som ligger tungt om axlarna, och kunna koncentrera sig på något nytt för ett tag? Så känner jag nu. Att bara få glömma bort att man är värdelös, dum och misslyckad. Att få slippa höra att man gör fel, beter sig dåligt och är si och så. Att bara kunna vara någonstans där det är en enda sak som du koncentrerar dig på och som du inte kan sluta tänka på, men som faktiskt får dig att må lite bättre. en smärta som får dig att må bättre även fast den gör mer ont fysiskt, så mår du bättre psykiskt. 

jag känner att ju mer jag försöker, ju mer förstör jag. ingen vet vad jag har för syn på vissa saker, vad jag har för tankar och känslor kring olika ting, så varför reagera på mig som om ni kände mig? det finns ingen som känner mig helt och hållet, ingen som vet allt jag varit med om, och det kommer nog ingen kunna få reda på heller. jag är en bok som har många sidor att läsa innan man vet vem jag är och hur jag fungerar, därför tycker jag att de är fel att dömma en bok som mig efter 20 sidor. jag gör förmodligen samma sak själv med vissa personer, men det är så fel. för ingen vet vad jag tycker och tänker. ingen vet vad jag har för syn på vuxna människor, droger, killar eller vänner som sviker, för ingen vet vad dessa har gett mig för syn på de. alla ser saker ur sin egen syn vinkel, ifrån sina egna skor och ifrån vad man själv har varit med om. det sätter spår i hjärtat, det syns inte men det känns. 

jag är egentligen en glad tjej. en glad uttåtriktad och sprallig tjej som gillar att leva loppan, festa, dansa och bara vara glad! skrika och skratta, vara töntig och bara vara allmänt omogen. Vara ute på äventyr, träffa nya människor och sprida glädje och hjälpa andra. men ibland kan jag inte hålla masken, ibland rinner det över, och de är då mina mörka sidor kommer fram. jag kan inte kontrollera de, och de finns väl anledningar till det också? alla har svårt för olika saker, alla tänder till på olika saker. men när man sover 4 timmar varje natt, jobbar och går i skolan, och pendlar 4 timmar om dagen och som pricken över i:et på de så mår jag inte så jävla bra överlag heller, då rinner de över ganska lätt och stubinen brinner upp jävligt fort. kan inte folk bara ha öveerseende med det och förstå att allt inte är så jävla lätt ibland? allt är inte som en dans på rosor? det finns fan inte en jäkel i världen som kommer inse att just jag kanske inte har de lika bra som DU haft. eller att bara för att Mikael Persbrandt är skit känd och har as mycket cash så finns de ingenting som säger att han haft de lätt och blablabla, man måste tänka utanför ramarna ibland. Lär er de! har ni haft de lätt är de svårt att förstå, men ni som förstår vadj ag pratar om och känner igen er måste bara hålla med om att det är så rätt. det är svårt att ha sår som skaver och sätter men för livet, för ingen vet vad som finns bakom muren. 

Jag borde duga. Alla ska duga!

It's okey not to be okey

oh fyfan! försov mig och sen gick bussen sönder, så jag fick springa som fan för att hinna med bussen till uppsala!!! bara för att bussjäveln stod still i 10 min typ. sen var jag på praktiken till tre, och sen möte med Lillebror. Efter de drog jag mig hemåt, har migrän så orkade verkligen inte jobba. 

Sitter och planerar lite inför helgen med Lina, ser rätt så ljust ut för Bj just nu, AWSOME! fyfan va skoj!!! och imorgon är de slutprov i kultur och stilhistoria för 60-tal, då ska vi ha Emilia som modell och göra helheltsstyling. helt okej kul jjo! Har bestämt mig för att sova om circus en timme eftersom jag sov sjukt dåligt inatt och är dö trött. Auf wiedersehn



gettin over u

Lite tid för bloggandet!! 

I måndags satt jag på Frittflyt för första gången och på första timmen sålde jag på mitt första samtal! dock blev de mitt enda sälj, men andra timmen fick jag iväg fyra! Grymt av mig. Helt enkelt bäst. Men sista timmen sjönk jag till 0.. för den som ville veta liksom.. 

landade hemma helt totalt död halv elva, men tröck i mig mat och duschade, sen låg jag i sängen framför min sjukt sega data och chilla med livet lite allmänt. drog en lina och ba sväva in i min egna värld... okej, kanske inte riktigt så var de, men de gör ju bloggen mer intressant. nej! 

jag gick även och lämnade Cvn till tre olika places, och tre ställen till blir de imorgon. awsome fucking shit :S ska fan i mej byta jobb så fort som fucking attans!!!!! och nu är de bokat och klart, den 9 april är de fest i karlholm!! bara höra av er om ni vill komma. finns ett evenemang på fb men de är privat så dom som ej är inbjudna kan inte se de. Kram nu ska jag krypa ner till kojjs. är jätte trött :( pöss

Bilder ifrån malins och min "fotosession"

Malins sminkning: Jag
Min sminkning: Malin
Inspiration: Discodans

Min snygga malin! Min minimodell.

Good night!

Hej alla glada! Igår åkte jag hem till malin och landade där vid fyra. det tar mig 2 timmar att komma hem till henne, från lilla söderfors till lilla vittinge. fy vilken resa hehe. och väl där så började vi spåra med sminkningen för att göra oss redo inför Huala Huala Night i Runhällen! Vi åkte hem till joel och förfesta vid åtta och sen vid nio drog vi till festen. jag hade AAAAS kul hela jävla kvällen fan :D grymt jävla roligt!! Vi var där enda tills festen stängde runt 2, och landade hemma vid 3. 

då blev det "buffé", vilket blev mackor, smörgåstårta, kyckling och curry och popcorn och pringles! MUMS! Sen däckade vi ganska direkt i sängen. idag har vi kört lite av ett one tree hill maraton, jag och malin ska gå igenom hela säsongen så är på ettan nu då ofc! helt amazing. tror jag stannar här inatt också, och imorgon är de skola och jobb som gäller. 

Helt klart en 9 av 10 möjliga för denna kväll. Polisen tog våran 3 liters vin dunk vilket sög, men vi brassade bara nytt såklart. Och sen ramlade jag ganska rejält på isen och kan knappt gå idag. så typiskt mig. Tummen upp för att jag klarade en fest utan ett endaste litet bråk eller tjaffs :D AWSOME. Nu är de mat som gäller. Bilder kommer nog imorgon! KRAM


Fuck me Im famous

jag har väääärldens skatbo i mitt bakhuvud :( kanske dax att hoppa in i duschen.. idag är de fredag och jag tänker inte berätta när jag duschade senast :) Pallar inte duscha när jag är sjuk hehe.. till mitt försvar you know. Idag är det bättre i näsan! Det rinner inte, men istället sitter snor helvete fast som en stor klump!!! Jaja, man ska inte klaga. det finns dom som har det värre tyvärr. men idag ska jag fan göra nånting roligt. typ baka! Oj vad kul, snacka om ensam tjej hahaha. 

nu har jag andra planer. Hej! (roligt inlägg)

One tree hill maraton!

Fyfan denna förkylning tar kål på mig!!! jag blir fan hemma imorgon också alltså :( det bara rinner ur näsan hela tiden, även fast jag är helt sjukt täppt.. fattar inte hur de går ihop, dubbelmoral näsa på hög nivå.

hhar bara legat i sängen heeela dagen lång och degat till oth, de är fan de bästa som finns! jag är förälskad i Quinn och Clay.. så fint par! Helt otroligt. jag vill också ha ett fint och underbart förhållande... mys! 

Mamma kom precis hem med en glass åt mig, awsome. En twister, fick mig att tänka på sommaren. Funderar på att gå och göra mig en kopp te och sen slänga ner mig i sängen och fortsätta titta på Oth :) På återseende fellots!

Lite gladare, lite bättre

nu blev min dag genast lite bättre! min chef ringde precis och sa att jag ska få byta projekt från Pocket till Frittflyt, och de är as mycket bättre provision där så det känns awsome. Har gått lite dåligt för mig på jobbet på senaste tiden efter allt som hänt, så hoppas på att de ska kunna bli en ny och bra start för mig när jag blivit frisk!

Kände ju ett tag där att jag bara ville sluta och säga upp mig, men jag ska fan testa på det här och kolla om det känns bättre och bara köra. Men jag ska fortfarande ta mig tid att gå en hel dag på stan och bara lämna ut Cvn till alla möjliga ställen, för jag tycker mycket mer om att vara social med människor mellan fyra ögon och gå omkring eftersom att jag är så hyperaktiv. Har väldigt svårt för att sitta still 4 timmar i sträck med fem minuters rast varje timme.. men jag tycker mina arbetskamrater är helt underbara och så är även min chef. Provoice är ett grymt ställe att jobba på som ung, för de är underbara arbetsgivare och kamrater.

För er som inte vet så jobbar jag alltså som Telefonförsäljare på Provoice inne i Uppsala! Och har gjort de i snart två månader. Och frittflyt är Omega3, så jag har alltså blivit flyttad till ett annat projekt :) 

Nu tänkte jag faktiskt gå upp och göra vofflor med glass och kanske slå ner mig framför tvn eller sätta igång Oth, sen ska jag äta kakor i stora lass och dricka te. Låter som en bra eftermiddag enligt mig. Nu blev jag plötsligt glad! 

Och det vankas fest med malin på lördag.... ;) härligt!!

Tips- Ögonbrynsskulptering!

Godmorgon godmorgon. Ligger här i sängen och snorar och det enda jag fått i mig är noblesse och ett glas vatten! jag kan inte äta något annat än sötsaker typ, de smälter så sjukt skönt i halsen och slemmar upp den så jag kan hosta upp lite av de onda.. as skönt, men lät riktigt vidrigt!

Hursomhelst, såhär på morgonkvisten tänkte jag ge er ett litet tips :) Det viktigaste med en makeup är först och främst Balans och Symmetri, men snäppet efter det kommer ögonbrynen!


Detta behöver du:
En vit kajal penna, en pincent, en ögonbrynssax och en mascara borste!  
(Saxen och Mascaran är naturligtvis inte nödvändigt hos alla)

1. Börja med att dra linje A med den vita kajalpennan. Lägg den mot näsvingen rakt upp och dra ett sträck, där ska ditt ögonbryn börja!
2. Man kan göra som de är ritat på bilden, men ett lättare sätt är att tittar rakt fram, och sedan hålla pennan vid slutet av iris och dra ett streck där, och där ska din högsta punkt vara!
3. Lägg pennan mot näsvingen och längs ögats slut, detta är längden på ditt ögonbryn. 

Nu har du mätt ut hur ögonbrynet ska se ut enligt en skulptering. Då kan man använda sig utav den vita kajalpennan och måla tjocktlek osv och noppa. Sedan är det bara att fylla i enligt smak och tycke och sen är det klart! 

Tänk på att det alltid ska kunna gå att lägga ett rakt sträck från ögonbrynets början till ögonbrynets slut. 
Hoppas det hjälper lite tills nästa gång!

The club can't handle me right now

Eftersom att jag hade fri frakt och dessutom 10% på Nelly.com så tänkte jag att de var lika bra att slösa lite mer pengar på ett till par skor som jag förälskat mig i. Så nu är dessa påväg hem till mig! 446 kr fattigare, men ännu ett par skor rikare! JAG ÄLSKAR SKOR, och jag ÄLSKAR höga klackar. Jag känner mig sååå liten när jag tar av mig mina nya skor på 13 cm, då jag bara är 1.57! Men jag älskar att vara kort, men jag tackar gudarna för klackskor :)


Det blir dom grå/beiga som hamnar i min skolåda!

the truth has to be told

Jag mår inte så bra just nu. Varken psykiskt eller fysiskt, vad nu skillnaden är. det låter bra iallafall! jag känner bara såhär: Life's a bitch, then you die. Hur värt? Inte värt alls. kan inte fatta hur så mycket kan hända på så kort tid, det har hänt mig saker som är sjukt bra, men så mycket som är dåligt också.. varför kan vi inte bara få må BRA hela tiden? Alltid ska det komma någon jävla skit som bara drar ner en, fuck de förfan.. varför ska de vara så? och varför lägger vi ner de dyrbaraste vi har på att grubbla på de? De viktigaste i livet är våran tid, och ändå så ligger vi hemma och mår dåligt och gråter och trycker ner oss själva över något så jäävla ovärt! Nu får vi fan skärpa oss allihopa tycker jag. JAG MED. jag är en expert på att att hoppa ner i den svarta mörka lådan och få mig själv att må sämre än vad jag egentligen gör. Är de bara jag som verkligen deprimerar mig själv så fort jag känner mig sorgsen? Tex, sätter igång sorgsna låtar, tittar på bilder som väcker minnen och tittar på sorgliga filmer? Så gör jag jämt, allt i hela världen för att få mig att må sämre. Men det är oftast för att jag vill gråta. Men varför göra så att man ska gråta om man ändå inte kan gråta? Varför tar vi inte vara på alla tecken vi får? Fast sanningen är ju att om man ska kunna skratta, så måste man gråta. Och man kan alltid ta sig upp, man kan alltid må bra igen även fast allt känns så jävla dåligt och pissigt, det går alltid. 

Men ibland har man jävligt svårt att se det, ibland sätter de sig som en spärr och man känner bara att de inte finns något hopp, men så är det definitivt inte. det finns alltid hopp och nya möjligheter, vi har alltid fler vägar att gå och vi sätter själva våra gränser. klart som fan att du dör olycklig och ensam om du fortfarande sitter hemma efter 30 år och grubblar över pojkvännen som dumpde dig när du var 13. ta dig i kragen, slå klackarna i taket och dansa som om det inte fanns någon morgondag, carpe diem ffs!!! lev livet som om de vore din sista, och ta varenda chans du har i livet till att få göra något du vill. Skippa alla dåliga vänner som sprider dålig energi och är falska, lägg ner mer tid på dom som faktiskt är äkta och bryr sig om dig. Älska som om du aldrig blivit sårad och intala dig själv att du är VACKER! Stå 5 minuter varje dag framför spegeln och tala om för dig själv vad du älskar hos dig själv och säg att du är fan den snyggaste i hela världen. Jag lovar dig att efter 10 dagar kommer du faktiskt vara den snyggaste som finns i hela världen. ingen kommer tycka att du är vacker om du inte själv tycker de. utstråla självsäkerhet så går allt mycket lättare, du blir en intressant person och folk dras till dig. Gör de lättare för dig själv! 

Men jag fattar inte varför jag vet så jävla mycket men inte gör ett jävla skit av det själv?!?!? so stupid women :O men jag är smart, men dum på samma gång. jag vet mycket bättre än vad jag gör, vilket kan tolkas som klantigt... men också väldigt realistisk om ni frågar mig hehe.. Hur som helst, jag skulle typ döda för att kunna få som jag vill just nu, men istället så tycker jag att nu ska vi rocka världen och bajsa på alla som ser ner på oss och leva liveeeeeeeeeeeeeet YEYY!!!! Och en sista sak: tjejer är bäst! finns inga bra killar, bara sköna kukar! (mitt favorit citat atm.. jag kom på de själv!)




♥ Dag 28 – Det här saknar jag.

Tiden med dig.
När det bara var du och jag.
När vi älskade varandra som man ska.
Och ingenting annat spelade någon roll.
Jag saknar oss! 
Vi var bäst ihop. 
Oslagbara!

I love you

godmorgon. här ligger jag, helt fucking jävla utslagen. har så grymt jävla ont i hals och näsa så det är sjukt åt det. kan förfan inte ens äta utan att bli helt jävla andfådd och får lägga mig ner och dricka en liter vatten... så jävla less på den här skiten redan! halsen värker och jag har förmodligen influensa eftersom jag är så sjukt öm på halsen... skit saker. 

Hursomhelst, hade en lektion igår på fyrtio min, efter det åkte jag hem till lille tubert.. vi kollade på två filmer och låg väl mest bara och klagade över hur jävla gärna vi skulle velat haft godis och cola :( vi kom dit runt ett, och jag åkte hem med halv nio tåget. det var en utav de bästa dagarna jag haft i hela mitt liv, för jag älskar dig min fina vän!! du betyder absolutly mest för mig! och idag fyller du hela 17, graattis på födelsedagen önskar din mina :)

NU har jag min fina katt tessi här bredvid mig som ligger och slicker på mig. hon älskar att slicka på fingrarna och i ansiktet, så de är väl hennes thing you knooow motha fucka. jag är uttråkad :P:P:P:P:PP:P:P:P häjdåå


JAG ÄLSKAR DIG!!! <3 världens finaste..
kan ju bara upplysa om att den som inte öppnar dörren när robert kommer och knackar på, går miste om något riktigt fint. Jag är så avundsjuk på den tjej som du får göra lycklig nästa gång! Kramisbjörnarhäjdå

Goodnight

Jag tog mig en sovmorgon imorse eftersom vi ändå hade eget arbete, så vi gick ju vara hemma om vi villeee. de vare värt! men jag drog mig till skolan till elva och gjorde klart min uppgift. nöjd tjej! Håller på att bli dunder förkyld så jag har jätte ont i halsen och huvudet, vilket är mindre bra. Men jag ska upp till skolan imorgon ändå eftersom vi ändå bara har två lektioner! Och för att jag ska träffa en underbar vän imorgon efter skolan.. :) Och det vill jag inte missa. 

Så därför ska jag ladda ner en massa filmer nu som vi ska kolla på imorgon! Har laddat ner 127 timmar och ska ladda ner Black Swan, ingen som har något bra film tips? :O 

Säger godnatt här, så hörs vi imorgon! HÄJ


are we human, or are we dancers?

Ligger i sängen nu och ska alldeles strax somna in! helt jävla skit häftigt. upp klockan sex imorgon, så inatt blir de ca 6-5 timmars sömn. Pratade i telefon med min hemliga vän i två timmar som vanligt, så de blir som vanligt sena kvällar då. Fy skäms!! Känner att blogger har hamnat lite åt sidan dom senaste dagarna så jag tänkte bjuda på lite till bilder bara för att liva upp den liten. Såhär roligt kan vi ha på våra hantverksteknikslektioner när vi är rastlösa! :)

Har jag nämnt hur mycket jag verkligen tycker om er tjejer? Ni livar upp min dag och ni får mig att orka komma till skolan, ni är helt fucking jävla wunder gr8 och jag tycker ni förtjänar stora blöta kyssar<33!!!

(sorry, men min data är cp så det går inte att vända på bilderna. ni får stå ut!)

Det var allt för mig :) Godnatt och sov så gott alla underbara bloggläsare, för det ska jag.

mina fina dagar med min fina malin


Malin sov hos mig i torsdags! först blev det en runda på stan i flera timmar och sen for vi hem.
Både jag och malin är experter på att försova oss, så det blev en fantastisk fruksot på fredag morgon på tåget. Yoghurt, wienerbröd, toblerone och baguette med inget pålägg! Vi klagade INTE! 

Glassade lite allmänt i de schtekiga vädret! (c00la tjejer)

en runda på stan. häftigt.

Sen blev de tåget mot gävle för att äta lite gratis sushi hos min underbars styvmor och sedan mot helges för att spela in låt och sedan sjunga i ca 2 timmar. jag hade glömt bort hur jävla mycket jag älskar att sjunga! Sen for vi hem och hade en fotosession och sminkade lite crazy och tog snygga pics :D Dom kommer läggas upp i ett annat inlägg! 

Helt underbart och sjukt roliga dagar med malin jelseus bergström! Puss på dig, du är så grym<3

Shoes are a girls best friend!

547 kr fattigare.
ett par skor rikare.
13 cm längre!
jag är helt överlycklig

tålamod är en fiskares bästa vän

men tjeeenare mannen! känner inte att jag har så jävla mycket tid för att blogga nowadays :O men ska försöka. 

kan bara uppdatera lite om att jag tog en grym sovmorgon imorse, och sedan var de bara hår på kultur och stilhistorian! efter skolan gick jag på stan med malin och sen blev det en lång paus på max med en massa prat om allt mellan himmel och jord, och sedan bestämde vi oss för att malin skulle följa med mig hem! Och nu har vi laddat ner två filmer, ätit popcorn och wienerbröd och malin står just nu i duschen och jag väntar på na! Sen blire myskvälli. upp fem imorgon men de är en annan femma, så de är lugnt för mig! 

kram på er, jag gillar malin :)
malin aka storsuparn

RSS 2.0