makeup makes me feel good!

en till sminkning som jag inte lagt upp! grå/vit/svart sotning bara.


haha, så sjukt ful bild.. men det var helt ärligt den bästa x) jag hade den där sminkningen på bröllopet som jag var på förra helgen. lilarosa glob och skuggning, sedan lite svart i yttre ögonvrån och längs fransraden.


dessutom!! måste bara säga att om du har små läppar och vill få dom att se större ut, gör en fin vit linje på läpparna och skugga ut de lite. rena magin, ser ut som man har mycket större läppar :D (som på bilden ovan) adios



ska jag låta bli, eller... ska jag?




jag är så sjukt sugen på att klippa page. mitt hår är så slitet, så skulle jag klippa av allt som behövs så skulle jag bara få en mellanlängd vilket är hellt sjukt tråkigt. jag vill göra en förändring. läste också att har man smalt ansikte (vilkte jag har) så ska man ha kortare hår, och inte långt och tunnt... det har jag? så :D

hejdå håret? eller?


everyday i see my dream

igår var det tjejkväll hos alec, kort sammanfattning som helt okej. alla drog så tidigt (även jag), och vi dansade typ inget, väldigt tråkigt.. men annars hade jag hur kul som helst :D lite ont i skallen idag bara..

orkar inte lägga upp alla bilder här så dom kommer på fejjan, däremot tänkte jag lägga ut tre bilder på min sminking och frisyr. enjoy!



all i want is you

nu går det äntligen att lägga upp bilder ifrån modevisningen i skolan när vi hade öppet hus :D så dom hamnar på facebook nu.

i helgen var jag i värmland och träffade roberts släkt och gick på bröllop, otroligt trevligt och en värd helg! på hemfärden fick vi vänta i karlstad i fyra timmar där jag, rebecca och stefan ägnade oss åt att leka i ett spelrum och springa runt i affärer och därbland inne på br. fanns en helt sjukt ful nalle som lät så jävla kul när man tröck på magen, jag höll på att dö av garv haha!

annars så ska jag göra en sam inlämningsuppgift. snart får jag väl träningsvärk efter att vi simmat i fyrtiofem min på idrotten, inte min grej liksom... naa. och i helgen ska jag träffa pappa och bror :D det känns ovanligt kul, kevin har fyllt 18 så vi ska fira honom. och på lördga hoppas jag på tjejkväll! var ett tag sen jag pratade med tjejerna, men ska försöka ta tag i det och även ringa och alec.

på onsdag ska jag förhoppningsvis leka med fanny, hur länge sen som heslt var det. jag saknar verkligen att umgås med mina underbara vänner. jävla skola! kommer hem halv sju tre gånger i veckan och halv fem de andra dagarna. det känns liksom lite.. nää? jag är trött, ska plugga osv. men ibland har jag allt ork :D:D måste träffa eve, lina, moa och ja.. eeh, ALLA. satte, tänker inte sitta har och skriva mer onödigt xD

kanske kommer bilder sen ifrån bröllopet :) hejdå!

min robert är underbar<3



what about if that was you

på hantverkstekiniken blev det handmassage, huuuuuur jävla skönt som helst. men efter den åkte jag hem, kände mig inte riktigt kry :/ mådde illa redan på morgonen, men trodde bara de var för jag var hungrig.. men icke. mensvärk och illamående, huvudvärk och trött. så jag åkte hem och sov, sedan kom min älskling och sov med mig.

vaknade för ungefär en timme sen, kl 18. vilket kommer  resultera i att vi inte kommer kunna sova ikväll :)

imorgon har vi behandling på våra föräldrar, mamma eller pappa. jag tog mamma, och åker in till uppsala med bilen så vi är där kl ett, slipper dom två första lektionerna. känns bra!



älskar min robertjansson mest utav allt i hela vida världen. vad skulle jag göra utan honom? du är ljuset i mitt liv, släck inte det<3

ladda upp med krut och alkohol

okej, igår var det fredag och första dagen på min apu! jag är riktigt nöjd, det känns som att jag kommer tycka om fredagar hädan efter. min handledare är super snäll och det känns väldigt bra att hon inte har nå speciella krav.  jag fick stå i kassan och sen fixade vi lite i ett rum. dagen gick snabbt, och jag var överlycklig när jag kom hem och hoppade på min älskling :D hade inte sovit med en honom den natten så jag saknade honom väldigt mycket.

på torsdag så var jag alltså med sanna, och henne har jag saknat altl för mycket. gud vad härligt det var att träffas igen :)

blir lite arg på mig själv just nu. jag har äntligen fått en kamera, men ändå så lägger jag inte ut de bilder jag tar ;< dum jag är.. måste lära mig det, men det är jobbigt att gå o hämta kameran typ tre meter bort. (tjock)

nu ska jag fanimej väcka baaabert, han sover bort hela dan snart. ikväll vankas det fest, taggad? hörs! :)

ge mig sommar, nu, fort!





misguided ghosts..

inatt somnade jag runt halv fyra eftersom några töntar busringde mig och robert, dem läser tydligen min blogg så hoppas dem ser detta och skäms, för det var det pinsammaste jag någonsin varit med om. helt skämmiga!

dom kommer ifrån storvreta och går på ärentuna skolan, har pipiga röster och ingen hjärna. någon som känner igen dom, så säg ba till :D efterlysning pågår hahahah. stackrarna!

annars hoppas jag på att åka och träffa sanna i tierp, eller ska jag kanske åka in till uppsala o träffa människan jag pratade i telefon med igår? hon ville ju så gärna träffa mig, hon avgudar mig eller något, sånt är livet.. man är ju som man är liksom ;) helt grym!

nu ligger älskling och sover på golvet av någon anledning.. och jag lyssnar på paramore :D hon är grym! och imorgon börjar skolan, ska bli skönt att träffa sofia och de andra, har saknat dem glädjespridarna!



snart tycker jag att vi drar igång med en tjejkväll tjejer, saknar er!


peace out! förresten.. grattis mamma på födelsedagen, hade glömt bort den hahah!

gratismakeup.se

alla smink intresserade. bli medlem på gratismakeup.se och samla ihop poäng för att få presentkort att handla för! du får poäng när du loggar in, blir vän med någon och skriver i någons gästbok. du kan även värva andra med din värvningslänk och få poäng. det finns massvis av erbjudanden som du kan göra och få ifrån 1 poäng upp till över 30.

för att få ett presentkort lär du ha 300 poäng  eller mer, och får ett presentkort för ett antal kr (runt 150 eller mer, beror på dina poäng) och du kan fixa det på bara en dag. so let's go!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=95191

awsome shit, yeeeah!

jag vill ha, jag ska ha! åh, underbart :)



jag har nyss ätit barnmat och älskling smaskar nudlar!

nu har jag kommit fram till att jag ska göra en liten små rolig sammanfattning, ska bli kul att se :D jag ska använda bdb som delvis hjälp för att kunna klura ut hur allt varit. lets do it

januari
"nytt år, nya tag" började jag med att säga. jag hängde mest med evelina och vi drog upp till järvsö en helg och jag fick köra skoter, vilket var ganska nytt för mig. jag var ganska dålig till en början, men sen så ;) jag gick på fest en gång och åt på kina för första gången!

februari
jag åkte upp med evelina till järvsö ännu en helg, och det var denna månad vi började vara med anton och max mer än vanligt. jag och eve firade ett års vänskap och på alla hjärtans dag var jag med fanny, ellen och bel! det var även då vi spelade in våra otroligt roliga filmer :D jag och bel tågade till uppsala en dag och såg två cpn grovhångla inne på stadium och ta varandra i anus. helgen efter söp jag så mycket så att polisen fick hämta mig... och när jag blivit bra igen så solade jag och evelina ute i bikini, när det var minus grader? och jag festade två dagar irad den helgen. mycket alkohol!

mars

ännu en helg i järvsö, och då tappade jag även min mobil i toaletten! sen åkte vi och badade på fyrishov med skolan, och jag minns att jag hade en crush i mr.x! sen träffade jag även en barndomskompis i gävle, vilket var trevligt :) jag sov hos mr.x, lekte bonde med sandra och hade en sleepover hos bels mormor. alla galna tjejkvällar hemma hos alec började också :D bel fyllde 18!!

april
april började med en nykter tjejkväll hos johanna, var faktiskt jätte trevligt och singfamiljen började sätta fart i arslet. jag böt namn från hotasice till aminsing på bdb och vi blev... ganska stora, visst? ;) som vanligt så åkte jag och evelina till järvsö (haha) och jag klippte lugg igen. jag kom in på stylist linjen och skapade en deal med bel om att aldrig mer hålla på med en kille (vilket inte höll särskilt länge). och sedan blev det festfest för barabel! tjejkväll hos lusifer, mycket musigt och sista april som bara var jobbig.

maj
värmen började komma, och det var nattbandy. ganska tråkigt. det blev utekväll i templet och vid vattnet med vattenpipa! tjejkväll hos mosing och ett tredagarsparty hos siri. avslutningsfoto hade vi också. och sist och tråkigast: candy!

juni

jag tog mitt första dopp, ISKALLT! drog på fekkeh (som vi då började säga) med bel och ägde. den tionde ägde våran singpau show rum, och jag hade helt sjukt roligt! :D dagen efter var det skolavslutning och jag sjöng utan dina andetag, och fick stipendium för bästa resultat i svenska nationella prov. efteråt var det stor fest hos carro och jag sov med gustav, carlberg och fanny. tjejkväll hos bel och jag blev ganska nära vän med lina :) vi drog in till stan och hon var med när jag spelade in hallelujah. sen åkte jag, lina, petra och julia till linas stuga och somnade i solen och brände ihjäl oss. och även här åkte min tandställning in i käften, och jag och lina festade med polare hehe

juli

jag kom in på fyrisskolan och saknade evelina jätte mycket. fick en ny mobil också, och dansade med moa på sommarkväll och hamnade i tidningen haha! vi klädde ut oss som idioter och åkte till arlanda för att hämta tre polare som varit i england i en månad! började sommarjobba som mattant, vilket sög :) jag var med i popcorn, och efter det åkte jag till secret spot och träffade robert, min stora kärlek. sen var det massa party på ön och vattenpipskväll!

augusti

party hos bel, jag och lina var dem ända som blev packade. och vi blev PACKADE.. sen hade vi lite smått party igen, och då kom robert och hälsade på. sen fyllde jag sexton! och mina vänner firade mig genom att överraska med en  mysig vattenpipskväll :D sen åkte jag, fled, luffe o sara till saras stuga. jag lekte med robert en massa och blev jätte kär. började i min nya skola också! blev även tillsammans med robert och förlorade oskulden denna månad!

september

jag var ensam hemma och hade party (dumt av mig.) fick utegångsförbud :D majbritt dog och jag började tycka om min klass jätte mycke :D mysig kväll hos alec, med massa alkohol haha och en hel månad med robert! började även hänga med sofia och natalie i skolan :)

oktober

tog igen lite med evelina, väldigt bra. och mös mycket med älskling! det gick snett på många sätt för honom, och han flyttade hit och har bott här sedan dess (dock bara underbart). halloween party, jag och robert var barbie och ken och hade två månader samma dag. var även på en annan fest med alec då hon inte var allt för nykter... hehe, remeber? nej, kanske inte ;)

november
jag och älskling firade kladdkakansdag, jättte mysigt. och jag träffade pappa som jag inte träffat sen jag var tolv.. hur skönt som helst. festade hemma hos josef och jag hade ba sååå jävla kul. svinga?

december
träffade pappa igen, hade modell i skolan för första gången och firade lina på kina! firade jul med pappa och med familjen här hemma, klippte robert och hade filmkväll hos milla och firade nyår där!

jamåsägadet. jag har nog haft ett grymt år :D med båda motgångar och framgångar, men det får man räkna med. årets bild och händelse blir iallafall...........


kommer aldrig glömma när vi åkte såhär till arlanda. alla glodda så jäävla mycket, det var helt sjukt kul :D och våra vänner såg inte ens att det var vi. jag tror jag dör! kommer aldrig sluta skratta åt det.

men nu ska jag mysa med älskling, tjarrå

sammanfattning

alla andra gör dom här, så det känns som att jag också måste göra det.. ska försöka göra någon roligare sammanfattning sen för min egen skull och sedan kunna se hur mitt 2009 faktiskt har varit. det är rätt kul att se igenom :)


Hur har året varit för dig? - just nu känns det som att jag inte riktigt kan säga om det varit bra eller dåligt.. men jag vet iallafall att efter att jag träffade robert har det bara varit bra!
Bättre än förra året? - jo, till en viss del kanske.
Någonting du aldrig kommer glömma ? - självklart, en massa grejer :D
Har du flyttat under året? - näj
Har du hittat en ny låt som du älskar? - en massor.
Isåfall vilken? - hm.. många men speciellt knock you down - keri hilson, neyo och kenya west!
Hur har din kärlek varit under året ? - den har varit väldigt jobbig, som vanligt. jag har verkligen HATAT alla killar.. ush. men sen träffade jag robert, och det blev en totalt vänding. jag älskar honom<3
Har du varit kär? - ja, och jag är nu :)
Har någon sagt jag älskar dig till dig?- hehe ja!
Har du haft ett hemligt förhållande? - hm, man skulle kunna säga att mitt förhållande till robert var ganska hemligt till en början, ja
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - nej, inte vad jag kan minnas
Har  någon i din släkt avlidit? - ja
Har du slagit någon med knytnäven?  nope
Varit i slagsmål? - jag har bråkat och knuffats, men inte så mycket mer tror ja inte!
Har du gjort någonting du ångrar? - mjo :P men finns ingenting att göra åt det nu!
Isåfall vad? - sagt dumma saker, gjort dumma beslut. det finns hur mycket som helst ju
Har du skämt ut dig? - gud ja
Har du ljugit för en vän? - aa
Har du blivit tagen av polisen?  - ne :D
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - men ja föffan. jag älskar b-rudar jö
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - ja heh
Vilken skola går du på? - först aspenskolan, och nu fyrisskolan på stylist
Har någon varit elak mot dig i skolan? - nej. bara på aspen kanske, dryga människor som jag bara vill skjuta!
Hatar du något/någon på din skola? - kanske jag också ska dra natalies "hat är ett väldigt starkt ord", märkte att vissa andra gjorde de :D nej, de gör jag inte, men de finns väl folk jag irriterar mig på självklart.
Har du gjort något framsteg? - ja, i skolan
Haft alla rätt på ett prov? - nästan, typ ett poäng ifrån. på aspem
Har du träffat nya vänner? - ja :)
Har du förlorat någon vän? - hmmmm.. ja, tyvärr.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - näej, tror inte de
Har du gått bakom ryggen på en vän? - vettefan. tror inte de
Har du ljugit för en bästavän? - nä :)

det bästa som hände mig i år, var att jag åkte på secret spot, och att victor som jag egentligen var intresserad av inte ville ha mig, så att han var med en annan tjej och jag bad nick att skaffa fram en redig karl till mig, och han bar mig vidare till roberts knä, och sedan satt jag där hela kvällen och fick en massvis med pussar :D 24 juli.. bästa dagen på hela året!



nyårsafton 2009


min sminkning. svart sotning med stänk av en jätterosa ögonskugga. (den nya jag köpte från make up store, rekomenderas. den har grymma pigment och blir verkligen rosa). blev faktiskt inte riktigt som jag tänkt mig.. tråkigt nog!


linas sminkning. brunglob och övrig ögonlock, samt sotning men det syns inte. petra fick en likadan! väldigt snyggt men ändå ganska naturellt, jag gillare :)


haha, hann inte ta någon bättre bild :D camilla och julia! julia fick en grå och svart sotning med skarpa linjer, det gråa/silvriga syns inte på det högra ögat. och milla fick "brunglitterskimrig" ögonlock med svart globlinje.

fina flickor!

underbart nyår i varjefall! även fast jag och robert inte fick dricka pga en incident så hade vi grymt roligt, världens roligaste vänner och allt går som på räls ;)








nu får det räcka med bilder. fler kommer på bdb/facebook. w/e. vi får se :) harebratja

nu när jag vet helt säkert att du behöver mig, så ska du få det stöd du behöver. moa<3 jag tänker på dig, och du vet att jag älskar dig och att du är en bra vän.. tack för att du ringde mig!



RSS 2.0