Milkshake mama

omg, tror jag kommer spy. gjorde iordning en stor tallrik med vaniljglass och öste på chokladsås, kolasås, strössel och kolakulor, åt upp de på högst 5 min, tror jag kommer spy när som helst, helt ärligt.. 

Så fort jag slutat må illa ska jag göra nudlar :) fett hungrig. nu insåg jag att de va dumt att äta efterrätten först. men de är bäst så, för annars brukar man ju inte orka äta upp allt.. och de är ju synd för de är ju alltid efterrätten som är godast :) 

kunde ju inte åka tillsanna ikväll som ni kanske förståååår. Sitter och rullar tummar. Fryser också, baraför glassen var kall :( Nu ska jag krypa ner under täcker och kolla runt lite på "nätet" hhöh.... hejdå:)

♥ Dag 13 – Den här veckan.

Måndag: Jag vaknade upp hemma hos alec runt halv två hehe. Hade åkt och lekt med henne på söndag och slaggade kvar. Var kvar tills ca 6 på kvällen också, sen åkte jag hem och grät, grät, grät, grät, grät, grät, osv...... 

Tisdag: Sov lääänge. sen gick jag runt som en zombie hela dagen, och gjorde inget viktigt. Åkte hem till Emma vid 5 tiden, vi tittade på film, pratade och skrattade och drack en hel del cola :D

Idag: IDAG har jag gått på stan en snabbis med emma, hittat nyårsklänning, ätit en cheeseburgare och hängt i tierp en timme med alec. Sen har jag suttit på mitt feta arsle i sängen :) Senare ikväll åker jag till sanna. Nu tänkte jag sysselsätta mig med att limma fast mina löshårslingor som tappat fäste och ramlat av, och eventuellt färga håret.. Kanske. Sen ska jag sy in min klänning, eftersom den var liiite stor. 

Imorgon händer inget mer än att jag förmodligen åker hem till alec och myser och sover där, för att sedan bege oss mot uppsala på fredag för nyårsbravader :D På lördag blir det bakis dag. och söndag ännu en bakispåbakisdag. Ja!

Det är min vecka :D sooooft häjdå

give me some strenght

Igår åkte jag till emma på kvällskvisten. drog en tur på gränby, men vi fann bara en 2liters cola :D satt fint i magen ;) kollade på två filmer med ashton kutcher, så jääääääääääääääävla snygg. The Guardian och The killers tror jag dom hette. båda var awsome. en awsome kväll också. the claw<3

somnade klockan fem ungefär,och upp igen kl 10 haha. skapligt trött. hittade en nyårs klänning, ingen spexad direkt. orkar inte bry mig helt enkelt! är hemma nu,och ikväll kanske jagska träffasanna. saknar henne.

har även hunnit med att träffa alec denna vecka. vi somnade sex... måste ta tag i detta :D jag försöker må så bra som möjligt nu, för de är ett nytt år om 2 dagar. kämpar så gott jag kan. ha de så bra, häjdå

Drömmar

http://www.kolumbus.fi/seanhype/virtual/
Drömmar är häftigt. På den där sidan kan man läsa om alla drömmars olika betydelser. Vilket under att allt jag drömmer om tyder på misslyckanden. Exempel om vad jag brukar drömma om:


Kniv: Att drömma om knivar är ett mycket dåligt omen som varslar om rättegångar, vanära, stridigheter och misslyckanden.
Otrogen: Det är ett mycket gott omen för en ung flicka att drömma att hennes älskade är otrogen. Hon kommer att upptäcka att han är henne trogen, trots att en mycket rikare flicka försöker locka honom till sig.
Sjukdom: Om du drömmer att du är sjuk och känner smärta är det ett varsel om sorger och bedrövelser. Men drömmer du att du besöker någon som är sjuk väntar dig idel lycka och glädje. Att drömma att man har en obotlig sjukdom är ett förebud om rikedom.
Skador: Ordspråket säger av skadan blir man vis. Men erfarenhet är inte alltid värd sitt pris. Drömmer du att du ska dö av ditt sår sorg och bekymmer i mångfald du får.
Blod: Att drömma att man ser blod är kanske det värsta omen man kan tänka sig. Om du är förlovad, kommer din käresta att tröttna på dig, och dina vänner ska visa sig vara falska. Är du en affärsman kommer du att bli bestulen eller misslyckas med en viktig affär.

spola tillbaka tiden 10 månader. jag skulle göra vad som helst för att få en sådan text igen


jag hatar

Jag hatar mig själv. av en jävla massa anledningar. jag hatar mig själv för att jag trycker bort människor ifrån mitt liv. jag får människor att vilja lämna mig. jag hatar mig själv för att du inte älskar mig. jag hatar mig själv för att jag ställer till med besvär och alltid ställer till med problem. jag hatar mig själv för att du inte kan vara ärlig mot mig. jag hatar mig själv för att jag inte är den jag egentligen vill vara. jag hatar mig själv för att jag ställer mig i försvarsposition och agerar agressivt när jag egentligen är ledsen. jag trycker bort folk ifrån mitt liv när jag inte känner mig uppskattad och älskad. när jag inte känner bekräftelse blir jag ledsen. jag hatar att det jag känner alltid är fel. jag hatar att be om ursäkt för något jag inte gjort. jag hatar mig själv för att jag gråter mig själv till sömns i onödan. jag hatar mig själv för att jag är ful och otillräcklig. jag hatar mig själv för att jag gör allt för att du ska förstå att du är hela min värld, men det räcker ändå inte. Jag försöker räcka till, men det duger aldrig. Jag har aldrig dugit, och jag kommer aldrig göra det. 

vem är jag egentligen? jag är ingen. jag är någon som förstör mitt eget liv självmant, utan att kunna sätta stopp på det. jag är någon som inte ens en mor kan älska. jag är otillräcklig

♥ Dag 12 – I min handväska.

okej, handväska är inte riktgit min grej. jag använder väskor, helt vanliga väskor, ok? 
i min VÄSKA så finns det en bok, "Magdalena Graaf- Det ska bli ett sant nöje att döda dig". as bra! lite engelska papper och en busstidstabell. ibland kan de finnas smink och en massa tjocktröjor eller mjukisbyxor ifall jag skulle frysa ihjäl om jag var ute, så har jag min lilla räddning i väskan. yes! (Godis kan förekomma i min väska också. även lite mcdonalds rester/papper). 



annandag jul

Det blev en sen kväll igår och många tårar, hatar det här. hatar att det man känner är fel, och ställer man en fråga så är de fel. vad får man göra egentligen utan att de ska ställa till med något? 

Vaknade runt tio imorse, drog på mig varma kläder o tog en promenix med lina :) sen gick vi hem till mig och bara låg och pratade i sängen.. de var skönt, de var längesen vi träffades! hon gick hem vid två, och sen dess har jag spelat DS med wilma. hahaha de är sååå kul, för hon är verkligen en usel förlorare. awsome ju. 

nu ska jag vara en helt sjukt tråkig människa och LÄSA!!! ja, jag ska LÄSA. HEMMA. EN LÖRDAG KVÄLL!!! sjukt. att jag ens berättar de :( fy! hejdåhejdå

- - - - - - -

jag mår dåligt. den här dagen har inte varit speciellt bra.. 
jag saknar. jätte mycket. han är 50 mil bort och jag får inte träffa han på 2 veckor. jag känner typ dödsångest. jag är skit töntig, vet. men de gör ont att sakna. vill ha min bästa här..

dopparedan

hej. jag är inte alls på humör. just nu känner jag att jag hatar julen och att jag ska sticka en kniv i tomten om han kommer hit. vet inte varför jag känner såhär men jag är bara grymt jävla irriterad. och alla MÅÅSTE verkligen skriva Godjul-status på facebook, som att någon missat att de var den 24 december liksom? alla vet att alla önskar god jul, va är grejen. less. 

sitter naken så nu ska jag klä på mig och föna håret och fixa mig, sen klä på mig. omständigt. vi får hoppas på att denna dag slutar bättre än den börja. Hej!

♥ Dag 11 – Mina syskon.

Marcus sigbjörnsson. Min äldsta bror på 21 barre. Han bor här i söderfors i en liten etta på skogsgårdarna och jobbar på erasteel. har glidit på ett jävla bananskal genom hela hans liv. han har skitit i skolan totalt men ändå lyckats fått kanonjobb och tjänat ihop 20 laxar i månaden. Jävla gnu. Han är en rolig kille. han tycker själv att han är störst, bäst och vackrast och går ständigt runt och spänner sig och påstår sig vara allmänt häftig. Vi har samma mamma, men inte samma far. Därav våra olika efternamn. Mer finns de inte att säga,förutom att han alltid mobbade mig när jag var liten och kallade mig för Piss Olga för att jag alltid kissade på mig. Och kevin kallade han för kalsongmannen för att han duschade med kalsonger på. Dumjävel. När jag inte ville äta och han var barnvakt så skrek han "ÄT OCH TIGUNGJÄVEL!!", jag blev ju skit skrajj och åt så fort jag kunde. Snäll bror. 

Kevin magnusson. De enda syskonet jag har som jag delar samma far med. Kevin är en otroligt smart kille på snart 19 år. All intelligens jag har om vetenskapliga eller andra saker har jag fått lärt mig av honom. Vi delar oftast samma humor, han är typ den roligaste människan jag vet. Har alltid sagt att han ska bli komiker! När vi var små så lekte vi jätte konstigt. En gång var vi tex i en lekpark och lekte grottmänniskor, och då råkade de komma förbi två små barn som också ville leka i sandlådan. jag och kevin tog upp en massa nävar sand och kasta upp i luften och försökte låta som grottmänniskor. dom stackars barnen blev rädda och stack hem igen. jag minns jätte bra en gång när vi lekte i våran hörnsoffa, då slängde kevin när mig i hålet som blir där i hörnet, och satte en stor fet jävla gummiboll över hålet och satte sig på den, medans jag låg där och grät hysteriskt, kevin skrattade och tyckte de var jätte kul. då delade vi ju inte samma humor kan jag säga. han sitter mest i sitt rum och spelar piano eller dator numera. han har även skaffat jobb och hoppat av skolan, grymt dåligt tycker jag, då jag anser att de är viktigt med en gymnasium utbildning för att komma någonstans i liveet :) och dessutom eftersom att han är så smart och vill väldigt mycket. han vill bli både de ena och de andra, så jag tyckte de va ett dumt val. 

Wilma Holmstedt. Unge till mammas pojkvän som hon har nu, och som hon haft sedan jag var 9. hon är 7 år, skriker och svär och är en otroligt dålig förlorare. det enda hon äter är pan pizza och dricker coca cola. beroende av dataspel är hon också, jag ser henne på samma plats om tio år, tro mig. jävligt dryg ibland, precis som alla andra 7 åringar. en pojkflicka är hon också! vi delar definitivt inte samma humor. men hon är min syster och jag älskar na.

dan före dopparedan!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ BLÅGGEN. 
Klev upp halv tolv imorse, de var så jävla fint att sova ut. drömde typ att lina och jag tävlade i någon jävla skit på en bondgård och sen blev alla jätte arga på mig och ville mörda mig, så jag gömde mig. var helt plötsligt på någon jävla marknad, sen ringde lina mig och i bakrunden spelades Stereo love, och då ville hon helt plötsligt att jag skulle komma på fest. vaknade av att Stereo love spelades i rummet bredvid på riktigt.. så jävla sjukt när något som händer i verkligheten kopplas till drömmen när man är halv vaken. händer mig jämt typ.. Detta var ju otroligt intressant. 

Åkte iallafall till "The claw" aka emma, och var där runt 3. vi kolla på film och åt knäck och kola, as möööös. sen åkte jag hem runt 9, de var en soft dag. Är hemma nu och jag surar lite granna. Imorgon är de julafton för den som missat de! trökigt. härrå

♥ Dag 10 – Något jag vill uppnå.

Att bli snäll. en bättre människa helt enkelt.

Lilla julafton med tubert

men heeeej blooggeen, vad underbart att jag försov mig imorse och att jag vaknade 45 min innan mina avslutning började, och de tar 1 timme för mig att komma till skolan, och nästa buss gick om en halvtimme.. japp. kom alltså fram till uppsala när de var slut :) ödet. skulle helt enkelt inte gå på den där avslutningen.. vem vet vad som hade hänt om jag gick dit? jag kanske hade blivit mos.. creepy.

var iallafall i stan med robert, empi och elin i typ flera timmar.. gick omkring bara, helt iskallt. tog en varm choklad med robert sen på coffehouse, satt där i typ två timmar i väntan på rebecca. as myysiigt :) tillslut kom rebecca och då skulle hon vimsa omkring o leta efter julklappar, hon blev klar efter typ cirkus två timmar, så då blev de finally hemgång till rebex. vid sex kom roberts far och hämta oss, så då blev de bara massa mys och julklappsöppning, en liten minijulafton, tack babe för den fina julklappen!!! och hoppas han blev glad över mina :)

åkte hem till halv nio tåget... de var självklart försenat 45 min, så jag stog ute i 18 minus grader i 50 min, jag höll på att börja böla för att jag frös så mycket... fyfan vad dåligt jag mådde då hahahah. var helt sjukt kissnödig också, så jag satte mig där och kissa HAHAHAH helt ensam, så jävla fult hahahah, jävla mobboffer. detta ska jag berätta för mina barn :) note to myself. 

näej, kom hem vid tio snåret. sitter här o chillar nu. saknar tubert. han åker till värmland imorgon, sad face... hehe :D nu har jag inget mer viktigt att säga, förutom att jag har ångest över nyår.. herrå


♥ Dag 9 – Min tro.

Det finns nog en hel del människor som kommer tycka att jag är dum i huvudet, men jag vet faktiskt en massa som står på min sida, hehe.. till mitt försvar liksom. 

Jag tror på ödet, andar, demoner och skyddsänglar. Jag tror på övremakter helt enkelt! Jag tror att allt som händer, händer av en mening och för alltid något bra med sig. Du träffar speciella personer av en anledning. Jag anser absolut inte att man kan sitta hemma och pilla navellud och helt plötsligt kommer drömprinsen och världens bästa vän, utan jag anser att man bygger bron till dom man älskar och det finns ett skäl till att man träffar dom man gör och att allt händer av en mening. Även om det är någonting dåligt, så är det någonting som kommer göra dig till en bättre människa eller föra något bra med sig senare. jag vet att vissa tänker, "vadå så du anser att om någon dör så är de något bra med de?". Nej, men vi tar ett tillexempel på att en person tar självmord, hade inte den personen gjort de så kanske den personen hade fått varit med om något grymt jävla hemskt eller dött på något helt sjukligt sätt istället, något i den stilen ungefär. Man lär tänka i alla möjliga vinklar!

Om min dejt inte hade dissat mig den dagen jag träffade robert, så hade jag nog aldrig vetat vem robert var. Ser ni mönstret? Jag blev dissad, de var dåligt. MEN, de förde med sig att jag träffade robert, vilket är BRA. Det är ett fantastiskt mönster när man tänker igenom vissa saker. 

ouf.. spöken osv, tror på de till 100%. Har suttit vid ett trollbord, och de som vill få bevisat för sig att andar har energi och kraft på riktigt borde testa, jag rekommenderar det starkt. Jag tror även på demoner också. De flesta kanske inte vet om de, men enligt bibeln så betyder demon "Fallen angel", vilket alltså är en.. ja, en vissen ängel. De sägs att de högsta hönset över alla demoner är självaste Lusifer, alltså djävulen. en demon är alltså ingen anden eller någon själ, de är bara ett slags elektron energi som finns på jorden för att förstöra oss människor. Demoner HATAR människor, och dom vill bara förstöra för oss. Mammas kompis tror sig ha en demon i sitt hus, och det har hänt riktigt vidriga saker där. Några tecken på att man kan ha en demon i sitt hem är att man hör morrande ljud, krassel i väggarna och att man kan bli nedstämd, eftersom att demoner kan ta så fruktansvärt mycket energi ifrån en människa. En demon skulle kunna vända upp och ner på ett helt hus på en minut, medans en ande lär kämpa ihop hur mycket energi som helst för att ens kunna påverka el eller kunna lyfta/flytta någonting. Jag tror starkt på detta!
Skyddsänglar finns också. De vet jag, för de har emma berättat för mig :D för hennes jätte-långt-borta-släkting är synsk och ser skyddsänglar. emma har en gammal tant, och skyddsänglarna står vid den vänstra axeln och håller handen där på. emmas brorsa har två bröder, tvillingar.. as läskigt:D men sjukligt intressant. dom står där och hjälper en i nöden, perfekt. men jag undrar om dom även ligger med mig i sängen när jag typ jökar? eller duschar? står dom kvar då eller? hahahah a måste fan ta reda på de.. 

Måste berätta om något sjukt som hände min farmor. Min farfar dog för ca 7 år sedan, och de var väl ett tag eftere att farfar gick bort som farmor skulle iväg och träffa två kompisar, vi kallar den ena för bertil. Bertil har dessutom diabetes. Farmor gick ner i sitt trapphus för att gå ut till dom, (hon bor högst upp) och när hon kommer ner till porten så känner hon hur hela hennes kropp bara dras upp mot lägenheten igen. Hon går upp i alla trappor igen, hon har ingen aning om varför, men hon gör det. Hon går in i köket och hämtar en sockerbit och går ner igen. Hon fattar fortfarande inte varför hon gjorde de. När hon, hennes väninna och bertil är ute och traskar så får bertil ett blodsockerfall och ja, då har farmor en jävla sockerbit i fickan och ger den till bertil så han blir bra igen... ganska läskigt. VI tackar faarfar för de :) 

Det var min tro, lite överdrivet mycket text men de är lika bra de. Hejdå! 


paint me a perfect picture

igår var jag ruskigt förbannad, kunde knappt sova. gud bevaremigväl.. 

idag städade vi bara på hantverkstekniken, vi hade sovmorgon till 10 otroligt jävla skönt. när vi städade klart fick vi masssaaa godis, och så kom sara!!! fick sluta en timme tidigare också, perfa ;) Sen var de engelska prov som gick galant, mycket lättare än vad jag hade förväntat mig.. underbart. sen gick jag och julhandla lite med emma, massa mys :D åt såklart på donken! tåg tio i fem tåget hem, awsooommeee... har duschat och nu ska jag bara sova. är så jävla trött. adios amigos.

imorgon är de jullov på riktigt, helt jävla underbart


hahahahah emmmaaaaa! kommer fan aldrig i hela mitt liv glömma denna kväll, så jävla äckligt packade! kort och gott fattat: emma är en fin tjej och kan svänga precis som mig. en riktig kung! hejdå en bra dag!

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

Ett ögonblick. vet egentligen inte vad fan det är man ska skriva om? :P fattar inte riktigt..

men igår hade jag ett ögonblick då jag kom på att jag nog aldrig sagt till mina bröder att jag älskar dom. inte vad jag kan minnas iallafall.. det var ett ganska hjärtskärande ögonblick faktiskt. tänk om någon utav dom dör imorgon och så har jag aldrig sagt det till dom! det skulle vara förjävligt. men min ena bror kevin, är väldigt känslokall. de är svårt att säga det till någon sådan. och jag har inte riktigt någon sån relation till dom där vi säger så till varandra.. marcus har jag bara alltid bråkat med hela mitt liv, så. de är inte förrens nu när vi blivit äldre som vi hållt sams. 

marcus. Jag älskar dig!

kevin. Jag älskar dig med! hoppas du inte läser min blogg fortfarande.. hehe..

en bra helg!

what a weekend! den har varit totally wünderbar :) skolan rullade på sista dagen på veckan, fick nagelförlänging och känner mig mycket fräschare av någon anledning. så mycket kvinnligare på med naglar :D efter skolan satte jag mig på bussen mot storvreta och mötte upp robert, köpte chips och godis och sen åkte vi hem och bosatte oss i soffan för resten av kvällen. lag oss relativt tidigt, var hur jävla trött som helst. 

Sov as länge på lördagen, och vi var ensamma hemma typ hela dagen, så då gjorde vi tacopaj och kollade på massa filmer och åt än en gång chips och godis hahah, så jävla feta. somnade runt två, och upp vid tio imorse. fick åka hem då för de skulle julbakas där, så jag blev kickad haha.. kändes lite som så. men jag åkte hem till mig och julbakade och klädde granen istället, så de va lungnt. nu måste jag veeeerkligen plugga... prov i engelska b imorgon, it's killing me. hur som helst, as mysig helg med bästa. tjarrå!

imorgon kommer sara till skolan, HUR BRA SOM HELST!!! längtaaaar

♥ Dag 7 – Min bästa vän.

Jag har så många underbara bästa vänner, och ni vet vilka ni är. Men min absoluta bästa vän, det är Sanna Swee Strömbrink. Vi är nog som dag och natt, helt otroligt olika, men på något sätt ändå så lika. Hon gillar tjejer, jag gillar killar. Hon föredrar att ligga hemma, jag föredrar att festa, osv..

Sanna är någon jag skulle kunna ringa fyra på natten och be henne råna en bank med mig, och hon skulle göra det. jag vet att om jag skulle behöva sannas hjälp så finns hon där och hjälper mig. det är så många gånger jag har ringt sanna och fått komma hem till henne mitt på nätterna och sen bosatt mig där i en vecka, ifall jag bråkat med mor min eller så. om jag är ledsen, så ringer jag sanna. sanna är nog den person som vet mest om mig, och den person som jag litar på till 110% i alla lägen, no matter what. hon är nog den enda jag verkligen litar på så mycket! även om vi inte träffas så mycket, eftersom de är lite omständigheter med de just nu, så är de alltid de vanliga när vi väl träffas :) skrattar mest med henne. hon gör mig så glad! men även så jävla förbannad när hon har sitt jävla morgonhumör. däremot älskar jag hennes morgonfrisyr.. nog om sanna, hon är bäst iallafall! jag älskar henne av hela mitt hjärta<3

får inte glömma att nämna robert, som även är min bästa vän och någon jag verkligen litar på. Puss på er två!



Perfekt bas!

Tänkte tipsa om en bra grund till en matt och täckande bas, för er som tycker om det. jag personligen är väldigt mycket för matt och slät bas, istället för en lite mer glänsade. 

För att alltid få bäst resultet, gör en daglig rengöring av ditt ansikte, och applicera helst en primer i hela ansiktet så ska din bas sitta hela dagen!

Jag har använt viva la divas concealer. finns på de flesta affärerna, väldigt billig och bra för endast 50:-.

1.

Använd de röda för att täcka mörka ringar, den gula för röda prickar och blemmor, och den ljusa för att jämna ut färgen så att den passar din hudfärg. Applicera alltid med concealer borste, och peta aldrig med fingrarna i burken, tag i stället en slags slev, eller själva pinnen på pensel och gröp ur concealern med. 

2.

Sedan använde jag Nyxs liquid foundation. Det är ett märke som kom till sverige för inte alls så längesen, men som har funnits länge i new york och är väldigt stort där. Denna foundation finns inte att köpa i butiker i sverige ännu (vad jag vet) men den går att beställa genom nätet, för olika priser på olika sidor. Orkar tyvärr inte öppna en till sida och leta fram dessa, sorry! Applicera med foundation borste.

3.

Sen använde jag Artdecos transparanta puder. Det finns att köpa på småbutiker oftast, och även att beställa på nailsbodybeauty.se för 118:-. Applicera med en kabukiborste (som enligt mig är de bästa för alla sorts lösa puder och även fasta.) eller helt enkelt med en vanlig puder borste. 

RESULTAT:

På den vänstra sidan har jag lagt bas, den andra är helt naturlig. Kolla bara på den vänstra sidan, mina fräknar syns inte ens! Hur perfekt och matt som helst. Nyx's foundation och Art Decos puder är helt magiska. och till hjälp får vi tacka Viva La divas ekonomisnåla concealer som är till stor hjälp den med. Hejhej! 



♥ Dag 6 – Min dag.

klockan på alarmet stod på 07.15, snoozade en kvart och sedan gick jag upp. åt lite frukost och plattade året, och drog på mascara och lite concealer. Sedan knatade jag iväg till bussen och därmed hamnade jag senare i uppsala. Satt ute i kylan och väntade tills klockan blev 10.00, då jag kom in på Kappahl, min praktikplats!

Satte igång direkt med att börja jobba. Klockan tolv tog jag lunch, åt och sedan träffade jag robert, hur skönt som helst! Sen klockan ett började jag igen, och de var bara att fortsätta att jobba och vika kläder, och klockan kvart i fyra fick jag gå hem. En kvart tidigare!! WIHO! 

Gick mot tåget, satte mig på en trapp och vänta på att klockan skulle bli 16.19, tåget blev försenat tio min, vilket var underbart. Fick dessutom stå ända till örbyhus, ännu mer underbart när man jobbat hela dagen och stått upp sedan tio liksom. 

Kom hem runt halv sex, satte mig här, åt nyss mat och snart väntas bullar med mjölk framför julkalendern :D sen ska jag spendera resten av min tid av den här kvällen framför datorn, och framförallt försöka somna tidigt. Adios! :D



jag är så jävla glad för att jag har dig. du är mitt allt


♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Kärlek är något man känner till något man älskar, tycker om eller uppskattar och värderar högt. det kan vara en bil, en maträtt, en person eller ett tv-program. För mig är nog kärleken till en person det bästa, när man får samma kärlek tillbaka och kärleken kan bli besvarad, det finns nog inget härligare :) 

Men hur jävla skönt är det inte att få äta något riktigt jävla gott då? Helt underbart. För mig är kärlek väldigt mycket. inte bara känslor mellan två människor, kärlek är sååå mycket mer än så även om man mestadels bara använder ordet kärlek, just i det sammanhanget! 

Kärlek kan vara det bästa, och det värsta som finns :) Om vi pratar förhållandemässigt då, kan inget annat än att hålla med om det på den fronten. Så ibland är det riktigt jäkla jobbigt!

i could be with you forever

Tog en förträfflig sovmorgon idag! Är fortfarande krasslig så kunde ändå inte vara med på idrotten, som då var första lektionen. Eftersom jag var inne i stan redan en timme innan jag började, så tog jag bussen till ekeby och träffa robert i cirkus tio min, men det var det så värt. Jag älskar honom.

Sen var det en lektion på fyrtio min, sen slutade jag. men såklart, enda dagen i hela mitt liv som jag får sluta tidigt från skolan, ska såklaaaaart vi vänta där på en jävla leverans av våra fiskar som vi sålt!!! KLOCKAN TRE kom fiskarna, och då skulle vi packa upp dom och dela ut dom till alla i klassen. Jag gick tjugo i fyra och åkte hem. Skapligt less. Åt mat och tog en lång lång dusch, hur skönt som helst. Nu är jag jätte sugen på kakor, så jag ska faktiskt sno mammas sista drömmar som hon bakat, hon får skylla sig själv... 

Saknar en underbar person. vill kramas!

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Försov mig imorse, så det blev två mandariner och en banan! Men på lunchen i skolan blev det en tallrik gröt med massa mjölk, socker och kanel i. emma uttryckte sig så fint som, "Är de värt de?" När vi tänkte gå lite längre fram i kön. haha det gav mig ett gott skrat.. så jäkla dum hon är :) Till gröten blev det även två mackor med smör och ost, två glas mjölk och en pepparkaka :D

Till middag gjorde jag och robert pasta med sås och bacon, och sen tog jag en mandarin till. Drack mjölk också!
Sen har jag inte ätit mer, och nu är de sängen så det var allt för idag. Noterar denna punkt som väldigt ointressant. 

Brukar dock äta en mängd mycket mer. Älskar mat!

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Mina föräldrar. Kent Magnusson och Maria Magnusson! skulle väl inte vilja kalla dom får två helt normala människor.. 

När mamma stog på altaret och skulle säga ja till min pappa, så visste hon hela tiden att hon inte ville, min mamma var inte ens kär i pappa. min pappa var en missbrukare och en misshandlare, och han har satt dramatiska spår i båda mina bröders liv, jag är glad över att jag var så pass liten så att jag inte minns någonting. 

Pappa sket i oss, och kunde köra oss i bilen helt nordrogad. Och om han inte fick det så kunde han slå mamma blodig med en stekpanna, tills hon lät honom göra det. Han köpte inte en enda julklapp, men mamma var tvungen att skriva att det var ifrån honom. Gud vet vad mycket hemskt min pappa har gjort mot mig och min familj. Tillslut var mamma stark nog att säga nej, och anmälde honom. Han fick sitta i fängelse och sedan dess har han varit fri från droger. 

När jag växte upp fattade ju inte jag att pappa hade varit dum och elak, medans mina bröder hatade honom och tyckte att jag var störd i skallen som ville träffa honom. Men jag var 6 år, inte alls smart.. jag ville liksom vara tre? Jag sög på napp och kissade på mig, jag fattade ju inte speciellt mycket. Men när jag blev ca 13, och fick en klar bild framför mig så sa jag bara stopp. jag slutade träffa pappa. samtidigt som jag kände hat så var det så grymt jobbigt, jag menar.. jag är hans kött och blod? Han är fortfarande MIN pappa fastän han betett sig som skit. så när jag hade börjat ettan, alltså 16 år, så hörde jag av mig igen och sen dess har vi börjats träffats igen. det har varit riktigt skönt, och mina bröder träffar han också igen. nu har han blivit mer normalt funtad i skallen än förut, han var ju fortfaradne bäng efter alla jävla droger och sprutor han hade tagit. han hade väl inte en enda hjärncell kvar liksom. men nu är han på fötter igen, så mycket som han kan bli iallafall! och han är en helt underbar pappa trots allt :) han förklarar alltid så mycket kärlek, och det gick inte en enda dag under dessa tre år när jag inte träffade honom, utan att han skrev långa mail till mig om hur mycket han saknade mig och älskade mig. 

Min pappa har ändå ett sånt stort hjärta, han har så mycket kärlek och ge. även om han är jävligt korkad ibland så är han lite av de bästa jag har! jag önskar att jag hade mer tid till att träffa honom. 

man skulle väl kunna säga att jag är en yngre och snyggare (javisst) verasion av min mamma. kort stubin, riktigt jävla aggresiv, fördomsfull, och säger saker utan att tänka sig för. men är det något vi är olika på, så är de att mamma har svårt att älska folk och säga det, medans jag har väldigt lätt för det. hon är däremot väldigt lätt att muta! :) och väldigt generös. vi har haft det lite trassligt jag och mamma, eftersom att båda är så jäkla arga av sig, men de börjar bli bättre tycker jag. 

jag vet att hon finns där när jag behöver henne :) En totalt underbar mamma, som alltid backar upp för mig och skyddar min rygg. hon försöker alltid hjälpa mig och stötta mig när jag är längst nere på botten, och de är hon värd guld för. Världens bästa mamma!! :) 



Turn the lights off

Hej kära blogg. tänkte upplysa er lite om min helg, kanske låter intressant.. kult. 
I fredags drog jag mig upp till skolan trots allt, stolt över mig själv. När skoldagen var slut så gick jag ner på stan och mötte upp sanna, vi väntade där i cirkus två timmar på att Jenny skulle sluta jobba, och sedan tog vi bilen hem till underbara tierp! Där blev de lite shopping till middagen, TACOS, knullar i munnen! Efter middan blev det idol tittande, sen tog jag sista bussen hem vid elva och slockande! 

På lördagen var det bara upp igen och åka iväg till tierp igen för att fixa lite grejer, fick vänta där i två timmar, och sedan bar det av mot lövstalöt för att göra mig iordning med robert och rebecca för kvällens bravader! Vid sju tog vi bussen in mot älskade tierp än en gång och där mötte vi upp emma och malin :D Sedan satte vi oss på bussen som tog oss mot karlholm, där de va galej. var inte alls speciellt taggad med tanke på att jag är sjuk, och stämningen kändes konstig.. det var typ annorlunda människor där jämntemot vad de brukar vara :P Men sen så blev man på topp när man hade fått i sig lite dricka! Mot slutet spårade allt, och det var riktigt tråkigt tycker jag.. Fick vänta i en timme på våran skjuts också, trodde jag skulle frysa ihjäl. När jag och robert kom hem satte han igång och lagade pasta med sås och korv, fyfan vad gott de va!!! Så halv sex gick vi och lag oss, haha, grymt jävla trött var jag. Men än rätt så helt okej lördag ändå! 

Idag vaknade vi vid tolv, drog oss ett tag i sängen, duschen, sängen igen, och sen vare frukost :) Efter det så skulle robert träffa freddy och åka gocart, så då fick jag dra mig hemåt. Har precis hämtat ut en utav roberts julklappar och slagit in den, mysigt med julstämning. och sedan gjorde mamma världens godaste middag åå, sååå gooottt vare. Nu ska jag facebooka lite. Bilder ifrån lördags kommer förhoppningsvis. pusso kraaam!

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Först tänkte jag såhär, Jahaa.. ska jag skriva om den gången jag var kär första gången? Men sen kom jag på att det var inte kärlek.. Jag bleev bara förnedrad och utnyttjad av en person som jag var totalt nerförälskad i, och gjorde allt i min makt för att få kärlek tillbaka, men ändå så fick jag bara skit.. Så det var ingge kärlek, och inget som är värt att nämnas. Han förstörde två år av mitt liv! 

Därför har jag nu bestämt mig för att berätta om min riktiga FÖRSTA kärlek. han heter robert lars emanuel jansson. han är en utav dom mest unika människorna jag träffat i hela mitt liv, det finns ingen som robert. 

Det hela började den 24 juli 2009. Jag och mina kompisar skulle dra på fest och jag hade en "dejt" med X den kvällen. när vi kom fram till festen så satt denne X med en annan brud, så jag blev ju något less och sa till min käre vän, nick, "örru nick, skaffa en ny dejt åt mig äru gulli". På annat håll satt lille robert med sin syster, (som förövrigt ska ha ett stort tack) och haade de tråkigt. rebecca ville självklart förgylla sin brors kväll, och bad därför hennes käre vän nick om hjälp, "Nick. kan du vara gullig och fixa en dejt åt min bror här?". Nick, så smart som han är, plussade ihop 1+1 och kom fram till att det blir 2. Så han gick tillbaka till mig, bar upp mig över axeln och drog iväg, jag tänkte väl inte så mycket på de, för jag hade ju fått liiiite för mycket av det goda. Efter ett tag slänger han ner mig i en främlings knä. Jag tittar ett litet tag på det främmande ansiktet men kommer fram till att den här kvällen var ju FAN I MEJ snygg! 

Så jag utbrister: DU VA JU SNYGG JU!!
Robert- aha... tack...
Amina- Ska vi hångla?
Robert- okej? 

Typ så gick det väl till ungefäråå, sen satt vi väl mest i den soffan hela kvällen. När jag efter denna mysiga fest skulle på ännu en fest, en såkallad EFTERFEST mina kära vänner, så tänkte jag att "jaha, nu var de över.. den där snygga killen som var otroligt bra på att kyssas kommer jag ju aldrig att få se igen...", men icke sa nicke. In genom dörren kommer jag till efterfesten, och vem sitter inte i soffan där och är lite småsöt om inte robert? Fick väl ganska många hjärtattacker eftersom att jag vid detta läge hade nyktrat till en aning. Efter någon timme drog vi hem, och jag tänkte än en gång samma sak. 

När jag gick in på facebook dagen efter, hade robert skrivit till mig och ville ha mitt nummer, jag gav han det såklart, och sen den dagen har det inte gått en enda dag utan att vi pratat med varandra. Jag kan inte ens förstå hur vi kunde smsa så sjuuukt mycket. 

Vi träffades nästa gång den 3-4 augusti, och sen rullade det bara på som attans. Jag blev kär otroligt fort, och hela magen vände sig uppochner så fort jag skulle träffa honom. Bara jag hörde hans namn så pirrade det i hela magen. Den 29 augusti bestämde vi oss för att bli ett! Robert tog även min oskuld och det är jag så sjukt jävla glad över. Det kunde verkligen inte ha blivit bättre!! Han är världens bästa på alla sätt och vis, och jag är fortfarande lika kär. Jag kan fortfarande få pirr i magen när jag tänker på hans kyssar och hans underbara leénde. Det bästa som finns är att bara ligga och hålla om varandra och titta på varandra utan att säga någonting.. dom blickarna säger så sjukt mycket. jag vill att roberts ska vara min första och enda kärlek. för mig finns det ingen annan, och som jag känner just nu så vill jag bara spendera resten av mitt liv med denne pojke. 

med honom kan jag vara mig själv till 110%, han vet allt om mig. jag skulle kunna bajsa robert i ansiktet utan att tycka att det var pinsamt, jag kan vara mig själv, så är de bara.. med honom är jag trygg, hela tiden. även om vi har haft det krassligt nu ett tag, och inte är någonting just nu, så har jag fortfarande alla hopp kvar. Jag tror på mig och robert, för vi är fan oslagbara tillsammans! Vi är bäst tillsammans. Och när jag är med robert är jag så lycklig. jag svävar som på rosa moln. men när vi bråkar, då brakar helvetet löst, och det är där det skär sig. så denna månad skulle vi ha varit tillsammans i 16 månader.. då har vi varit singlar i 2 månader, det känns förjävligt. men jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får tillbaka min första kärlek en vacker dag. jag hoppas att jag kan få tillbaka min babert, som jag en gång hade!

Min första kärlek är den bästa man kan ha :) jag har haft helt sjukt bra 1½ år med honom. det går inte att beskriva! kommer aldrig kunna tacka nog för hur tacksam jag är över att robert kom in i mitt liv. han har lärt mig så mycket, och hjälpt mig så otroligt mycket i olika lägen. han är guldvärd. han otroligt vacker människa, alla borde ha en som robert, det tror jag att alla som känner robert kan hålla med om. han är en person som vill vara alla till lags, och inte vill såra någon. robert är den finaste personen jag vet. Jag älskar honom mest av allt, av hela mitt hjärta. tack för att du finns! :) min bästa vän. 



standing where you left me

Försöker bli trött, vilket kommer bli omöjligt efterosm att jag sov till halv två idag! men måste försöka mig upp till skolan imorgon då jag har två viktiga lektioner att närvara mig på. alarmet står på 05.15, så tvivlar på att jag inte kommer snooza mig fram tills bussen går om fem min.. Typiskt mig. 

Efter skolan imorgon ska jag träffa sanna, det ser jag fram emot jäääättte mycket!! saknar min bästa vän :D tycker att vi har varit ifrån varandra allt för länge nu. tycker även att jag ska bli frisk också, för jag är less på att vara sjuk. nej, nu ska jag räkna får.. Hejsålänge

Jag älskar dig mer än någonting annat, R. 
Mitt hjärta slår för dig!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Okej, hallå! Jag heter Amina Magnusson, jag är 17 sommrar och blir 18 i... ah, sommar. Jag bor på en liten ö, vid namn Söderfors som ligger ca 2 mil utanför Tierp. Här bor jag med mor min, och hennes pojkvän (säger man pojkvän till sin mammas partner..?), och min bror Kevin och mammas "Pojkväns" två barn, samt deras unge som dom har tillsammans, alltså min syster wilma, som faktiskt inte tycker om mig speciellt mycket... Kan bero på att jag kanske matade henne med en blandning av kaviar, tomatpure, choklad/colasås, hamburgerdressing, gurkmajonäs och grädde en gång och lurade henne att det var glass :)

Jag pluggar i uppsala, på fyrisskolans Stylistlinje, det innehåller alltså allt ifrån Makeup till nagelförläning och lite klädstyling. För övrigt så är jag inte ett dugg intresserad utav kläder och naglar, utan jag vill bli Makeupartist, men jag anser inte att vi lär oss speciellt mycket om det i skolan, så jag ska gå Makeupinstitute efter studenten och bli GRYM. Jag tycker annars att jag har en underbar klass med underbara vänner i! Dom är värda att nämnas :) Mina vänner utöver dom i klassen är också hur goa som helst, dom är en stor del utav mig! Jag älskar mina vänner, dom är bäst! 

Vad mer? Jag är väldigt galen. Om ni skulle be mina vänner att beskriva mig med ett ord, skulle det nog bli Galen, Spårad, Dum i huvudet, något sådant iallafall. Finner ingen anledning till att vara lugn och hansad, jag tycker att tråkiga människor är det värsta som finns, och jag hatar alla som är tråkiga och har dålig humor, hahahah, blir bara irriterad och sur på sånna människor, jag tycker dom sprider negativ energi. Jag skäms nästan aldrig, vilket kan vara dåligt ibland, för då kan de ju hända att man spårar lite för långt. Mina tågresor med Julia och Hillevi hem efter skolan brukar kunna vara en av dessa gånger när vi går liiite för långt, men jag älskar det.

Jag är även jättejättekär, och jag är väääldigt kärleksfull av mig! Jag köper hellre saker till den jag älskar, än saker till mig själv även om jag är i stort behov utav det. Jag älskar också att festa och dansa, tycker det är awsome shit, och det roligaste som finns måste ju vara maskerad! Jag tycker även om att sjunga och spela gitarr, på sista tiden har jag inte sjungit överhuvudtaget, men det tänker jag ta tag i snart har jag känt. Det var väl allt om mig som är värt att nämnas i denna kolumn!


The list

okej, jag faller för grupptrycket! men jag tyckte den var ganska bra ändå, klart mina bloggläsare ska få lära känna mig, ni har ju blitt ett par ändå. Så jag börjar väl redan idag då, arreviderci mi frinds


♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Något jag vill uppnå.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

FESTALLNIGHTLONG

hahah åååååh, sitter och spårar för mig själv nu! på lördag är det fest i karlholm, och för dom som känner mig är det ganska uppenbart att jag är i exstas då jag älskar karlholmsfesterna :D är så jäääävla sugen på att dra på mig en ful jävla dräkt och ba klä ut mig, hahahahahahha skulle vara så jävla kul att komma helt sjukt ful på en helt normal fest. rebecca är på min sida just nu och känner att hon lätt är på, så lutar lite mot en ful 80tals dräkts outfit just nu ;) hahahahahahah fyfan va kul, ska va så jäävla ful!!! KUUL 

BTw, grattis wilma på 7årsdagen :D puss ifrån världens bästa storasyster

cp hosta

idag har jag verkligen bara degat framför tvn.. har inte ens kunnat legat vid datorn för det har bara gjort så jävla ont i kroppen av att ligga i den ställningen, så jag har tittat på tv iställe.. värt. Har hunnit med att beställa två julklappar också, till robert. PERFEKT! är så jävla nöjd :) de är så mysigt att slå in julklappar! 

känner att jag kommer få en natt utan sömn.. jag har rethosta, och den vägrar försvinna även fast jag knarkar halstabletter och dricker vatten stup i ett :( åååååh så jjävla drygt de är! blir till att vara hemma imorgo också.. får panik snart på den här jävla hostan!

underbar dag

Heeeeej alla skapliga läsaree. sov till klockan två idag, vääärt! vaknade dock klockan 06.00 imorse av att jag hade ner min data på golvet, och sen låg jag väl vaken och kved ett bra tag, kunde typ inte somna om, as irriterande. men det gick tillslut! har mått piss hela dagen, ont i hela jävla kroppen, huvudvärk, hela halsen är uppsvälld och värker och jag hostar stup i ett, och snoret rinner även fast jag är täppt, vilket gör det hela ännu bättre.. Tror ni att jag mår helt underbart just nu? När febern är på hugget också, då kan de inte bli bättre..

Har druckit en massa te och knarkat halstabletter, men inte fan blire bättre.. Det är helt enkelt meningen att jag ska vara sjuk och ligga hemma :( jävla liv. pörskans

imorn fyller plutt syrran 7, då blire fika ivarjefall. ska brassa på som fan, awsomeee. nu ska jag ta en powernap, hejhejhej

jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

hej måndag. 
det har varit en fruktansvärd dag. har varit i skolan med feber och förkylning, samt världens mensvärk, från klockan halv nio till halv fyra! Hur jobbigt som helst var det, men jag är stolt över att jag klarade av hela dagen :) På hantverkstekniken på förmiddagen var det bara facelift och ansiktsmask och det var otroligt skönt då jag sov under hela tiden typ, mmmums. efter skolan blev de mc drive med två underbara brudar, sen släppte dom av mig vid station så tog jag tåget hem. 

sen dess har jag bara legat och degat och sovit ett tag. väntar nu på att robert ska svara på sms, vilket verkar ta ett tag...... hatar när folk är sega på att svara på sms, det är verkligen det dryygaste som finns... fy! 

Nu ska jag sova, hejdå

it may be winter outside, but in my heart it's spring

hej allihåppa. grymt jobbig dag, helt slut. Började med kundpass, nagelförlängning på lina, vilket tog 3½ timme, och de ska ta en timme kortare tid, så jag var galet stressad, och de blev absolut inte bättre av att en massa människor står omringad runt mig och stressar upp mig och är i vägen.. Grymt irriterande, blev så jävla sur och de gjorde verkligen inte så att jag blev klar något tidigare. Gick skit dåligt med naglarna, så var redan skapligt irriterad, åh. tillslut blev dom helt okej ändå. Efter det var de som jag skrev i tidigare inlägget, ett tema på nagelförläningen. använde mig av Linas naglar och gjorde lite snö dekorationer osv, och hade alltså "snötema". stackarn fick hålla i en massa snö i handen när jag skulle fota till planschen.. haha lina blev så kall om handen, så när hon skulle öppna dörren in till skolan så frös hon fast i handtaget HAHAHAHHA så jävla fult :D 

ORKADE INTE VARA KVAAAAAR  och jobba på nailtrainer, så jag stack.. var så jävla trött :P smög iväg lite snyggt och tog en cheese på donken istället. fattar inte hur jag ALLTID lyckas hamna hos samma kassörska hela tiden, de är så grymt pinsamt. jag bor typ på donken, och varenda gång så ska jag betala och beställa av henne, de börjar bli redigt pinsamt. stamkunden. snart kommer hon börja fråga om jag ska ha de vanliga :) och få stam rabatt hehe skulle dock gillas. 

nu ska jag plugga lite till ett test vi har i Engelska B imorgon direkt på morgonen. 
Påtal om inget, grymt kallt ute. och på bussen imorse till skolan så var de så jävla kallt så jag börja frysa om fötterna? de va säkert minus grader, lovar... 

Nu blev det ett sånt där grymt långt inlägg.. kanske ska börja skriva fler och kortare inlägg istället. hahah! 

Här är iallafall en bild ifrån min helhetsstyling som vi hade i Måndags. Tema zebra! 


Tankar.

det känns som att jag alltid måste vara tyst. bara tyst, och följa andras regler. säger jag något så är det bara fel, och det uppstår konflikter. det spelar ingen roll vad det handlar om, men jag ska ändå sitta tyst och tycka som de andra. även om jag tycker att någonting är fel, och även om någonting sårar mig, så måste jag bara hållakäften. då finns du inte där och lyssnar och förstår, och tar kritiken som en klackspark, ber om ursäkt och gör aldrig om det igen. varför kan man ALDRIG förstå??? hur kan de vara så jävla svårt att förstå en person som blivit sårad? Är man verkligen tvungen att slänga tusen kg skit på en person som tycker att någon har gjort fel? Hur kan man vara så dålig på att ta kritik så att man måste slänga en hel drös med skit bara för att man får en tillsägelse om att man gjort en annan person ledsen? Det gör mig så jävla ont att inte kunna prata och berätta för den person jag värderar högst, att jag är ledsen eller blivit sårad, utan att få skit för det. det spelar ingen roll vad det handlar om, jag har fortfarande fel, och i slutändan är det ändå jag som får be om ursäkt för att JAG gjort fel, bara för att jag sa att jag blivit sårad. 

Hur kan de vara såhär?! Är det verkligen mig det är fel på, för att jag har känslor? är det meningen att man ska ta skit och svälja de och fortsätta på samma bana? Är det menigen att man ska behöva gå och hålla saker inom sig, även fast man bara vill skrika ut det?! Är det meningen att man inte ska kunna säga till sin bästa vän att man tycker att den personen har betett sig dåligt? Ska man behöva få panikattacker för att man får så jävla mycket skit slängt över en själv, för att man säger åt en person att den har sårat än? Ibland orkar jag bara inte med att bli ledsen eller sårad, för jag råkar bara ännu värre ut då.
allt jag önskar är att folk skulle kunna ta kritik med en klackspark och se sig själv i personen i frågans situation och inse att det faktiskt är sant. Hur svårt kan de vara att svälja stolheten och be om förlåtelse och acceptera att man gjrot fel? Vi är mänskliga, vi kommer alltid göra misstag, fel och dumma val, det är inget man kan ändra på. Allt vi kan ändra på är vinkeln att se på saken. Det är inte så jävla svårt att acceptera att man gjrot fel och ta tummen ur röven och be om förlåtelse. 

ibland förstår jag inte hur jag orkar, och hur jag står ut med mig själv..
och jag förstår mig verkligen inte på hur en kompis kan vara så jävla dum i huvudet så att den får en person att bete sig som en jävla fitta. vafan finns fucking grupptryck för? och varför finns de människor som är skit? varför kan inte alla dåliga människor bara försvinna nu?!

this road is all you'll ever have

Idag är det onsdag, och det var första dagen på praktiken för mig :) det gick bra tyckte jag, och dagen rullade på hur fort som helst. på lunchen åt jag på cupido med mickan och jessica, aaawsooome. typ första gången jag nästan åt upp allt, grymt hungrig :( 

nu är jag hemma, helt frussen och sur. orkar inte stå ut med att ta så jävla mycket skit längre när man är helt oskyldig. tycker det är så genomskinligt när en person beter sig på dettavis.. jag anser att har man sagt en sak, så håller man sig till det. jag tänker inte älska utan att bli älskad, jag orkar inte det.. jag mår bara sämre och går runt med konstant magvärk.. nu är det min tur att sätta ner foten i golvet tycker jag. 

imorgon är det nagelförlängning heeela dagen lång i skolan!! kommer vara grymt jobbigt! först kommer jag ha Lina som kund till mig på kundpasset, sedan har vi våran nagelförlängningskurs efter det, och då ska vi göra ett tema med naglarna och sedan fota och göra en plansch, kan bli kul :D men först måste jag kanske fixa ett tema, vilket känns lite som ett problem då jag är grymt dålig på fantasi och kreativitet. 

I måndags så hade vi ju helheltsstyling, så så fort jessica lagt ut bilderna så kommer jag lägga in dom här så ni får se. Det var ett tag sen jag lag upp lite sådant, så de kommer isinom tid. 

Nu ska jag duscha och äta korv med bröd och maaaasssa pålägg!!! så jävla gött de ska bli. Sen ska jag smörja in mig med brunutansol och sova, imorgon är de upp tidigt och lång dag som gäller. upp fem och sluta fem, fyfan säger jag bara. Nu blev det ett jätte kort och intressant inlägg, vad fint. Höns!
förövrigt så saknar jag min bästa sanna som ligger och solar i gran canaria. dåligt svartsjuk jag är på na :) kom hem nu så jag får spåra med dig och prata massa strunt<3

RSS 2.0