sex månader med min underbara älskling

tänk att för just sex månader sedan, satt jag i min soffa tillsammans med gabbe, fanny och en massa andra och just då blev jag tillsammans med min robert. och nu sitter jag här i min säng, med min älskling och är fortfarande lika lycklig och kär. detta hade jag aldrig ens vågat drömma om just då.
nu ser jag inget annat än dig i min framtid, det är bara du som är med på alla håll och kanter, för det är så det ska vara. för sju månader sedan träffade jag dig för första gången. det var ödet, du och jag älskling. tänk om jag aldrig hade bett nick om en dejt, och om rebecca heller inte bett nick att skaffa en dejt åt dig. hade jag då suttit här med världens största leénde på läpparna? nej, jag hade förmodligen suttit på min feta röv och ätit kakor och lyssnat på sorgsna låtar och saknat någon precis som du.
jag är evigt tacksam över att du kommit in i mitt liv, och lyser upp min dag genom att bara finnas där. du är min dröm som har blivit verklighet, ta inte det fina ifrån mig. du är det bästa som hänt mig. och jag älskar dig mest av allt i hela världen, och jag menar det verkligen. jag skulle göra vad som helst för dig robert, vad som helst.
du är ljuset i mitt liv, släck inte det. jag älskar dig, det är något som ingen någonsin kommer kunna ta ifrån mig. du är mitt hjärta :)
mina och babert<3 /amina


Här sitter jag med ett léende på mina läppar efter att ha läst det vackra du skrivit gumman <3 Jag vill bara berätta hur mycket jag älskar dig baby.  För cirka åtta månader sen satt jag hemma och längtade mig iväg med tanken på ett förhållande, precis som detta. Du förstår inte hur mycket jag har längtat efter det här älskling, jag har längtat efter dig ! Många gånger har jag tänkt och undrat över om jag någonsin kommer hitta någon som du, nu tänker jag inte längre på det, jag har hittat det jag längtat efter redan. Innan dig såg jag inte en framtid, jag levde helt i nuet. Men nu, ser jag en väldigt ljus framtid, och du är ljuset i det jag ser. Jag tror och vill att vi ska fortsätta precis som vi gör nu, för det vi har, det är det mest underbara jag varit med om ! Utan dig älskling, så är jag ingenting, och jag menar INGENTING. När jag ser på dig, får jag fortfarande fjärilar i magen och så har jag aldrig känt för någon. Så snälla älskling, ta det aldrig ifrån mig. Jag vet att jag kan vara dum i huvudet då och då, och du vill säkert se mig död vid vissa tillfällen, men du måste se allt bra vi har. Det kan vara lätt att bara se det dåliga, men vi får inte hamna där. Du är pusselbiten som passar perfekt med mig, du och jag Mina <3 Jag älskar dig mest Amina, vad som än händer. Glöm aldrig det <3 /robert
ååååh älskling!!! du är aldrig dum i huvudet, och död är det sista jag vill se dig som. du är min pusselbit! /amina

party in the usa

vild jävla helg. äntligen är det sportlov :)
i fredags var det maskerad hemma hos fanny, och vi hade musikkaraktärer som tema :D skit kul verkligen. jag var kulturmusik, typ arab, indisk osv. bilder kommer, men orkar inte lägga in dom just nu. och på lördagen var det fest i tierp, så vi drog till gabbe först på förfest och sedan dit.
det var kul till en början, men sen så blev det lite små tjafs och det slutade i tårar. men nu är allt bra! och idag har jag och älskling tagit det massa lugnt och myst hela dagen. vi kom nyss in ifrån snön. har varit ute och lekt med wilma, haha.. jobbigt som fanders.
nu ska vi äta glass och kolla på bolibompa, tja rå. bilder kommer. imorgon far vi till lövstalöt och leker med rrrrrebeccaaa

FEEET tisdag!

tjaallihopava. tisdagen har varit helt chill fan. alla lektioner gick ju åt till att yra runt som galna höns eftersom allting krånglade. elen, och brandlarm och tjuvgrejsiflux. ja, vilda grejer de där.
och på hantverkstekniken så var det manikyr och godisätande eftersom det var sista dagen för oss som vi har alexandra som ska få en liten grabb snart. fäller en tår...
hursomhelst :D sitter nu och trycker i mig en as god semla med älskling. och eftersom de är fettisdag så ska vi inte bara äta semlor, utan massa andra godsaker också :D WIHI
längtar tills i helgen. helt otroligt mycket faktiskt. plus att det blir sportlov. kan inte bli bättre :D hej!!!

show me your wonderfull balls robban

fortfarande sjuk. men det är en annan femma! idag fyllde julia aka jujjan frostbit hela 16 år :) hon bjöd på fika hemma hos henne, där var det förutom en massa goda kakor och saft, några dunder tjejer som jag inte träffat på ett tag. det var awsome, men hade sån jävla huvudvärk och magont (magvärken kan ju dock ha varit pga alla kakor jag o luffe åt.. hehe). gick hem och mös med älskling hursomhelst.
nu ska vi äta lite kvällsfika och kolla på någon random film som går på tv, robert påstår att den är bra. så det är väl bara att ge den en chans antar jag hehe! imorgon är han även hemma med mig eftersom att typ alla tåg är inställda. vad jag såg sist iallafall... så jag tänker inte gå in och kolla om dom ändrat :D mihi!
nu kom min älskling, hehe. nu är det mys som gäller! hejdå :D <3
min älskling har fin pung

time for me to fly

varför är jag sjuk för? fyfan vad jobbigt det är, seriöst. känner mig som en levande död människa :p men snart kommer älskling hem och tar hand om mig.. underbart!

btw, fanny och sara: underbara låtar ni spelade in :D duktigt tjejer!

nu ska jag fortsätta att va död, kanske dricka te... om jag orkar vill säga? hehe tja

älskling

ligger i sängen nu med älskling och kollar på halv åtta hos mig. har så jävla ont i halsen också så jag vet inte vart jag ska ta vägen. ska nog dricka lite mer te, men de funkar ju för bövelen inte.

idag kom våran bärbara dator, jävligt skönt. så idag har vi möblerat om och donat, mycket mysigt.

nu orkar jag inte skriva mer :D harebrahay

evelina kylinblom

sov över hos en sötnos i onsdags! mycket trevligt :D vi badade, åt milkshake och jag sminkade henne lite hehe. tack för att ditt stöd, du är undebrar<3


brun, lila och vit. fick verkligen inte till någon bild, men detta blev den bästa :)

man får så fina läppar med vitrand runt :D



försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser

idag har jag och älskling åkt slalom med wilma! det är verkligen helt sjukt kul :D vi har även hunnit med att beställa en bärbar dator, skönt. så, så fort vi får den ska vi göra om i rummet och även fixa en sminkhörna till mig. awsoomee :D:D

upptäckte att låten lät du henne komma närmre - melissa horn, är heelt underbar. jävla text!


i did it


RSS 2.0