you´re simply the best

i fredags mös jag och robert hos rebecca, på lördagen med. men senare på kvällen åkte vi och drog en slagg hos alec. sitter hos pappa nu som nämligen fyller år idag :) congratz, men nu ska jag fortsätta fira och ba vara.

detta gjorde mig bara ännu mer besviken. '
jag älskar min robert

kniven i hjärtat. ärliga ord!

det hugger så hårt i mitt hjärta när jag tänker tillbaka på mina kära vänner, det gör så ont så att jag bara vill gråta. jag kommer aldrig kunna förlåta eller glömma det som hänt, eller den person som förstörde allting. inte bara för mig, utan för mina vänner också. det går inte en dag utan att jag hoppas på att allting ska bli som förut. jag saknar allting hela tiden. jag vet inte vart jag ska ta vägen längre. jag orkar inte hålla det inom mig hela tiden.
en mamma skulle också sitta fint. tur att mina två grabbar, papa och tubert är vid min sida. men ibland så behöver man mer än så, även om man inte tror det. det går inte att överleva utan alla gamla vanliga rutiner. ibland undrar jag över vad som verkligen var rätt och fel...


robertärbäst

jävla grejer alltså. så fort någonting börjar kännas bra så är det alltid något som ska bli fel. och när väl något blir fel, så blir allting annat det också. jag är så less nu. jag vill bara ha ett eget boende, långt bort härifrån där folk man faktiskt känner hejjar på mig och inte låtsas som att jag är någon typ som bara sitter som en idiot och stirrar.... wierd? det lät knas.

nu är jag utom synhåll ifrån psykopat kärringen iallafall, skönt. får se när jag vänder hem. pöss

rekord

oj, hade 104 besökare igår. rekord haha :P

in the air tonight

igår satt jag och robert uppe i vardagsrummet med hela tjocka familjen. ovanligt kul...... sen när de andra gick o la sig kollade vi på världens hemskaste film!! Monster hette den. den handla om en flicka som blev våldtagen av hennes pappas kompisar ända sedan hon var åtta, och när hon berättade det för hennes pappa så trodde han inte på henne och slog henne. han var alkholist och tog livet av sig när hon var tretton. då började hon hora och gjorde det resten av hennes liv. sen träffade hon en tjej och blev jätte kär och blev tillsammans med henne. hon började mörda folk för att kunna försörja sin flickvän, och resten får ni se. den är sann iallafall och fyfaaaaan vad hemsk den är :( 

Har pluggat hela jävla dagen, och kan fortfarande ingenting fast jag pluggat i en hel veckaa. så less. nu ska jag o robert baka och jag ska plugga ännu mer. tjarrå

juste, glömde säga en grej...

april april dina dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill! 

jag? barn? inte en chans. hehe, men att jag skulle bli den coolaste mamman i stan, det värmde som fan. det är klart jag ska bli det, om typ sju år eller något! :D synd att alla som kommentera var anonyma bara. den person som skrev det längsta inlägget, du har exakt samma åsikter som mig :) så, fan heller. no kids here

ilu. ingen annan!





i feel so ready to make love

hey! kom nyss hem ifrån praktiken. har varit där sen två till åtta. sminkade en massa b-rudar till en modevisning och hjälpte sen till där. var på sjukhuset idag innan jag drog till praktiken. hon kollade ultraljud på mig och hon frågade om jag var kissnödig. hon kunde tydligen se att mitt urinrör var överfullt hahaha, helt sjukt fult.
så, jag är iallafall gravid. och jag ska behålla det! det är i andra månaden, och jag vet att folk kommer tycka att det är fel av mig. men jag klarar inte av att döda ett barn och jag känner mig så himla redo för att skaffa familj och bli mamma! hoppas det blir en tjej, då hon ska få namnet kiara. har redan varit på stan och köpt lite grejer. undrar ni lite mer så är det bara fråga. kommer följa magen och skriva om detta i blogen :) nu ska jag samla mod och berätta detta för robert! han kommer säkert bli överlycklig, eftersom att vi har planerat detta under en längre tid. japp, nu har jag inget mer att säga.
nu ska jag äta hasselnötsmassa. tja!!

what you say, that you always meant well? well, 'cus you did.

vill verkligen inte till skolan imorgon. men det är ju trots allt ett måste. hoppas på att kunna byta, vilket troligtvis inte kommer gå. men man kan ju alltid hoppas! 

jävla lösögonfransar som förstörde allt :/ tänk inte på den......


jag saknar verkligen att ha någon där som jag hade förut. vad gick snett?

take one step at the time, there's no need to rush.

ibland vet jag verkligen varken in eller ut. idag har allt bara varit konstigt, jag har ingen aning om vad jag ska göra. det ända som känns rätt just nu är min underbara pojkvän och godispåsen bredvid mig. 

nu har jag iallafall sökt sommarjobb på "roligastesommarjobbet.se" som entreprenör grejsiflux. verkar hur bra och kul som helst, vill verkligen komma med. annars så vill jag bara dö under jorden. fan



vi kollade på solnedgången och var lika kära som vanligt

jag älskar dig, helt grymt mycket. mest faktiskt! tack för att du är min och alltid finns där för mig, min alldeles egna pojkvän och bästavän. 




robertjansson<3

älskling är hemma!!!!!!!!!!!!!! underbart<3

nu ligger vi och kollar på roliga namn på internet, jag dör!!!
Achmed Baizar
Bosse Bössebacke
Inge Fäste
Inge Glid
Lapa Musinen
Liki Luktanen
Maski Hallonen
Miss Foster
No Taj-Ming
Paja Helginen
Prutti Stinkonen
Signe Gravballe
Ranta Runti Ringen
Slåpå Käftski
Snoppi Droppinen
Skroti Läppinään
Tom Peng Pung
Tungh Phung
HAHAHAHAHA!! jag älskar min robert mest<3

hejhopp

nu är jag redo för att bege mig mot tierp och sanna :D ska fixa massa grejer inför kvällen och förfesta lite. vi kommerinvänta my och alec, grymt... awsome... awsomeness på hög nivå.

lyssnar på sexy bitch, och nej, jag kan inte bli mer än helt sjukt taggad! nu måste jag gå till bussen så jag inte missar den. ses i dimman!!

imorgon kommer robert hem. min lilla älskling längtar så fruktansvärt mycket<3


hejbloggenhehehehe

sitter hemma i pappas soffa och glor på tv! väntar på att maten ska bli klar, och sen får vi se vad som händer. vi har tryckt i oss en massa muffins iallafall :D haha. och jag kan fan inte sluta tänka på hur taggad jag ät tills imorgon.

hade awsome med alec igår iallafall. somnade väl runt tre? schyssta killar kom o lämnade chips åt oss, mums! nu är maten färdig. tjollahopp


trying to figure it out how this could be!

nu är jag klar med alla fyrtio instuderingsfrågor jag fick ihop. Det blev sex st A4 papper, där jag dessutom skrev på varje sida. USCH! fyfan vad jobbigt det var. Hade någon jäkla matte inlämningsuppgift också i rymdgeometri som jag gjorde klar också. Så nu känner jag mig fri! smörjde in mig med brun-utan-sol än en gång :D HAHA. vill fan bli brun nu alltså. hehe. men vill inte få cancer :( så det funkar för min del.

drar nog till alexandra efter jag käkat lite mat, fett nice. vad händer där då? inte en susning. vi får se vart kvällen leder. brukar alltid gå villt till när vi två är i farten.. tro det eller ej. vi brukar bestämma oss för att inte utelämna några detaljer... heheh!!

näej, nu ska jag ta en huvudvärkstablett och ringa far min. chaoi :D:D


hahaha. vettte fan varför jag lägger ut den här bilden!!! sitter på brorsans dator, och det är så jäkla tråkigt med en blogg utan bilder, och det har min varit på ett tag. så, här har ni förfan... helt onödigt :D men en underbar bror har jag!  herrå

it was never my attention to brag

har precis smörjt in mig med brunutansol och filat naglarna och lagt på lite lack. pluggat som fan till vårat Manikyr prov som vi har veckan efter vi börjat. Det är helt sjukt mycket, så det är lika bra att börja. Det är så jävla mycket att läsa så jag satte mig ner i min ensamhet och skrev instuderingsfrågor istället. är inte klar, men behövde en liten paus.

ikväll kanske jag åker till alexandra, vi får se hur det blir. annars blir det ännu en hemmakväll, vilket jag hatar! imorgon så åker jag iallafall och träffar pappa, qiu och förhoppningsvis farmor. ska försöka få tag på forsbackatjejerna och se om de gör någonting på fredag eftermiddag, annars ska jag försöka hitta på något med dom. och sen på lördag är det fest :D fyfan va kul! igår kväll hade jag så tråkigt så jag sminkde två olika ögonskuggsmake på ögonen. Det blev en lite mer dramatisk som jag bestämt mig för att ha på lördag. slänger förhoppningsvis upp en bild ;)

nu har jag ingenting mer att säga mer än att jag saknar robert och jag hoppas att dom tre sista dagarna går fort som attan. jag älskar min pojk :)





tagga till som fan tills på lördag alec, sanna och my!! FULLT ÖS MEDVETLÖS!

why can't i breath whenever i think about you?

klockan är halv fyra, och jag kan verkligen inte sova även fast jag är trött. jag visste att jag skulle stannat kvar hos fredan och sovit. men ack. kan aldrig sova utan någon. speciellt inte utan robert. allt blir bara mycket jobbigare. han hade kunnat legat här bredvid mig!

istället ligger jag här och lyssnar på hur magen kurrar. kollar på two and a half men, och har precis sett The ugly truth. vad göör man? är rädd för mörker. vägrar gå upp. tjaaa!!

you did not kissed me five minutes ago. i miss you

idag har jag varit med alexandra inne i stan. hon var helt slut, medans jag sprang omkring som en galning i affärerna :D vi åt på cupido, och som vanligt ställer vi oss i kön och jag bara stirrar på de saftiga köttbitarna och feta osten som snart ska ner och mörbultas i magen på mig. helt plötsligt tycker jag att jag ser lusifer stå bredvid mig, och JA, de va fan de!! haha, slog till henne på aexeln och heja vettu. sen blev de frukost med luffe och fled. mysigt!

sen var det dags för shopping. var hemma igen runt sex, då lekte jag med fled och luffe utan alec. (mycket mysigare, sorry alec hehehe, ironi då). skulle sova där, men runt halv ett så var jag inte ens trött och både luffe o fred hade däckat. så jag drog hem. skapligt rädd. var helt inställd på att någon kåt jäkel skulle döda mig och sedan sätta på mig. äckliga nekrofil människor. ska man knulla döda människor, kan man ju ändå vara en sån som sätter på träd. eller?

hursomhelst. imorgon kommer koosinen hit igen och leker ett tag. kanske drar till far min efter det. får se. annars får det vänta. men kinamat blire ju alltid liksom, och det är ju gott. fattar inte varför jag skriver. ingen orkar läsa. jo, juste. någon kommenterade förra inlägget och skrev någonting om att "jag" sjöng bra. skulle bara säga att det är inte jag som sjunger, utan min kompis sara. tackohejleverpastej

saknar dig min älskling, helt otroligt mycket. om du bara kunde komma hem nu, jag skulle ge vad som helst. Jag älskar dig verkligen av hela mitt hjärta. Fyra dagar och en massa timmar kvar nu. jag längtar!!! <3

leker med alexandra

alec kom hit runt.. sex! nice :D nu sitter vi och lyssna på sara, hon är grym. måste därför lägga ut det, så hon får lite creds. tja!


party like a rockstar, i shake buildings

nu har jag varit utan robert i fyra dagar, och även spillt en hel del tårar på det. men påsklovet började bra ändå :) var emd alexandra i två dagar och vi hade det awsome, visst? ;) på lördag så blev det bestämt på eftermiddagen att jag skulle dra med frida, fanny, amanda och sandra till tärnsjö på fest. jag fick heta Ingrid Persson för att kunna komma in, och ja, de funka väl. eller? hahah!

hade as kul iallafall. måste tacka er tjejer, de va jätte kul verkligen! trots alla om och men, fick jag en sovplats hos min kära vän sandra som jag dessutom spenderat två dagar med nu. hon åkte typ nyss hem. Så nu sitter jag här och väntar på att alexandra ska komma. Sen får vi se vad kvällen bjuder på. har köpt över ett kg godis till robert som han ska få när han kommer hem. längtar, för då får jag äta godis också. (skoja, längtar tills jag får pussa på min älskling såklart!)

nu kommer lite bilder ifrån tärnsjö :D PUSS!





bra tjejer. kommer förhoppningsvis mer bilder sen. tjarrå. nu ska jag måla naglarna!!

RSS 2.0