men om man inte har ork då..


nej faktiskt. nu har jag lagt in bilder i säkert över en timme på bdb x( as trött. så om ni är intresserade, gå in där: marmaadukesing. annars lägger jag nog in här så fort jag har tråkigt :D chaoi


jag saknar robert


fart fyllda helg, nu över..

igår kväll kom mina kära vänner hit och rökte vattenpipa och spelade hög musik och kände sig allmänt feta med en massa flosk på bordet. runt elva snåret dök några grabbar upp och livade upp stämningen :D det var trevligt, men runt fyra så slocknade vi allihopa.

jag är super glad. anledning till det:
1. gabbe fixade min gitarr, nu är den stämd och det går äntligen att spela.
2. jag är kär!
3. jag är ensam hemma och jag kommer få tillbringa hela veckan med en massa kompisar som kommer sova här :D

underbart. ja, då var det klart. eftersom att jag sitter uppe med mammas dator så har jag inga bilder osv. så det får blir så fort jag sätter mig där nere. hola :)

fredag den 28 augusti! ett år och två dagar..

vid den här tiden för ett år och två dagar sen, var jag, ellen och fanny skit glada och hemma hos bella och spelade in videon "kuddkrig" som låg på youtube förut.. den är borta nu, och det är sorgligt :( för ingen utav oss har kvar den. hursomhelst, den 26 augusti var vi fyra med varandra för första gången. vi var hemma hos mig och fixade oss och drog senare till en fest som precis dog när vi kom, så vi drog oss till tierp och var där hela natten och sov i ett trapphus! hahahahahha. vi hade hur kul som helst, och det är något jag aldrig kommer glömma :)

så, vad jag egentligen ville komma till var att vi drog till kinarestuarang igår för att fira ett år. där var vi lika galna som vanligt och kvällen gav på en massa skratt. efter det drog vi hem till mig och ut och spelade in en "tjuv på rymmen 2" som hämnd.. hoppas han gillar det. den kommer så snart som möjligt ut på youtube ;)

mina mannar sov över här, och nu har dom åkt hem. och mina päron har dragit till bulgarien. im all alone. och jag ser att katten sitter o lurar, han vill antagligen ha mat.. så jag får väl ge henne det då. vi hörs :D TJA!!! (bilder kommer)

dagens bilder

julia, elin, natalie och sandra! "CHA CHAAA!!! krille boi hääär"

sandra och sara :D


och efter skolan blev det freddan :D massa kul!

hear you me, my friend?

man blir sårad när folk man hade förtroende för, sviker än.

skolan var schteek idag igen, hade hur kul som helst idag och slutade även klockan två som ett plus i kanten. när ja var hemma åkte jag hem till fred, och vi har ba chillat framför tvn. nulla? hahahahahahahahhaha!! nu borde jag egentligen baka kladdkaka tills imorgon, jag lovade sandra och de andra... men jag orkar inte :( men jag ska, jag lovar hehe.

och på lördag åker mamma och johan utomlands, då blir man ensam hemma i en vecka. eftersom jag inte vågar sova själv så äre bara säga till så bokar jag in en tid för er mansvalpar som vill gästa hos mig :D


mamsing och johnipau!

what if you were left with the stone cold heart, and you're all alone.. just falli'n apart!

nu är det onsdag. onsdagar är softa dagar i skolan. börjar kvart över nio, då det är dax för matte, sen har vi lunch i två timmar, och efter det so och eng, sen slutar vi. hehe! men atm så sitter jag bara och irriterar mig på folk.. känner mig inte pepp fullt ut direkt?

igår åkte jag hem till robert efter att ha slutat skolan och dragit en sallad med bella. han är världens mysigaste! han borde vara här nu :)




nu måste jag göra läxan. tjarrå!

det är inne att vara ute

som jag längtat till denna måndagen, jag älskar skolan :D än så länge...

vi fick idag ett projekt som vi ska hålla på med. jag är i grupp med fyra andra tjejer, och vi ska ta reda på höstens trender och sedan göra en redovisning. för dom som är intresserade så säger jag ba: vildmark, rock'n'roll festival och att verkligen VARA ute, därav min rubrik: det är inne att vara ute. man ska alltså se ut som om man ska ut i vildmarken. man ska ha stora stickade oversize tröjor, pälsjackor, det är mycket mocka, kängor och en massa avslappnade färger som tex, vinrött, lila, mörkt grått, svart osv. till fest ska man ha paljetter och samet, dock inget för mig! eeh.. skitsamma. vi fick sluta när vi blivit nöjda med den information vi lyckats skaffat in, så halv tre blev det. grymt :D

nu hade jag tänkt att krypa ner under täcket och slå på one tree hill, låter mycket lockande. vid sidan av mig skulle jag vilja ha en babert, men det kommer jag dock inte att få. jag saknar honom! ha en fortsatt trevlig dag :) chaoi


weekend pics


i fredags åkte jag till robert och mös! bejbii:)


och på lördag eftermiddag drog jag hem till alec och stannade sedan där över natten :D mycket skoj!

på söndan hade fannykanin kalas, eftersom att hon bliver 16 år. grattis!!! :D

118800! Fråga: Vem är aminis.blogg.se?

"Aminis är en underbar människa med mängder av talanger. Varm och ärlig. Hon älskar att blogga och sjunga. Hon är i princip perfekt på alla sätt som går. MVH 118800"


HAHAHAHAHHAHAHA. helt sick. för det första älskar jag INTE att blogga, och perfekt på alla sätt som går? huh? ingen är perfekt, och jag är verkligen långt därifrån. hahaha, störda :D

videon ifrån Popcorn i Hudiksvall.. bad men, skitsamma.


there's a place where it all begins..

hej alla ruttna äggmökar. (fyfan va äckligt det lät, typ som ägg toddy, låter as äckligt..)

imorse fick man dra sig upp halv sex igen, och jag sov as dåligt inatt igen.. det gjorde jag igår med, om jag inte skrev det? hehe. vaknade vid samma tid också på ett ungefär.. creepy? någon leker med mig. eh, skolan var slapp och vi slutade efter vi skrivit en engelskdiagnos, så jag landade hemma i söderfors runt halv tre. dagen i skolan spenderades iallafall med sandra, och det är ruligt! god mat vare också.. pannakaka <3


sandroooooow.


inte lika kul med diagnoser o skit...



b-b-b-b-belsing, började idag. skojj :D

eh, hon kommer hit ikväll också och ska kolla oth med mig och floska :D as grejt. men atm så snackar jag bara en massa drös med skit tillsammans med sandra, både jobbigt och skönt.. annaaaaaaaas. hundsnuffisar.blogg.se < CHECK IT OUT bye bye amigos!

spill inga tårar på de som inte är värd de!

andra dagen i skolan, vi fick sluta kl 12, skönt som fan. dock hade dagen kunnat slutat lite bättre. men jag hoppas att det som hände har ordnat sig nu.. hur som helst så börjar alla tvåor och treor imorgon, KUL. äntligen lite mer folk på skolan. och foto ska tas imorgon med, så tror jag ska försöka rota fram något fint att ha på mig.. vi får se vad jag hittar.

idag är jag jävligt trött, så jag tänker satsa på att lägga mig väldigt tidigt. hare så brajj så länge, shue


fyrisskolan!

idag var det första dagen i skolan efter ett underbart sommarlov. dock har det gått sjukt fort.

 jag var iallafall SKIT nervös, och det kändes så jävla overkligt att börja på en ny skola med en hel ny klass och nya människor. jag kände inte någon där, så det var lite små skämmigt.. men sedan började jag prata med en av tjejerna som heter sandra, och henne har jag hängt med idag! :) stylist och frisör lokalerna är HELT ny renoverade och de snyggaste i hela jävla världen!!! AAAAAH, jag blir helt till mig. så jävla underbart, jag bara längtar tills vi ska börja jobba med hantverkstekniken nästa vecka :D:D här kommer lite bilder.


dom har massa söta akvarium, väldigt mysigt faktiskt :O


ÅÅH!! här ska vi göra naglar, hur ballt som helst.



makeup placet.


våran as coola lärare lotta =D

sen blev det inte mycket mer bilder. halv två kom tv4 och filmade invigningen av de nya lokalerna, då var frisör ettorna och stylist ettorna med, så ikväll på tv4 nyheterna är man med på tv. glöm inte att titta säger jag ba... mycket viktigt! haha. nu ska jag schteka fejjan. hörs :D

few days ago.


TORSDAGS

LÖRDAGS

LÖRDAGS

LÖRDAGS/SÖNDAGS

SÖNDAGS

MÅNDAGS

idag kilade jag stadigt med barabel inne i uppsala. vi tog oss en tripp till fyrisskolan, där vi båda ska börja nu! jag imorgon och hon på torsdag. jag är väl liiiiite nervig, men för det mesta tycker jag bara att det ska bli hur kul som helst :D

och jag mår verkligen super bra! bara bra bra bra bra. hare bra hey :*

skrattar bäst som skrattar sist..

fick mig ett gott skratt nyss iallafall!


every morning i look at you and smile. cause boy you came around, and you knocked me down!

nu har mamma kommit hem med glass :D jävligt fint till chokladsåsen som står och gör ingen nytta! dessutom blir det tacos ikväll, muums. och funderar på att leka lite med lina, men hon har varit dum så vi får se (A) hehe..

grönalund var iallafall jävligt roligt, jag och några mannar var där iförrgår! hur kul som helst, åkte säkert jet line minst tio gånger :D och emma, bel och freddan var dumma nog att åka frittfall, jag ska aldrig i hela mitt liv göra det.. fyfarao. kom just på att jag verkligen måste tvinga med mamma in till valbo för en ny stol också, får sjukt ont i ryggen av att sitta i den här.

men jag är glad :D imorgon!!!!!!!! hehe.. pussi kan inte vänta <3





mer bilder kommer finnas på bilddagboken och facebook :)



sometimes love comes around, and it knock you down. just get back up when it knocks you down!

jag mår bra nu, allt har ordnat sig! men det är ju bra sjukt vad ödet följer en..

det är fint väder idag igen, vilket är skit bra.. men det är så otroligt jävla tråkigt att sola själv, så jag ska nog tvinga hit lina! annars så är jag jävligt hungrig, men vi har inget i skafferiet som får mig att sukta.. det suger.. verkligen.

har blivit jävligt tråkigt att blogga, så nu orkar jag inte skriva mer.. tjarrå!


la familia





har äntligen fått in bilderna nu, ifrån när jag och moa var hos emil och niccole. dock kunde jag bara ta tre bilder eftersom jag inte hade något minneskort! sjukt fin familj :) all lycka till er!

happy birthday to you, happy birthday to you. happy birthday little snuffis, happybirthay to you!!

igår var det femte augusti, vilket innebär att jag klockan halv ett fm. blev 16 år :D det var nog första gången på länge som jag var riktigt glad på min födelsedag.. jag brukar vanligtvis ligga inne och sova bort hela dagen! men jag kände verkligen livet i mig, och var hur glad som helst. det var hur skönt som helst.

och idag, så tog moa med mig till templet endast för att mysa, men när jag kliver av cykeln så börjar massa mannar som sitter där inne (utan att jag visste det) att sjunga Födelsedagssången, och jag blev helt nollställd och waina över att det var igår jag fyllde? men sen går jag upp för trappen, och där sitter dom med tårta :D jag blev sååååå glaaad! och sen fick jag presenter. dom är bara för underbara, mina kära vänner <3 jag älskar eer.

pussi kan inte vänta! dugörmiggladdumed.

vad säger du om jag säger tja?

har inte blivit mycket skrivande på senaste tiden tror jag, orkar inte... har iallafall varit hos bel sen i lördags. vi gick då på bio, och det var mysigt. det blev harry potter, spännande film faktiskt. nu bara MÅSTE jag se nästa :| och på söndag blev det singkväll, dagen därpå blev det... chillfest? som slutade bra ehehe..

det verkar inte funka att lägga in bilderna. så det kommer när det kommer :) tja!


RSS 2.0