tjenna

var ett tag sen man droppade ett inlägg. och idag är det måndag sö! har hänt roliga saker under helgen. var hos emmelie i fredags med robert och hade taockväll. lördagen spenderades hemma hos alec där det bjöds på kräftskiva och massa gott ;) i söndags firade jag och älskade pojkvännen ett helt år, så jag lagade middag och tände ljus i hela rummet och bjöd på lite sådant :) det var jätte mysigt.
imorgon är det tisdag, och då flyttar jag in hos robert en vecka framöver. mamma åker utomlands så jag får ej vistas hemma med tanke på hur det blev sist.... hm.
nu måste jag sova! heyhey

hejsan mamma och pappa

skulle kunna sova vilken minut som helst. 

är ju ledig idag, men var in i stan för ett litet ärende höhö. efter det så drog jag hem till alec i typ två timmar, orkade inte vara kvar för jag var så jävla vilsen. så sitter hemma nu och funderar på om jag ska städa rummet lite och lägga mig i sängen och sova. har sovmorgon tills halv nio imorgon, fett jävla skönt. ni anar inte. jag uppskattar det sjukt jävla mycket! 

imorgon har vi våran första nagelförlängningskurs också, ska bli skoj. hare bra :) ha det så kult på restaurangen.

robertärbäst

hejalla

slutade två i skolan idag, ganska skönt. förmiddan var hur jobbig som helst, för att jag höll på att hungra ihjäl mig. men när jag fick i mig lite mat blev det bättre. 

följde med robert hem efter skolan typ två timmar, sen hem och åt pizza med syster och mamma. nu sitter jag med robert i luren och ska sätta på den ultimata filmen... som vanligt. imrgon är jag ledig skönt... får inte ens sovmorgon. fucking äckel saker

ska dra hej

på fredag: tacobar kväll hos emmelie. längtar

godnatt mina små undersåtar

nu har jag krypit ner i sängen och tittar på what happens in vegas, precis som vilken kväll som helst. kollar ju alltid på den, är inte ens trött på den ännu.. den är ju grym! älskar ashton kutcher.. eller något. 

imorgon ska jag leka med robert efter skolan, wey :D så hoppas dagen går undan. har ont i ryggen satan, fan asså. vill gråta, skola imorgon. nej, ska sluta tjata om det nu :( ska fan sova, yeah peace out


lite små häftig en dag i höstas breee

stereo love

orka. andra dagen i skolan och jag vill inte mer. är så less bara. trött, äcklig mat, sova tidigt, upp tidigt. svart under ögonen och kramp i magen. får ständig huvudvärk och blir stirrig av skolan. den gör mig psykisk störd typ. aja, nu var måndagen över iallafall. sköööönt. ledig på onsdag och fredag, score :) 

tycker det är lite läskigt att facebook vet allt


nu ska jag fortsätta rocka till spotify och karlsson på taket remixer.. men vi hörs. imorgon är de schuul

tjena brudar

kanske inte riktigt var så att jag såg ut sådär första dagen i skolan. näej, jag och sanna har något fel i huvudet och gör oss alltid sjukt fula varenda jävla gång vi ses :D hahaha så jävla fult. fattar inte varför. grymt kul kanske, japp! 

har haft en underbar lördag och söndag med älskling, så det är lite tråkigt att vara hemma nu och somna ensam när man har haft närhet. men det är bara att leva med det. gilla läget typ. svårt dock. ska snart hoppa in i dsuchen och skrubba pälsen, känns behövligt. sen är det skola imorgon, vilket suger. men hantverksteknik hela dagen kanske inte är så fel ändå ;) 

nä, vad är det han säger... i wanna be a billionare, så de är väl ba börja jobba. ses i dimman  ppl!

sannaswee

igår efter skolan åkte jag till sanna som är här i hemtrakterna på besök. sov hos henne och hade det awsome. vi har en liten fetish hon och jag. men de avslöjar jag senare heheh. idag följde hon med mig hem ett tag och lånade lite kläder och åt tortellini (MUMS) och nu har hon åkt hem.. tur att hon kommer till tierp igen nästa helg också :D:D 

måste tacka henne före ett par skor jag fick av henne och för att hon bara är allmänt superduper bra. är och förblir bästavännen ever. puss och slick

första dagen i skolan

igår började skolan. halv tolv, och slutade tolv. värt? nä. schemat känns rätt soft. kommer kunna jobba hela onsdagen fram till v47, så det känns fett jävla skönt. iallafall, tänkte lägga ut bild på min makeup som jag hade igår i skolan :) här kommer den


Bas: Foundation på näsan (mycket ljusare än hyn)
Puder på panna näsa och haka, ENDAST. jätte brun också.
Ta sedan en brun kajal och gör en form runt munnen, sen tog jag en blå ögonskugga på läpparna. Jag tycker de är rätt fint med fräknar så jag lag till några extra också :P eftersom blå är min favoritfärg så körde jag på den helt och hållet. blåa ögonbryn och blå glob som jag kladda runt lite med i övrigt i fejjan. Ta sedan rouge och lägg på tinningen! De är fint

oh my gash, so in love.

jag är så romantisk. jag kunde inte hålla mig tills våran ett års dag! Så den 19 augusti, 2010 frågade jag min älskade robert om han ville förlova sig med mig. han sa jaa!!!! :D:D:D jag kunde inte ha varit lyckligare.. förutom att vi ska köpa nya ringar då. (hahahahahahaha!) inga kommentarer :( jag älskar dig så otroligt mycket, nu är du bara min. på riktigt! jag kan inte fatta att det har gått ett helt år.. jag finner inga ord. världens underbaraste och finaste människa är bara min. jag älskar dig baara mest!! tack för att du finns<3 



yepp

imorgon börjar helvetet
imorgon kommer sanna

skitdAG

ställde klockan på tio, för att bli lite inställd på det här med att gå upp ett par timmar tidigare. funkade rätt bra. eller inte! skit trött. klockan är strax för tolv, och jag har INGEN jävla aning om vad som ska hända... suktar efter mat men det finns ju inget i skafferiet som lockar mig. jag har fortfarande världens största mensvärk, och jag väntar bara på att älskling ska komma :( 

nu ska jag fortsätta tjura över min mobil och magvärken och slå på en film. hejsålänge :)
sötkorven, liten och svarthårig!! bara min vackraste

herrå

fyfan vilken skit dag. fick mens och de var ju gulligt, för på köpet fick jag världens jävla menskvärk. gör så jävla ont, skulle kunna gråta.. när jag satt på mcdonalds med empi så glömde jag mobilen, och någon hann naturligtvis ta den på två ynkla minuter. så jävla surt!!!!!!! ååååh. och nu har vi ingen annan mobil hemma. jag kunde inte träffa robert. eller, han kunde inte träffa mig. och jag vill klippa mig, jag hatar mitt hår. jag vill dö helt enkelt. fan för sånna här dagaar suuuuug av mig adjö

tja

halv tolv spände jag tandställningen, sen bar det av mot stan med alec och emma för en hel dag! det blev cupido till lunch, mums. med mig hem fick jag en mascara! robert fick en ny piercing och ett par as fula superman kallsipper :D dom ska han dansa i för mig, grr! träffade på andrea, epic och emmelie så vi hängde med dom tills på kvällskvisten när robert kom med tåget och jag överraskade honom. såå mysigt! 

sen fick jag bara krama och pussa på min älskling en snabbis, för sen skulle han hem och krypa till kojjs :( nu sitter jag här och är nyduschad och längtar tillbaka... min lille pojk. han är verkligen världens underbaraste människa, jag skulle aldrig kunna leva utan honom. tack för att du alltid älskar mig! du är bäst. 

nu måste jag klä på mig, herrå

suktar!

sommaren har inte ens slutat, och jag sitter och längtar tills nästa :D det kommer bli grymt! peace and love, fyller arton = parreeeee, magaluf med tjejerna och sista året i skolan börjar. åh, jag får en sån jävla känsla i hela kroppen :D jag ska festa bort hela jävla sommaren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! inte jobba ett skit :D jag ska jobba hela jävla året nu så jag har en hel jävla miljon på sparkontot och bara leva livet. för denna sommarn har jag fan jobbat hela tiden, och när jag väl blir ledig blir vädret piss och ingenting händer. fan vad jag längtar!! 

jag längtar även efter min underbar gosse. kom hem nu så jag får krama om hela dig! juste, fick en jätte fin gåva av min älskling. en clone a willy, så mysig.. hihihi! nu ska jag.. längta. tjarrå!

typiskt söndag.

sliten. trött i hela kroppen, skitig, mycket känslor, popcorn och ett glas cola. en jobbigt slapp dag. ibland kan jag bara inte släppa allting jag tänker på. ibland kan jag inte släppa att jag är den andra tjejen. jag blir alldeles varm i kroppen, och då menar jag på ett dåligt sätt, jag vill gråta och hela jag bara fylls av avundsjuka. jag vill bara krypa ner i marken och inte veta av det. jag vet att jag är älskad, men ibland undrar jag om du sa samma saker till henne som du säger till mig? Samma underbara saker som du vet att alla tjejer älskar att höra. 

Jag antar att jag är töntig och onödig just nu. Men ibland så skär det verkligen i hjärtat när jag tänker på DET. Hur ska man älska någon som har älskat nån förut? Melissa Horn är så rätt just nu. 

Robert är världens finaste pojkvän, han älskar mig. Jag klarar bara inte av förlutet. Skjutmig!

i need you now!

middagen med alexandra igår var såååå lyckad. mmm, thailändsk filé med ris. love it! stort plus till alec för att hon är en grym kock ;) nu är jag hemma och sitter och trycker i sängen. har ingenting alls för mig. eller jo, lite då kanske. 

imorgon kommer sandra hit, jaaa. det var så jäkla längesen dude! så det ska bli awsome. mer har jag inte att erbjuda! hejdå :) 

jag saknar min bebbe jätte mycket massor nu. komhemkomhem<3

it's time for africa. wakawaka

innan jag drar iväg så ska jag lägga upp bilder från my birthday som aldrig blivit av. njut! 

jag och alec drog en underbart god lunch, mums

sedan kom resten av tjejerna hack i häl! 


fick en jätte fin present! dem talade om för mig att dom hade tänkt köpa något jäätte stort egentligen, men sen kom dom fram till att jag är så jävla liten satte...


sen blev det singstar och en hel del prat!


skit kass bild jag vet. men, detta var den bästa presenten! så fina ord, sån fin vän.god choklad! lika barn leker bäst hehehehe!


tacktack, hejhej! 


once you party with us, you will fall in love

på onsdag ska jag till fyrisskolan för att prata med lotta och kuratorn, förhoppningsvis så leder det någon vart! då kanske jag får mig en smygtitt på våra ettor också, vem vet.

juste, hemkommen ifrån värmland tre dagar tidigare också! det firades med att jag drog med tjejerna till endofsummerparty i karlholm och skaka rumpa. jag hade grymt kul, och jag och alec däckade väl runt 7 tiden. så när man skulle kliva upp imorse var man inte allt för pigg! some pictures plx! :) 

jaa, det var detta vi roade oss med på våran lilla "efterfest" med nick, haha. jag åt en fryst brockoli med vitlökssås på... knas! snart ska jag åka hem till min älskade alec och ha tjejmiddag, hon och jag :) ha de så kult på restaurangeeen

vackra stephany!

jag kan inte sluta tänka på dina familjemedlemmar, och dina vänner. jag kan inte sluta. livet är så oerhört orättvist, och jag beundrar er, så starka som ni är. idag var jag på händelseplatsen, och det var så himla fint. jag kunde inte hålla tårarna inne! sov så gott stephany. rip! :'( 



trött..

känner mig bara trött hela tiden. orkar ej
nervös inför skolan, buh

värmland

är nu i värmland, vi kom hit iförrgår kväll. födelsedagen var underbar tack vare mina vänner, när dom stack så blev det kaos och hela dagen blev förstörd, så jag åkte hem till robert istället. det är verkligen synd att en person som ska stå så nära kan bete sig på det viset.
imorgon kommer roberts söta kusiner hit, wonderful :D jag är antagligen kvar här tills den 16, men vi får se om jag inte åker hem tidigare, för jag måååste verkligen släppa loss och träffa mina underbara tjejer innan skolan börjar!
nu ska jag vara social med rebecca, robert och helené!! puss :):)

sliten

ön var helt okej igår. kom hem klockan två och somnade direkt efter att jag tagit mig en mat bit. lina och jag fick gratis hamburgare på ön igår också, som förra tisdagen.. då fick man ju två ;) såå nice! 

idag kommer alec hem, så antingen så ska vi ta en fika och träffas i tierp eller så kommer hon hem hit, vi får se. hursomhelst så blir det awsome! imorgon fyller man ju år, inte jätte spännande direkt. ska bli gott med kakor och bullar, men varför kunde man inte bara bli 18 direkt? 17 är ju bara en helt onödig ålder, fy. 

nuuuuuuuuuuuu vill jag äta mat. makaronerna som bjöds som lunch nyss var överkoktaa och det tackar jag NEJ till. tjabba

i wanna be a billionare

igår kom älskling på kvällen. vi laddade ner accepted, as rolig film verkligen. grym varen! nu har han åkt hem för att fixa min födelsedagspresent, NYFIKEN SOM FAAAN. får akutdamp. eller nåt. 

måste duscha och komma i form sen, för ikväll blir det ön med brudarna!! och där har vi en husvagn, så det blir as kalas ju. förhoppningsvis har emmelie frisknat till på onsdag så jag och robert kan träffa henne, hoppas! 

mene... hur fan ska man gå klädd ikväll då? vet eeeej :) tagga till bara!


en vän som är guldvärd

just nu skulle jag verkligen behöva att alexandra var hemma. saknar henne mycket, och det är sånna här dagar man behöver lite alecfeeling. bara gör något spontant eller vara allmänt fet (även fast hon blivit nyttig), eller åka in till stan och hitta på något. istället sitter man här och räknar dagarna tills hon kommer hem...typ. 

fyfarao vad trist. jag saknar dig, så kom hem nu melberg! vi har ju mycket att prata in du och jag mannet<3




belivie that dreams come true. cause they do..

just nu väntar jag bara på att OTH So7 ska finnas ute i handeln, för jag börjar bli otålig. jag har därför bestämt mig för att köpa de andra säsongerna och köra en maraton med älskling under tiden, så kommer vi minnas allting skit bra så vi fattar någonting och inte hamnar efter. kan lätt bli så... hehe. 

cdon.com har ju en grym sommarea nu, så de är bara att passa på. En säsong för 179 kr, hela hundralappen billigare! suuveeräänt. ba köra! tjadåman



makeuper!

alldaglig makeup
lösögonfransar, eyeliner och ljusbrunglob!


Mjuk partymakeup
Brunlila globsotning och lösögonfransar!


Hård partymakeup
Svart, grön, blå och rosa ögonskugga. Eyeliner och lösögonfransar!




nu har jag inga fler på lager. glömmer alltid bort att ta foton, det är inte det roligaste som finns liksom. Puss och kram kexhcoklad eller vad de är. herrå

lite av en bildbomb

Lite förfest och fest hos matilda i fredags!


Första ön med alec!

Andra ön med tjejerna!



vad gjorde vi en kväll då???? träffa boppy kanske?


bilder ifrån värmland och äckliga skojbilder på mig och älsklingen kommer väl inom viss tid. sen blir det lite makeupbilder i nästa inlägg förmodar jag... hejdå!



fy

inte skrivit på ett tag nu känner jag :) men jag lever. i fredags vare kalas hemma hos matilda, suveränt... till en viss del då, men annars så hade jag det bara awsome. i lördags sov jag bort hela dagen med min älskling i famnen, och nu sitter man hemma. som vilken söndag som helst! snart gjort slut på alla pengar och augusti har inte ens börjat. eller jo, nu har det ju det eftersom att klockan är över tolv... menmen. jag saknar alexandra som är i danmark också. och på fredag åker jag till värmland och är där tills den 16 augusti, sen börjar skolan och det känns ju baaaaaaaaaaaaaaaaaaara förjävligt kan jag ju säga. fyfan. usch. blä. 

sommaren har gått för fort om du frågar moi. magen kurrar, och jag har kommit in ifrån en liten visit ute med matilda, jullan och falken och pratat mellan allt om himmel och jord. de va skönt. jag har hunnit införskaffa mig converse, lite nya kläder och en massa galna kvällar iallefall, och snart rullar cashen in igen när man fyllt 17, de är ju nice. ett år kvar sen gällere. 

äsh. hejdå. bilder kommer väl

RSS 2.0