WOOOOOOOOOOOOOPPA

JAG HADE BESÖKSREKORD IGÅR PÅ HELA 45 UNIKA BESÖKARE, WOHO xD hahahahah!

cause this road is all you're ever got.

nu har jag fixat nya bilder till mina tavlor som jag ska spika upp på väggen alldeles strax. annars så inväntar jag en gemytlig evsing som kommer och lekaliserar med mig :D något som gör ont är att jag inte får sova med älskling inatt :/ han ska nämligen hem och sova, och så kommer jag inte få träffa honom förrens imorgon kväll då han är min KEN.. scary :D men han kommer troligtvis vara lika snygg som vanligt min babe.

juste, imorse när jag vaknade så sov fortfarande älskling. då tog jag en massa idomin och smeta ut i hela hans ansikte, jag höll på att dö av garv. och tror ni inte att han efter ett tag tar båda händerna och drar i ansiktet? HAHAHAHAHAH jag dog av skratt, så jävla kul :D jag tog kort, men eftersom min kamera suger getpung så syns de inge.. fett ovärt. eh, men nu skrev jag as mycket.. så vi hörs :D hey!

you need to try more than once to be sure

ojja people. igår kom freddan och emma förbi en sväng på kvällen och umgicks med mig och tubert :) trevlans. dom tyckte att min barbie outfit var helt outstanding ;) tro mig.. ingen kommer känna igen mig. suck? eller? skitsamma.

idag var jag i stan med evelina och köpte en utklädnad till henne, hon fick bli mus :D och nu sitter jag här och väntar på att robert ska komma.

jag har fortfarande as ont i min näsa.. om jag ens nämnt det? skitsamma, jag har iallafall as ont i näsan.


genom allt älskling!


ännu en dag med älskling. perfekt början på ett bra lov :)

bomber och granater

eh tja fan.

i fredags drog jag på fekkeh med alec i nyslätt! vi var dockor, och långt ifrån snygga haha :D det var pretty nice, men mot slutet blev det liiiite för mycket för lille alexandra ;) vi kom hem till slut iallafall, och jag somnade bums!

nu är jag med älskling, och vi kollar på en massa idol repriser på tv, och snart sak vi dra oss mot ica för att hyra skräckfilmer så här till halloween. och nu har jag fått sätt robert i hans "ken kläder", och det är bara SÅ jävla bra :D hahah! höööörs.



mitt liv i bilder

ja, jag har haft väldigt dålig tid till att sitta vid datorn eftersom jag har varit med robert hela veckan.. förutom onsdags, då var jag ju med eve. hursomhelst, nu kommer lite bilder ifrån veckan som varit :)

söt älskling påväg till skolan!



fyrisdagen! natalie och frida i aulan :)



jag och sofia



jag och natalie hittade en snygg mössa på hm en dag


jag och natalie "hängde" på matten!
;)




på vår estetiska lektion skulle vi göra ett smycke till en kändis. jag gjorde ett armband till Hayden Penattiere!


höstlov



kommer sakna dessa underbara glädjespridare! världens roligaste film kanske? helt fula :D puss. ps! natalie: ha de bäst utomlands nu, och sola lite åt mig<3

om tre timmar, sen smäller det!

HÖSTLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag är med världens finaste älskling som är nyrakad och fin


each day I die in a million ways!

hej. jag sitter i skolan. med carro, julia, natalie, martina, jessica och rebecca. vi äter godis och "jobbar" so.. rikitgt intressant. NAT!

idag ska jag lekalisera med evelina och skriva klart min inlämningsuppgift, det ska bli as kul att träffa evsing, men inlämningsuppgiften skulle jag helst skippa mouhah.

idag hittade jag en peruk som jag ska köpa på magneten i uppsala. den kostade bara 160:- och såg ungefär ut som bild två som jag lag ut igår. lite kortare och mörkare färg. men det får duga. nu ska vi chilla min bappa. tja!


i need help! snälla hjälp mig och svara!!

vilken peruk passar bäst som barbie?

1.? 2.?



och denna bild på barbies klädsel, gav mig en tanke på ett par leggings som jag hittade på HM idag. glans tights som är KNALL rosa. och sedan kan jag ha något vitt till med ett skärp och min rosa jacka, som är i samma färg som tightsen. it's that good? och har någon något bra förslag för hur min ken ska se ut? ;<



här är tightsen, fast i lila färg!


och här är min stygga jacka. i den rätta färgen :)


skulle vara jätte gulligt om ni hjälpte mig!

nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys..

.. fast jag kom på att det bara är tisdags :( men jag myser ändå för robert är här. mihi!

skön dag i skolan. fyrisdagen, och vi fick göra vad vi ville tills klockan tio-två. JÄVLADAGASSÅ!  snart blir det att mumsa pannkaka, gooooott. imorgon ska jag träffa evelina :D KUUL!

förresten, om någon har ett par rosa klackskor i storlek 36-37, säg till. jag skulle behöva det tills på halloween festen, jag och robert ska vara barbie och ken! hah. hare bra, nu äre hannah monatan som gäller

världens musigaste älskling

robert ligger i sängen och snarkar, medans jag själv inte kan sova. det är så sjukt jobbigt verkligen.. pust. konstigt nog ser jag fram emot skolan :S bara knas.. men, så ligger det till.

annars har helgen varit väldigt gemytlig. jag och älskling floskade bara en hel del i fredags, och igår åkte vi först till hans syster i tierp och umgicks med henne, stefan och freddy. vid tio tog vi tåget in mot gävle och hälsade på marmaduke och en hel del andra brudar och festade lite, men när klockan slog två var vi tvugna att rusa till tåget. och idag har vi ätit upp våra efterlängtade kladdmuffins som vi gjorde i... lördags? gott var det iallafall :D

jag har fortfarande inte lagat min kamera, så ni får stå ut med dåliga bilder. hatar det! ush. jag ska fixart. kanske köpa en ny tom? den andra var ändå keff. vi får se :) hörs


älskling fick röda tånaglar :D







charmig älskling har jag! inga tvivlen<3 lots of love till honom

somebody call nine, one, one

hey lördag.

robert ligger i min säng och ser allmänt snygg ut. han väntar på att jag ska springa upp och hämta våra ultimata kladdmuffins som vi bakat nyss! mumsi.

MEDDELANDE TILL SINGFAMILJEN: ikväll är moa ensam i hennes systers lägenhet i gävle, så alla singare: ta med er något att dricka och ett glatt humör och kom :D ring moa för mer info, så hörs vi av.

nej, nu blir älskling lite trött på mig för att jag inte hämtar muffin, så lär dra. hej :D


im not a whore, but i like to do it

LMFAO, i am not a whore
fätt töng låt JAO! (cool_iskall)

på tåget hem ifrån skolan pluggade jag jätte mycket matematik med sara, as tunga. funderar på om jag kanske ska göra klart estet grejen också? fast jag överväger, och det får vänta tills nästa vecka. just nu pratar jag med marmaduke, en saknad tjej som jag ska sätta på så fort jag ser na.... imorgon :D(Y) galant

nu ska jag duscsha, för jag luktar gammal gorgansåle med mögglig kospene.. hörs!


svettig, febrig och sjuk. that's ma boy. blod svett och tårar

frisk amina = fyrisskolan och ingen roberto

dessa dagar, måndag, tisdag och onsdag har jag legat hemma med min pojkvän och sjukat ihop. idag beslöt vi oss för att äntligen dra oss till skolan, och jag saknar honom redan. just nu har vi svenska, men jag har redan gjort klart uppgiften, så jag har ganska tråkigt om jag ska vara ärlig.

snart är det halloween, och det vankas as party! skoja inte att jag är taggad :D

sofia anttila<3

robert jansson

älskling kom hit runt halv åtta, det var så mysigt att få träffa honom. han hade feber och hela han var kokhet ;/ han hade tagit snakebite också, så hela läppen var uppsvullen, haha stackarn. och tror ni inte att mitt hår ska fastna i just DEN piercingen JUST idag också bara för de? hahahah.

hursomhelst så har han åkt hem nu, men han kommer hit imorgonbitti igen, så ska vi sjuka tillsammans. ha de så bra :) hej!


for some reason i can't explain

nu har jag tagit mig en liten tupplur, det var skönt må jag säga. så nu väntar jag på att älskling ska komma efter att han varit en stund i tajerp. jag vill ha godis, men mamma sa att jag inte fick äta det varje dag :( det kändes som att hon hade rätt, så jag försöker tänka på annat än socker, därför ska jag byta samtalsämne!

jag sitter och velar över om jag ska till skolan imorgon eller inte, det känns som att jag missar så HIMLA mycket, och jag saknar ju mina underbara vänner i klassen. men eftersom jag inte kunnat pluggat till provet vi har imorgon (jag glömde böckerna i fredags, dum som jag är, och var inte där idag, så jag har ju inte kunnat tagit dom till o plugga hehe..) så vill jag inte åka dit, för då får jag ju ig... haha! och det blir bara jobbigt. vi får se. nu väntar jag på att sandra ska ringa mig, jag ska få höra lite dirty details om the negative girl, haha :D höres

om jag säger ny familjemedlem, vad säger ni då?






i cant find the words to explain, just how much you got me going insane

åh här sitter en sjuk liten amina. ögoninflammation och sjuker i förkylning. jag hatar det. magont också, kan vara för att jag är hungrig, men.. skitsamma.

måste snart ringa och sjukanmäla mig, i samma runda ska jag väl försöka ta en mat bit också. sen ska jag sova hela dagen tills robert kommer hit. han är också sjuk min älskling, inte bra inte bra.

vi höres

we go together, like shubadaba dadubada dingdingdong

nu har jag landat hemma framför burken igen efter en trevlig vistelse hos rottiferd fru fågel lillvalk. vi hade en mysig stund medans vi klämde fina pormaskar i varandras ansikte och rygg, det var mycket trevligt. sedan bjöd den jäkeln på en kopp te och efter det satte vi igång en liten komediserie, efter det blev det dax för lillefalken att snutta filt. så jag begav mig hemåt.

jani mannar, imorgon blir det ingen skola för min del. jag är sjuk och måste vila upp mig. ändå sitter jag här? jag har ju inte alla får i hagen satt säga. vi höres

I used to roll the dice, feel the fear in my enemy's eyes!

okej, hur dålig uppdatering som helst, känns tråkigt av någon anledning.. jag brukar inte bry mig speciellt mycket faktiskt haha :D det blir alltid jobbiga långa inlägg som ingen orkar läsa ändå. men jag ska försöka sammanfatta mig kort!

i torsdags efter skolan åkte jag hem till fridipaj och lekte, det var längesen och vi hade mycket skoj. jag kollade på hennes thaiboxning träning, och skoja inte att det var kul xD dom stog och boxades i luften och jag höll på att dö av garv.

fredag, lördag, söndag: älskling och jag, hos mig, i min säng, kladdkaka, cola, mat, mat, mat. vi har haft det underbart som vanligt haha... helt feta! nu har han åkt hem sorgligt nog, och jag ska dra mig över till fredrika. vi höres!


en vacker fridipaj!

on the days i can't see your eyes, I dont even want to open mine

hehe, imorse var tåget fyrtio minuter försenat, tror ni att jag frös eller? JA, SKOJA INTE!!! men sedan efter ett bra tag kom det iallafall, skönt var det.

prov direkt nu på morgonen när jag kom till skolan, och det gick fint bara fint. gjorde nyss klart det, så nu har jag två timmars hål typ. eller ja, en och en halv iallafall. väntar på att fia och natalie ska bli klara med provet så att dem kan följa med mig till fyrishov och hälsa på älskling. han är nämligen där med sin klass och badar hehe (H)


as we walking fields of gold..

hejhejhallå. nu har jag fixat apu plats, fett skönt :D på milis beauty i tierp, så då slipper jag åka ända in till uppsala varje fredag efter jul. söööönt.

efter skolan åkte jag hem till en mycket saknad evsing, vi hade mycket trevlans må jag säga :D men mot kvällskvisten var jag tvungen att åka hem för att plugga, konstigt nog hamnade jag här (väldigt ironisk). så nu lär jag stänga av datan och faktiskt plugga. jag har fanimej prov imorgon!

evelina<3

sofia, natalie och amina. de tre muskeltörerna!

amina: jag tror de va sara som glömde bort sitt lösenord.. de va något med paj!
sofia: hamsterpaj?

HAHAHAHAHHA. ofta man kopplar ordet paj till världens sämsta hemsida HAMSTERPAJ? så jävla dum, hahahahahaha. sötajävel ;D idag är natalie i skolan, heeelt grejt. hon hade klippt håret, page, precis som vi ville, skoja inte att det blev fint hehe.

nu har vi iallafall två timmars lunch, och då gör man ju inget annat än att roa sig vid datorn som är jätte seg, men vad gör det om hundra år? om tusen är det glömt. tjarrå


feel the pressure, it's getting closer now..

jävla dag alltså. de första tre lektionerna var engelska, matte och svenska. jag kan inte säga mer än att jag HATAR matte, jag HATAR engelska läraren, och jag HATAR skolans sega internet som vi lära dras med på svenska lektionen -.-

och idag hade vi endast fyrtiominuters lunch, skit jobbigt. och efter det hade vi 4,5 timmas pass i hantverksteknik, där vi hade fyra olika stationer att göra. Ögonbrynsskulptering, stilrådgivning, färganalys och gå och kolla på stylist tvåorna som stylade sina modeller till prinsessor. helt grymma var dom iallafall!

när vi slutade gick jag ner på stan med sara, köpte lite donken mat och satte oss på tåget. jag fick trycka i mig maten på typ en sekund eftersom jag skulle av vid första station och hälsa på älskling i två timmar. haha, det var hursomhelst massa skönt att träffa honom. nu är det bara 70 timmar kvar tills jag får träffa han igen.... pust.

sofia är grym. och imorgon kommer natalie till skolan! fett churda. vi fick skolfotot idag också, men de tänkte jag scanna in imorgon och lägga in. och juste, jag tror jag är sjuk.. så jag vet inte om jag passar skolan imorgon. jag känner inte för att göra det, men vi får se om jag orkar med.

här kommer lite keffa mobilbilder ifrån dagen iallafall. varsegod!









oh, if it wasn't so easy to love you

jag vet inte vad det är med mig. jag är helt slut i hela kroppen! jag orkar verkligen ingenting och ögonen sluter sig hela tiden. men jag ska fan försöka orka plugga.. jag vill lägga mig tidigt ikväll. det enda som fattas är tubert min älskling. jag klarar inte ens av en dag utan honom..


min finaste pojke :)

take it like a man!

imorse försov jag mig. jag hade tio min på mig att hinna med bussen, så det blev bara till att klä på sig och gå iväg. helt fresh! första lektionen var hantverksteknik, och då rullade bara tiden iväg. sen hade vi två timmars lunch, och efter det idrott.

det var ingen natalie i skolan idag, hoppas hon kommer tillbaka imorgon :) annars hade jag en as soft dag med fian. men nu sitter man här.. har precis ätit upp min tuttifrutti påse, tråkigt. mamma lagar mat, soft. sen hade jag tänkt att duscha och lägga mig i sängen för att plugga. jag ORKAR verkligen inte med prov.. ush!


du är som värme mitt i fyrtio graders kyla

jag har inte bloggat på hela helgen, så nu blir det nog ett ganska långt inlägg. varning typ!

i fredags efter skolan så åkte jag hem till älskling, helt underbart! hade saknat honom jätte mycket. vi hängde lite med freddy tills klockan sju, då vi drog oss hemåt. då vare mat dax och sedan blev det film! vi slocknade typ vid elva, haha, helt utslagna ba.

på lördagen vaknade vi nio, helt knas. ensamma hemma hela dagen, skit soft. så vi gick upp runt tio och åt frukost och tjockade framför tvn. sedan hämtade älskling bullar, GOTT!! :D sen blev det lunch, plättar! mums. efter ett tag kom emilia på besök! när hon åkte gjorde vi en as smarrig kladdkaka, och sen gjorde vi oss middag. bacon och pasta! hahaha, hur tjocka som helst. för sedan kom roberts mormor och bjöd på glass och blåbär! och när hans föräldrar sen kom hem hade dom köpt godis till oss.

jag noppade hans ögonbryn också, dom blev helt snygga! och singfamiljen: tro det eller ej, men jag fick äntligen klämma en massa pormaskar, skoja inte att det var kul :D:D

jag tog lite bilder med min keffa mobil kamera. men det får ni stå ut med!

fin i läppglans!

lördagsmys!




paperbag, HAH<3 älskling. hur mysig helg som helst. saknar honom redan. men nu sitter jag här med lite godis och ska snart försöka plugga. prov i sam på onsdag, vi får se hur det går :) hörs


hallelujah moment

underbar torsdag. hade skit kul i skolan med sofia och natalie, plus att det var pannkaka :D mumsi! lämnade även in skyltdocksinlämningsuppgiften, och fick än ny... så fort vi lämnar in något, så får vi något nytt att göra, skit jobbigt. haha!

efter skolan drog jag iallafall till robert i två ynkla timmar, men det gjorde mig glad iallafall! saknar honom redan, min lilla baby. tur att vi ska leka hela helgen :D och på söndag kommer vi som vanligt ligga och slappa hela dagen och kolla på alla idol avsvnitt. det har blivit som lite av en trend, men jag gillart. den jävla galningen! jag älskare ja!

eftersom min kamera är sönder, så blir det grymt dåligt med bilder. skit tråkigt. men, så fort någon i la familia drar in till valbo så skickar jag med den, så den blir inlämnad någon jääävla gång. men hare brajj så hasch vi!

RSS 2.0