skaka rumpa

nu är jag klar och fixad inför utgång med brudarna :) ön ikväll, sköjj. förutom en irriterande lösögonfrans som inte vill fastna så känns allting rätt bra. lönen låg på fyra tusen vilket var helt oväntat, så de är skönt.

nästa vecka fyller jag år. fy! :D

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!



JAG ÄLSKAR HONOM! så jävla gyrmt roligt så jag avlider

jag är glad

otroligt varm i hela kroppen. tack, för att du är vacker inuti och utanpå.

tjabba

imorgon åker jag till göteborg med mamma, johan, tre småsystrar och en storebror. bosätter oss på... någon camping och bor i tält. det ska bli fint att bada när man suttit i en bil i åtta timmar! på onsdag blir det liseberg, jag ska fan åka balder tror jag :D på torsdag knallar vi hem igen på eftermiddagen, men först blir det en tripp på stan. sen sover älskling hos mig hela helgen, underbaaart. 

laddar nu ner remember me och en säsong av full frys för att kunna underhålla mig under bilresan/i tältet. länge leve full frys, älskvärt! inatt sover jag med lillasyster wilma. godnatt :)

vad säger ni?

rebecca och robert, ska vi åka till Blue Domes Mistis Hotell i Grekland kanske? Vi satsar på det tycker jag :) 



jag älskar dig, min pojke

robert lars emanuel larsson.

på lördag är det exakt ett år sedan vi sågs för första gången. jag hade verkligen ingen aning om att jag skulle hitta världens bästa kille, på ett flygfält mitt ute i skogen, när jag egentligen hade en annan dejt inplanerad. vem hade kunnat gissa det? 

jag är nog en av de lyckligaste tjejerna, som har fått turen att få bli din. jag är glad för dina val som du gjorde, att du valde mig, stod på dig och att du lät mig ge dig en andra chans. jag är glad för att jag gjorde det! vi har så mycket historia bakom oss. vi har hunnit med så mycket på ett år. jag kan inte fatta att det gått ett år sen jag såg dig första gången. 

det tog mig en månad och sex dagar att bli kär i dig. "ingen förbjuden frukt", gjorde mig otroligt glad den kvällen då det blev du och jag. Jag hade en pojkvän, jag var förbjuden frukt... det var helt otroligt. Jag är fortfarande lika kär i dig, som den dagen jag kom på mig själv genom att vara dödskär. Jag blir nog mer och mer kär för varje dag faktiskt. 

Vi har haft våra svåra tider, vi har bråkat, kallat varandra dumma saker, busat, haft skit kul, gråtit i varandras armar, varit helt otroligt feta, äckliga, legat inne i flera dagar och bara kollat på film, skolkat, haft sjuuuukt mycket mys, och... ja. vi har varit med om så otroligt mycket. du är verkligen min bästa vän. och världens bästa pojkvän också! jag älskar dig mest, och jag menar det.

hej älskling

dom senaste dagarna har jag tänkt mycket. kanske för mycket! men någonstans djupt i mig, känner jag att du är för dum för att vinna över mig. varför skulle jag låta någon så dum, vinna över det jag vill och kämpat för? jag vet att du inte har en aning om vad du snackar om, jag vet vem av oss som egentligen inte har vänner.. jag får inte blunda för verkligeten längre, jag vill inte bli lika dum och blåst som dig. för jag är så mycket bättre än det! jag förtjänar det jag har kämpat för. du förtjänar inte att få mig att känna såhär, för du är en idiot. ett praktexempel på en stor idiot, vars hjärncell inte arbetar som det ska. bara tanken på din svidande röst får mina öron att blöda.. bara den otroliga rösten känns som skäl nog till att inte komma tillbaka. 

jag vet inte om jag bestämt mig, men jag känner såhär- om jag nu skulle få anledningar till att bli stark nog efter vad ni brutit ner mig, så kommer jag aldrig mer bli din vän. just din vän! aldrig. och det är något jag kommer stå fast vid. annars blir det beteendevetenskap eller företagande i höst. jag måste tänka, få råd, tips, självkänslan och folk som backar mig. som tex, mina vänner :) nu ska jag försöka sova. natti!

smala sussie

underbara söndag. idag är jag rejält jävla magsjuk och spyr galla och vatten varannan gång. jag har inte ätit någonting eftersom jag mår så illa så det är så jävla jobbigt att spy :( fyfan.. jag spydde på perrongen i tierp också, sjukt jävla tragiskt skämmigt. usch! 

nu ligger jag och kollar på smala sussie än en gång, och dricker blåbärssoppa ihopp om att jag ska bli en gnutta bättre. har inte sputt på fem timmar nu, weey! 

en extra stjärna till min älskling som tog hand om mig idag innan jag åkte hem. du är världens underbaraste person, jag vet ingen annan som har ett lika gott hjärta som dig. tack för att du älskar mig!

ÖÖÖÖÖÖÖN

igår var det arvingarna på ön, JAG DÖÖÖÖÖR!!! jag kramade casper och tog tre kort med honom :D så jäkla grymma människor. fyfarao vad häftig jag är. och grymt bra också! vi dansade hela kvällen, och jag bara njöt av att få vara med mina ääääälsakde väääänneeeeeeeeeerrr (!!!!!!!!!!!). V Ä N N E R ! 

jätte mysig kväll! sen sov jag hemma hos min vän, alexandra. och imrgon ska jag vara med en kompis som heter Lina! bara så ni vet. 

och älskling kommer hem imorgon!!! WIEEE. saknar honom så tog mycket. vääärldens bästa älskling :) den 24 juli är det exakt år sen vi sågs och kysstes för första gången. vi hade verkligen sådan tur du och jag baby. världens bästa dejt någonsin! jag älskar dig oändligt många gånger runt jorden, och tillbaka igen<3


puss och kram

tänkte åka in till ekonomikumparken och dricka lite vin och röka en massa, det är bara för häftigt. don't you agree? herrå, ses i dimman!!

hejdå st1

ja gott folk. vad är straffet för folk som får en person att må dåligt och inte vilja gå till skolan? vad är straffet för dom människorna? jag visste verkligen inte att man kunde bli straffad för att man säger hejdå till en person, men då tydligen kränker man den personen, javoest. härligt att höra, man lär sig något nytt varje dag. 

man brukar säga att sanna vänner har man kvar när dom andra har gått, och tjejer, ni har verkligen visat vad ni går för. jag vet ingen i hela världen som kan hata en person så mycket, så att den blir kränkt av att bara se på personen i fråga. jag visste inte ens att man kunde hata någon för att man råkade dricka lite för mycket, men tydligen. det får mig faktiskt bara att skratta. så sjuuuuukt jävla töntigt!!! jag blir så fruktansvärt arg, så att jag skulle kunna .... jag skulle kunna göra vad som helst. fyfaaan,l vad patetiskt. fyfan....

barnsinnet sitter kvar i vissa

varför sitter jag utan smink, men med en lösongfrans på vänstra ögat? det känns lite random.. 

igår så drog jag och robert in till stan och träffade andreas och rebex. efter det taggade vi till ekonomikum och träffa elin, emmelie och gänget! grymt mysigt! vädret var tropiskt, så vi slapp alla mygg också. robert gjorde faceplant två gånger och det var rätt så roligt :D 

sen viskade en fågel i mitt öra att jag var dum i huvudet, och då blev kvällen genast ganska rolig :D vänd om ryggen och gå ba! vi åkte hem till weyemmelie halv tre och sov. 

idag har jag umgåtts med pappa, har varit trött, så det har inte varit så speciellt givande, eftersom jag sov typ... hela tiden? robert åker till norrtälje imorgon så han sover hos andreas idag, och kommer hem på torsdag :( kill me. men imorgon ska jag till lusifer, yeeey!! herrå :D

Din lokala sommarlovsentreprenör!

ja, just precis. nu under fyra veckor kommer jag att jobba som sommarlovsentreprenör för dom som missat det. Jag startar ett företag vid namn Makeupfeeling, och jag ska alltså erbjuda att sminka, göra håruppsättningar och eventuellt hålla kurser om det finns intresse.

Nu är mina reklamblad klara, och dom är sååååå snygga. Så nu ska hela världens pyntas med dom! Min hemsida (eller ja. blogg men med ett annat domännamn) är nästan i gott skick just nu. eftersom jag har iallafall runt femtioläsare så kan det ju vara lite bra reklam med att gå ut med det även i min privata blogg.

Makeupfeeling.webb.se, ni får gärna följa mig där och kolla på sminkningar och se hur det går för mig nu under dessa veckor. Och förhoppningsvis höra av er om att ni är intresserade, jag tar emot er med öppna armar :) Det enda som behövs nu är visitkort och resten av alla produkter jag måste beställa. typ läppennor, läppglans, penselbälte, osv. Idag fick jag min palett ifrån Nyx, jag är grymt nöjd. Gjorde en test makeup, och bilder kommer. Om det skulle hända att ni är för nyfikna finns de redan uppe på makeupfeeling.webb.se.

Nu ska jag lyssna på världens bästa låt :) tja!!

Tips!

jag tror ingen utav dom som känner mig har missat att jag älskar dansband.

Blå, blå ögon- Whalströms. min nya favorit :D den är så jävla grym!!!!
http://snusko.wordpress.com/2009/02/22/wahlstroms-bla-bla-ogon-lyric/ < där finns både text och video. ja, jag tycker också att sidan låter lite konstig... snusko.wordpress? hm.

tjena

robert är ensam hemma, och det är jätte mysigt. igår så gjorde vi tacos, drog hit rebecca, rökte vattenpipa och åt chips. tills jag fick skit ont i huvudet och somnade i duschen, typ.

idag hade jag tänkt att jag skulle åka in till uppsala för lite investeringar till företaget, men blir inte så eftersom vårat bankkort inte blir öppnat förrens imorgon. to bad. så idag blir det lite halv slappt då, kanske ska försöka få hem en massa saker idag istället. blir pizza ikväll hur som helst!

imorgon kanske jag ska träffa pappa, underbart. annars så spelar rebex och robban maxi yatzy vilket är grymt tråkigt, pallar eeeeeeeeej. herrå

lite nya makeuper!

The blue flower- sannas student! 

Purple rain- Johannas bal! så vacker :)
Regnbågens färger- Midsommar. synd att den lila färgen inte syndes så mycket som den gjorde irl! 

RSS 2.0