tisdag

oj, lördagen var helt perfekt :) jag hade ruskigt kul, det kanske inte var den dragigaste festen men så blir det när folk som inte kan röra sig utan dricka inte tar med nån + det blir vad man gör det till, så blir less på folk som klagade! hehe. åkte hem tidigt på söndagen, skulle till valbo med mamma och leta jacka, hittade en men när jag kom hem så insåg jag hur mycket jag ogillade den så jag ska säga åt mamma att vi ska åka och lämna tillbaka den för en skinnajcka hjälper inte så mycket mot kylan i nuläget! brr, börjar bli riktigt kallt.. & igår åkte jag hem till sannu och sov (<3) musigt. skönt att prata :D hände mycket roliga saker. och nu, idag ska jag plugga som ett arsle! vi har prov i Biologi på torsdag IGEN.. blir less! men det är ett lätt prov och det ska nog gå bra, så nu ska jag slänga mig i sängen och plugga! chao

lördag

häärligt. allt är bra nu :) FEST AT BELS PLACE IKVÄLL! mitt huve blev alldeles överhettat av taggning så jag var tvungen o typ slå mig själv, så jag bankade skallen in i väggen brevid mig! har en bula nu, det var visst betong :$ gjorde rätt ont men det hjälpte fan! åh, så jävla taggad.. fan :D hejdå!

fredag

i onsdags åkte jag och frida till kyrkbyn och var med philip & jonas :) trevligt. vissa blev ju hemskickade (haha inte jag) utav philip.. på bussen hem får man en utskällning för att man åkte hem fast man blev hemskickad av själva personen som skällde ut en.. gossen är konstig! så nu har jag förstört hela hans helg tydligen, haha tokii. 
 
jag jonas och philip.

i torsdags åkte jag till sanna och lekte med henne! vi drog ut lite på tierp på kvällen och stannade till på unkan, mycket trevligt folk träffade man. det stängde klockan tio så då gick vi hem och tog oss ett bad, myyys! sen kollade vi på en film och efter det sussade vi.

fredag nu, jag är less less less, jaaaa!

måndag

ja här sitter man :) fortfarande sjuk och det har gått en vecka, men det går på förbättrings vägen iallafall! jädrans förkylning.
ska jag behöva bli så jävla arg? jag hade bestämt mig för en sak, och det gick skit bra. tills jag får ett sms som förendrar allt.. åh, jag blir så less. sen bloggar man runt, blir ännu argar! grr! och sen kollar man bdb, blir ännu argare :) allting har fått mig arg idag. det enda bra är att vi har en fest på g här, så i helgen blir det att köra ba.

onsdag

ingen skola idag heller. istället för att näsan känns stor som en fotboll pga av att jag va täppt så har jag istället skit ont i halsen! kan det bero på att jag ätit för mycket glass? :D för jag åt en glass och blev mycket bättre i måndags så då åt jag skit mycket glass efter det, både idag och igår, men nu har jag ont i halsen istället? kul. jag som redan ligger efter i alla ämnen nästan, hur fan ska det här sluta?! HJÄLP! och jag kan inte sova på kvällarna, så jag sover inte mycket alls och försover mig hela tiden. skärpning nu, helt ärligt. blir less på mig själv.

upt; hehe lite uppdatering. skrev det där på natten och nu är klockan fyra på eftermiddan! och jag längtar tills mamma kommer hem så jag kan fråga henne ifall det är lugnt att jag åker till bel och sjukar med henne :) det är så jäävla tråkigt att vara sjuk.. skulle uppskatta lite skratt med nån som bel just nu asså. försökte ta tag i so:n idag också, jag klarade ju av en fråga iallafall :D dom andra fatta jag inte ett skit av! och nästa vecka ska vi bestämma när vi ska ha provet, tror ni det är okej om jag säger att jag vill ta det om tre år eller? lär ju ta ett tag innan jag listar ut svaren till dom där frågorna.. puh. nu skrev isabella på msn också<3 vi är väldigt hatiska av oss atm.. bloggar kan vara till besvär ibland asså :)

tisdag

här sitter man.. klockan är sanrt 01, så det är måndag natt egentligen. idag blev jag i vilket fall sjuk.
en rejäl förkylning och tror jag hade feber ett litet tag där faktiskti. sen åt jag glass och blev bättre :) glass är livet

söndag

åh vilken helg, helt gaalet!
i fredags åkte jag, emma, ellen & fanny ut till örbyhus till bella, vi är coola (H)
vad gjorde vi? ehe, vi dansade som galningar och lärde oss dansen till las ketchup låten..
bailando och mackarena är riktiga höjdare dom med ;) det blev asvarmt i bels rum efter allt skuttande upp och ner så ut sprang vi och det var så jääävla skönt, jag har nog aldrig uppskattat kyla så mycket i hela mitt liv, helt ärligt! efter att vi vart ute ett tag så gick vi in igen och typ alla slängde sig i sängen :') därav somnade jag, hehe.. och sen åkte emma och ellen hem, jag sov och bel & fanny satt och drev på msn.

som alltid när man vaknar hemma hos bel drar man en rulle, det blev livet är en schlager! fyfan vilken pinsam film :)
efter filmen drog fanny hem och vi var as taggade inför inspark! ellen, fanny, emma, jag & bel skulle dit ifrån början sen blev det lite knas och fanny var mindre tagg, så då var vi bara fyra. och sen kommer ellens morsa och säger att hon inte får följa med, hepp.. då var vi bara tre men lika taggade för det. Så vid fyra kom emma och då började vi förfesta hemma hos bel och fixa oss. vid åtta tog vi tåg och buss till gävle, och det blev en dåligt lyckad kväll :D TACKTACKTACK<3




måndag

jag är ett lato.. jag hade bestämt mig för att plugga jätte mycket på biologin idag, men har jag det? nej! men hur intressant är celler egentligen på en skala 1-10? men efter att jag tagit mig en varm dusch så banne mig ska jag plugga :D vilken dag, så slapp jag är.. jag orkar ingenting längre förutom att sitta vid datorn. men imorgon ska jag till kyrkbyn o sova hos evelina, mys! och jag vill utbringa ett hjärta till bel, hon är speciell<3

söndag

imorse vaknade jag brevid bel och sanna som jag lekte med igår, det var mys :) puss! och klockan tolv tog jag bussen hem till söderfors och i bäcklösen klev evelina på för att följa med mig hem, bra bra. busa busa men klockan fem åkte hon hem och det var mindree braaa. såhär sitter jag, ensam  och trött :O och jag antar att jag missat en hel del i skolan när jag varit i bulgarien så den här veckan kommer det nog bli en hel del pluggning! men nu ska jag ta mig i kragen och duscha, chao :)

lördag

HEMMA..
det är jag nu och det är sjuuukt skönt! jag har längtat som en gris :) bilder ifrån resan finns på bilddagboken @ heiamina.  det var en trevlig semester förutom natten jag spydde och dagen efter då jag bara låg i sängen, men jag har lycktas fått lite bränna ändå :D chaoi, ikväll är det fest! YES

RSS 2.0