Svar till: hahahaha

Postat av: hahahahah

är det du som ligger med sjukt många killar och inte säger det till din pojkvän:P ???

2011-01-30 @ 14:50:23
nej, du måste tagit fel på person. 
1. jag har ingen pojkvän
2. jag har bara haft sex med en person
3. vem är dum nog och berättar för sin pojkvän att man ligger med jätte många andra killar samtidigt? De skulle vara hjärndött om man nu ville vara otrogen, som man förmodligen vill om man ligger med SJUKT många killar. hah!

jag älskar fredagar

Igår så hade jag bara en lektion! Engelska B, gick fort. vi hade ett övningstest och sedan skulle vi bara jobba med vårat grupp arbete. efter de slutade jag. men eftersom jag har ig i Matte A så går jag nu på extra matte för att få ett G, så efter lunch var jag där i en timme. de gick bra. vi ska gå igenom 9 tester och sen får jag G, och jag hann med två igår... sooft som fan! 

efter skolan åkte jag hem till rebecca, hon gjorde panacotta och busaaa, efter ett tag kom tubert. vi slog på american history x och ladda upp med toffifee, cola och popcorn med smörsmak (!!). sen var robert tvungen att dra hem, så vi skildes åt. jag drog mig till uppsala till emma och kelson och övernattade där. blev även em mängd chips, godis och läsk hemma hos emma :D och så kolla vi på en skit dålig film... fyfan. 

vaknade vid typ nio imorse -.- as irriterande. drog till tandläkarn, mamma hämtade mig så jag kom hem runt typ 2. sitter och försöker hitta på någonting att göra nu. har inte festat sen nyår, är så sjukt taggad på fest!! 

men vi höres! de va en fin fredag iaf!

go och glad, kex choklad

Ovanligt att jag försov mig imorse! nono. kom en timme sent, gjorde inte ett skit för min del. vi hade kundpass idag på förmiddan, men jag hade ingen kund så jag sminkade lite med rebecca. vi skulle repetera läppar och ögonbryn igen, och gick super den här gången också tycker jag :) på eftermiddan var de kultur och stilhistoria, och jag och malin har ju 60tal, och Malin sminkade mig den här gången, awsome shit. så duktig min lilla pärla! 

Efter skolan, som dock slutade kvart över fem (!!!), de var en jävligt lång dag, så gick vi ner till stan och mötte upp emma på resman och bytte hotell. jessica ska förmodligen med, och hon uttryckte sig så fint som "fyfan vilket jävla ruckel!! jag kommer fan  spy på de där hotellet, färgerna gör mig illamående". och mitt förslag om att ta med egna lakan var tydligen jätte idiotiskt. Så nu har vi bytt till ett annat jätte fint hotell, blev typ... 300 kr dyrare, men lätt värtee! så nu jävlar får jessica vara nöjd, och följer hon inte med nu så kan jag lova att hon kommer åka på moppo! 

nu har jag varit duktig och pluggat engelska. skrivit glosor och lite info om shopping tills våran redovisning på måndag nästa vecka.. detta var allt för mig. imorgon är de fredag än en gång, dagarna bara flyger iväg, på riktigt. hinner inte med!!! härå

somehow

fyfan vad jävla trött jag var imorse alltså. men jag slet mig upp ändå. sminkade mig och drog iväg till bussen. Idag hade jag apu, och jag var nere på barnavdelningen hela dagen och fixa och dona. de gick som vanligt hur fort som helst, ganska ruligt hehe. efter de åkte jag hem till tubert! vi mös i soffan och slappa allmänt eftersom båda vara levande döda. 

jag åkte hem halv nio, och landade hemma för ca 1 timme sen alldeles strax. har inte hunnit med så mycket mer än att städa lite, tagit bort sminket, packat/packat upp, valt kläder och bäddat ner mig i sängen och tagit en titt på facebook och hotmail. Och nu ska jag sätta igång The blind side eller Fired up, och blunda. Jag måste verkligen sova nu, för jag kan knappt hålla ögonen uppe. c ya later alligator.

ett litet goodnight message

pust. nu har jag sökt jobb enda sedan jag kom hem ifrån skolan! Har fått svar ifrån endast en. vi får se hur de går! jag måååste verkligen få ett jobb nu så att jag kan leva livet i ayia napa och på peace and love. Jag känner mig verkligen helt dunder glad för att allt är bokat, ska bli så jävla kuuul! 

nu väntar jag bara på ett samtal, efter de ska jag gå och lägga mig och sussa. imorgon är det apu, men jag funderar starkt på att stanna hemma. jag har inte mått något vidare idag, och min medicin som jag börjat med får mig verkligen ur balans.. Vi får se hur de slutar imorgon bitti. Jag känner iallafall för att sova bort hela dagen och drömma mig bort till cypern, jaaaa härrå!!

ayia napa 12 augusti 2011

jag kunde inte längta mer! nu är de bokat och klart. de känns så jävla underbart!!! 


JAG VILL HA NU!

Sen vill jag även ha en tatuering bakom örat till detta! En text tror jag. på latin :)
Här är några utav texterna jag skulle kunna tänka mig att ha:
Cave canem – "Akta dig för hunden"
Draco Dormiens Nunquam Titillandus – "Kittla aldrig en sovande drake"
Barba non facit philosophum – "Skägget gör inte filosofen"
A verbis ad verbera – ”Från ord till torpeder”
E fructu arbor cognoscitur – "Trädet kan kännas igen på sina frukter"
1. Cave canem – "Akta dig för hunden"
2. Draco Dormiens Nunquam Titillandus – "Kittla aldrig en sovande drake"
3. Barba non facit philosophum – "Skägget gör inte filosofen"
4. A verbis ad verbera – ”Från ord till torpeder”
5. E fructu arbor cognoscitur – "Trädet kan kännas igen på sina frukter"

vad tycker ni? Jag känner mest för nummero 2, kittla aldrig en sovande drake.

hehe, okej, skämt och sido, de var säkert bara jag som tyckte att det var skit kul. Här är mina förslag, FOR REAL!

1. Amor fati – "kärleken till ödet"
2. Amor vincit omnia – "Kärleken övervinner allt"
3. Per aspera ad astra – "Mot stjärnorna genom svårigheter".
4. Ab imo pectore – "Av hela mitt hjärta".
5. Audaces fortuna iuvat – "Ödet står de djärva bi"

Vad tycks? :) någon som vill vara snäll och säga vilken som skulle passa bra? :D och till detta ska jag även ta två hål till i örsnibbarna så jag får treörhängen där. Efter detta blir de hål i tungan. LÄNGTAR!

This is my now

HEEJ.. idag är de måndag :) jag försov mig, as usual. hehe. och vi hade bara hantverkstekniken hela dagen, alltså från halv nio till klockan två. På den tiden så hade vi lite stilrådgivning och så, gick igenom allting. Repeterade röda läppar, ögonbryn och mascara teknik! Dagen rullade på, och jag blev nöjd med mitt resultat på julia. 

Efter skolan gick jag, malin och emma ner på stan till Ticket och kollade lite utlandsresor. lutar mot ayia napa, även fast jag mycket mycket staaarkt vill ta mitt pick och pack och dra till magaluf NUNUNU! :( Men de får tydligen bli en annan gång som de ser ut just nu. 

Så nu ska jag satsa på telefonförsäljning igen. Jag är så besviken på mig själv. Om jag hade sparat alla mina löner jag fått ifrån de, hade jag haft 17laxar vid detta lag.. och jag vet inte ens vad jag köpt för dessa pengar?!? fattar ni hur SUR jag är på mig själv???? Så nu ska jag börja med telefonförsäljning igen och tjäna ihop ännu mer cash. för i sommar står de peace and love och utlandsresa på schemat, plus feta krogvistelser efter att jag fyllt 18, så jag måste ha cashflow :D 

Efter vi varit på ticket, så drog jag mig till tåget och åkte till gävle. Där hämtade pappa mig, vi åkte hem till farmor och åt en macka fort som tusan, sen var vi tvugna att fara igen lika fort igen för att hinna i tid till helges kl halv sex. jag fick repetera lite och sjunga för min coach Amanda för att hon skulle höra hur jag lät, sen gav hon mig en låt jag skulle lära mig som hon tyckte passade moi! Det blev this is my now - jordin sparks. Så den lär jag lära mig tills nästa tisdag. Känns otroligt kul att börja sjunga igen! Om fyra veckor spelar jag in en låt. vi får se vilken den blir, hoppas de blir bra! 

nu ska jag fan ta ett glas läsk och krypa ner i kojjs. är otroligt jävla trött! Vi hörs :) pussochkram

WHAT GOES AROUND COMES AROUND

Hej alla kära bloggläsare. nu är det söndag igen, och ännu en gång sitter man och suckar över att gå upp tidigt imorgon bitti och pallra sig iväg till skolan osv, osv. men helgen har varit bra! 

I fredags åkte jag hem till robert efter skolan, vi tittade bara på film och somnade väldigt tidigt haha. på lördan åkte jag till uppsala, på station stod jessica och malin med bilen och hämta upp mig. sen körde vi hem till emma och hämta upp henne, se for vi till gränby för shopping. de blev chips, popcorn, fyra liter läsk och kakor. Vi skulle egentligen köpa ett pizza kit, men vi orkade inte leta efter de, så vi drog en drive in på max och mcdonalds istället hehehe, feta tjejer! 

så när vi kom hem laddade vi upp med all fetto mat och högg in. sen kolla vi på film och skratta och prata om allt mellan himmel och jord, vilket var jätte mysigt och trevligt! och jag är så jäkla glad för att jag har er, ni är så fina tjejer. Jag älskar er<3 ni är underbara!

vid tolv bestämde vi oss för att skilja oss åt, så jessica skjutsade mig till robert och sen for dom iväg. Somnade nästa direkt hemma hos robert. mös idag bara, och tog de lugnt. jag åkte hem halv fem och nu sitter jag här och gör INGENTING. och de suger! 

Kan trösta mig själv med att jag ska till helges imorgon och sjunga, YEAJ! det var fett längesen, och även att de är gratis provvecka på edge nu hela veckan, så vi ska dansa en massamassa... :) de blir awsome. Hörs! häjdå

♥ Dag 20 – Den här månaden.

alltså, det här måste ju vara världens sämsta punkt. ni läser min blogg, ni vet vad som hänt hela månaden förmodligen? 

Men man skulle väl kunna sammanfatta denna månad som ytterst bra. året har börjat magnifikt tycker jag :) men man ska inte ropa hej förrens man kommit över bron, så tvi tvi tvi!!!

vad vore jag, utan dina andetag?

jag är sååå jävla trött så de inte är sant! 

Igår på praktiken så var jag på lagret heeela dagen, vi packade upp 96 backar med kläder och accesoarer och lag de på alla olika ställen där dom skulle ligga, sedan storlekssorterade vi, larmade och galgade. Dagen flög bokstavligt talat iväg. Det är väldigt skönt att ha så mycket att göra, för man märker inte hur tiden rinner iväg. efter praktiken åkte jag hem till alec, och vi var så jävla slitna båda två så vi satt mest i soffan och bara prata och prata. 

vi somnade väl runt tolv någon gång, så de var bara att kämpa sig upp kl sex imorse :) Annars har de varit en ganska jobbig dag. har känt mig oerhört irriterad och störd på allmänheten och vi hade hår imorse, SOM VANLIGT. vi skulle rulla, vilket är skit tråkigt och malin lyckades fixa en farmor frilla på mig, jag var jätte söt! sen fick vi gå när vi ville från kultur och stilhistorian, så jag och malin gick runt 4 någon gång, vi skulle jobba hemma istället. så mycket skönare! 

nu är jag bara irriterad (fortfarande) och fryser som fan om fötterna. har haft på mig converse idag, AJAJ säger jag bara. nu ska jag försöka lista ut hur jag för över musiken genom itunes till min ipod. Hejsålänge

min tisdag

satsade stenhårt på idrotten idag i skolan. fyfan, jag ba körde. har lite blåmärken här och där nu, och känner att träningsvärken förmodligen kommer krypa sig fram under natten. jag var ganska död efteråt. som tur var hade vi bara en slapp svenska på 40 min efter de, och när den var slut så åkte jag hem till robert! 

han gjorde pannkakor medans jag kollade på den perfekta vaginan, intressant program. alla är vi olika insåg jag. en pussy är precis som en näsa, ingen har likadan! intressant.. 

sen lag vi oss i sängen och kollade på film, och de är väl de vi gjort resten av kvällen. nu ska jag skicka iväg ett mail och sen ska jag SOVA. är sjukt trött, och imorgon väntas en hel dag på praktiken så de är lika bra att vara utvilad. Hoppas ni haft en bra dag, för de har jag! Godnatt guys :)

stänger munnen, låser med en nyckel, slänger iväg nyckeln

nu har jag ett lyckorus i hela kroppen! sitter och äter vaniljglass och cola kulor, strössel och chokladsås och har precis fixat roberts födelsedagspresent, och de kommer bli så fucking jävla craxy braaa. jag längtar ihjäl. 

jag är en sån här person som verkligen inte klarar av att inte avslöja överraskningar, så jag tippar på att jag inom en vecka har berättat för robert vad de är :) förra julen berättade jag för honom vad han skulle få i julklapp hahaha, och i år fick jag kämpa för att inte säga något. så tråkigt att inte kunna berätta vad de är, ifall han skulle få för sig att läsa min blogg :D men kan säga så mycket som att de blir att dela en flaska champange på kvällen. längtar som en tok! men eftersom jag brassar på som en jävla galning så får jag leva på 200 denna månad, och 400 månaden där efter. han fyller nämligen i mars, haha så de är ett tag kvar. men jag måste ju spara pengar för att ha råd. kostar ju skjortan! 

nu ska jag fortsätta äta min glass! sen ska jag ta en natt cigg och lägga mig och nanna kudden. imorgon får jag träffa robert. då ska jag verkligen försöka att inte avslöja mig :) HÄJDÅ OCH SOVGÅTT

♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.

Man ska inte ångra saker man gjort, för det gör en person bara starkare och får en att växa. man lär sig av sina misstag helt enkelt. men är det något jag verkligen verkligen ångrar och känner mig skamsen över, så är det alla gånger jag varit otroligt jävla elak mot robert. när jag behandlat honom illa. för jag förstörde bara för mig själv, men som jag sa innan, jag lärde mig verkligen av det, och jag skulle aldrig någonsin kunna vara så elak igen. 

Over and out. 

världens snyggaste :D

I can't live, if living is without you

Hela helgen har jag umgåtts med sanna, vilket har varit underbart då vi inte träffats på hur lång tid som helst :D I fredags var vi bara hemma hos hennes far och slappa och titta på film och bada, på lördagen åkte vi till valbo sedan åkte jag hem till baby och umgicks i typ 3 timmar, sen åkte jag hem och sov hos sanna igen hihi :) På söndan for vi hem till hennes madre och var där. slaggade över där och försov mig självfallet imorse, hur drygt? 

Denna förträffliga måndag har gått jävligt fort iallafall. Vi gjorde hår idag på hantverkstekniken och efter det var de engelska. Landade hemma klockan sex och slängde i mig en tacos. Nu tänkte jag faktiskt ringa tubert, sen ska jag hoppa i säng :) Pussochklaaam

Jag älskar robert jansson!

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.


jag minns inte så många födelsedagar ifrån när jag var liten, bara en. och vad jag minns ifrån den är att jag gick in på mitt rum och grät för att jag hade fått en docka i present som jag inte gillade. Gullig tjej! :) Och eftersom jag fick panikångest när jag var 7, så hatade jag att fylla år och bli äldre så jag har aldrig riktigt uppskattat att fylla år och därav inte velat haft något ståhej osv.  

Men den bästa födelsedagen jag haft var nog när jag fyllde 16. jag var jätte glad och hade inte så mycket ångest som jag brukar ha, då hade jag börjat prata med robert så jag svävade som på rosa moln. mina vänner kom över på fika på förmiddan och sjöng för mig och åt glass och pratade lite skit. efter de drog vi ner på badet och badade och solade och hade de as trevligt. mot kvällen så följde moa med mig hem och sa att vi skulle ut och cykla en liten sväng. hon skjutsade mig och åkte mot templet, och när vi kommer fram så ser jag att mina kära vänner sitter där med glass och kakor och läsk och sjunger för mig, och så gav dom mig en present. fick en vattenpipa, blev helt överlycklig! Jag blev så jävla glad för den överraskningen och de är nog den allra bästa födelsedagen jag haft. den var helt underbar. Sedan satt vi där i templet i flera timmar och rökte vattenpipa tills vi mådde så jävla illa. vi hade ätit upp två stycken två liters glassar också hahah. Det var en fin födelsedag! Tack mina kära vänner<3



all i wanna do is..

hej torsdag. Jag försov mig imorse. Såklart. inget ovanligt direkt. Morgonen började med att vi hade hantverksteknik och vi skulle hålla på med hår på dockor, jag blev skit sur eftersom jag tycker de är så sjukt trist att göra på dockor för att håret är flottigt, stripigt, skitigt och äckligt och ja, allting på samma gång, så de är skit svårt att jobba med de. Men de gick ganska bra tillslut ändå, och jag fick bara bra kritik på min slutuppsättning. Efter det var de lunch, inge vidare direkt. 

Vi började även en ny kurs idag som vi hade efter lunch, Kultur och Stilhistoria. Jag hade verkligen låga förväntningar på kursen och tyckte att de skulle bli helt värdelöst, eftersom lektionen är 3timmar och jag antog att vi bara skulle ha teori om hantverksteknik och stil genom tiderna, MEN ICKE! Vi kommer gå igenom årtalen och sedan göra en helhetsstyling och ett arbete om ett utav årtalen, och jobba med en klasskååmpiz, HUR KUL SOM HELST. nu kommer vi gå igenom 1920-1990 och jag och malin valde att ha 60talet och köra på twiggy inspirerade makeup och håruppsättningar. Vi kommer ta kort med skolans systemkamera så de kommer komma upp bilder på detta :) Det kommer bli sjukt kul iallafall! 

När jag kom hem stog de grillad kyckling med potatissallad på bordet, helt underbart. klirra fint i kistan! nu tänkte jag varva ner lite grann och lägga mig i tid, upp tidigt imorgon och sedan en lång natt med robert och rebecca :D det har varit en underbar vecka. jag mår fantastiskt bra just nu!

(btw, var på mcdonalds efter skolan. förvånad?)

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

Sommaren 2009. Mina vänner sara, johanna och evelina hade varit i england i en månad, och skulle komma hem den här dagen. Jag, moa, hillevi och fredrika bestämde oss för att klä ut oss och åka och överraska dom på arlanda. Så de gjorde vi mycket väl! vi tog på oss de fulaste vi hittade, sminkade oss helt sjukt groteskt satte upp håret på konstiga sätt, jag hade en stor kudde i röven så de såg ut som att jag hade världens största rumpa. Vi sminkade hillevi blå och gammal, och vi var så sjukt jävla fula! Det måste vara det bästa jag gjort i hela mitt liv, helt seriöst. Det var så jävla kul, och jag ångrar inte en sekund. Alla kollade på oss och undrade vad fan vi var för typer, det kom fram några killar och frågade om vi var seriösa, och när vi gick till mc donalds så beställde vi kåldolmar, det var kul. 

Tjejerna vi överraskade märkte inte ens att det var vi, vilket var lite misslyckat men det var helt underbart roligt! Det är något jag ler och mår bra när jag tänker på. Men detta är bara ett av alla favoritminnen jag har. 

Ett till jag har är när robert sa att han älskade mig första gången. Det var så magiskt! jag blev så glad så jag började gråta. Och när jag sov där första gången, och han sa "Amina?" och jag svarade "TJAA", och han var övertygad om att jag inte skulle säga tja, för han skulle säga något på riktigt. Så tillslut svarade jag ja, och då kollade han mig i ögonen och sa "jag tycker om dig" åååååh så himla söt :D Det är absolut ett favoritminne. Mungiporna åker upp till ögonen när jag tänker på det. Min lillgubbe. Puss!! 


Bilder ifrån Arlanda!

Första gången jag sov hos robert! :)

Hej.

Hej alla katter. idag har det varit praktik, gick skit bra och dagen rullade på fort. sov 11 timmar inatt, det var så jääävla skönt. Mamma hade kommit in runt tio och börjat snackat med mig när jag sov, och jag hade sagt att jag ville sova med henne och bett henne lägga sig bredvid mig, inget minne alls av det. haha! 

Snart ska vi ha fest, en fest för att fira in det nya året. inget datum eller plats ännu men hoppas folk är taggade på det! kommer bli awsome :) Annars så kliar det i mitt öga, och de svider som tusan. Tänkte lägga in lite ny musik på min ipod nu, så vi hörs va. Häjdå

samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

3 timmars sömn inatt, vilket har resulterat i att jag är totalt DÖD och ska sova efter detta inlägg! 

Första dagen i skolan rullade på fint :) Skulle till tandläkarn kl ett, så slapp sista lektionen. jag tycker vårat schema verkar ganska bra, vilket känns riktigt skönt. Åkte hem till robert efter tandläkarn. Han hade gjort pannkakor så dom smaska jag i mig, och sen kollade vi på en dokumentär om en tjej som föddes utan ansikte, HAHAHAHHA asså vidrigaste människan jag någonsin sätt!!! Sök på "FLickan utan ansikte" eller något på google och kolla, vågar seriöst inte göra de ensam för hon är så jävla äcklig, fyfan. 

Efter en massa kväljningar och skrattattacker åt den stackars flickan gick vi upp på övervåningen och spelade en omgång wii, jag tror robert vann :( assswhooole. Sen skulle han köpa tapet och färg till sitt nya rum så då fick jag åka hem, myyycket tråkigt. saknar han redan! Och nu har jag landat skönt i min säng. imorgon väntas det praktik. Hur kul? Inte kul. Vika kläder, yeeeaj. Det enda som lockar mig är att jag ska äta lunch med malin, förhoppningsvis donken. Vi hörs :) godnatt allihopa  för de ska jag ha. tjao

sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om, men jag vände om än en gång

Klockan är snart tolv och jag är inte ett dugg trött. Så irriterande. Ska tanka hem en film och kika på så kanske jag kan somna. Blir helt okej. Jag har haft en mysig dag hursomhelst, med massor utav tjejsnack och chipsätande med emma och alec. Hur bra? Ganska bra. Börjar känna ett sötsug, otroligt sugen på kakor :( 

Imorgon är det första dagen i skolan, lite ångest. Det börjas med idrott, kunde inte varit sämre liksom. Men kl ett ska jag till tandläkaren, så jag slipper sista lektionen. GÖTT eftersom de är bild och form och de kan suga av mig. Hatar att rita! Efter de åker jag hem och kramas med robert, längtar ihjäl mig!! Ska bli så mysigt. Önskar att han var här nu och höll om mig, de är de mysigaste jag vet. världens sötaste. 

Nu ska jag kila iväg. Hejdå! :)

♥ Dag 16 – Min första kyss.

OKEJ. min första kyss? Jag kysstes redan första gången på dagis. Det jag minns av ifrån dagis var när jag och några andra barn lekte i lekrummet, och byggde en jätte stor koja, och den var jag drottning över och någon annan kille (vet inte vem) var kung. Där inne smög vi in och låg och pussades och "tungrullade" som jag kallade det. 

Det var mysigt, okej? Peace out.

Hejhej, hemskt mycket hej

HEj allihåppa. Idag vaknade jag halv två, dåligt av mig. Hur ska jag kunna somna i tid inatt då liksååm??? skola imorgon, längtar ihjäl mig..

Nu har jag duschat och grejat så snart ska jag ta bussen ner till tierp för att träffa emma och alec, sen ska ska vi våldgästa alecs hem hihi! såå mys. jag ville egentligen sova hos alec inatt men hon skulle träffa en annan polare ikväll, jävla svikare asså shiiiit.

Annars då? Känner mig ruskigt äcklig. Helt torr och flasig i hela ansiktet. Orkar inte sminka mig heller, för jag pallar inte ta bort det. Lat tjej. ja. 

Nej, nu ska jag sätta fart. Önskar de fanns ett mc donalds i tierp, hade varit de bästa som hänt mig :P på återseende, Amina Magnusson. Kom!

Btw, fyfan :( kollade på någon jävla hundfilm igår, typ Hachiko A dogs story. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VAD HEEEMSK! grät så mycket i min ensamhet, ville typ döda mig själv. världens finaste hundvalp också.. dööör lite :( ååååh så fin! såfin! ville typ gråta för den var så fin. åh... filmen är baserad på en sann historia också :( rekommenderar!!

so in love

Ja, lite hastigt på måndags eftermiddagen beställde jag en biljett till Värmland och satte mig på halv fem bussen till tierp för att sedan fara iväg. Tåget mot stockholm var SJÄLVKLART försenat, så de slutade med att jag fick ta ett tåg till örebro och fick åka taxi därifrån ända fram till dörren i hagfors. Väldigt skönt faktiskt! Och jag kom bara fram en halvtimme senare. 00.30 landade jag i värmland i roberts varma armar. Hade längtat så mycket!! 

Idag, söndag, åkte vi hem runt två, landade i min säng halv tolv med ett glas cola! soft var det. mindre soft var att jag fick lämna min underbara tubert hemma i muppsala :( saknar han redan. Det har varit jätte sköna och roliga 6 dagar i värmland, med massa god mat och en hel del tv-tittande och långa sovmorgonar! värt! Nu tänkte jag gå upp och ta mig lite hasselnötsmassa (det är de bästa som finns. smaka!!!) och slå på en film, en highschool film. Det är dom bästa efter dramafilmerna. Älskar dom! Fired up heter den, hoppas den är bra. 

Vill bara säga att robert jansson är den bästa som finns på heeeela vida världen och han är den underbaraste människan jag vet. Han slår alla med hästlängder. världens underbaraste lilla varelse!! :D Så vacker och så fin. Honom älskar jag av hela mitt blödande hjärta.... hehe.skoja. De blöder inte :):) Händer på midsommar då allihopa?

Nu blir de ett glas cola, popcorn, hasselnötsmassa, glass, mer cola, pan pizza samt nudlar, en påse chips, lite godis ifrån igår och en cheeseburgare som jag sparat! Sen ska jag sova.. hejdå

man måste bjuda på sig själv en gnutta :PpPp jag och robert j i ett nötskal! vadå i ett nötskal egentligen? varför inte i en vattenmelon typ? knas. undra vem som kom på alla metaforer. han ska åka på moppo. Häjdå

monday morning

Olla ppl. Igår kom pappa och hämta mig och min otroligt irriterande bror kevin. vi åkte hem till farmor och åt middag, fick julklappar och fikade och pratade. Väldigt mysigt, hade inte träffat dom sedan i sommras hehe.. shame on me :P 

vi for hem runt åtta tiden ungefär. blev sjukt uttråkad hemma, så jag laddade ner två filmer. The blind side och Picture this. Dom var bra! Älskar både drama och high school filmer, hehe. Det äger. Hur som helst, somnade runt tre och då var jag verkligen skit trött. Hoppas på att sanna kanske kan träffa mig idag då? Men verkar ju som att kvinnan aldrig har tid... 

Så om hon inte kan så åker jag nog hem till alec senare när hon kommer hem ifrån sina sysslor. Men först kanske jag måste fixa ett busskort :) Men det är en annan femma! Tjaråå :)

♥ Dag 15 – Mina drömmar.

Jag drömmer om att bli rik. väldigt rik. Ha en jätte snygg våning någonstans är i sverige, vet inte vart. Men känns som att jag vill bosätta mig i uppsala. Efter skolan vill jag gå makeupinstitute, sedan vill jag jobba utomlands och frilansa ett år som både makeupartist och sedan turist ledare eller vad de heter hehe. 

Sen vill jag bli jätte känd och as duktig makeupartist och vara massvis med rik och sminka jätte kända människor :D:D wihiii. Och jag vill självklart vara tillsammans med robert, ha ett barn som heter Kiara, och inom en viss tid kanske ett till litet embriot, en kille :) 

Hursomhelst. Störsten drömmen är väl helt enkelt att bli rik och jobba med det jag älskar! Och ha robert bredvid mig.. mihi. hejdåå

Bilder ifrån nyår

Här kommer lite bilder som jag snott ifrån natta och sandra, hoppas de är ok! :) det är bara bilder ifrån när vi var hos emma och sedan en bild ifrån tolvslaget, men de får duga. Ciao amigos!



♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

Strumpor, trosa, leggings och en stor tjocktröja. bakiskläder helt enkelt. 
såft

Nyårsafton 2010

Hejhallå första dagen på 2011. I torsdags åkte jag hem till alec och drog ännu en sleepover :D Sen vare fredag WOAAAAH, nyårsafton. duschade och fixade oss och åkte hem till emma vid sex. Där var massa bra brudar, vi käkade middag och sen började vi föra med massa roliga lekar och singstar, AWSOOOME. masssa gott också, får inte glömma de. chips, popcorn, cupcakes, ja allt :O 

tjugo över elva tog vi bussen ner till stan och vandrade till slottsbacken, fyfan vad jobbigt de va. pussades på tolvslaget och drog oss sen vidare på fest i kvargärdet och jag hade hur kul som helst :D vid fem tiden tror jag vi drog till mcdonalds, mycket kul HAH. och hemma hos emma igen runt 7, däckar halv åtta. fyfan vilken jävla natt och kväll. så jävla kul jag hade, vill tacka er underbara för att ni gjorde de möjligt<3 

- Vi sitter förfan på en restaurang, vi vill ha matro!!!
- DET HÄR ÄR INGEN RESTAURANG!! det här är ett snabbmatsKÖK!!! 
HAHAHAHAh så jäääävla kul. 

hursomhaver. man mår som man förtjänar idag... Hoppas tjejerna lägger in bilderna sen så ska jag lägga upp lite också. Tjahej. gott nytt år :)

RSS 2.0