gott nytt år

som ett fint avslut på detta underliga 2009 så ska jag och min älskling ut i snön och busa :D hur kul som helst, och efter det ska jag ÄNTLIGEN få sminka.. ush, längtar som en gris. det känns i hela fingrarna :) tänkte lägga ut bilder sen om de blir bra, och det hoppas jag det blir.

i år ska jag ha min balklänning, den har bara använts en gång så det är lika bra att ta tag i saken. den förtjänar inte att ligga i lådan och dö! och älskling kommer vara sockersöt. bilder kommer absolut komma, just wait.

tonights gonna be a good night.


gammal bild dock, då jag var brun, hade 70A och inte var kär i tubert. ush! illa tider.


dom här lockarna med mittbena och lugg vill jag lyckas med också! denna bild är faktiskt ifrån den dag jag skulle leka med robert för första gången :D (kill my fuckface on this bild)


fyra månader, jag älskar dig mest


jag bloggar jätte mycket, visst?

haha, nej! jag bloggar ytterst sällan. jag tror jag tycker de är liiite tråkigt iallafall. jag fick jullov för ett tag sen, och det är baaara grymt skönt. nu har julafton, juldagen och annandagjul varit förbi också. men jag kan ju börja med att säga att min julafton var helt grymt mysig med älskling. och jag fick en as grym kamera av honom, awsooome.

annars så har livet rullat på som vanligt, och snart far jag till järvsö med evelina :D det ska bli så jävla kul. och nu är det snart nyår, ska till stan imorgon o leta efter en klänning. den måste antingen vara svart eller ha något lilarött i sig, jag ska matcha min älskling. peeerfekt! och om endast två dar har jag och tubert fyra månader, tiden går så fort när man är lycklig och har kul. jag älskar honom!

en sak som kan störa mig, dåliga vänner. jag dissar dåliga vänner, och hissar dem bra :) ni vet själva vilka ni är, så de är bara att ta åt er :) pusspannkaka

annars tänkte jag ta mig tid till att träffa vänner jag inte träffat på ett tag, på detta jullov. how about that? nu orkar jag inte skriva mer, men ha en fortsatt trevlig jul och gott nytt år på er!


take me back where i belong




hejdå

igår var jag och lobelt hos pappa och qio på besök, det var mysigt :D vi åt en massa kinamat, och det knullade i munnen rätt rejält satt säga. men vid nio snåret åkte vi hem och kollade på paradiese hotel!

och, en rolig grej. qio (uttala det tjo förresten hehe, grymt) kan spå i händerna, det var fett kul :D jag skulle leva jätte länge, få två barn, ha jätte mycket pengar men snål, och sen skulle jag vara tillsammans med min första pojkvän jätte länge och gifta mig men sedan vara otrogen med två killar... låter mindre bra, men allt stämmer inte som hon sa. och jag tror knappast det stämmer :) jag älskar min råååbäärt jö!

robert skulle ha mindre pengar, och leva ett kort liv hahahahah. fyfan va kul de va :) även ha två barn och gifta sig en gång men med vem visste man inte, för det fanns två flickvänner tydligen :( hahah! hur kul som helst var det ivarjefall!

idag är vi båda hemma ifrån skolan. nu ska vi kolla på flickan som lekte med elden och mysa! jag älskar honom<3 min underbara pojke! hejdåhehe

miss independent

igår lekte jag med sandra, det var väldigt trevligt hehe!

idag är jag hemma ifrån skolan. orkade inte gå, var så jävla trött. väntar på att älskling ska komma hem också.. saknar han så mycket! längtar tills han kommer så att jag får krama om honom<3

försöker just nu skriva uppsatsen som ska vara inne till imorgon om Loreal, men jag hittar fuck INGENTING? jag blir så sjukt irriterad. kan ju inte lämna in en uppsats med ingenting skrivet på pappret.. hittar inget nummer till loreal så man kan ringa o ställa alla frågor heller. blir så arg! vi får se hur allt blir. nu ska jag käka frulle.

tja!

RSS 2.0