en månad!

idag hade jag en månad med min älskade robert. 09-29/8<3
jag har nog aldrig varit såhär lycklig. jag är helt sjukt glad, och det har jag delvis min robert att tacka en hel del för. jag älskar älskar älskar honom av hela mitt hjärta :)


första gången vi träffades! måste varit kärlek vid första ögonkastet hah!!

under the strobelight..

nu har jag skrivit klart uppgift 1 och 2 på skyltdocksinlämningen, plus att jag har ritat en skyltdocka. då är det bara en ansiktslook + att skriva budskapet kvar. hur fan ska jag klara de? jag får fråga madde ifall hon kan rita, för jag kan då inte det iallafall. hon skulle ju tro att jag drev med henne att de blir!

jag lyssnar på darin. han är ju förjävla bra det lilla gnuet! mouhah. lag även mina tankar åt kladdkaka, och funderade "jadu, man kanske ska ta sig tid och göra en? det vore ju as gott." så vi får se vart den tanken leder.. jag återkommer. juste, min kamera är sönder som fan. måste lämna in den, det suger utan kamera :( den va mitt liv, den va mitt allt, den var hela min värld, och nu är den sönder.. mitt hjärta har gått i tusen bitar, och jag kommer aldrig mer öppna ögonen. rip<3

obs. ta dikten med en nypa salt!

in my arms, that's where you belong!

skolan började med två timmars hantverksteknik, vi hade manikyr och jag jobbade med elin :) b-ruden vettu! efter det hade vi två timmars lunch, och sedan idrott. men eftersom jag har typ, brutit tån (?), så kunde jag inte vara med. så det blev en jävligt schteek dag. kom hem halv tre, drack te och åt macka.. det va helt sjukt gott :D faktiskt.. vet inte varför.

nu tänkte jag sätta mig ner och fortsätta skriva en låt som jag ska ägna åt min pappa, sedan ska jag göra klart inlämningsuppgiften om skyltdockor.. sounds great ha? vi höres vaaa.

"elin är bäst i världen" (citat by elin herself...)

sitter här med elin i skolan och krökar! är i bibblan, fett jävla drag här asså. vissa sitter och spyr, medans andra smuttar lite på första groggen. helt vilt HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!

nej, nu ska vi gå och dra lite shots. hare brajj så hasch vi

fast jag har ingen bra rubrik idag?

jag är så jävla sliten :( jag har ont överallt.. och jag tror min tå är bruten.. och jag saknar älskling! det är så synd om mig! har inte orkat göra någon utav uppsatserna heller eftersom jag varit så sjukt seg.

har iallafall varit hemma hos lina och flipchillat lite. kollade på The Hangover, ingen super bra film, men den funkar. kom hem alldeles precis, funderar på om jag kanske ska hoppa in i duschen. ska jag vara helt ärlig, så känns det BARA jobbigt!

en bild ifrån tjejkvällen!

+ emma och marmaduke som  tyvärr missade den ultimata fotograferingen!


tack än en gång för en as kul kväll! tack till freddy och robert också ofc ;D

robertjansson<3



On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well I'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.

Plus I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche'.
Yes I'm sweeped off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But there's really only one thing to say.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah that's beautiful
Yes to me, Ohhh

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes you'll find,
Oh I studder my words I say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occuppied.
'Cause I'm trying so hard to hide,
Yeah, All these feelings inside.

'Cause I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche'.
Ohh I'm sweeped off my feet,
My heart skips a beat.
But there's really only one thing to say.

God damn your beautiful to me, Ohhh
Your everything, Yeah, that's beautiful
Yes to me, Ohhh
Yes to me, Ohhh

Yeah your beautiful...
Yeah your beautiful...
God damn, your beautiful,
To me,
To me.

helgen är över än en gång!

älskling kom halv åtta på fredag kväll. vi gick hem och mös direkt efter att vi hälsat lite på linurt hehe :) "jag minns vad du gjorde förra sommaren" gick på tv, den var läskig och vi sket i brallan. åt glass och kola sås rakt ifrån paketet och strösslade ner hela sängen, helt underbart bara :D

på lördagen åkte robert hem vid halv fem, och då drog jag till freddan för att börja fixa iordning mig inför tjejkväll hemma hos alec! (väldigt exalterad var jag vill jag säga, eftersom att det alltid är helt galet kul @ alec's place.. skoja inte!!!!) vi kom dit runt nio och ba köööörde direkt. runt tolv kom älskling och freddy också :D hihi! kvällen avrundades vid 07.00 haha. jag hade sjukt kul! mindre roligt var att vissa drog hem ganska tidigt.. men, jaja :)

har inga bilder ifrån helgen eftersom att min kamera är sönder. men camilla tog lite bilder igår så jag ska försöka få tag i dom! nu ska jag göra en massa uppsatser......

bilder ifrån onsdags och tisdags i skolan!

tisdags

natalie<3

ögonbrynsskulptering :) jag noppade på fatma!

sara<3


onsdags


jag och natta hade haft på någe läppglans som gjorde så att läpparna blev större.. kanske inte syns men, det funkade i varje fall :) sjukt ont gjorde de med haha!


(as snygg e jag)


tre underbara flickor!

you wouldn't say so if you were me!

jag har piss tråkigt.. på riktigt. vad ska jag göra? robert kommer ikväll, och lina är i stan med johanna och marm. jag skulle följt med, men jag visste inte då när robert skulle komma.. satte. nu har jag absolut ingenting att göra. äta glass kanske? glass är ju gott.. men, näeh. har precis duschat också, efter det brukar jag alltid vara as seg konstigt nog. ska nog ringa hem till fredrika och kolla ifall hon är hemma :D

vi får helt enkelt se vad eftermiddagen har att erbjuda på innan älskling dyker upp :) har gjort en väldigt ful design medans jag väntar på att elin ska fixa till den. men det får duga så länge.


ber om ursäkt

för den hemska designen, håller på attt gör om :)

You and me together, trough the day's and night's.

vem fan vaknar halv nio på en ledig fredag? kan det vara amina magnusson..? skulle skjuta mig med en 007 bara jag hade en just nu. jag älskar ju att sova! crap..

hursomhavet, så har jag redan ätit frukost. och det var as gott! jag drack te, knullade i munnen satt säga. (ursäkta mitt val av uttryck madame!) sitter just nu bara i stort sätt och väntar på att robert ska skicka ett sms, dvs att han vaknar. för efter det kommer han hit :D då ska jag få krama om min pojke. jag saknar han redan!

annars då? jorrå satte, satte jorrå.


äre någon som kanske är sugen på en nypa luft? tänkte ringa äckel lina och fråga om hon ville ut på en liten promenix, inklusive äta godis! vi får se.. hon är ju så äcklig ;/

word!

<3

sist jag bloggade var... tisdags. och nu är det torsdag :) har precis kommit hem ifrån robert, och här sitter jag och funderar på om jag ska ta lite glass kanske?

efter skolan i onsdags så stannade jag kvar och ritdade skyltdockan tillsammans med sandra, efter det gick vi en sväng på stan! sedan mötte jag upp alec och moa, vi drog direkt till wayn'es och fikade. jävligt trevligt om jag får säga det själv! marmaduke<3 sen kom min älskling, så då åkte vi hem till honom. klockan halv tio tog jag tåget hem, och det var jätte jobbigt :(

imorse gick jag upp halv åtta, fastän vi är lediga, och tog 08.23 bussen till älskling :D landade halv tio, jisses vad mysigt det var att bara ligga hemma hela dagen och dega. drack te och åt bullar. men for hem igen vid halv nio. så nu är jag hemma igen.. hur tråkigt som helst.


jag älskar min man<3

I can feel that you are near me, even when you are far away!

igår somnade jag väldigt sent, och det resultarede med att jag försov mig, vilket inte gjorde så mycket eftersom att våran första lektion aldrig ägde rum. skönt bara skönt! sedan rullade dagen på som vanligt :) och på hantverkstekniken skulpterade vi ögonbryn, det var helt okej. sen hade vi lite färganalys! jag är en kall person :D grymt att det blir! HAHAHAHAH.. åh, våran lärare lotta är helt sinnesjuk. jag fick iallafall vg på miljöbeskrivningen! men äsch, screw skolan. nu byter jag samtalsämne.

jag fryser skit mycket om mina händer.. ett par lammvantar skulle inte sitta helt fel? på tal om lamm, jag saknar min pöjk :/ får träffa han imorgon, grejt.

nu ska jag spela gitarr och äta glass!
word!

i give you everything i have, the good and the bad!

nu har jag skrivit klart inlämningsuppgiften om stress och mobbning, skoja inte att det är skönt att ha det gjort. började lite på inlämningsuppgiften om en designer också, jag tog Louis Vuitton. orkade dessvärre bara skriva och klistra ihop en massa bilder, samt att göra en överskrivt.. haha :D mer orkade jag inte. ska nog fortsätta imorgon, eller någon annan dag... för jag tror jag ska leka med lina imorgon! SKA BLI SKIT KUL!!

eh. och just nu är jag skit arg. jag kommer inte få sova med min älskling på onsdag!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅH. blir helt galen. jävla föräldrar!




ja, lite as tråkiga bilder ifrån vad jag sysselsatt mig med lite.

word!

I don't belong in there..

hemma ifrån skolan. gick till fyra idag, pga att vi inte går på onsdag-torsdag, och då hade vi i B gruppen missat våran estetiska lektion som dessvärre sög. vi skulle sitta vid någon kass jävla sida och designa dockor, typ stardoll.com.. hur töntigt som helst. fast lite kul var det när man gjorde dom helt grymt fula :D

försöker hitta ackorden till Why med Avril Lavigne, men hittar bara AS svåra som jag inte kan :( less blir jag.. annars då? jorrå satte satte jorrå. marmaduke äger (Y)


snygg bild ifrån förra veckan! facelook (A)

word!

till dem där ute som tappat hoppet lite granna!

Att vara stark, är inte att aldrig falla,
att alltid veta, eller att alltid kunna.

Att vara stark är inte att lyfta tyngst,
att alltid komma längst, eller att alltid lyckas.

Att vara stark, är att leva livet som det är,
att gå igenom svåra perioder, kunna acceptera det.
Att falla till botten, slå sig hårt, men att alltid komma upp igen.


no one else can feel it for you..

nu är det söndag igen, och älskling har precis åkt hem. saknar honom redan :( faktum är att jag saknade honom fyra timmar innan han åkte.. knas? hahah. i fredags efter en chill skoldag, lika rolig som vanligt, så åkte jag till robert. vi chillade på gårn tills det blev lite halv tråkigt, så då drog vi hem istället. och på lördagen schteekte vi hem till mig och vi hara bara tjockat i sängen! ätit en massa godis och grejer. men det är bara jätte mys!

det är bara tre skoldagar, skönt :D men imorgon är det lång skoldag, till fem går jag. så jag måste ladda upp med en massa coke så jag blir pigg och inte slocknar. funderar över om jag kanske ska göra lite läxor.. vi har en massa inlämningsuppgifter, fast dom ska inte vara inlämnade förrens om typ tre veckor, men det är ju skönt att ha det gjort.

nu kommer lite bilder :) peace!






jag älskar dig, robert jansson<3

ska vi blogga? jaaa, JAAAAAAAA!! *bajsnödigt låtande och grymtande*

här sitter jag med min kk natta! vi tänkte blogga... nu ska vi skriva något roligt.

Hej, jag heter Amina och älskar min pojkvän. fast problemet är att jag är rädd att han ska tycka att jag är för fjortis :S men egentligen så är dt ja, natalie som luktar gris bajs.. jag kan känna hur doften smyger sig fram ibland när jag grymtar åt aminas fula fejs. Fast även fast jag är fjortis så tror jag att han älskar mig för han är ju som han är och och vem gillar inte fjortisar? ;) jag pratar bara om mig sälv- för jag är världens största fjortis ju :S:S alltså jag, natalie. som luktar as illa. jag skulle kunna förknippas med en aphjärna!

HAHAHAHAH. körde den dära varannan mening ni vet? hehe... nu ska vi ligga med varandra.CHACHAAAA!!

snart slutar vi, och då får jag träffa älskling


nya glasögon/glajjer/brillor/hornbågar/goggles/monokel..







HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

och bilder blir det!







r.i.p natalie svensson!

skolan rullade på som vanligt och vi har alltid lika roligt i skolan :D jag kommer aldrig att sluta säga det, jag älskar min klass! vi har hur kul som helst, hela tiden verkligen!

efter skolan åkte jag hem till bella och pratade. det var skönt att få krama om henne efter allting som hänt. rip natalie! det är så hemskt.. livet är så jävla orättvist.

nu har jag precis duschat och ska snart gå och lägga mig för att ladda inför en ny skoldag. imorgon går vi bara 10-13, fett soft :D bara tre h. efter det drar jag hem till min älskling, så det blir inget bloggande imorgon. däremot dyker det säkert upp ett nytt inlägg med lite bilder. hare brajj så hasch vi!

peace out!

kes0 sandraw sandiboi sandra koosi kos kusinen mylover

då..

nu..

är med sveriges största schtekare (om du tänker bort mig) sandra!

 

slänger in en bild ifrån tidigare idag när jag fikade med tre grisar också

word!


i'll admit it, i was scared to answer loves call!

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip!
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race, but I already won first place!

I never thought I'd fall for you as hard as I did
You got me thinking about our life, our house and kids
Every morning I look at you and smile
Cause boy you came around, and you knocked me down

..att svara var det bästa jag gjort<3

...and you come around and knocked me down!

kom ungefär nyss hem från skolan.. eller mja, för en timme sedan. soft skoldag, även om det har varit jobbiga lektioner, dvs svenska, matte och engelska. kl ett började vårat fyra timmars pass i hantverkstekniken. vi sminkade med mineralsmink, vilket gick mycket fortare än vad det går med vanligt :) kanske lite klurigare, men det funkar. inte fullt täckande helt ut heller, men det var bara en vanlig vardagsmakeup, så det var lite meningen satt säga.

och idag glömde jag min kamera hemma, så det blev inga bilder.. om jag inte får några av sara då (A)

just nu mår jag inte så bra.. och jag vill bara träffa bella och krama om henne. annars så ska jag sätta mig framför tvn med mamma och kolla på idol. men vi hörs! tjarrå

what hurts the most..


ett inlägg bara för dig











Kasta allt som får dig att må dåligt åt sidan, håll huvudet högt.
Faller du, res dig upp igen – ilska, orolig eller gråtfärdiga ögon,
gå vidare. Du är stark.. även fast du själv inte är medveten om det.



sov gott och hållkäften

är det bara jag, eller är man alltid jätte svettig och blöt när man vaknar upp efter att ha tagit en liten powernap? och känner man sig inte alltid väldigt, väldigt trött efter man sovit en liten stund på eftermiddagen, fastän det var det man ville åstadkomma?

eller är det bara mig det är fel på? :D


you think I'm crazy... I'm not. I'm your baby!

IDAG FICK JAG TRÄFFA MARMADUKEEE! Hade saknat den jäveln :D hon åkte med mig på bussen till skolan, vi hade mycket att diskutera, vilket resulterade en mycket snabb bussresa.

hade bara två lektioner idag, samt två timmars lunchrast. låter det nice, eller nice? så på lunchrasten drog jag, julia, sara och natalie och käkade en pirre på jalla va. gott vare! då kom även tre muskelknuttar vid namn ellen, fanny och smet och hälsade hejhej på mig :D då blev jag glad hehe.

efter lunchen var det idrott, fotboll......... jag vet inte om jag nämnt det, men näääeej, (!!) fotboll är INTE min grej. så behöver ni ens fråga varför min käke är knäckt och helt sne? jag har hur ont som helst, haha.. fucking fail. nu är jag hemma i varje fall. jag tog nyss en varm dusch, vilket var hur skönt som helst. och nu sitter jag här, med robert's tröja på mig som jag dränkt i hans goda parfym! luktar helt underbart. tänkte kombinera denna älskvärda doft med lite glass och krypa ner under täcket och tycka synd om mig själv av någon anledning... känner mig helt less och sliten bara. så, det får bli på detta vis :D
robin bengtsson äger btw!

allting kommer lösas och bli bättre igen..


I feel so complete with you

jag vet inte vart jag ska ta vägen när jag blir såhär irriterad. det sitter bara och kliar i skallen på mig, och skaver som ett jävla sår.. finns ingenting jag kan ta ut min ilska på! tur att robert gör mig gladare ivarjefall. fick nyss ett mycket roligt sms, hahahahhahha: jag skrattar högt helt för mig själv :D hur fult är inte det?

men kanske åter till ämnet? näej förresten, vi skiter it :D


världens bästa helg!

dålig update.

i fredags var det begravning, och jag sjöng ju som sagt, vilket gick väldigt dåligt. jag började gråta mitt i sången, och allt blev helt plötsligt jätte jobbigt. jag menar, det sista man vill är väl att se sin familj gråta? rätta mig om jag har fel.. och sedan att en kista står bredvid en, med en person man tillbringat sin julafton med i ca 6 år, är inte så roligt. men jag fick sjunga om på minnesstunden, och det gick bättre då. vi får se om det blir en youtube!

efter begravningen åkte jag hur som helst till robert, det gjorde mig på bättre humör! (<3) vi vaknade typ 6 på lördagmorgon, och vi somnade inte om heller? haha, as knasigt. vid elva gick vi upp för frukost, sedan duschade vi och gjorde oss iordning för KALAS. Filippa fyllde fyra år, så hon firades tills klockan halv sex då vi tog tåget hem till mig och fortsatte mysa. och idag har vi floskat i oss as mycket glass med strössel, skoja inte att det var schteek :D vi har bara legat i sängen hela dagen, hur skönt som helst. men vid halv fem åkte han hem, och då kom evelina till mig. även vi floskade. så nu känner man sig inte lagomt fet? men vad gör det liksom... jag äter ju jämt ihjäl mig.

jag har iallafall haft en skit bra helg med älskling :D du är guld värd<3
här kommer lite bilder. puss!


mamma och jag

ledsen amina!

bror!



det jobbigaste av allt på en begravning.

dags för minnesstund!


älskling ville inte vara med på kort haha!


fick inga kort ifrån kalasandet, men väl hemma hos mig var han fortfarande lika kamera skygg!



got ya! hehe (6) saknardigredan.

jag finner inga ord när jag tänker på dina kyssar

för mig du är som vatten mitt i en öken, som värme mitt i fyrtio graders kyla! jag kommer aldrig kunna förklara för dig hur mycket jag tycker om dig, eller hur knäsvag jag blir varje gång du håller om mig, eller hur min mage vänder sig varje gång jag ser på dig, så det är ingen idé att jag ens försöker. det jag egentligen försöker komma fram till, är att jag är otroligt tacksam för att du är min och att jag är jättekär i dig, robert jansson!

 


bilder ifrån idag, torsdag den 10 september









mer bilder finns på facebook. hade skit kul i skolan fastän jag bara var där i typ.. två h? högst. jag älskar min klass, det är en sak som är säker.

imorgon får jag träffa älskling :D:D skoja inte att jag är glad! han är bäst. pusshejs

what did you say? that you only meant well? well, off'course you did..

klock alarmet stog på 05.30, och precis som jag anade så skulle jag aldrig orka upp med denna förkylning. så jag ställde fram klockan till halv tio istället, och åkte in till skolan med elva tåget för att bara vara med på skolfotot :) sen drog jag en donken med sandra, och sen var det bara att åka hem igen.

jag har börjat fått sjukt ont i min vänstra höft, och jag vette fan varför. det gör bara så jävla ont.. eller, det är mer obehagligt, men ni fattar.

nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ska jag lägga upp en massa bilder ifrån mina ynkla timmar i skolan :) hade kul så länge det varade. puss!

and the seventh thing's i hate about you... you make me love you!

jag är så JÄVLA förkyld ju?! men jag måste verkligen till skolan :( jag får försöka klara av det. så ska man klä upp sig och hela köret pga skolfotot... äsh, vi får se hur det blir. nu ska jag hursomhelst sova och försöka få tag på min rogga! tjarrå män ;D


090909

jag kom på att det är 090909 idag, pretty cool ha?


calcutta, i am a taxi driver man!

fan män, jag är as förkyld.. svininfluensan? :( hoppas så INTE på det va. var nära på att inte gå till skolan idag, och vill egentligen stanna hemma imorgon, men vi ska ju ta skolfoto så då måste man ju nästan dit tycker jag.

annars har dagen varit helt okej. jag sket i sista lektionen och åkte till min älskling och var med han i tre timmar, sedan for jag hem, och nu sitter jag här. måste ju tillägga att han fick in mig lite på bättringsvägen iallafall.. kände mig genast bättre :D

måste skriva klart miljöbeskrviningen som ska vara inlämnad imorgon, och dessutom en inlämning tills på fredag också på "Arbetsmiljö och säkerhet", tänkte försöka hinna med det innan klockan nio, då det är idol, sen ska jag fan i mej sova..

Dr. Bombay är kung förresten!



kommer ni ihåg?

vi är inga kungar, men vi krossar mycket, knäcker mycket, bräcker mycket, spräcker mycket, skiner som ett smycke, svänger, svänger inte, vi skiter i vem som tryckte
vem som tyckte mycket




idol 2009

haha, alltid lika jävla kul. sitter helt själv och garvar högt för mig själv! första tjejen ut gav mig otroliga rysninger :) på tal om ingneting så dricker jag te med halstabletter i och det är allt förutom gott, med tanke på att jag brukar dränka mitt te i socker!

well well, you're just a mess..

åhno, säg inte att jag börjar bli sjuk :( jo, så äre... förkyld och ont i halsen satan. jag som ska sjunga på majbritt's begravning på fredag. får se till att bli frisk, annars hänger jag mig själv i en krok någonstans..

jag försov mig imorse, inte bra alls! i nian försov jag mig säkert fyra gånger i veckan, haha. helt sick! men kom bara en kvart försent, så det var ju tur det. och idag började vi jobba praktiskt på hantverkstekniken, as kul var det :D jag fick sminka natalie, hon är ju bra dum i skallen den bruttan, as skön ba! slutade klockan fem, sen var det bara in till niklas och sjunga lite.. tränade inför fredag alltså.

tror förresten jag glömde berätta om förra fredagen då jag åkte hem ifrån skolan? jag var överlycklig över att ha slutat klockan ett, "fan vad soft att komma hem as tidigt liksom".. ah tjena. på tåget lyckas jag hålla ögonen öppna hela vägen fram tills tobo, (jag kämpade verkligen! ett extra utropstecken på den fronten!!!) där somnade jag..... EN JÄVLA STATION INNAN JAG SKA AV! tror ni inte jag vaknar upp i gävle och typ "vart i helvete är jag?", skoja inte att jag blev less på mig själv. kom hem halv sex :( skulle varit hemma halv tre, hahaha. oj så kass jag är!

nu ska jag kolla på idol och chilla glasspaketet och min säng. skulle inte sitta helt fel med robert brevid mig :) jag saknar honom! hare bra, hay.


pussälskling!

how come you act like this like you just don't care at all?

jag kom fram till att det är så många bra vänner som jag glidit ifrån, och det sårar mig verkligen. vänskapsband som varit så starka, som jag verkligen levt för, som bara helt plötsligt en dag är borta, utan någon speciell anledning till det.. och även om jag kämpar för att bygga upp det, så gör det ingen påverkan.

varför ska det vara så? jag saknar det som brukade vara..







www.hannahsgitarr.se?gitarr=749

jag vette fan vad han vinner, men andreas ligger på femte plats och högre upp vill han. gå in på länken och klicka på rösta, var snäll, och bara gör det :D en gång om dagen ska det vara. Tack på förhand, tjaaaaa

For a pessimist, I'm pretty optimistic!

nu är jag hemma efter skolan, slutade halv två idag, soft :D gick på stan efter det med bellibear och köpte nya underkläder + ett par skor. ett par som jag redan har fast svarta!

idag blir det till att plugga engelska glosor, sedan ska jag bara spela en massa gitarr.. är hungrig också. men vi höres! tja va.


rasten

eh.. ja, vi har rast i två timmar och det är ganska chill. halv ett har vi idrott och sedan slutar vi. jag är överlycklig, för denna vecka kommer vi börja med alla praktiska saker på hantverkstekniken osv, det har vi inte gjort innan :)

eftersom att jag har utegångsförbud så kommer det säkert bli en hel del bloggande framöver antar jag... hehe ganska chill? näej. saknar iallafalll robert. men nu ska jag taggelitagga, CHACHAAA!!

i'm just gonna take a minute and let it be..

helgen är över, veckan är över, och mamma och johan är hemma. dom ser ut som två "brända skitkorvar" om mamma själv skulle få säga sitt.

veckan som ensam hemma har varit helt sjukt kul :D och i fredags blev det lite party, på lördagen åkte jag hem till älskling och idag har vi bara chillat sängen tills halv fyra då jag var tvungen att fara hem. nu sitter jag bara och förbereder mig inför the deep talk med mamma... något gick snett hehe.

annars tänkte jag lägga ut lite bilder ifrån veckan :D

söndag





måndag






tisdag






onsdag



(bara vi som fattar vad som är kul hahaha)

torsdag


fredag





lördag




mera bilder kommer hamna på bdb. jag har blivit lite seg på facebook med bilder, men en massa mappar ska ordnas så sen så :D tjarrå!

cause boy you came around, and you knocked me down..

jag orkar inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
åh. jag saknar dig ju. hejdå.


världens finaste pojke!

vet någon som just nu blev glad!

sandra klagar på att jag uppdaterar dåligt... nu blev du allt bra glad va? moahah, schteek min mamma.

blir inga bilder alls typ, fastän jag är galen med min kamera. men jag sitter ju som sagt uppe på mammas dator, och där lägger jag inte in bilderna, så ni får vänta tills dom kommer hem då jag kommer slå ner mitt feta arsle på min stol vid min dator istället!

snart antar jag att jag ska trycka en fet måltid, och sedan kanske fara till älskling. vi får se vad kvällen har att bjuda på. jag kan iallafall säga så mycket som så att jag älsakr min klass, och jag har skit kul i skolan :D hola chico!!

RSS 2.0