PICS



balklänningen och skorna :) som sagt.. inte det baligaste jag sätt, men varför se ut som alla andra?


min älskade fridipau som lekte med mig i måndags!


sandra steker i upplandsväsby i väntan på pendeln..


inne på åhlens city.


run bitch, ruuun!

erik årne sitter bakom mig.. niclas persson är brevid!

okej, nu är det språkverkstad igen. eftersom att jag är så jävla dålig så slipper jag tyskan :) ganska skönt.

men nu ska jag spela spel med grabbarna. ville bara säga att jag var vid liv, och är glad igen! hahah, tja

"du vet att du är känd när folk du inte känner hatar dig"

ah, vi skulle väl isåfall kunna kalla mig för värsta LA kändisen då va? nu fattas det ju bara papparazzis.

det är bara det att tierp gillar att prata om mig. folk har skaffat sig en egen uppfattning utav mig genom andra, och det gör mig verkligen irriterad. självklart, alla tycker inte om alla. men när vi kommer till att man får höra saker som inte stämmer, som aldrig hänt, och som inte ens är JAG, då har det gått över gränsen. har man fått en stämpel, så förblir man stämplad. här sätts det inga andra etiketter.  jag får speciellt höra den hära "försöker men aldrig lyckas", men hallå? vart fick du det ifrån? jag har hört att man ska tänka först, prata sen.

ändrade planer for amajnas evening!

bella kommer inte hit ändå. blir ännu mer plugg istället, vilket egentligen är ganska bra.. men hade hellre spenderat kvällen med bella och fått ig på provet!

just nu är jag fett less... så nu orkar jag inte lägga in nå äckliga fitt bilder. hej

du får be en bön om att tiden du behöver, ska räcka till!

i måndags var fridipai här på besök, och vi har långt ifrån nyttiga! vi åt:

två hamburgare
två panpizzor
4 glassar
en milkshake
+ läsk

haha..  :D fick sovmorgon i tisdags, gissa om det var skönt? carina drog med klassen till ett diousarie museéum, och det var faktiskt riktigt jävla häftigt om jag ska vara ärlig. blev helt fascinerad! ska lägga upp bilder senare, har inte lagt in dom på datorn ännu. efter trippen i uppsala drog jag in till stockholm och köpte balklänning och bal skor. jag kommer verkligen inte så "balig" ut, men jag vill inte se ut som någon annan och är inte så mycket för balklänningar heller. dessutom ska jag inte ens gå på balen, man drar ju på fekkeh så fort man fått betygen för fan :'D tänkte lägga ut bilder på klänningen och skorna sen.

bilder ifrån helgen finns på facebook, så är det någon som är en knutta intresserad kan ni bli vän med mig där (om ni inte redan är det då) och kolla. det är rätt många, så jag orkar inte lägga ut dom här på bloggen :)

nu måste jag plugga, för snart kommer bella hit och då blir det ännu en fettisdag.. men jag gillare. prov på fredag, ush. ni får ha det så bra. c u later aligator

långhelgen är över

festat hela helgen lång.

torsdag: hos siri
fredag: hos siri, men nyktert
lördag: karlholm

hade as kul i torsdags verkligen. fredan var ingen höjdare direkt. och karlholm får väl en sjua av tio möjliga. det var inte så mycket drag på folket, och drog hem rätt tidigt! irriterades på min lugg också, haha. sov hemma hos fanny iallafall, det blev inte några nattmackor där inte.. mums! men självklart så glömde jag min kamera där, så bilderna kommer läggas upp imorgon om jag har ork och tid :) nu borde jag egentligen verkligen plugga, vilket jag är så otagg på egentligen. prov på fredag! gud vad jag inte gillar det.

måste ju förfan göra om bloggdesignen också. hur ska jag hinna! hehe.

du säger ingenting alls, det säger allt!

hur fan kan man vakna tio i nio när man fått en ledig dag att sova ut på? fyfan vad jag blir arg! det var en jävla tur att vädret var fint, annars hade jag strejkat totalt -.- så så fort mamma har klippt klat gräsmattan så ska vi dra ner till cafeét med wilma och dricka läsk! (enligt wilma).

så fort klockan blir halv tre så ska jag fara iväg till uppsala, ska spela in någon film med ssu bara för att vara snäll, hihi. sen ska jag åka till siri på as kalas! oooooorkar inte sitta hemma och dö idag eller imorgon, så jag ska fan hålla igång hela jäkla helgen. för på lördag är det fest i karlholm också, då blir det party med singarna! (hundsnuffisar.blogg.se)

och min rubrik är absolut tillägnad till någon, men känner någon att  ta åt sig så får den göra det. jag nämner inga namn!

här kommer  bilder ifrån när jag var med sandra i tisdags :) har blivit fett lame på att lägga upp bilder på bloggen, måste ta tag i det verkligen.





haha, fick till riktigt snygga bilder den dagen. så det här är dom enda som är kapabla till att visas!

bilder ifrån avslutningsfotot!








snövit och dom åtta jätte bebisarna :D haha! det får räcka, finns mer på fejjan.

just idag mår jag bra

igår kom sandra hit på besök, vi hade jävligt kul som vanligt! och idag tog jag mig en tripp till uppsala och träffade bella, hade saknat henne jätte mycket. träffade sophia, helal och mica,  va as roligt att träffa dom igen också!

nu sitter jag och funderar över hur min nya bloggdesign ska se ut. ska mixtra om den rejält hade jag tänkt! nu måste jag klämma en finne, vi hörs när jag har något vettigare att säga! tja :D

OCH JUSTE! JAG KOMMER FÅ VG I SLUTBETYG I BILD :D SÅ JÄVLA GLAD.

köp biljetter av mig till CANDY, som kommer bli grymt!

walking to the moon

imorgon är det avlsutningsfoto i skolan, och jag är riktigt taggad. men vet inte om jag ska vara snövit eller pippi långstrump? jag tar med mig båda sakerna så får alla i klassen hjälpa mig. erik och rasmus ska klä ut sig till tjejer, vilket kommer bli sjukt kul. jag och fanny ska få sminka dom också, hur jävla kul som helst alltså :D sen blir det några jätte bebisar också.

och den nionde juni åker klassen till stockholm, och på kvällen stannar vi kvar och går på grönalund. fyfan vad jag kommer sakna dem! ush. och klassfest lär vi ha snart också, innan vi slutar. fan, kommer gråta som en stucken gris på avslutningen. hemskt!

klockan börjar närma sig elva, så det kanske är dax att krypa till kojjs. imorgon lovar jag er ett par riktigt roande bilder :) chaoi!

glöm inte att köpa biljetter utav mig till Candy den 29 maj! ;)

du och jag mot världen.

dansa med oss, klappa era händer, gör som vi gör och ta några steg åt vänster!
lyssna och lär, missa inte chansen. nu är vi här med caramelldansen!


CANDY!



Jag säljer biljetter, så nu är det bara att höra av sig :D kommer bli sjukt kul!
120:-
1000-2000 pers, hälften av dem är killar!
Dj inne och ute
Inget alkoblås
Från 16 år
VÄLKOMNAR SOMMAREN!!

msn: [email protected]

without your breath..

jag skulle ge dig, alltiing du pekar på. men bara när du inte hör, vågar jag säga så!

how can you be so rich to afford to lose a friend?

men jag vet inte. jag mår fan bra nu!

idag försökte jag ändra så att mitt första handsval skulle vara yrkesakademin, en ny skola i uppsala med stylist inriktad linje. men det gick inte, och då lackade jag brallan alltså! så nu är det bara att hoppas på att jag kan börja på mitt andrahandsval istället efter sommaren.  känner mig inte så pepp på fyris längre, undra varför :D

veckan kommer gå som smort. bara tre dagar i skolan, och sen är det järvsö som gäller. nu lär jag skriva två recensioner. en på svenska och en på engelska. vilken tur att www.lexikon24.nu finns, tja!

amina befruktnings kaninen?

fick ett nytt smeknamn idag, men vette fan vart dom fick det ifrån. centralare.. förövrigt så var deras show sådär, gillade bara biten där "back streetboys" visade lite mukkler. i like that!

provet gick antagligen åt helvete, och jag har dansat idag som aldrig förr.  mina tjejer är guld


yeah. har inga bilder ifrån idag, får stå ut med en bild på mig! tjarrå

mosing och adam

mosing följde med mig hem efter skolan och floskade, hihi (6) sen cyklade vi till adam och fixade alla låtar tills showen.. kom och kolla vettja. tog ju bara tre timmar hemma hos adam liksom, hans dator är väldigt retsugen idag, för nu vill den inte bränna ut alla låtar på cdn. det ordnar sig nog! hoppas jag :|

sen kom lina och johanna över på en pizza och några femminuterskolor tillsammans med mig och moa, det var fett ös. sen blev klockan halv tio och då var det nappflaskan för lille moa och i samma runda försvann dom andra kycklingtassarna.

nu sitter jag här ensam och känner vilken ångest jag har över att inte ens ha öppnat svenska boken. IG nästa!

this heart of stone will sing til' it dies..


you got me going crazy

det var det värsta! idag hade vi nationella i kemi, och det var fan det svåraste jag varit med om. dessutom var jag så jävla trött så att ögonen stog i kors! kan det bero på att fridipau och linsing sov över hos mig? haha, nej verkligen inte, för vi va ju inte alls vakna länge.. tss. vi hade iallafall världens mysigaste dag igår!

och på torsdag har vi prov, och jag har inte pluggat allt för mycket liksom. det är så mycket med skolshowen som vi ska ha den 10/6, så har ingen tid till att plugga känns det som. och sen så lär jag ju självklart spendera en hel del tid här ;) hos min älskade dator.

MEN ÄR SÅ HAPPY HEST. mamma's jobbarkompis är sömmerska, så mamma har fixat så att hon ska sy min balklänning  :D:D den klänningen som jag så gärna ville ha, men som var slut! för de som inte minns så, favorit i repris:


KÄNNS SÅ JÄVLA BRA!

nu lär jag ta mig något att äta och försöka plugga. imorgon är en ny dag!

blush betty

tjenna. vaknade nyss med ellinor brevid mig i hennes stora säng. just nu är hon och kissar och det låter verkligen som om det vore en hästjävel som lät det rinna istället för lilla ellinor. veri wierdo.

nu ska vi ner och äta frulle! c ya later aligator. och förresten, blir nog ingen jävla tjejkväll ute idag. det ska regna och jag lackar bajs på det.

new stuffs on my body


ny bikini, jag älskar den


här är klänningen jag sytt på syslöjden som jag tjatat om hehe!


jag har världens snyggaste jacka från och med NU.

muy brau faun heuheu

temdag i skolan denna fredag, och det pallade jag inte. så jag tog en ledig dag helt enkelt. mycket skönt

ikväll ska jag umgås med smet och ellinor, inga planer lagda. men jag kan gissa mig till att det blir ruskigt kul som vanligt :D hela jag är över full av energi! saknar att umgås med ellen och smet, så det ska bli sjukt kul. och imorgon kanske vi ska ha tjejkväll om vädret vill med sig, och det känns bara så jävla gr8 asså. vara ute hela kvällen, kan inte bli mycket mer mysigare än så helt enkelt.


mina tjejår. dock så är inte alla wunderbara med på denna bild!

frågetecken?

who am I to say you love me?
who am I to say you need me
?


och allt som du sagt, var det bara en lögn? var det nått du bara sa för att göra mig glad? well, om det var meningen att du ville såra mig så har du lyckats. jag förstår inte vad du tänker med, och just nu undrar jag om du överhuvudtaget tänker. what's hurts the most.. i'm whatching you walk away baby!

Man lär sig av sina misstag och det finns alltid en mening till att man gör dem. Kasta allt som får dig att må dåligt åt sidan, håll huvudet högt.  Faller du, res dig upp igen – ilska, orolig eller gråtfärdiga ögon. Gå vidare. Du är stark .. även fast du själv inte är medveten om det.


trött!

vilken seg jävla torsdag i skolan asså. lekte med anton och evelina efter det och fann det mycket roande, blev en hel del glass ätning också, haha! men nu har dom åkt hem och här sitter jag helt utmattad med huvudvärk. men för att prata om något positivare så har jag fått en laddare av hillevi, så nu kommer jag äntligen kunna ta kort med min älskade kamera. skönt!

men tänk om det inte är som du säger? tänk om du har fel.. varför är det här så jobbigt.


antifjanti<3 världens bästa killkompis


 långt bort ifrån snygga, men w/e ;D

ord berör mer än vad man anar.

jag är trött. lång dag i skolan, och efter den har man gått och sunkat i uppsala hela eftermiddagen med mina små knorrpattar. gick till tbs och kollade på måns möller! haha, riktigt kul faktiskt. har haft en trevlig dag med tjejerna.

men nu då? när man är sådär tom och stum igen. vad händer då? det känns som att allting hänger på mig.. jag orkar inte med den pressen just nu. har jag någonsin orkat med den? nej, det handlar bara om att kämpa. och jag antar att jag kommer få fortsätta med att göra det, att lära mig att bli stark och våga visa vem jag är. för jag saknar faktiskt min pappa, och innerst inne så måste han veta att jag faktiskt älskar honom. han har svarat på mitt mejl och det känns tungt, det känns faktiskt jävligt tungt.



hur kan du vara den bästa pojken i världen när du är så jävla korkad och dum?

omg vilket jävla flow


varför inte bjuda på sig själv?

ah tjena, har jag hittat roliga bilder elle? varför ska bara jag skratta åt dom, enjoy förfan :D


tog jag mina första steg kanske? snygg hatt förresten.


jag kommer faktiskt ihåg att jag ALLTID skulle bada i diskhon, hahaha.



på den där tiden var jag glad på min födelsedag!




haha, anna, jag och yiling hemma hos farmor :D


julafton med pappa, sojong ochy yiling!


min töta lillasyster!!


juste, sen blev man några år äldre och i dem paketen följde fulheten med

HAHAH.. den här bilden slår seriöst allt!


glömde väl borsta håret eller nå.


var utomlands mede familjen också. man skulle kunna tro att jag lekte nå, men fick faktiskt solen i ögonen!



när jag gick i sexan åkte våran klass till grönalund, hängde ju med adam liksom. fortfarande äckligt ful


jag gjorde mitt första sång performence den sommaren jag blev stor och skulle början i sexan.


första talangtjakten! 2006, fråga mig inte vad jag hade på mig. jag älskade grönt.. som ni kanske ser på bilden ovan!


än en gång: snygga kläder.. ahaha.


och jag avslutar med denna bild! små, små, små. haha!


men singkväll blire inte, den är framflyttad till nästa helg (som dock är ett kanske), istället ska jag till tierp och leka med sanna. bye!

emotionless



texten säger allt. jag ville nog bara berätta om hur duktig jag varit och skickat den till min pappa.

a picture of everything I ever dreamed

nu har jag bestämt mig. jag tänker slänga allt som får mig att må dåligt på minsta sätt åt sidan. jag ska börja om på nytt, och gå sakta men säkert tillbaka till ruta ett. jag kommer fortfarande vara samma jag, men kanske en gladare? i början, ja, kanske en lite mer svår och sur amina. det är sånt här som krävs för att uträtta sina misstag. jag är så trött på människor som kan tänka så mycket utan att säga något. säg det du vill, och ditt problem är ur världen. hur enkelt som helst!

jag ska kämpa, det kommer ta tid men jag ska. jag vet att jag kan och att jag är tillräckligt stark för att kunna klara av något som i mängden blir en otroligt liten grej. just nu är det mina vänner och sången  som kommer stå i centrum, och alla killar ska jag lägga i en liten påse och kasta iväg. dom finns inge mer. och vet ni vad? det känns inte ett dugg jobbigt, bara så jävla skönt.

jag har möblerat om mitt rum, det är verkligen en bra start på en ny månad. allt som hände i mitt rum när det såg ut som det gjorde förut är bara så borta. det känns as bra, och ikväll siktar singfamiljen mot en jävligt härlig kväll med många härliga tjejer och mycket gott att dricka! först behöver vi bara en ensam hemma liten knorrpatte, men det ska vi nog kunna ordna :D nu tackar jag för mig, allt jag behövde var att skriva av mig.

men framförallt, så vill jag att du ska tänka på att om det är något du vill säga, gör det så kommer det vara ur världen. 


en glad, nöjd och taggad tjej! men vart är hon? i hennes GAMLA rum, men leéndet ska sitta kvar. nu drar jag, tja!

svart på vitt


en producent/radiosnubbe (vet inte riktigt) ska göra en rnb låt som tydligen ska bli grym. han behöver en sångerska som ska ha "huvudrollen" i den låten, och jag har blivit tillfrågad.. auscchh, det känns så jäkla kul :D nu ska man skicka lite ljudklipp när man sjunger, sen får jag se vad som händer.. hoppas!

valborg 09

det händer inte ofta att jag sätter mig vid datan och går in på bloggen nu mera. så det känns alltid som att jag har så mycket att skriva, jag får väl ta och skriva några inlägg ikväll, för om det blir ett långt orkar ändå ingen läsa.. haha!

men om vi börjar med veckan som har varit. vi slutade på onsdagen och igår var det party all day and all night long liksom, så veckan har sprungit förbi framför mina små tassar. valborg började med att gå upp halv åtta och sedan åka in till uppsala, det började jätte bra och jag hade skit kul, men det får ju inte jag ha tydligen så självklart skulle någonting really bad hända. klockan fyra for vi hem till knivsta och grillade, satt jävligt fint i min mage. och mitt humör låg på topp igen! efter maten taggade vi på fekkeh, och på vägen dit hade jag SÅ FETING JÄVLA FETT KUL med mica så jag vet inte vart jag ska ta vägen, men det är en annan femma. festen var hur som helst skit rolig och jag träffade många söta människor. men även där så skulle självklart en oduga dyka upp och förstöra, så det var ju lite halv drastiskt vissa stunder. men förutom det lilla säpot så kan jag inte säga annat än att det var min bästa valborg hittils :) och för det måste jag tacka mina underbara vänner, tack!

RSS 2.0