no one here likes you, go away.

har inget mer att säga än att nu har jag påsklov och det är awsooome! förhoppningsvis så ska jag träffa tjejerna imorgon, och att robert åker till värmland i tio dar. så jag kommer antagligen dö pga saknad. men jag ska försöka överleva. 

tvn fungerar inte i vårat rum, så vi kollar på samma filmer hela tiden.. börjar tröttna rätt rejält. och jag har inga bilder på denna data så bloggen blir helt sjukt tråkig. ska försöka åtgärda det! 

nu kände jag mig lite allt för seriös, så därför ska jag avsluta med ett roligt skämt: vad har en trebarnsmamma och en person som hann med bussen gemensamt? SLAPP SPRINGA!! hehehe. fungerar alltid när man är på dåligt humör. åt glass och pannkaka nyss iallafall, gott vare. nu ska jag spela bloons och pussa på rogga the man!

gnatt

fly on the wings of love

idag har jag på mig mina... ahahah skoja, trodde ni att jag skulle köra en dagens outfit kanske?? LURADE! got ya

nu ska jag och älskling krypa ner under täcket och kolla på Harry Potter och dricka vatten.. gott? ne. vi ska äta glass, så deså. helt otroligt rolig dag i skolan hursomhelst, och jag hoppas planerna går som planerat in mot helgen. skulle vara trevligt att spendera lite extra tid med tjejerna i klassen utanför skolan också :) 

du är stark, även fast du själv inte vet om det. kasta allt som får dig att må dåligt åt sidan, håll huvudet högt. sandra<3 


i will always love you, my darling.

ja trogna läsare. nu ligger jag här i sängen tillsammans med min käre pojkvän som somvanligt luktar pungsvett om händerna, som han kärleksfullt trycker upp i nyllet på mig. idag har vi sju månader! och det är lika underbart som vanligt att känna att det är han och jag en hel dag. att bara en hel dag, få mysa med varandra och bara prata om alla roliga minnen vi har tillsammans. vara feta och ha jätte mysigt under täcket (hihihihi) 

vi har gjort cornflakeskakor idag (HELT SJUKT GOTT), och mumsat varma hallon med glass. nu kollar vi på världens roligaste film, dvs, what happends in vegas, för typ sjuttiohundrade gången. vi ska alldeles strax gå upp och ta lite 
friskt luft, sen in i duschen och slicka varandra i öronen. mums! 

imorgon är det skola, hejaheja. nu ska jag ta fingrarna ur röven och stänga ner data skärmen. BYE BYE BITCHEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



bilder ifrån modevisningen i torsdags @bruksgymnasiet.

borde inte lägga ut den här egentligen eftersom att bilden inte ger rättvisa. lag en helt otroligt snygg blå ögonskygga ifrån globlinjen och neråt, och tog sedan en minst lika snygg grön och skuggade uppåt ifrån globlinjen och lag sedan en vit under ögonbrynet och skuggade in i den gröna och applicerade sedan guldprickar runt ögat. tro det eller ej, men grymt mycket snyggare irl.
detta var mina sminkningar. bilderna ifrån själva modevisningen isig är ingenting att se, och tog inga bilder på de andras sminkningar. hehe! rolig dag iallafall :)

i don't wanna runaway, you're the one i need tonight

det är bra konstigt.. man vet verkligen aldrig vad som kommer hända. ALDRIG! jag kanske dör när jag går ut nästa gång, eller träffar på världens längsta man som äter upp mig. är det inte helt sjukt otroligt? att man aldrig vet någonting. jag visste inte för en månad sedan att jag inte skulle ha kvar mina vänner på samma plats som jag hade då, och nu sitter man här och funderar över vad man skulle gjort annorlunda så att det kanske inte gick snett. men när jag ser på det hela stora, så skulle det inte finnas något jag skulle gjort annorlunda. ett enda missförstånd kan göra så att man förlorar allt man har, är inte det helt sjukt?


jag trodde aldrig för åtta månader sedan att jag skulle hitta mitt livskärlek på en utefest mitt ute i skogen. men sedär, de gjorde jag. och jag är så lycklig med honom. han har verkligen fått mig att inse vad livet verkligen går ut på, hur jag ska bete mig i vissa situationer, och vad som är rätt och fel. han är verkligen min andra halva. någon som jag inte skulle kunna andas utan. mitt liv helt enkelt. min livskraft! en av dom som jag värderar högst. han är min pojkvän! vi har vart med om så mycket roligt, och det känns aldrig konstigt med min älskling. jag kan verkligen vara mig och lite till med honom, jag vet att han alltid kommer vara där för mig ändå. jag har aldrig känt mig såhär älskad förut, eller verkligen känt att jag vet att han tycker att jag är fin på mitt sätt, även om jag är nyvaken och luktar illa... och han är fortfarande det sexigaste jag vet även om han fiser mig i ansiktet lite då och då. det är verkligen äkta kärlek! det har aldrig varit konstigt med honom. vi bara ska vara tillsammans. det är jag och robert! 

jag är så glad för det vänner man har utanför de här "bästa-vänner-grejen". sånna som alltid finns där, även om man inte hörs på en månad eller två. sånna där äkta vänner! som inte behöver responsen, dom som vet att allting är som vanligt ändå. dom här raderna vill jag speciellt tillägna min kära vän Sanna Swee. Hon är underbar. jag älskar dig!

alla glada tjejer i klassen som gör en på glatthumör varje dag, förtjänar också en rad. ni är undebrara!


jag saknar hursomhelst min familj hur mycket som helst. jag har fått pratat av mig med några, och det lättade verkligen mitt hjärta. jag hoppas bara på att allting ska bli bättre och bättre. men som jag sa tidigare, man vet aldrig vad som väntar. jag vill iallafall att dom ska veta att jag älskar dom hur mycket som helst. vi kanske försvinner imorgon, någon kanske dör. man ska inte ta varandra för givet. jag väntar på att det ska ordna sig. livet är inte för kort, det kan hända :)

var rädd om din fyrfota vän

har varit helt på bloggen ser jag.. ehe. palla! sitter hemma hos brori nu och lyssnar på när han sjunger "var rädd om din fyrfota vän, för hans blabla kan vara din maaammaa", as kul iallafall :D
snart ska jag som fan äta chips. sen ska jag försöka få tag i sandra, lär höra med henne om imorgon. då är det äntligen dags för att sminka på modevisningen, shit vad kul det ska bli, wihu :D ska ta as många bilder, det är något som är klart iallafall.
nu ska jag vara social med min älskling och bror. tjaaaa!!!

happymeal can beställas enligt tallriksmodellen

rätt sliten en sån här söndag. hade kul igår kväll! drog dit med sandra tillslut,  as nice :D fick helt sjukt ont i magen senare bara, så var tvungen att dra hem vid ett :/ fast den var ändå slut då, så de gjorde inget.
kom hem och mös med världens underbaraste älskling istället, guuud vad mysigt det va att bli uppvärmd och ha någon som tyckte synd om mig när jag hade magont. åt korv med bröd (observera att korven var rå.. knas), sen lag vi oss. somnade vid fem hehe
imorgon är det skola, vilket jag inte är så glad över eftersom de är snö ute.. och då blir jag inte alls sugen på att stå ute och vänta på både buss och tåg. blev inga bilder i lördags, eftersom jag tog fel kamera.. den som var sönder. dumihuvudetjagäär. ska tagga nu, tja. tjejer i klassen, ta med pengar imorgon så drar vi en donken eller cupido. puss

saturday fever

lördag morgon, klockan är tjugo i nio och jag vaknade runt åtta. ovanligt nu för tiden? näej, vaknar såhär tidigt hela tiden. min hjärna har fullständigt ställt in sig på att kliva upp till skolan. drygt som korvspad.
hursomhelst. dagen kanske bjuder på fest. maskerad ute i vendel och kanske ska hänga på bel och gänget. bara det att förfesten inte släpper in mig, drygt. kanske får sitta hemma under bordet och knutta.. eller? vi får se. har för den delen ingen dricka heller, men jag är ju fett rolig ändå hehe
robert sover fortfarande och ja har halsont. om det nu blir fest, så ska jag göra en crazy make up :D med massa massa glitter och krumilurer och ansiktsstenar. hur kul som helst. men tubert stannar hemma ikväll, han är inte med på listan den stackarn! kommer sakna honom... om jag ska dit, fortfarande ett mycket stort OM.
nu ska jag lätta på trycket. vi hörs fan!

lördags i bilder!













tjejen med liten kropp, men stor röst

malin.. bara grym. får jag vara stolt över att hon går i min klass? tack!

i'd like to make myself belivie

fick nyss ett väldigt.... konstigt sms från alexandra som lyder:" Hej ditt lilla offer! :D jag är uttråkad så jag funderar på att spamma dig hela dagen tills vi ses... ". hm... xD
kändes kanske ovanligt.. hehe, eller? tänkte slänga ut lite bilder ifrån skoldagen igår bara för att alla andra gör det. PALLAR INTE TRYCKET!!!! skoja fan
har tråkigt nu såhär på morgonkvisten också. kanske ska äta och fördriva tiden på det viset. tänkte sminka mig, något ovanligt också för att ha något att göra. och idag får jag dessutom kameran av alec, då blire bilder ifrån i helgen. nice! hey

im so excited

ush vad jag spydde på skolan idag. var alldeles för trött för att orka kände jag! men jag kämpade, och tog upp glöden genom mina undersåtar i klasshelvete min. (puss) sen så fick även jag, natalie, marika och sanna den stora äran att sminka på en modevisning i gimo nästa vecka :D AAAAWh, ska bli så jäkla kul!!
kan knäppt  bärga mig. så jag sover över hos brorsan i gimo då, så är jag där direkt bara. då lovar jag att bilder kommer. imorgon är jag ledig också, skönt som bajs. då ska jag träffa alexandra och rulla tummee! ihihih
nu är det snart halv åtta hos mig, så jag måste fan ladda upp med chips o dipp nu vettö. tjadåfan

jag är för svag för sånt här






underbara älskade

åkte till alexandra vid två tiden i lördags, då vi redan började fixa oss typ :D haha (exalterade ja) sedan åt vi en helt grymt as god mat, som vanligt hemma hos familjen melberg. runt halv åtta så åkte vi in till tierp för att ta tåget in till uppsala. i skyttorp hoppade andreas, robert, elin och emmelie på. sen bar det av mot 677an för att åka till knivsta.
sen blev det as party! hade hur kul som helst, och det var awsome. mot slutet så blev det bara tjaffs och bråk så polisen kom oh vi var tvugna att dra. kom hem till skyttorp vid typ fyra och då gick vi och lag oss, baaaara skönt.
när jag och robert kom hem vid fyra på söndagen, så sov vi direkt och vaknade runt nio :) kollade på två filmer och sen däcka vi igen vid två, haha. helt utslagna! det är helt sjukt skönt att vi är lediga idag, annars hade jag inte pallat. snart ska vi gå till ica och köpa en massa mysiga saker och ha det underbart. (älskar dig min superman!)
imorgon är det skola, då får jag träffa supertjejerna. hadebrava. hej så länge! bilder kommer komma ifrån lördags :)

jag går bredvid, men halkar efter

varför vaknar jag klockan sju på en lördagmorgon? blir less alltså. robert ligger fortfarande och snarkar, så vad gör man? man kanske ska äta glass eller något.. det är ju alltid gott!


vid tre åker jag till alexandra hursomhelst, och det ska bli muchofuni. ba tagga till! är fan as taggad.. eller nej, men kommer bli. känner det på mig.....


tror jag ska gå upp och göra något. vi hörs :) ha det bra idag ba!



snurrigändå

hejdårå

bajs hehehhehehehe
:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP är med trubbert nu, han fiser och jag luktar! mmmums. nu ska vi.................................... hitta på något. hejdå
gå till ica /råbärt

this is me

hejhallå! det känns otroligt skönt att skoldagarna bara rullar på helt utan problem. man går aldrig hem därifrån utan ett leénde på läpparna! och idag har min älskling fyllt år, så honom har vi firat :D ätit massor av kakor och hela eftermiddagen har bjudits på skratt och mys!
i helgen vankas det fest, jag undrar om DU alec, vill följa med mig? :D har ju inge gratis sms, men ba att höra av dig eller ringa. om inte jag ringer dig vill säga. hursomhelst, så. igår spökade de som fan i mitt rum! det var någon som visslade!! på riktigt. det var inte robert, och inte jag. och jag hörde att det kom ifrån där han stog. ingen utanför rummet, eller i kevins rum. jag tror jag råkade lägga en klick i trosan! vettskrämd ba
imorgon ska jag troligtvis träffa sanna! hur underbart som helst. och på det har jag även sovmorgon, muuums. kan det bli bättre? näej :) och juste, jag hade skinnjacka idag, det ger mig en tro på att vi kanske får grönt på sista april ändå. men vem vet?
nu ska jag kolla in världens bästa blogg, har inte tid med detta längre. tjoflöjt!

besöksrekord!!!!!!!!!!

hela 71 :O wooow hehehe

knock you down

skolan har ba rullat på idag. sov på typ hela hantverkstekniken vilket var jävligt värt :D kändes så otroligt skönt med ett nytt schema, och att sluta halv fyra idag var helt sjukt underbart, istället för att sluta halv fem den första dagen. skiljer en timme, men ändå så jävla awsome.
jag skulle baka lite tills imorgon, då robert fyller år. men det gick skit, så jag blev arg och gick och duschade istället, så fick han sköta jobbet! hehe.. blir as gott tror jag. nu sitter han och sjunger till våran låt, och jag floskar i sängen med mig själv. nice.
så älskling blir alltså hela sexton år imorgon, underbart. min lille plutt! antar att vi snart ska kolla på excalibur, vilket han tjatat om ett tag! så, okej då. men nu fes han här, så det luktar illa. därför tänkte jag pysa! hehe hejdå

saker och ting börjar röra sig

vi är inga kungar men vi krossar mycket, knäcker mycket, bräcker mycket, spräcker mycket. skiner som ett smycke, svänger, svänger inte, vi skiter i vem som tryckte, vem som tyckte mycke!



carpe diem..

If you want to be alone here with me you must understand my weakness
It's the way that they left me, and bereft me of my love
without a warning without mourning almost yawning

No one wants forever anymore
cause no one dares to try
No one wants endeavour like before

If you want to see the world that's in me
You should know I'll always need you
It's the way that I met him
There's no way that I could possibly forget they, like they got me and forgot me
No one wants forever anymore cause no one dares to try
No one wants endeavaour like before
No one wants forever anymore

and no one wants to be there like I know I might have been
No one wants endeavaour like before.



men om det inte finns något mer att göra än att låta dom tro, vad gör man då?
tänk alla gånger...

lördag, fest och smink!

ursäkta mina gudomliga ögon, haha.. blicken ba.





åkte iallafall till skutskär i lördags. förfestade i andersberg hos lisette med sandra och tove. kom dit runt tio. jag svär, jag har aldrig sett så mycket folk på en fest någongång. det tog typ en halvtimme innan bussen åkte iväg ifrån hållplatsen för att så grymt mycket människor skulle på. hur drygt som helst. sen dog festen lite över tolv också, pga polisen. de tyckte att de var för mycket folk, vilket det helt klart var. ca 700 pers i en lokal där de ska vara 65 typ. hehe.

hade väl kul ändå, till och från :) så jävla dålig musik och man kunde knappt röra sig, och den dog tidigt. så, kanske.. 2 av fem toasters!




i wanna be like the sunshine, i wanna be like ther ain

olla chicos. sitter i andersberg nu och inväntar some sexu chixs. sedan blir det förfest och därefter skutskkär. myys. jag och älskling sitter här och busar, han är lite deppig eftersom han inte får mysa med freddy idag och vara ensam med tjejer, han tycker det är lite små läskigt. men då får han ju chans till att baxa lite jackor om han går iväg och gömmer sig :D

annars så är det bara att försöka tagga till. ska fixa lisette snart, annars är det bara lugnt. skoja, ska bli awsome. inget fattade mitt skämt, inte jag heller tror jag.

hejdå. robert är bäst<3 älsakr dig plutten!

vad gör man dagar som dessa?

tjenixen. klockan är halv tio, och idag ska jag inte till min apu :) sitter här och äter jätte goda kakor och har ett roligt samtalsämne på facebook, hm... undra hur detta kommer sluta :D
snart måste jag börja packa och bestämma mig över vad jag ska ha på mig på lördag, sen ska jag åka in till gävle där pappa kommer och hämtar mig. sen går jag vidare till tove, sandra och amanda :) kommer bli awsome.
jag är hungrig, och därför tänkte ja gå upp och äta. smart eller hur? hehe hejdå

die motherfucker die motherfucker die

jag är så jävla arg nu så att min hjärna kokar. jag skulle kunna skjuta vem som helst känner jag. så jävla arg är jag! det känns i hela magen och ÅÅÅÅh vad jag är arg!!! jag kan inte fatta.
imorgon åker jag till forsbacka, skönt att komma till några som man vet vart man har dom! pappa<3 dessutom vet jag inte ens om jag kommer festa på lördag, för just nu är jag så jävla otagg på alla sorters människor..
dra åt helvete, vem som helst ba

sminkning på hantv.




två olika tekniker på att sminka en sotning. (skulle egentligen vara vitt där de är blått, men råkade ta en vit med blåa pigment i.. hehe)

den till höger är en teknik där man lägger kajal först och sotar ut och lägger på ögonskugga sen. och den till vänster är bara med skugga :)

nu vare inte så mycket mer.. tjarrå :D

party in the usa!

HEY. jag fick mvg- på en svenska inlämningsuppgift, lite glad elle? :D:D och idag fyller min halvsyster bella år, så jag har ätit massa kakor! fast egentligen gjorde jag inte det.. men de låter inge bra om man säger så. vi får låtsas som att jag åt jätte mycket!! ok?

bara jag som är otroligt taggad tills på lördag? eller ja, på hela helgen? ska jag träffa mina saknade forsbacka vänner som jag itne träffar allt för ofta. på fredag alltså, det glömde jag nämna. dumfan! mihi :D och jag måste verkligen hitta något jävla plagg och ha på mig... hm, får gå in ppå stan imorgon för en tredje tripp.. kommer väl sluta illa :)

hoppas verkligen att ni följer med, frida och sofia. tjaråå. jag saknar sanna<3


utan snus i tre dagar

japp, hallå där folket. nu sitter jag nerbäddad och naken i sängen min tillsammans med min varma älskling och kollar på svärdet i stenen! han leever sig in i filmen så otroligt... pratar med sig själv och skriker och har sig. det är min älskling det :D
hursomhelst. ganska rolig skol dag. på hantverkstekniken skulle vi egentligen göra läppar och ögonbrynsskulptering, när jag var klar med det på sofia så struntade vi i att hon skulle göra på mig. så jag gjorde en make up på henne istället, snyggbrud_93!!!
efter det gick jag på stan med alec för att hitta något att ta på sig tills på lördag, då det är party :D visst? men jag fann inget :( det enda jag fick med mig hem idag var några penslar och fyra ögonskuggor.
röd, gräddvit, lila, och grå. dem färgerna :) men nu ska jag tagga. tja!

you gonna be a shining star

sitter på svenska lektion och har haft nationella prov, jag är klar. men det verkar som att de flesta fortfaradne skriver för fullt på datorerna :P det gick väl helt okej antar jag.

snart är det lunch, det gillas. jag är hungrig! och efter det är det hantverksteknik, kul!!! :D när jag slutat ska jag gå en stund på stan med alec för att hitta något att ha på sig på lördag och för att dessutom fylla ut garderoben lite..

fick ett underligt sms av lina igår. jag trodde hon skoja, men hon hon har inte svarat. så jag börjar bli väldigt orolig på vad det är. så, lina. om du läser detta kan du väl ringa mig eller svara? :) pusspådig!

näej, nu börjar jag tröttna. och det var någon som ville att jag skulle uppdatera mera. det ska jag försöka med. men internet är en fitta, så det går inte så bra. HEJDÅ :D

RSS 2.0