upg; söndag

rätt skön söndag, den har gått sagta och jag har fått saker och ting gjorda även om jag spenderat tiden vid datorn. har ritat klart uppgiften vi skulle göra på bilden och skrivit all manus på datorn + gjort ett schema till jocke och hämtat lite info om demokrati och diktatur! skönt att ha det klart :) nu ska jag bara kopiera ut det.. hehe.  ska hoppa in i duschen alldeles strax och sen hade jag tänkt att slå mig ner i soffan tillsammans med familia och kolla på television, kanske äta upp mammas bullar? låter skit najs och just därför så avbryter vi här så att jag kan hoppa in i duschen men först! some pic's :)


har faktiskt ritat om munnen eftersom jag märkte att dom inte var ett dugg lika, haha!

hej jag har kort hår på ena sidan och långt på den andra :O haha friken fräken..
nej nu ska jag duscha! hejdå och ha en fortsatt trevlig första advent!

söndag

klev upp klockan nio och tog kvart i tio tåget till tierp med emma och sen bussen själv hem till lilla ödefors. Hände något som inte fick hända på bussen och jag blir arg arg på mig själv.. åh. Luktade nybakta bullar när jag hem, åh så gott. Hade inte suttit vid datorn på as länge så att sätta på den var det första jag gjorde (det får inte misstolkas)! Nån antohny hade addat mig och började fråga mig om jag hade nån modell erfarenhet och sen berättade han att nån hade tippsat mig till honom om att bli modell för Victoria Secrets underkläds kollektion. WHAT LIKSOM? har nån tippsat mig? oj, tänkte jag. Berättade att jag var jätte kort och liten men det tyckte dom va "perfekt"? För i bilden ska det vara en liten tjej så att själva killen ser jätte stor ut tydligen.. nu ska jag få vänta ett tag och sen ska dom höra av sig igen. MEN VEM FAN HAR TIPPSAT MIG? blir galen, vill veta. grr. Och sen loggade sanna in på msn och jag blir jätte lycklig, saknar den argbiggan något otroligt, kom hem nu.. snälla? nu ska jag trycka ner några bullar i ugnen (fan vad jag fick till det) gott, hejdå!

lördag

ellen åkte hem runt elva på morgonen medans jag och bella låg kvar i sängen och kollade på one tree hill tills klockan blev fem :O då klev vi upp ur sängen och gick till station och hämtade  fanny. men hon var bara med oss i ca 2 ynkla timmar eftersom vi bestämdes oss för att åka iväg med emma och fanny hade inga kläder stackarn.. hms. vi mötte emma i tierp och drog dit vi skulle. har lagt upp bilder på bdb så orkar inte göra det här :) @ hotasice isåfall. det var skit trevligt och massa roligt, kankske världens minsta lägenhet men i dont give a damn. hade fett trevligt! när vi kom hem till bella så blev det keso krig, muusigt va? emma satt och drack ett sista glas vin innan hon lag sig i sängen, ganska waste om jag ska vara ärlig, hahah. sötnos! vid två så dog vi, hehe. skönt de!

fredag

när jag vaknade upp hos ellen kände jag bara för att dö. sjukt trött! men vi drog oss upp och iväg till skolan. vi va så jävla trötta så vi var tvugna att lägga oss i vilorummet. vad händer? Jo vi somnar, och missar vår andra lektion också.. aff. Tur i oturen är att vi vaknar precis till engelskan eftersom vi hade prov. Provet gick helt okej faktiskt. var värsta litet prov också, ehe.

 Efter skolan åkte jag hem och sminkade mig lite och packade ner alla saker jag skulle behöva i väskan. Var bara hemma en timme sen skulle jag iväg igen. i tierp mötte jag upp johanna och på tåget till uppsala satt ellen. det hände massa roliga saker :D haha, trevlig resa var det. väl framme i uppsala kom sandra och efter ett tag kom lilla bel skuttandes, hihi. Stack till bion direkt och hämtade ut våra biljetter och sen, hungriga som vi var, skyndade vi oss till mcdonalds och åt mat och det var jävligt skönt! det hände en grej som fick det att hugga i hjärtat på både mig, bel och ellen.. kära hjärtanes! när vi var klara så drog vi iväg till bion igen. jag och ellen hade ju reserverat platser över internet vilket kanske inte var så smart. både jag och ellen trodde att raderna högst upp var högst upp irl också, men de är ju längst ner egentligen så vi fick alltså sitta LÄNGST ner och våra vänner blev inte speciellt glada på oss, hahahahha. det var hur kul som helst. Men vi flyttade oss upp några rader, hela salen var inte full vilket var tur.

Vi kollade hursomhelst på Twilight och filmen var braaaa. Den får fyra A:n utav mig! den var läskig, rolig och romantiskt på samma gång.. värsta comboon :O sjukt bra film iallafall. När filmen var slut hann vi inte med första tåget så vi tog oss tid att gå in på nån godis affär där Kronprinsessan hade varit. Ellen says:- VA? har Victoria Silverstedt varit här? hahahaha. det är lite skillnad på henne och kronprinsessan, men det är bra ellen. YOU GO GIRL!  vi fick iallafall ihop en stor påse godis för 85 spänn, nam nam :DD jag, ellen och bel sov hemma hos självaste bel. Kollade på nått avsnitt ifrån One tree hill och det var mysigt även om vi alla halvsov! sjukt rolig dag, i like.



haha förresten. på den sista bilden håller bella i en tidning, och jag slängde den på stolarna bakom oss och sen upptäckte vi att det var nån som satt där? vi börjar asgarva såklart, och sen säger bella att det var hennes tidning och jag trodde bara att det var en random som låg där när vi satt oss där, och då tvingade hon mig att hämta tidningen igen :O så jag kröp ner på golvet och tror ni inte att tjejen har sin fot på tidningen? och jag rycker tag i tidningen och slänger upp den på bordet och vi kan inte göra annat än att garva ihjäl oss. och ännu roligare var det när bella berätta att det inte ens var hennes tidning :( hahahah. INTERN SKÄMT, JOHANNA :O

torsdag

efter skolan var det träning i aulan och när den var över så tog jag tåget hem till min ellinor. hon hade gjort kladdkaka till oss båda så att vi skulle kunna plugga mycket bättre. men så fort jag kom så var den slut på fem minuter, så det blev ingen kladdkaka till våran pluggning :( men lite gröt fick vi iallafall, det var juligt! sen gick vi ut och trippa i lilla marma på nya varma äventyr och inne var vi efter ca tio min igen, hahah. när vi var inne igen så kollade vi på scary movie och den är jätte läskig fast ellen tycker bara att den är rolig! jag tror jag säger både och faktiskt. vi kom i säng i skaplig tid och sov ljuvligt i hennes nya stora säng, SKÖNT!




upg; onsdag

klockan är snart tio och mamma har kommit hem med kameran och jag blev ungefär såhääääääääär glad! hur kan en kamera göra en sån glad? jag måste faktiskt kalla mig själv lättroad :) (även om jag vet själv att jag + mina puckon till vänner är hur lättroade som helst) vi sitter i bibblan varje rast runt bordet och diggar musik och dansar fett snyggt till och det garvar vi hur mycket som helst åt medans alla sjuer sitter brevid och kollar på oss som om vi vore dummaihuvet.. vilket dom har ganska stor rätt till.. för de är vi ju! hahah. men nu ska jag iallafall slänga upp lite bilder så att ni får er ett litet smakprov av min kamera, om ni nu har någon nytta till det, det är ju endå jag som ska använda den! hm.. jag är fan wierdo. vill bara varna ellen och johanna om att imorgon är jag kamerakåt och kommer knäppa 1000 bilder på er!!




orkar inte lägga in mer, haha! men puss på er!
amina v

onsdag

hey ppl! kemi provet var skit, vår lärare är iallafall inte ifrån planeten jorden. Jag lovar och svär på mitt allt att hon som MINST är ifrån mars. hon är helt jävla bombad helt enkelt.. vet fan inte om jag vart med om nått värre :) hur kan man ge prov information på 12 frågor och sen ställa 16 frågor på provet plus att 9 frågor var ifrån dom instuderingsfrågor vi fick.. helt enkelt skit blåst. så jag kan ju säga såhär för att göra det hela kortfattat: bye bye mvg i kemi.. skit påse! påtal om påse, idag på so:on pratade vi om framtidsplaner och jag och ellen kom fram till något helt otroligt. När vi gått ut skolan ska vi göra ett humor program som ska heta "en påse nötter" och som ska vara lika roligt som "Hey Baberiba"! Fyfan vad nice det kommer bli.. jag och ellen på tvn bah, skit roliga. Kan redan tänka mig omslagen i tidningarna.. "Amina och Ellinor som tog televisionen med storm. Hela 11 miljoner tittare!" ahgud, vilken känsla. jag längtar ja! nog om det. mamma är i stan UTAN mig.. men hon ska köpa en kamera till mig och det gillar jag ;* men som ellen själv säger, här föds inga barn och jag ska plugga. chaoi amigos

upg; tisdag

har pluggat skit bra idag om jag ska vara riktig ärlig! men ändå så känner jag mig lika okunnig som innan.. det är bra konstigt. så jävla drygt när saker och ting inte sätter sig där dom ska, blir less på det ja. men idag kom johan hem med en nätverkskabel till mig, så här sitter jag vid nya skrivbordet, fetch!! och som jag sa, inget ikea med mamma idag -.- hoppas på nån annan dag i veckan, ska köpa en kamera i samma runda. men hur som helst så hoppas jag att provet går grejt, nu ska jag hoppa ner i böckerna igen och sen ska jag faktiskt sova och kolla på jönssonligan (eller tvärtom hahaha) godnatt på er :D


förresten, var det bara jag och ellen som kollade på 2900 happiness och är det bara vi som saknar det skit mycket? är det bara vi som tycker att simon är SKIT HET!

och sen ska jag bara slänga upp en bild på drömklänningen, den är snyggast.
men nu ska jag tiggelitagga. En blöt jul kyss ifrån mig.
 amina v

tisdag

skolan igår var helt okej. skrev klart manuset till julshowen efter skolan och hittade på lite ideér till danserna :) det här kommer bli greejt. och snöstorm var det så det gick inga fler bussar för mig, det tyckte jag var helvete. kim och wagge dök upp så jag följde med grabbarna grus hem! efter ett tag kom alice också. en bella ringde mig och prata massa, mys! sen blev det sova och vakna typ fem gånger under hela natten (om inte mer). vid klockan nio drog jag mig iväg till skolan, hela världen är vit :O kan ju bara tillägga att det är extra halt ute på vägarna idag, haha! hade klarat mig hela dagen utan att ramla och vad händer på station mitt framför alla? jag ramlar såklart :) yippey, så typiskt mig. sitter och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan dra iväg till ikea (SOM HON LOVAT MIG, KOMMER SÄKERT INTE HÄNDA -.-) vissa är opålitliga. hoppas mamma tar åt sig, inte för att hon läser min blogg direkt men.. hon kan göra det ändå tycker jag! näej, måste ta tag i pluggningen. har prov i kemi imorgon och har inte ens öppnat boken. ska göra mig en smarrig kladdkaka och dyka ner o böckerna när den är klar så kommer det här gå skit bra, måste få mvg annars hänger jag mig.. eller nått liknande. kommer hursomhelst bli skit förbannad om jag inte får det! engelskan väntar de med, så måste ta tag i de också. blä på skolan! det tar kål på mig och mina vänner, det gillas inte.. har inte lekt med dom single på as länge. tur att jag ska hem till min älskade på torsdag <3 gillart alot. nej, dax att röra på fläsket. tjofräs!

måndag

nu är det måndagmorgon igen! och snart är det dax för skola :) men vad gör man när man är dum nog och går upp liiite för tidigt? absolut ingenting. för det finns ingenting man kan göra åt saken, hehe. gåtarn! men det är mysigt lite sådär på morgonen, tända ljus, massa snö och julmusik.. fan vad jag längtar till julen! då blir det ju storshopping med tjejerna precis som förra året! najs, kan inte vänta. och påtal om mina tjejer, vilken muusiig helg vi ska ha. japp, puss på det. och jag är SKIT rädd! GAAH! dör. det låter som att nån blåser i en visselpipa INNE i vårat hus och jag är den enda som är vaken?! håller på att skita i brallorna, och nu ska jag liksom gå upp på övervåningen och vara helt själv? fyfararo, well. om jag dör så tar jag ett farväl här och nu

söndag

vaknade upp vid ca tiotiden med en sandra brevid mig. kuligt! tog oss en frukost med broder kevin :) - mackor och oboy, inget slår det! sa jag innan sandra spillde ut oboyen och kastade mackan i golvet.. sandrasandra! på förmiddan drog vi oss ut i snöyran. vi trodde att det skulle vara skit kul att gå ut i snön och härja men det var så jävla tråkigt så att vi var tvungna att låtsas att det var kul att sparka en boll i snön så att vi kunde skratta, annars hade det ju vart fett ovärt att gå ut om man inte ens hade roligt. när vi gick in igen blev det en snöhög även inomhus, deni. och i brist på annat kan man alltid leka kamasutra, väldigt tidsfördrivande faktsikt! fast nu har sandra åkt hem och jag har det tråkigt. väntar på att mamma ska komma hem med en ny nätverkskabel så att jag kan flytta min dator till mitt nya skrivbord som är några ynkla meter ifrån mig, men min dumma bror är så IQ befriad så att han tar med sig två nätverkskablar (båda styckna långa) hem till sin nya bostad, så hon är där just nu och hämtar en till moi. najs! då slipper jag sitta vid detta ruckelbordet. skönt att rummet börjar komma i form faktsikt, lite mindre skönt är att vi har prov i kemi veckan som kommer och jag har varken boken eller sidorna vi ska plugga på! GO AMINA.. och jag ska ha mvg i det? lycka till med att ha det kvar. det kommer sjunka till botten, och det fick mig faktiskt att tänka på en rolig historia:


Amerikanen stoppade ner kuken i vattnet och sa:
- aa, som jag trodde! 30 grader!
- japp! sa de negros, och 140 m djupt!

kul va? hehe. men nu ska jag sysselsätta mig med annat, so hello goodbye.


upg igen; lördag

:O ni kan inte ana! sitter här och "surfar" (som dom kallar det) på internet och PLÖTSLIGT stiger en igen känd kvinna in genom dörren.. och gissa vem det var? SANDRA! jag blev så glad så att jag hoppade upp och ner precis som duracell kaninen. vilken underbar känsla :) vi har haft det mycket trevligt hon och jag. det var ju år och dar sen vi träffades.. puh. tur att vi tog igen det, mer sandra i mitt liv tack och hej. nu ska vi äta gorbys, godkväll

ich liebe dich in slafen haven hehe puss

upg; lördag

jag fick visst tillbaka min blogglust, tack för det gud :) det känns jävligt skönt att mitt rum är klart nån gång nästa vecka, kanske åker in till ikea igen på tisdag, fan vad bra! har ännu inte fått tag på sandra och det känns pissigt. var ju år och dar sen jag träffade kvinnan, och känner att hon och jag behöver prata ur varandra.. ja så är det faktiskt! men på tal om ingenting så är det gott med godis. sitter med en liten skål framför mig.. det känns deprimerande :) haha! men sånna smällar får man ta. börjar bli lite sådär fotofattig igen, men så fort rummet är klart langar jag upp lite bilder! mi promise (Y) och nästa vecka blir det plugga igen, vi har fan prov varje vecka. fyfan vad jobbigt det är, känner mig sjukt pressad också eftersom jag måste höja OCH behålla alla de bra betygen jag har för att komma in på min linje.. ojojoj. hur ska detta gå? skulle kunna ringa polia, men jäveln finns ju inte!! tänk om man hade ett fotografisk minne, då skulle man ju kunna leva loppan dag in och dag ut och läsa på till provet typ en gång? fett sköönt :O just so you know, jag har inget mer att skriva!

amina v

lördag

jag har inte haft tid till o blogga. that's it! och nu känner jag inte ens för att blogga. min blogglust är helt enkelt dööd.. den dog nyss. jag har iallafall haft en trevlig vecka, trevlig fredag men mot all min vilja en tråkig lördag. sandra skulle kommit hit och mysa men det verkar inte som att det blir nått och det är jätte tråkiigt! hejs

onsdag

mi is kind of bussy! har vart i aulan två timmar efter skolan varje dag för att träna till showen. men imorgon och på fredag blire inge sånt eftersom nån annan har bokat, grr på dom. så nästa vecka blire hård träning, då är antagligen alla remixar klara också men inga hemligheter avslöjas häär :O ehee.. var iallafall med sanna igår, det var mysigt men det blir som alltid samma visa igen, drygt. vi pissar snett på dom :) och i måndags satt jag bara hemma och pluggade på bild provet som vi hade på tisdan, och det gick suvveränt. men nu har ju snön kommit och jag tror ingen missat det? det blir alltid lika halt och speciellt med mina släta skor. ramlar hela tiden, den här vintern kommer bli fett ostabil! men nu kallar maten på mig, så vi höörs. hej!

upg; måndag

tänkte åka hem med tio bussen ifrån skolan idag, hade inge viktiga lektioner men ville vara med på gympan så beslöt mig för att stanna :P och sen så kom jag på att vi hade träning inför julshowen efter skolan så var ändå tvungen att stanna.. joobbigt. börjar komma igång med julshowen iallafall, fågelsången kommer bli bäst and that's it! sitter och funderar ut på vad jag ska göra med mina lediga dagar.. hjälp mig ppl.

måndag: plugg
tisdag: sanna
onsdag:
torsdag: sanna
fredag: ikea med mamma, and thaaan..? you tell me :)
lördag:
söndag:

innan jag tar farväl så måste jag skriva: smet! hon tvingade mig. hon fyller deg imorgon, GRATTIS SMET :) 15 år. och det fick mig faktiskt att tänka på en rolig historia! vad är det för skillnad på en bitch och en hora? - en hora ligger med alla medans en bitch ligger med alla utom DIG! hehe. kul va? nu ska jag taggaaa. chong medljong!

måndag

godmorgon! JAG ÄR GLAD IGEN. vilken befrielse, hah :D klockan är sju nu, så om tolv minuter ska jag gå till bussen.. gäller att leva loppan i skolan idag! ett prov den här veckan, det var ovanligt. brukar ha minst två! hell with that. hejdå amigos

amina goes ready for school :O

måste bara slänga upp den här bilden som jag fick igår utav nån kille också. han tog kort på mig och emma när vi väntade på våran skjuts ifrån halloween festen i hållnäs, haha snyggingarna :)

/amina v

söndag

det blev en rolig kväll igår även om vi inte bastade eller satt i baren hahahah! men jag hade iallafall skit kul :D de är roligt att skrämma folk (6) bella sket fan på sig. och titanic är en mycket hemsk film! twister är kul och kull med, det tycker iallafall jag och bel sådesåå! har bara en bild ifrån igår eftersom kameran dog. sov jävligt skönt och drömde en konstig dröm medans bella drömde en perfekt dröm :) har pratat med niccole på msn nu och saknar att träffa den ungen nå otroligt, du behövs! så därför tänkte jag slänga upp en bild på min älskade! enjoy bonitos


lördag

its lördag baby, lördag! och det är ladies night yeah :D emma är bäst och bjuder på middag hos henne. kanske basta och sitta i baren och bah prata en fet? låter hur lockande som helst iallafall. jag har gått och blivit förkyld också, jävligt jobbigt.. shit happens. men mina flickor är i vilket fall bäst och jag vill utbringa en stor kyss till dom<3

försöker bara tänka på att allting löser sig, men gråter då och då när det känns som att jag behöver dig.


asta la vista / amina v




upg; fredag

ush, jag gillar inte när allting händer och blir till en stor cirkel med problem och jobbiga händelser, blää. nu ska jag iallafall gå över till emma, hon är ensam hemma och jag vill inte att några bovar och banditer ska komma och ta henne! isåfall ska dom ta med mig :) hehe. puss på digdigdig :*


nejmen de är normalt att älska någon som är dumihuve.

Fredag

ännu en fredag kommen :P hehe! idag var jag så jäkla trött i skolan så att jag somna på so:n, då är det galet.. men det kan ju hända att man inte kan sova på nätterna pga vissa själ.. tråkigt jo! jag åkte hem med 11.05 bussen med emma. vi orkade verkligen inte vara kvar och hungriga var vi också. Fiskgratäng i matan och på hkn (som var vår sista lektion) var det fisksoppa, kände för att spy så fort jag tänkte på det wäk. home to my place och proppa i sig kladdkaka och mat, muums. sen tog vi en liten powernap och det var jävligt skönt. när emma stack hem hände det inte speciellt mycket, idol slutade precis och nu ska jag väl antagligen sitta och häcka framför datorn tills utslagningen börjar. hade bra gott folk

torsdag

HJÄLP. de är torsdag igen! fan asså, dagarna bara rullar på. hur härligt som helst ju :) wiie. efter skolan idag var det lucia övning, trevlig men ändå shit. lucia sånger är INTE min grej.. men jag ska iallafall försöka få till ett solo! det ska gå bra, det har jag bestämt mig för sådeså. och nästa vecka kommer tapetseraren hit och sätter upp den sista tapeten och sen kommer jag och mamma fara in till ikea och stoorhandla, GRR!


haha, äckelbild men puss på dig och dina goda sidor, du vet att jag gillart :)


puss/amina

upg; onsdag

jag tänkte sova bort mina bekymmer men det kändes som att jag sovde dom värre, men det gör inte så mycket.. imorgon kommer ändå nya. hur som helst så vattnas det i munnen på mig efter kladdkaka, mmmums! lite mera mmm i livet. hehe. men jag ska vänta tills mamma kommer hem, de är myckt roligare då.. så kanske jag kan få mig en pratstund! hejdåpåer

onsdag

klockan är tolv på f.m så jag har inte kommit så långt in på dagen ännu.. gick till skolan imorse trots att jag var riktigt ledsen och trött som fan, somnade väl runt två inatt. redan efter andra lektionen tröttnade jag, så då åkte jag hem. människor gör mig så besviken, hur kan man ljuga endast för att rädda sitt eget skal och göra så att den andra förlorar en vän? hur kan människor vara så egoistiska? det gör mig riktigt arg asså.



tisdag

är hemma hos sanna nuja! klockan är snart 23.30 och det har hänt saker idag som skulle räcka året ut. kan börja med att jag gick hem till sanna efter skolan, vi satt mest i sängen och var besvikna, men det krävs ju två för att starta ett bråk trots allt! synd bara att folk ska lägga sig i.. dom som vill kan ju ta åt sig. jag och sanna lyckades få våra mungipar högt upp i taket iallafall, haha :) vi började diskutera om ordet "mest" och att man inte kan säga "jag älskar dig mest" till flera än en person men sanna var HELT emot mig och ropade på sin pappa för att han skulle hålla med henne men otur som hon har är han på min sida och sanna blev jätte ägd (6) hahaha! sen så skulle jag berätta för sanna om hur dum jag var i skolan, jag frågade mina homies: visst är det fisk i chicken nuggets? och dom tyckte självklart att jag var blåst eftersom det heter kyckling. och när jag berättade det för sanna sa hon "men är du dum eller, klart de är fisk i chicken nyggets? ", hahha så dum :) iallafall så sjönk humöret ner till botten igen efter ett tag och tom några tårar föll från våra kinder..

men jag älskar dig nå sjukt iallafall, och jag är så glad över att jag har dig!

to be unserious make us really happy!

att vara kines också men jag tror mer att sanna intalade rollen som en pingvin? eller? hahaha!

<3

god damn, youre the one for mee hihi! puss pussey :*

måndag

hej tja hallå. jag sov hos sannu inatt och vi hade en trevlig eftermiddag + natt! : ) kom försent till skolan, men det skadade inte hehe. efter gympan hade mitt skåp blivit inslaget för tredje gången den här terminen, puuh. så less jag blev! hämtade kent och han öppnade det. efter det gick jag på lektion och sen var det ingenting mer med det. när skolan slutat ska jag gå till mitt skåp och då ser jag att de är insparkat IGEN. och vem inte det om inte Robin Persson som har slagit in det alla jävla gånger!? jag blev galen såklart, så nu ska jag fanimig anmäla honom för vandalisering. för dom som inte vet är denna pojke en dryg jävla satmara som går i sjuan och beter sig som en 5åring. han kan varken prata eller bete sig. ibland undrar man verkligen vad vissa har hjärnan till, ja robin har den inte till för att tänka iallafall. och inte nog med det så kommer den drygaste turkjäveln på hela jorden och ska mucka. ett huvud kan koka på riktigt och jag skojar inte! det är en sån jävla stor synd att min pistol är av plast för annars hade jag fan skjutit den jäveln, robin med för den delen! jag är så jävla arg. egentligen är han bara så jävla skämmig, och det är inte bara jag som tycker det. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men jag har fan fått nog av idioti nu. som plåster på såren följde evelina med mig hem, det gjorde mig glad eftersom vi inte träffats på ca två veckor! jag skulle bjuda kvinnan på lite panpizza och trodde att vår micro var sönder. (den har varit helt cp och man har varit tvungen att ha dubbla tiden på de som skulle värmas) men eftersom att den tydligen (?) var fixad och vi hade den inne på 8min så blev den GANSKA bränd, hahah :D jönssonligan på styva linan blev det också även om jag typ halvsov, men det var skönt hehe :) nu ska vi utnyttja vår sista tid innan evsan ska dra sig hemåt. puss och ha det bra, hoppas inte ni råkar ut för sånna personer som jag har stötit på. dom borde avrättas! hej

söndag

 tjofräs, hahah :D helgen har varit suuper. tillbringat den med kanske dem bästa på hela jorden?

fredag: började med skolan såklart och efter den åkte jag in till uppsala med ellen och inhandla lite :) vi åkte tillbaka till tierp med sex tåget. där mötte vi upp fanny och bella.  ellen åkte vidare hem. jag, bella och fanny gick till öppen scen och kollade, träffade trevligt folk :) när de va slut så åkte vi till jens. mysigt, hihi! vi åkte hem till mig med elva bussen och sov hårt! (min säng är inte mjuk)

lördag: fanny  åkte hem tidigt på morgonen för att mata kaninen, hon är nämligen kaninvakt :D hahah. halv tre åkte jag och bella hem till henne och donade. gjorde middag och städade, tände säkert 100 ljus och jag skojar inte!! halv sex kom pinglorna själva, ellen och fanny. bella hade bjudit oss på middag söt som hon äär :D det var gott med mat, och det är roligt att snusa, dör haha! sen kom bellas mamma hem och bjöd oss på en shoot, najs. sen drog vi in till tierp och träffade roliga människor och var ett tag på unkan. när det stängde åkte vi tillbaka till bella och soov.

nu är det söndag och min helg har varit bra :) tomtegröt är gott och jag vill faktsikt ha jul, väldigt ovanligt utav mig. jag är lite smått deprimerad och därför ska jag kolla på jönssonligan nu! olla

torsdag

för er som inte vet så är de fredag imorgon. dagarna rullar på fort, och här sitter jag med ellinor min tåwnail :) vi har haft ruskigt trevligt (och inte för att de är ett ruskigt väder ute, utan för att de är kul att ha manikyr på tånaglarna). men nu sitter vi här, lyckliga som vi va för en månad och 8 dagar sen. vi älskar iallafall bella

nu är vi nöjda!




här kommer lite bilder ifrån när jag var med ellen:

onsdag

hejhejhej. sitter i skolan nu och har språkverkstad :) nisse och årne hjälper mig att blogga lite, ehee. saknar en polare vid namn isabella också. efter den här lektionen har vi iallafall lunch, kebabgryta eller makaronipudding uäk! men nu börjar lektionen,
c ya!

tisdag

hej ppl. skön dag i skolan :) jag tror att jag och ellen har nån speciallitet av att hitta chips? mouhaha .___.  puss på dig sötnos :* idag såg jag iallafall ut som ett emo. mina svarta strumpbyxor gick sönder så jag hade hål överallt i högra benet, so not pretty ye!  har nog inte nämnt hur glad jag är över att grabbarna har kommit tillbaka i klassen? :D happyhest iallafall! efterskolan bad mamma mig att vara barnvakt och snäll som man är ställer man upp. just nu ligger sistra min och sover i sängen brevid mig, söööt hihi! och jag ska nog fortsätta plugga på biologin nu, much importent. by!

HAHA, när jag var med emma häromdan så kolla vi igenom hennes bilder i bdb och då hitta vi en jätte rolig grej vi hade skrivit: emma skrev: I veckan har ja prao. -orka. orka att inte orka de. men hellre orkar ja de än att orka skolan. ja orkar knappt sova. " och jag hade kommenterat "mycket orka , orka de" HAHAHAHA. puss på det, hejdå :D


måndag

 inatt (eller ska man säga imorse?) somnade jag klockan fem, och sen var det upp klockan sex igen. det är så jävla osoft att sova en timme, tro mig.. är sjukt trött. jag är fan trött på allt just nu! och var är vännerna när man behöver dom? vart fan är min sömn tex? lesslessless. & det är så kul att min mamma har så höga tankar om mig haha, fu! blir förbannad på riktigt.


det ända som duger just nu är dom här sockorna i kylan!

söndag

äntligen! idag flyttar min bror ut, och det betyder att jag kommer få ett nytt rum, fett :D det är fan inte mysigt i den garderob jag bor i, blä. hoppas på att flytta in lite nya saker till hans rum då, annars ska jag bara plugga.. två prov när man kommer tillbaka till skolan, spyr på det.. kanske lika bra att börja nu? måste få mvg på biologi provet och vg på fysik, det är jobbigt det här med att hålla sina betyg.. chaio fellots


my new room. bort med alla speglar och annat skit, and than its aaall mine ;) chao

lördag

lyckad kväll igår :D jag och emma drog till hållnäs på halloween fest och själv var jag utklädd till stekare (H) det var coolt. massa trevliga och roliga människor! jag hade skit kul och ett stort tack till dom som anordnade det :) kom hem runt fyra inatt, stukad fot igen men det var det lätt värt! massa uppsvälld, men det blir nog bra snart. och min pumpa edmudd försvann :( tråkigt men sant, han var ju så fin.. inte!

har inte så mycket mer att berätta eftersom klockan endast är halv tre (snart iallafall) och jag bara har suttit här. men lite bilder kan jag väl bjuda på, enjoy


han och jag var utklädd till samma sak hehe

naatha snygg och emo!!

det gick villt till för batman :O

mi and indiana! haha nej nu får det räcka, mer bilder finns fortfarande i min bdb. puss!

RSS 2.0