klantskallen aKa amina

man kan väl säga att jag på den senaste tiden har varit mer glömsk och allmänt klantig än normalt, så bella gjorde en fin "komihåg"-lista till mig så att jag skulle hålla reda på allt jag skulle plocka ner i väskan!


Tagged for the New Year!


godmorgon! bella ringde nyss och väckte upp mig ur drömmarns värld (hahahah), snäll flicka. Hon är just nu i uppsala och letar efter exotiska lösögonfransar till oss! jag bad henne köpa genomskinliga strumpbyxor också, hihi.

jag har värsta lusten med att gå upp och ba äta värsta frullen, men kan jag det? näej, för vi har så jävla äcklig mat jämt. blir besviken.. nästa gång dom ska handla så är det JAG som håller i pengarna och kundvagnen, det säger jag ju bara.  men påtal om mat! jag är så jag grymt taggad inför nyår med tjejerna, ska bli jätte trevligt.

men nu fick jag min mat-feeling igen så tror jag ska springa upp innan jag börjar käka på soptunnan! julmust är gott. hejdå människor!

om man får drömma..

.. så skulle jag och bel bli skit seriösa med våra bloggar och tjäna 70tusen i månaden precis som Blondinbella och Kenza! vi vill bli stenrika och gå på stureplan varje dag! okej, nu nu tog jag i lite för mycket! skippa stureplan så är vi på rätt spår igen.

jag tänkte kalla mitt eget rum för lya, men jag kom på att det är ju en bostad på ett mer djurvänligt ord! så det kan jag ju verkligen inte använda.. nu har jag iallafall duschat och städat lite på mitt rum. tänt ljus också! har ju inte varit hemma helt själv om nätterna dom senaste dagarna (eller så har jag sovit borta), så jag har prompt bestämt mig för att vara skit fet och onyttig! det var så längesen jag fick sitta på en hårdstol, ensam, trött och jätte mätt, så jag kände att "näej, idag fan gäller det"!


jag tänkte stå ut lite med solglajjer! gott nytt år på er!

många ursäkter!

haha, hujeda mig! det blir hur många ursäkter som helst för mig för att jag bloggar så lite. kommer inte ens ihåg vad jag har gjort den här veckan men har iallafall inte varit hemma speciellt mycket. drog till sandra lite senare på julafton och sov där två dagar, på fredagen följda sanna med oss in till uppsala på en liten shoppingtur. efter det åkte jag hem och då kom eve och hälsade på, mycket bra eftersom hon är borta i järvsö hela lovet :( på lördan åkte jag in till valbo och shoppa lite till och det var tom så att jag hittade min nyårsklänning! hade riktigt tur! på kvällen drog jag in till gävle igen med fanny och bella på fest, sen blev det taxi hem och massa mat, mums. och igår så följde jag bella hem och där bjöds det på pizza. och idag fick man hoppa ur sängen tidigt för att hinna med tåget till stockholm som gick 09.15. dock hittade jag bara jeans leggings, men det var iallafall vad jag sökte så jag är nöjd!

oj, jag kom visst ihåg vad jag gjorde ändå :D heheh! brau. slänger upp lite bilder ifrån förraveckans och veckans händelser.

det var julafton i huset!


finns det inga platser kvar inne på donken får man sätta sig i ett hörn i uppsala! haha :)


fest i gävle med turturduvor, jätte trevligt.


träffade ju mikael såklart!


tror bella råkade ut för något igår? heh


och sen blev det en, som bella säger, stockholmo idag! mysigt!

jag ska försöka ha mer tid åt bloggandet, men det är svårt att ha tid när man är ute på nya äventyr varje dag. det är ju lov trots allt! hehe. nu ska jag försöka planera lite med bella inför nyår osv. ha det bra!

godjul!

en sak först bara: varför råkar jag alltid skriva jul med två L? självklart hinner jag fixa det men.. väldigt konstigt iallafall.

ush, vad jag är trött. klockan är bara lite över sju på kvällen och jag är helt slut. det kan bero på att mamma väckte mig nio imorse? då var det gröt serverat på matbordet och helt enkelt bara att kliva upp. efter frukost så skutta jag ner för trappen och gjorde mig iordning. eller okej, jag drog på mig bekväma kläder och lite maskara. allt smink är slut och jag kände verkligen inte för att klä upp mig!

som vanligt i vår familj så sitter vissa utav barnen i vardagsrummet och glor på tv, bråkar eller spelar nått värdelöst spel. mamma och johan är i köket och donar eller gör något annat. majbritt, johans moster, (kanske 90+?) sitter i soffan och halvsover, vilket resulterar med att hon inte säger ett skit. men innan det här inträffade så åt vi lunch vid tolv-tiden, jag älskar julmat!  och det var efter den här lunchen som alla barnen slog sig ner i vardagsrummet och gjorde det vanliga och blablabla. ni har hajjat va? bra!

johans barn, madde och bella, bor hos hos varannan vecka, och det här året var det deras mammas tur att ha dem på julafton, så klockan tre skulle dom åka hem till henne. så då satt vi alltså där och bara väntade på att madde och bella skulle få öppna sina julklappar eftersom att dom skulle vara hos sin mamma tre. och tillslut, efter att vi väntat i ett halvår så fick jag dela ut paketen eftersom jag var den enda som hade tomteluva, man måste ju sticka ut.

när dom hade åkt blev det kalle anka och de flesta försvann ifrån soffan. hela vår familj har tröttnat rätt rejält på det. jag sov under ferdinad, fyfan vad han suger. han är det sämsta i hela kalle anka. och i slutet av programmet så blev det julklappsutdelning! jag fick mina drömskor och kunde inte sluta le, hehe. fick lite annat onödigt också men kommer inte överrens med mamma när det gäller stuffs så jag fick för det mesta pengar att handla eget för! tack så mycket.

efter det blev det som vanligt kan du vissla johanna, ensam hemma 4 och santa is my father. (eller nått) sen tröttnade jag helt enkelt. längtar tills dagen är över, julafton är nästan den värsta dagen på hela året. skulle vart så mycket roligare om man hade en familj som kom överrens och kunde planera lite.  jag är som vanligt hungrig så mamma gör lite smarrig julmat till mig nu, mums. och för en stund sen kom "tomten" med lite fler julklappar till wilma så nu ska jag hjälpa henne att utforska hennes nya leksaker. merry christmas!

Have yourself a merry little christmas!

JULAFTON!

klockan är 01.34 vilket betyder att det nu är julafton! welcome wednsday! så godjul än en gång, och gott nytt år!


julmys!

när jag kom hem till sanna så drog vi på oss ytterkläderna på dirren och gick ner till hemköp för att inhandla alla ingredienser. jag säger bara det: fyfan vad kallt det är ute! ush! hursomehelst. när vi kom in igen så satte vi igång, sanna bärjade med negerbollar (utan att vara rasistisk) eftersom hon inte kan äta knäck eller fem-min-kola för att hon har räls och vi kom inte på något annat julgodis, rätt dålig fantasi eller helt enkelt bara antijulgodis. fanns inget gott på den magiska sidan google.se heller. vi letade faktiskt som två galna huliganer!

sanna levde upp till det hon bakade medans jag började med fem-min-kola. MUMS! blev inte så många men man orkar ju ändå inte äta dom.. så jävla dryga ju. vi fick lite backup med hjälp av hennes små syskon kasper och moa. dom var goa och hjälpte till oss lite i köket. eller vad ska man säga? dom hade smetkrig och sanna förlorade väl ganska stort med en hel chokladpung i ansiktet hehe.

satte igång med knäcken som det däremot blev en hel del av. också mums! när vi var klara kollade på vi "Tomten är far till alla barnen", galet rolig film faktiskt. sickbasterds. när den var slut så var det egentligen meningen att vi skulle gå ut och göra en snölykta utanför sannas ballkong (töntar, men vad gör man inte för lite julstämning?) men det är ju typ 20 minus ute så det gick ju inte direkt. ska ju vara plus eller noll gradit. ajsing vajsing! och helt plötsligt så slog klockan nio och det var dax för mig att traska emot bussen.

på den lilla biten till station ifrån sanna höll jag väl kanske på att ramla ca 10 gånger? hade dock en jävla tur som inte gjorde det. oroade mig däremot på bussresan över att den skulle halka av vägen, det var faktiskt svin halt ute. råkade skrämma upp mamma lite, hehe.

AMINA: jag är påväg hem nu, men det är skit halt ute så bli inte förvånade ifall jag inte dyker upp!
MAMMA: men gud! säg inte så :( jag blir rädd! var är du nu
AMINA: typ i bäcklösen
MAMMA: ok då kommer du snart!
AMINA: ja, om vi har tur ;)
MAMMA: Sluta nu :( snälla

haha, satt och skratta alldeles för mig själv på bussen. ofta hon brydde sig tänkte jag, och ofta hon vet hur man smsar.
men ja.. inte för att skrämma er men jag skulle kunna ta smör ifrån mitt hår just nu satte.. tror att jag ska hoppa in i duschen va ;) godjul kära människor.
älskar du livet, så lev det med mig! vi fångar vår dag som den är! citat melodifestivalen




dan före dopparedan

godjul allesammans! idag ska det julbakas utav bara fan. har varit uppe sen jag vaknade och kollat på askungen :O fett bra. och till frukost åt jag sånnadär hårdmackor som är typ "Hej det är julafton ", fick värsta feelingen. Lite mer snö bara så är jag på!

just nu håller sanna på och koller om busstiderna går som vanligt, så alldeles snart ska jag packa och kopiera ut massa recept, sen drar jag till tierp. Men kommer nog sova hemma eftersom det är julafton imorgon, vilket ingen har missat hehe. Så kanske bäst att vakna hemma i sängen istället.. väldigt tråkigt men väldigt sant också! jag slänger väl in lite bilder när jag kommer hem :)

godjul!

dan före dan föredopparedan

det är idag japp. och dan före dopparedan ska jag leka med sanna. vi kom överrens om massa julmys och julbakning. härligt! rätt skönt att bara vara hemma idag ändå.. även om jag bara fick sova till 11 för att sanna skickade ett kärleksfullt sms som väckte mig. elakt.. men det är förlåtet!

jag har kommit på att jag är faktiskt väldigt bra på att komma på sånnahära "Alla barnen". bara att säga till om du vill att jag ska göra en om just DIG! haha, värsta tv4 reklamen jag är. skojade ju bara fattar ni väl! men jag är faktiskt väldigt duktig på det.

Alla barnen lyssnade på brodin, förutom fonky fresh. han lyssnade inte ens på hållkäft!
Alla barnen hade en kastrull, förutom sanna. hon hade en stekpanna!
Alla barnen barnen var fria, förutom ellen. hon hade hamnat i cellen!
Alla barnen hade en tia, förutom emma. hon hade inte ens en femma!

Alla barnen var småkryp, förutom bella. hon var en liten tarantella!
Alla barnen kallades för bumbi. förutom klet, hon kallades för smet!

erkänn, visst är jag väldigt skillad? ni fick er ett gott skratt, jag vet det! men nu tänkte jag faktiskt gå upp med min tallrick och ta ner lite popcorn istället, och vänta på bättre tider. kanske tom rulla tummarna.. varför inte liksom?


but the word's dont seem to matter!

nytt nummer, men inga knäck!

hör upp allihopa! jag har nytt nummer. idag på posten så kom det ett tele2 comviq startpaket som jag inte ens beställt? och det stog ju tom mitt namn på det.. nån tyckte kaanske synd om mig eftersom jag fick lida med Glocalnets kontantkort. iallafall, hojta till om ni vill ha mitt nummer så ger jag er det och jag får erat. fett bra.

åkte med mamma till ica för att köpa ingredienser till knäck! det är så jäkla gott och nog det bästa med julen. fattar inte varför man inte gör det året runt, muums. iallafall, det ska ju kokas upp innan man häller i mandel, kanske ca 20-45 min tills det blir en seg smet. och mitt stog i typ en timme utan att det hände något och jag hade inte gjort något fel heller. så jag fick slänga smeten åt helvete.. jag som hade lagt upp hela 100 små former :( synd om mig.



så efter en timme stog man där utan knäck och tomma formar. men shit happens (och kanske lite väl för ofta). men det är sånt som man får räkna med i livspaketet. har inget bättre för mig nu så jag tror nog att jag ska skrika sönder halsen lite.. är sugen på att sjunga
so c ya ppl later!

man lär sig av sina misstag, åtminstone jag


godjul alla. fjärde advent idag förfan! julafton på onsdag, fett tråkigt.

hursomhelst. tänk först och prata sen, lär er av era misstag och behandla andra som ni vill bli behandlad själv. lite utav det där ska jag ta åt mig av (och även ha som nyårslöfte) och sen tycker jag att vissa andra ska ta åt sig också. man ska inte kasta skit på andra om man inte kan ta tillbaks den och så är det. jag är väl kanske inte den enda som behöver äta några pepparkakor? det är ju somsagt julafton på onsdag.

på tal om ingenting Secondhand serenade är kanske det bästa bandet som finns. lyssnar på deras låtar om och om igen, speciellt Fall for you och Stay Close, Don't Go! hur bra som helst verkligen. saknar redan min sanna, jag måste faktiskt säga att det är hur tråkigt som helst att ligga i sängen helt ensam om kvällarna, känns som att hon är den enda jag har kvar just nu också sattee... hahaha, vännen då. "vi har bara varandra" kanske tillhör mig o sanna ändå... mmhm, så är det. nu hade jag tänkt att slå på Jönssonligan, inget annat såklart ;) och mysa lite med moi, lyckat va? godnatt :D

dålig uppdatering!

måste fan ursäkta min dåliga uppdatering. ush! har inte vart hemma sen i torsdags, så har inte hunnit.

hade ju vår julshow på fredagen och det gick super bra för alla, (förutom mig en gång då men ja). det blev samling i klassrummen efter det och sen drog jag till sanna. fanns inte så mycket att göra i tierp så vi bestämde oss för att dra hem till mig :) MYSIGT. kollade på jönssonligan på kvällskvisten, som vanligt liksom.

och på lördagen var det bara att gå upp tidigt och åka iväg till tierp för att fixa vårat vin som vi fixade heeeeeelt i onödan. jag och sanna skulle egentligen åkt in till gävle med bella men näh. så där satt vi med vårat vin.. och hade inga som helst planer för kvällen. så vi tog våra feta arslen in till uppsala och gick på kina! skit roligt hade vi. jag tror inte restaurang är ett bra ställe för mig, rapade ett x antal gånger och tappade gafflar hit och dit, tror inte det är så lämpligt att skrattar hur högt som helst heller! och när sanna och jag åt sushi så säger jag:
 "tar du in hela i munnen på en gåång...?", jag slog volter helt enkelt. ojoj. när vi var klara och hade kommit hem till tierp igen så gick vi till unkan en snabbis, men vi gick hem lika fort. fick lite små tråkigt så vi drog på oss hur mycket smink som helst och fotade, hehe. sen kolla vi på en film där en 13 åring såg ut som en 60 åring, massa gamla kärringar raggade på honom hela tiden.. stackars.

och imorse så kollade vi på ännu en film och sen gick vi till julian i denna oändliga kyla. kollade på film och pratade! när vi gick hem sen så hade det blivit värsta snöstormen (om man får ta i), och sen åkte jag hem med bussen som hade världens surigaste buss chauförr.. sånna som han ska brännas på bål! tog ner 4 bullar till mitt rum nyss, det riktigt vattnades i munnen när jag tänkte på hur gott det skulle bli. men som vanligt har jag otur och mamma har haft i S fucking affran i dem, fyfan vad äckligt. tog ner fyra bullar i mitt rum HELT i onödan! hon ska få en rejäl utskällning. nä, om man ska försöka på brorsan att komma på andra tankar kanske? han vill nämligen färga håret svart och ta hål i ögonbrynet -.- vad har hänt honom? han har börjat använda hatt också.. tur att jag föddes efter honom, annars kanske det hade varit jag som tänkte piercat ögonbrynet. adjöss era små möss

soon my ellinor is here

ska om ca 10 min gå till busshållsplatsen och hämta ellen :D myskompis, detta ska bli trevligt även om jag inte är på topp humör. och dessutom vet jag ju redan att hon kommer få mig att bli superglad så jag har inget att oroa mig för. fyfan vad vi ska floska i oss massa onyttigt idag, det är så sällan vi är så vi får ta igen allting ;) hehe, fettovän

måste sova tidigt ikväller iallafall, ska upp klockan fem för att sedan ta 06.20 bussen till skolan och ha genrep innan vi visar upp den för kronan + vänner och familj då (såklart). är hur trött som helst nu iallafall, så det blir nog ingen match med att somna tidigt.. eller jo, förresten, ellen ska ju sova här satte.. men vi hörs :) hejsvejs

en torsdag full av irritation

okeeej, idag var en jobbig dag. fick utbrott efter utbrott i aulan, ingenting gick som det skulle på genrepen. blev skit less. det är ju imorgon och allt ska sitta! men om det går dåligt på träningarna så går det alltid bra när det väl gäller, sägs det. sitter iallafall och väntar på ellinor min prinsessa, vi ska baka och göra något roligt tills imorgon :) vi ska få underhålla klassen efter att vi fått betygen osv. ska bli otroligt skönt med lov!
 
men på jullovet ska det levas loppan så det ser jag fram emot, hehe!

onsdag

JAG ÄR LYCKLIG. HADE SISTA PROVET IDAG, SÅ JÄVLA SKÖNT! och lämnade in alla jävla uppsatser som jag inte gjort heller.. känner mig så jävla fri. men hade skit tråkigt idag bara för det, ingen som kunde umgås :) fett pain.. då hade jag lika gärnat kunnat plugga faktiskt.

är nyduschad och har precis sjungit lite. ska upp och dricka te! känner mig lite halv krasslig i halsen, fett jobbigt.  imorgon är det hur som havet heldag i aulan, as sköönt. ska sova tidigt ikväll också! mmmys :D lite mera mmm i livet

nej, nu ska jag upp :) tjollahopp

new upgrade

haha, såja. vet faktiskt inte vad jag har hållt på med eftersom att jag inte har uppdaterat bloggen :O glömde nog bort den där ett tag, haha.. but now i'm back :) när jag åkte hem med bussen idag så somnade jag, var så sjukt trött. och när jag vaknade så upptäckte jag att bussen stog still och att vissa klev av och då kollade jag ut och tyckte att det såg ut som min hållplats, så jag skyndade mig ut as snabbt! och när jag har klivit av bussen så innser jag att jag är på andra sidan bron, ca 2 km bort ifrån mig? fyfan vad jag blev less.. var så jävla hungrig och trött, men det var ju bara att börja vandra. och när jag var typ 50m ifrån mitt hus kommer mamma i bilen, följde med henne till ica och köpte lite sockerrika saker så att jag skulle kunna plugga för fulla muggar. Så när jag kom hem slängde jag mig i sängen nästan direkt och dykte ner i böckerna, och sen har faktiskt skrivit två uppsatser! eller okej, en uppsats fin slipade jag lite bara och den andra vet jag inte ens om jag kan kalla för uppsats? den var väl ca 20 rader lång och gick ut på att beskriva hur jag tänkte när jag hade ritat ett korsningsschema.. men nog om det, ingen är intresserad. ska fortsätta läsa på tills kemi provet som vi har imorgon iallafall och sen ska jag nog dricka oboy och kolla på titanic, skönt att bara chilla med livet. har knappt tid till en dator känns det som nu.. hursomhelst: hej så länge

nyår, ändrade planer!

har pratat med anna på msn och kommit på hur mycket jag saknar henne! så tråkigt att hon flyttat till solle, kom tillbaka till gävle hörru :) har bestämt att jag ska fanimej åka upp till henne på nyår och shejka röv, GRR<3 tierp har ju ändå gått under so wtf liksom, spela roll om man drar. längtar som en stucken gris, jaa..


och dessutom drar jag till gävle snart. bel ringde och berättade att hon kunde åka ändå så nu ska jag fixa mig och sen drar vi. jag är lycklig, hon räddade min lördag trots allt. nåja, bäst att jag börjar pudra näsan.. har inte all tid i världen. kära nån! vi hörs :D

rätt pissed of right now!

men beeeella är fast i almunge så jag tänker skita henne i nyllet nästa gång jag ser henne. vi som skulle träffa världens snyggaste. jag hade ju fixat busskort och väljt kläder och allting.. faen så sur jag blir! shit happens, don worry, be happy! i'll try.. sitta hemma på luciadagen är så jävla kul ni vet!

bellelibella


men bella! kolla vad amina fixade fram? jag är så duktig :)

"en stor applåd till babsen i fönstret", tänkte bara slänga fram lite avundsjuka i er.. hehe

sitter och väntar på att bella ska komma hem ifrån en m fucking iddag i alunda/alumnge? sen så tiggeditaggar vi..

lördag ba

god morgon gott folk :) har nyss kollat på hanna monatana, bästa ju! :O bel ringde mig och vi har lite smått panik över vad som kommer hända ikväll, tierp ligger i koma. det är ingen fest nånstans, tror jag dör ut. kanske blir det så att vi drar till björklinge.. det lutar åt det hållet. annars får vi se! magvärken sitter hur som helst i, hoppas det går över. och nu kom jag på att jag inte ens har ett busskort så jag hoppas på att mamma är snäll och köper ett till mig!

avslutar här, hörs.


"you're simply the best, you're better than all the rest "


fredag, idolfinal!

sov hos sanna över natten till idag så att jag skulle slippa gå upp så tidigt för att ta bussen hemifrån mig. fixade mig och stack iväg till aulan där alla som skulle vara med i lucian hade samlats, värmde upp osv innan vi skulle köra igång. började lussa 08.15, himmel och pannkaka.. gick skit dåligt på mitt solo så jag började starkt att fundera över om jag skulle lägga ner totalt. fick skit ont i ryggen utav att stå också, men det var jag nog inte ensam om heller. dessutom var jennifer lucia och det var hur fint som helst! vi började vårt andra luciatåg 09.15 och då gick dock mitt solo liiiite bättre! efter allt luciande så var det dagens alla möjliga aktiviter. jag hade valt dans så efter lucian drog jag och jennifer till musiksalen där alla våra andra danspolare var samlade. klockan två tog jag bussen till till uppsala med evelina :) drog en sallad på cupido, FETT GOTT. och sen så gick vi på bio. vi kollade på "My best friend's girl", rolig film hehe. hade skit ont i huvudet så vi åkte hem direkt efter filmen istället för att gå runt i affärer och glo lite som vi hade bestämt. så fort när jag kom hem så slängde jag av mig mina blöta strumpor och satte som vanligt på mig mina tofflor, så jävla skön känlsa.. grr. sen gick jag upp på övervåning till mor min och bosatte mig framför tv:n och laddade inför idol! undra vem som vinner? men däremot så lägger jag ett stort careface på det, ehee. tänkte ta mig ett kg ipren och ibumetin och allt vad det finns, så att inte mitt huvud spränger snart och sen tänkte jag duscha i ett år med kokhett vatten, mums vad det låter frästande :) lika bra jag sätter igång nu, har ont i magen också. blä. och är arg.. vi hörs.

men en till onsdag, ja

åhå, skönt att vara klart med en utav SO uppsatserna. buhu, en kvar alltså. men den gör jag nästa vecka, för den behövdes inte vara inlämnad den här veckan. so whats left? hums hums. orkar inte ens tänka, varför tänker jag på det för? nu är det fritid och jag ska inte fokusera på skolan.. men det var ju inte speciellt smart sagt eftersom allting hänger på det. när ska jag bli smart? undra om jag ska börja imorgon, har försökt blivit intelligent gång på gång men tror inte jag lyckats precis.. och ellen påstår att jag har dålig humor men egentligen så är det ju hon som har det eftersom hon garvar åt mig :) hon är inte heller så smart faktiskt.. kom jag på nu. smet däremot, hon är smart.

kovänner, den ena spelar tibia och den andra kör på hårt i sängen.
kom på att båda gjorde det, men orkar fan inte ändra.

nu ska jag gå iväg till garaget och ha sönder stämmbanden lite, skrika ut alla aggritioner så att jag nästan skiter på mig, sen ska jag ringa hit en vän som kan torka upp det.

- alla barnen drack fanta, förutom ola han drack cola!
- varför sa du inte bara låla så hade du kunnat sakt cåla istället för cola?
tillägnad för dig bella, yoou remembah? "där är min dator, dääär "

fan vad jag älskar mina vänner, fick värsta feelingen nu :) haha men hejdå!

onsdag

var hemma hos sanna och hälsade på igår igen, sov kvar och hade det mysigt :) riktigt seg i skolan idag faktiskt, riktigt besviken. jag och ellen fick bara G på kemi provet! det måste vara helt omöjligt eftersom att jag kände mig skit säker på nästan alla svar. FUCK LUDMILA! sen sa hon att mina och ellens svar var helt identiska också, var nära på att jag gav henne en käftsmäll.. tur hade hon. jag och ellen, busiga och dumma som vi är, sket i so:n och köpte mat och solade istället, det var jätte gott och som vanligt riktigt klantigt men roligt. jag kan nästan inte förstå hur två personer kan hitta varandra och ändå matcha som handen i handsken (jag älskar ellinor)

klockan 13.00 var det träning i aulan med lucian och det slutade tre så nu är jag hemma. inget mer plugg för resten av veckan och det är sjukt skönt, däremot har v i en jävla masa uppsatser så jag kanske ska börja skriva uppsats istället? korkad amina. är så lättad över att ellen har hållit med om att micke är snyggast i världen så nu kommer jag kunna sova skönt och kanske kanske drömma läskiga drömmar.. dom brukar ta mig vart som helst, det vet mina vänner.. hmm!




upg; måndag

min lillasyster är så sjukt tacksam, verkligen. NOT! snacka om dålig födelesedag, hahah. så otacksam och dum emot mig :) när man var klar med all fika så gick jag iallafall ner för att ge kemin en liten chans och jag somnar, kul. vaknar vid halv nio igen! så det blev ju mycket plugga. Sitter och pluggar som ett as nu, men kände för att ta en liten paus innan jag förbereder mig för att läsa igenom alla oendliga 8 sidor.. pust. Men jag kanske ska fortsätta nu även om jag inte vill det. måste få mvg, fick bara vg på det andra så, lär kämpa som fan nu! godnatt ppl :)

måndag

somnade typ halv tre igår, så var skapligt trött imorse när jag skulle stiga upp :) tog mig iallafall till skolan, men det var himla jobbigt. på lunchen gick jag hem till efterlängtade sanna som har varit i thailand i två veckor, GISSA OM HON VAR BRUN. blir avundsjuk! var där tills skolan slutade, alltså till klockan två. sen fick jag springa hejvilt till bussen. hade glömt bort att jag inte hade nå busskort (eftersom idioterna stal det) så var tvungen att springa som en idiot genom skolan och hämta ett intyg, men hann med bussen som tur var. har kopierat ut hk uppgiften nu, skönt att den är klar.

men tänkte runda av med att ge ett stort grattis till lillesyrran wilma som fyller fem år idag. grattis! så idag blir det käka massa tårta och kakor med la släkt och försöka se glad ut och sen plugga all night long, by bye lång kalsong

förresten, har glömt min kamera hemma hos bel. men fick ett jätte fint navelnsmycke av sanna, så fort jag fått tillbaka den så ska jag knäppa kort o lägga upp!


upg; söndag


bella fick till det!

söndag

jag är fett full de kanske är för att jag har blandat vodka med redbull, gumman du är sexig så du är välkommen till mitt hotellrum. ärligttalat, hållkäften de sög kuk, kom med mig och du kommer få göra saker du aldrig gjort förut! jag lägger det softer nice, gumman du är katt men har hört att du diggar det skönt i doggystyle! shit dina ben dom är fett med fina, gumman låt mig ta dig i 69an. jag är tjock och fet jag basar dig och din kompis med, jag rappade det där bra dom två va-va-vavackraste i stan. för jag glider i in med spermiga ben. du leker sur men jag får hela tiden henne att le, tror det min vän men hon log nu igen! jag tar det lugnt och sitter och softar och tar en klunk, *hemlighetsstämplad* är min msn, men sprid den inte, för du vet att det är bara snygga tjejer som du som vet hur man suger en bra kuk!

som jag lovat, där har ni låttexten. lanade med bellan igår, spelade lite blip emot varandra! vem fan då? eehee ;) smaskade i oss pannkaka och hade allmänt fett kul. men vid tre tiden tröttna vi och sov fett. vaknade vid ett imorse och jag åkte hem runt fyra, ska börja plugga nu. har väl kanske 5 uppsatser att skriva.. fyfan. plus ett prov! jag kommer dö innan klockan är sex (om en kvart alltså) kanske bäst att jag kommer igång så att lärarna upptäcker att jag faktiskt försökte, hejdå :)


brodin är snyggast och dom andra är coola!  en bild ifrån fredags.

lördag

okej, igår kanske var världens bästa men endå sämsta dag? ska berätta så bra och detaljerat som jag kan. here we go!

åkte hem efter skolan för att hämta min lillasyster på dagis. när mamma kom hem tog jag bussen och tåget till barabel. vi beställde pizza och laddade upp med drinkar! Det blev lite snålt med tid till att fixa sig men det ordnade sig allt. Fick springa lite till tåget men det skadar aldrig att röra lite extra på fläsket, visst? När vi kom på tåget var det as kassa platser, men när vi kom till tierp så klev dem flesta av och våra homies hoppade på. Surkärring till tågvärdinna sa åt oss att sänka musiken och dessutom fick vi inte dricka på tåget.. lite surt men som tur var skulle man ju byta till buss i skutskär.

På bussen till skutskär skåla vi en massa och prata med värsta super killen på 27bast, han var cool. Det är alltid samma känsla när halva tierp går till ett o samma ställe i gävle, vi äger skiten bah. fett härligt! När vi var framme vid Maxim så verkade det lite segt si så där. Vi gick runt bakom hörnet och slurpa i oss lite dricka och sen gömde vi det ifall att dom skulle kolla i väskorna, vilket dem gjorde! så vi hade ganska tur.

Det var kanske världens längsta kö till kapprummet, men man kommer ju alltid fram. Gick och kissa nästan direkt efter att vi lämnat av oss jackor och väskor. Redan när man kom tilbaka ifrån toaletten så hade stället kommit igång a little some. Hade skit roligt ute på dans golvet och allt var galet.


Som alltid blir man ju kissnödig, så jag och bella drog oss emot toaletterna. Det var upptaget så vi fick vänta på att gå in. Och då kom några helt okända för oss, och hälsa, självklart frågar man vilka dom är och vad svarar en utav dom? "ja, jag är fonky fresh"! men ja, vi blev hel vilda. Och den andra var brodin, också en rappare. Vem har blivit slagen på axeln utav Fonky fresh då? oj, var det bara jag, förstod väl det ;) Stog och hängde lite med dem och brodin frågar om vi vill följa med till hotellet efteråt, vi trodde inte direkt att dom var seriösa eller så men blev jävligt uppspelta eftersom att det var fonky fresh och brodin, inte trodde vi att man skulle stöta på dom på toaletten liksom, hehe.


Precis efter att vi hade vart på toalettbesöket så skulle alla rappare uppträda. vi fick värsta parkett platsen i fönstret och vi stog där under HELA uppträdandet och dansade, jag svär på allt att det var skit jobbigt. Och när dom var klara så sa dom "vi vill ge en applåd för tjejerna i fönstret!" haha, wooho. Och mitt under spelningen så kommer fonky fresh fram och ba "Ni ska med till hotellet va?" MEN VA, VAR DOM ALLVARLIGA. haha, helt sjukt. När dom hade uppträdit klart så skulle vi gå på ännu ett toabesök och då kommer dom fram och frågar om vi ska med dom upp i backstage, och det tackar man ju inte nej till, och där uppe fick vi ju en egen låt av självaste motti. Lägger ut texten imorgon (6)

Drog ner till dansgolvet efter ett tag och då hade exakt ALLTING spårat. Några idioter hade tagit sig bakom kapprummet och stulit massor av jackor, och hade dom inte ockuperat jackorna så hade dom tömt alla fickor, det enda som låg kvar i mina fickor var mina nycklar. så vid halv ett stängde dom av det och det var kaos, verkligen kaos. Några ännu mer idioter gick på mina vänner och muckade när jag inte var där, och det var ju tur för dom kan jag ju säga för annars hade dom åkt på en chottablängare! :) Ringde polisen hur mycket som helst men dom ville ju aldrig dyka upp heller. Men efter ett tag ringde våra polare till taxin som kom och hämta oss och lämnade oss på hotellet.

Kuddkrig är roligt och dom beställde säkert 60 hamburgare, helt galna och hungriga. hade massa roligt även fast fonky är lite väl läskig, hahaha. Vi somnade väl runt 6tiden och skulle gå upp vid 9 igen, vi var skit trötta helt enkelt. Tog bussen till finnböle och så kom johan och hämtade oss! Så när vi kom hem var vi tvugna att vara barnvakt och mamma lämnade in min kamera och det var bara minneskortet det var fel på så nu är den i funktion igen. Bels mamma kom och hämtade oss eftersom att idioterna hade tagit våra busskort. Köpte massa godis och städade, filmade in as roliga videosar och sen satte vi igång med att lana. Så här sitter vi.

Jag och bella är kär i en viss persons utseende och varje gång vi tänker på honom får vi värsta ryckningarna och typ börjar skaka, hahah. helt sjukt! men nu ska vi fortsätta med vårt lanande, det blev ett långt inlägg men det är det värt som fan. CHAOI AMIGO, HOPPAS NI HADE DET LIKA KUL SOM JAG.


torsdag

hur trött var inte jag i skolan då? puh. skit jobbigt! jag och ellen sket i NO lektionen, "vi var på ungdomsmottagningen idag igen " haha. gick till ica och köpte kladdkaka, mums <3 sen lag vi oss i solariumet och mina tår lös som aldrig förr, riktigt vackert må jag säga, LYSANDE! (I) hehe i got ya ;) efter skolan var det iallafall luciaöving men var bara där tills klockan tre och då stack jag iväg till aulan och hjälpte tjejerna lite och gick igenom allting och kom på en ny idé som vi skulle göra, greejt! tog fyra bussen hem, lina och johanna följde med, johanna lånade lite kläder tills imorgon eftersom hon anser sig själv som "fattig på kläder ", även fast jag tycker att hon har de snyggaste kläderna typ? ehe weird. när dom stack gick jag upp till mamma och kika lite på julklapparna, grr. sitter här igen och pluggar på musiken men kände bara att jag ville blogga av mig lite, och snart börjar julkalendern så tills dess har mamma laddat upp med bullar, MUMS. sen blir det ännu mer plugga och plugga ännu mer efter det.. förresten, nämnde jag att jag skulle plugga? och efter det ska jag plugga, och plugga igen, jag undrar om jag sa att jag skulle plugga? okej: nu tror jag att ni fattat hur mycket jag ska plugga! ska fortsätta plugga nu så, asta la vista ge mig en kvista

onsdag

jag gjorde nyss nånting väldigt gulligt! fick nått mail om att jag hade vunnit en t-shirt, och man fick styla t-shirten hur man ville tex välja ett foto som man ville att dem skulle trycka på den, och då slog det mig att jag skulle ha en bild på wagge som jag alldeles nyligen gjort i ps som blev jätte rolig, så jag frågade honom om han ville ha en sån tröja och det ville han ju såklart, så nu är den beställd och jag är jätte lustig och snäll :*


här är bilden som ska vara på tröjan, haha!

har iallafall suttit och spelat på ett minipiano ett tag nu och skrivit in allt som kommer på musikprovet på datorn istället, mycket lättare att plugga då än med ett papper i handen, då känns allt så nedstämt! kom på att jag vill ha en gitarr i julklapp, inte för att jag kan spela eller så men skulle gärna vilja : ) näej, men om man kanske skulle börja plugga på so:n? jag har ju inte bara musikprov satt säga.. hela veckan är fullspäckad med prov och uppsatser hit och dit, sjukt jobbigt. Så nu ska jag plugga klart på musiken, sen ska jag slå upp SO boken och efter det ska jag börja skriva lite på uppsatsen vi har i HK och sen hitta mer information om Demo. och diktatur så att jag och ellen kan skriva en uppsats om det, det låter frästande va? förstår det. ha en trevlig kväll, bye espanola

förresten, vi ska lämna in min kamera på lagning.. har knappt haft den en vecka -.-

tisdag

skolan är jobbig, det är allt jag har att säga. efter skolan så var det träning som vanligt. det börjar gå som det ska nu! mindre bra kanske var att min kamera gick sönder och jag vettefan hur då. efter träningen åkte jag hem till evelina, tur att jenny var där så att hon kunde hjälpa mig med musik läxan :) nog har jag lärt mig några ackord och noter allt, hehe. vi fick stå för maten och kyckling är inget jag skulle vilja ta i när det var rått iallafall.. höll på att spy. men gott blev det, haha! sen baka vi kladdkaka (inget ovanligt hemma hos evelina hahah) och pluggade, eller.. vi försökte iallafall! :D sen skulle jenny duscha så jag och evelina sjöng karaoke och var bäst. lite senare hoppade jag och evelina också in i duschen. jag låg i en liten krubba och lekte jesus, kände mig hederlig + att jag hade en jävla badmössa på skallen så det såg ut som att huvudet hade fastnat när jag skulle födas.. eller nått liknande. såg förjävligt ut, första och sista gången jag använder badmössa :)


en bild ifrån när vi var i aulan! olla

upg; måndag

hm.. jag känner mig lite osäker på julkalendern i år faktsikt. Har proppat ner min väska med massa roliga saker tills på träningen imorgon efter skolan, haha roligt :) och sen har jag bara häckat framför den här burken i flera timmar. Har pratat med dem dära fotograferna som pratat med mig i två dagar nu och velat att jag ska vara med och fota i Victoria Secret's underkläder, jag blev glad aha? värsta grejen. och nu har jag suttit och pratat hur mycket som helst och sen säger en utav dem: förresten, jag har glömt en väldigt viktig fråga. Hur gammal är du? och jag svarar ärligt och säger att jag är femton och där rök den chansen.. haha! dom hade en policy på att man var tvungen att vara 18.. tråkigt för mig och även tråkigt för dom, sa dom själva. men det hade ju varit kul att vara med om jag ska vara ärlig, men idag har jag ENDAST fått min bokrecension gjord, good amajna. tur att jag ska hem till evelina imrogon så att jag kan träna lite på musikläxan som går ut på att lära sig massa noter och acord.. jobbigt! nu måste jag hoppa i sängen innan jag slår huvudet i tangentbordet. chaoi

måndag

jag är smart och ställde klockan på 07.15 istället för 06! :O fick dra på mig kläderna fort som attan och kuta till bussen, för vi kan ju alltid låtsas att jag gjorde det. gick faktiskt väldigt långsamt och fridfullt och fick bara springa några meter.. kanske 5? hehe, jag hann med bussen iallafall och den var lika proppfull som vanligt! var på ganska dåligt humör på morgonen och erik gjorde det inte bättre när han började bråka, grr på dig!!

 vi hade träning efter skolan idag igen, det gick bra men jag tror nog vi behöver massa träningar ändåå. när jag kom hem åt jag sjukt mycket mat, fett hungrig. men så går det när man ställer klockan i fel tid amina! men just nu ska jag skriva en recension och försöka börja på uppsatsen på demokrati & diktatur, SÅ KUL.. nej. och sen har man ju två prov att plugga till också, kan det bli värre? men kvart i sju SKA jag kolla på julkalendern, så då får jag mig lite vila.

 förresten så trodde jag att snön skulle försvinna på två veckor men det tar nog bara nån dag till, kan inte snön stanna istället? annars är det ju ingen idé att den kommer, nu får den ta och stanna!

PÖSSS

RSS 2.0