heeej

YES, DOM GICK VIDARE!

nu sitter jag på datakunskapen, och har två dryga människor som hänger mig på ryggen. luktar illa gör dom också! fett dryga... jaa.

datagunilla är lika jobbig som vanligt, men det sket man väl i.

dax och tagga. ikväll blir det mys med pojken!!!!

idol 2010!

kom igen nu, minnah och jay! 
har röstat på jay nu en gång, så nu får han fan se till att gå vidare också ;) 

börjar kvart över elva imorgon, hade siktat in på att hinna gå till ungdomsmottagningen innan med lina, men trodde då att jag började ett... fel av mig. så vi får se! slutar fem, så efter det ska jag ut med älsklingen och äta och gå på bio. hoppas på en hel mysig kväll!! 

Nu ska jag ta tummen ur röven och göra mig redo för sängen så att jag kan lägga mig och sova så fort jag tittat klart på idol. kramizZzZar ;pPpPp



mhm

ledig ifrån skolan idag, så det var ju inte helt fel att sova till klockan tolv! 

skulle egentligen träffat alec, men det gick typ inte för henne.. så är hemma och har tråkigt. har hittils hunnit med att äta mat och kolla på film. tänkte slå på ännu en, och äta chips. är sur, så måste tröstäta. 

lika bra o börja. tja

fan

finns det inte nån människa i världen som kan prata för sig själv? varför går alla jävla sortens människor på grupptryck. det är så otroligt jävla fegt, och det visar bara hur jävla fega och osäkra alla är. det är rent ut sagt PINSAMT. 
om någon säger till mig "du den där personen är sjuk i huvet, henne ska vi hata", inte fan gör jag det för det. förstår inte hur folk resonerar när man tänker så. sanningen är nog att man inte tänker alls. 

och den som ringer i mitt namn kan ju bara lägga av med det på en gång, tack. 

hade modell i skolan idag, tema höst. skit rätt åt helvete. bilder kommer sen!

rock this party

igår var det lördag, och det blev middag hemma hos emma med lite tjejer ifrån klassen! efter att tacosen legat bra fint i kistan ett tag så slog vi oss ner vid bordet och körde lite ölspel och sedan spingstar. vi skrek som några jävla dårar!! haha det var så jävla kul, jag tror ingen utav oss har rösten kvar ordentligt idag. 

vid tio drog vi oss till en liten fest, det var helt okej kul. dansade typ hela kvällen med mina b-rudar! vid tre drog jag, malin och emma oss hemåt. stannade till på donken först, sen vare ba hem och äta tacos. slocknade i soffan vid halv fem. helt däckad hah! 

hade en grymt rolig tid påvägen hem iallafall :D tack för sovplatsen emma, och tack för kvällen tjejer. bilder kommer sen :D

todays!

idag väntas förhoppningsvis en kväll med mina fina tjejer och lite bravader! annars drar jag hem till far min och kanske träffar tove och sandra, om de kan! vi får se hur allt blir. 

sov lite oroligt inatt, inte kul alls.. är hungrig så ska väl upp o mecka frulle. tjarå



i don't know how i can do it without you now...



du kommer alltid vara min andra halva
jag älskar dig föralltid. vad som än händer nu

i lost all control, and i need you now

haha, kommer ni ihåg när man gick i sexan? när man bråkade genom lunarstorm, men man vågade inte prata irl? haha, det va ganska ruttet :) eller när man gick i femman, tog med sig sina kompisar och gick emot en tjej. när man inte vågade prata ensam om "konflikterna". man var så jävla osäker och rädd så man behövde några ryggar för att skydda sig.. minns det som igår.... eller nej, vänta, de hände ju för typ några timmar sen bara? hahah.. aaaaa, säger ba yeah. 

inte så konstigt att man inte har något förtroende för en enda själ nu för tiden, för i slutändan kommer det alltid fram att det bara är förgäves. jag litade på någon som jag älskade, och det visade sig bara vara skit. 

jag är jävligt omogen, jag må vara en tönt och jag är faktiskt ganska pinsam. men jag är helt mållös just nu! och jag vet någon som kommer få sota för det. jag känner såhär. nu kan ingen komma och säga till mig vad jag gjort fel, för det här slår allt. 

älskar dig, kommer sakna dig.

nu ska jag starta ett nytt liv (hehe) och det här ska inte vara en emo blogg längre :D jag lovar mina trogna 22 läsare det, hah. vi höres


jag blir hellre sårad av sanningen, än lycklig av en lögn

mitt huvud säger nej, mitt hjärta säger ja
min mage säger ja, mitt huvud säger nej.

med blodsprängda ögon och tårar i hela ansiktet, så funderar jag över om man ibland kanske måste göra något som man egentligen inte vill. göra något som man egentligen inte klarar av. 

jag tror egentligen inte på gud, men nu ber jag till dig.. hjälp mig att hitta tillbaka, även om jag är en dålig person. jag BER förfan!! 


jag älskar dig..

ingen rubrik

igår var det tisdag, åkte hem till lusifer efter skolan, som dessutom var en helt ovärd dag. hade inte ens ngn lektion ju..

sov hos luffe iallafall, men eftersom jag är ledig idag så åkte jag hem till lilla söderfors medans hon tog bussen till uppsala. 

mitt knä blir bara värre känns det som. nu kan jag inte ens sätta mig ned utan att få problem när jag ska ställa mig upp. 

mitt hjärta blir bara värre. känns som att jag inte orkar ta mer skit nu.

mitt hjärta

egentligen har jag bara ett stort hål i mitt hjärta. jag har ont hela tiden, och det kommer aldrig att lagas. det finaste jag visste har gått i tusen bitar, det känns som att det kommer ta evigheter att laga och jag vet inte om jag orkar vänta så länge. jag orkar inte vänta något mer alls. 

jag lever under en jävla fasad. så jävla falskt och opersonligt. jag kliver upp, hoppar i min fasad och skrattar bort det som om det vore en skit grej. så fort man kommer hem så försvinner den, och man bara faller ner i världens största grop. jag har så jävla ont.

push the limit

idag hade vi manikyr hela jäävla dagen. från nio till två. Först hade vi kund, jag gjorde på bella, och efter lunch skulle vi göra med varandra i klassen. sen åkte jag hem, pallade inte vara kvar. skulle egetnligen jobbat och haft en lektion till. 
trivs inte alls på mitt jobb, så jävla illa. så nu har jag sökt två nya! :) 

saknar elskling. vill bara att han ska vara här.

i don't feel like dancing

har aboslut ingenting att göra, men känner inte för att sova. är frustrerad och vill ha robert här, som för övrigt bara är min. juste. 

tänker hela jävla tiden på så grymt mycket, kan man inte bara få vila en liten stund från det?! fattar inte. och mitt knä värker!!! FAN. allting är bara skit. orkar inte heller, nä. fan ta alla

pigg. not

söndag. har ont överallt i hela kroppen efter fredags! armen, ryggen, skinkan, jumsken, och knät. less blir man ju! och nu har robert åkt hem :( känns så jävla tomt. efter i fredags känns det som att jag behöver kramas och bli ompysslad i flera år innan han får fara hem.. blir helt deprimerad bara. kom tillbaka. 

tror jag glömde säga att jag tappade bort min mobil i fredags också, någon som blir förvånad? nej, trodde väl det. men hade världens tur, tappade den på pressbyrån så den ligger där och jag ska hämta den imorgon. men, ödet har redan förklarat för mig att jag INTE ska ha en mobil. så fattar inte varför jag inte slänger iväg den någonstans igen, allvarligt haha. 

nu måste jag skriva klart inlämningsuppgiften som är till imorgon. eller, faktum är att jag inte ens börjat. kommer bli en sen upp-sittar-kväll. 


en mysig vår dag. vi satte på oss massa tjocktröjor, tog med cola och en bunt godis och satte oss på klipporna och tittade ut över vattnet och på solnedgången och låg där med filtar hur länge som helst och bara pratade. Så himla underbart! Så älskar jag oss. När det bara är du och jag, och inga andra. min själsfrände, jag älskar dig högt över havet

jag kommer alltid att älska dig..

fredagen var menad att bli en grym party kväll. hade as kul i början hos josef, men självklart ska det alltid vara något som blir fel. fast nu vare typ 10000 jävla grejer som bara sket sig. 

kunde förfan inte ens gå när jag vaknade i lördags, har typ brutit knä. en jävla tomtejävel veva en påse med en glasflaska i rakt på mitt knä. snacka om att han ska få smaka på payback. ska nog leta upp kryckor hehe!! :D

idag är de lördag, eller söndag nu. robert och jag är hemma hos mig, vi somnade kl sju och vaknade ett..... men robert har somnat igen? typiskt. jag ligger vaken och tänker. 

fredagen var hursomhelst typ värsta dagen i mitt liv, lovar.


jag saknar dig babert.
jag saknar oss! cuz' we were magic

hej livet suger

gillar anonym som var lite halv kaxig. tänkte bara säga att du antingen ska kolla svaret, eller så skriver jag direkt här. var inte så rapp i käften om du inte vet någonting. och börja stå för vem du är så kanske folk börjar tycka om dig också hihi<3 

sjuk igen. pallar inte. 

less igen. orkar inte. 

förstår inte hur jag ska kunna bygga upp ett förtroende för en person som bara sjunker mer och mer i ögonen? det blir så jävla svårt i mängden. det känns som att det inte längre spelar någon roll vad jag säger, för det går bara in i det ena örat och ut i det andra. det känns som att vi hänger på en skör tråd, så ta detta på största allvar för fan. jag klarar inte av något mer.

livet blir bara sämre och sämre känns det som.. haha så jävla emo och arg och sjuk. fan för... livet

hejförfan

gud vad jag ogillar att hata folk och vara ständigt irriterad. tar så otroligt på krafterna! ville bråka i lördags. hatar dig. 

hehe. jaja, idag äre måndag och jag har varit i skolan från halv nio till fem, sen back to work och slutade åtta. hemma halv tio och nu sitter jag här! väntar på att robert ska höra av sig...................

lugn dag imorgon iallafall! dock lär jag åka en halvtimme tidigare för att hinna byta om och komma i tid till gympan. badminton imorgon, skoj som fan! :D nu ska jag ba chilla och lugna mig lite. herrå

friday, i'm in love

förjävlig söndag. helt sliten!

i fredags kom robert och emmelie till mig runt.... två, då vi börjar göra oss i ordning för att sedan dra vidare till alec och förfesta lite. åkte med halv åtta bussen in till tierp, och sedan mot karlholm. kul att vi var dom ENDA på bussen som skulle dit hahahahh! alla andra tog 21 bussen, så vi palla ej. 

åkte hem runt tre, roberts far hämta oss. kan ju bara nämna att det var en grymt värd kväll, hade så jävla kul!!! förutom att de blev liiite för mycket utav de goda. men sånt händer.. typ jämt. för mig. typiskt hahah. 

robert vann bästa utklädnad och fick allt ifrån skor till chips, diskborstar och massa grejer! och vem styla han då? jag såklart ;) empi och jag blev ju nominerade också, men robert vann. grymt nöjd. vill bara tillbaka, älskade fest. 

men mådde ju inte så jävla bra i lördags. fortfarande helt sliten!

mer bilder finns på fejjan. pusshej.
jag älskar robert

hej

varför vaknar jag typ halv åtta? när jag kan sova hela dagen egentligen? så jäkla irritersamt. blev ingen skola för mig idag, hursomhelst. hostade hela natten, och gör det fortfarande. as jobbigt.

väntar på att robert och emmelie ska komma så att vi kan börja göra oss iordning :D efter det drar vi hem till alec och förfestar lite. sen mot karlholm! roberts pappa hämtar oss, vilket är grymt soft :O hihi. hoppas på en kanon kväll! jag kommer vara så jääävla äckligt ful mouaha.

känner att magen börjar kurra, så man kanske ska tillaga något tills robert och emmelie kommer, tror dom är rätt hungriga också. hängt i stan hela morgonen för att få saker och ting som de ska. helt underbara! 

nu måste jag... nä, orkar inte skriva mer bara. tjarrå!

jag älskar dig

känns som att jag måste påminna mig själv om att andas.

fan.

meet me halfway

när man inte räcker till. det skulle jag kunna skriva en hel bok om. hela mitt liv har handlat om att inte räcka till tillräckligt. det känns som att jag gör så jävla mycket, men ändå så står jag där ensam tillslut. ingen som helst tacksamhet eller hög värdering. inget bra slutresultat.
jag kämpar varje dag. jag gör allt vad som krävs för att få saker och ting att fungera som det ska, men det blir inte bättre. man kan ínte gå hela vägen själv, det handlar om att mötas halvvägs. det kan jag inte göra om jag är själv. varför varken lyssnar eller förstår ingen det. jag har ingenting kvar att ge känns det som. 

jag var så jävla rädd för detta. jag vill bara dö

men vem är häftig då?

vem satt jag mittemot när jag var på idol då, och vem gick vidare och ska tydligen vara topp tre? och vem hade ett kort på henne då?


världens finaste människa

måste bara göra ett litet kärleksinlägg. När jag och robert hade ett år så gjorde jag aldrig något. så det får fan bli ett nu! 

ja. att det har passerat ett helt år, det är helt ofattbart för min del! ett helt underbart år. med mycket skratt och mycket tårar. jag har funnit världens bästa pojkvän, den person jag vill ska följa med mig resten av mitt liv. en bästa vän som jag alltid kan prata med. som jag kan vara mig själv med. som jag verkligen kan VARA vän med om jag vill. en person jag vet ställer upp för mig om allt, vad det än handlar om. En helt underbar person!

jag vet aldrig hur jag ska kunna förklara nog hur mycket jag älskar dig, och hur bra du är! för det går inte. jag får liksom inte fram någonting, det går bara inte. du är helt enkelt för bra för att vara sann! jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, du är luften jag andas. du kan mig utan till, helt in och ut rakt av. jag känner mig så himla trygg med dig, och säker. och jag älskar allting hos dig! ditt skratt, ditt leénde, dina dåliga bortförklaringar, dina ledsna ögon, när du lyser upp som en sol när man har bakat kladdkaka, ditt sätt att säga att du älskar mig. Dina fingrar igenom mitt hår, när du smekar hela min kropp och bara tittar mig i ögonen utan att säga någonting. När du pussar mig på näsan och jag på din, det är det bästa som finns hihi! Dina underbara läppar emot mina. Din kropp emot min, att bara ligga och höra dina andetag och känna att du är med mig.. det går inte att beskrivas. 

en sak är säker, och det är att jag skulle göra allt i min makt för att du och jag skulle få det som vi vill ha det, och för att vi ska klara oss igenom att svåra perioder och stora fighter som bara du och jag kan! är det något jag är 100% säker på, så är det att jag älskar dig. och att du är min bästa vän genom allting. jag älskar dig så otroligt mycket robert jansson, att jag aldrig någonsin i hela mitt liv, kommer kunna förklara för dig HUR mycket det är. Och HUR mycket du betyder för mig.
Tack för att du finns och är just min<3 Du är allra bäst!


help me ffs

ska man sätta i låshör och låta håret växa ut och bli långt igen?
eller ska jag klippa det ÄNNU kortare än de jag hade sist och ha så ett tag och sen spara ut och sätta i löshår?


lite beslutsångest :P men lutar mest åt löshårsgrejen! är så trött på att ha kort hår, men trivs så jäkla bra i det. eller ja, inte just nu då, för nu är det en grymt jobbig och äcklig längd med ful frisyr. men när de väl är kort... love it!

i wanna celebrate and live my life

det blir bara värre och värre i halsen, skulle egentligen jobbat idag hela dan. där försvann typ 700 kr eller något. fan!

mamma kom in imorse och pratade i nästan två timmar om deras resa. grät lite för hon saknat mig (man är ju bäst) och sen tyckte hon synd om mig (YES) för att jag var så himla dålig. så hon gav mig en skinnjacka från ellos som satt PERFA, äntligen. och halstabletter! 

har saknat min mamma! skönt att ha henne hemma igen. men nej, sitter och funderar på hur de blir i helgen. hoppas som fan på att jag hinner bli frisk, annars finns de ingen chans i världen att jag kommer kunna dra iväg på äventyr :( på lördag ska jag iallafall vara pochahontas/indian :D på fredag är de ju bara tråkigt 80tal som gäller. snacka om brist på fantasi. hur många fester har inte 50taloch 70tal och allt vare är? kom på nå kul för fan. typ... macktema. man kan vara preem... eller statoil. de är väl kul? 

aja.. måste fixa pengar. ska ut och nattjobba liksom. herrå
skoja hehe

hej sjukabarn

jag mår skit. jag kan knappt prata, min röst är HELT borta :( det gör så ont i halsen på mig.

idag har inte varit en speciellt bra dag. har varit så förbannad för att jag är sjuk, och det är många andra tankar som flyger omkring i huvudet just nu. så mycket rädsla! det är konstigt hur man kan definera rädsla på så många olika sätt. hursomhelst så har det varit jobbigt. jag älskar dig robert! 

och mamma kommer hem tre inatt från bulgarien.. kan hon komma hem nu så hon kan tycka lite synd om mig??? jag behöver förfan lite action här. Jag ligger här och kan inte ens prata, och inte en jävel kommer med lite te eller bullar.. kuckelimuck medicin skulle ju inte sitta fel. 

det är bra. för imorgon kommer robert och tar hand om mig... myyyys!!!!!!!
nu ska jag titta på what happends in vegas och vänta på mamma.. herrå

skit saker

nu sitter man hemma igen efter att ha bott i en vecka hos robert. rätt skönt på ett sätt, och jobbigt på ett annat. får inte träffa min älskling varje dag, och får inte sova lite längre :( synd.. gillar ju att sova. 

men istället blir man sjuk. jag måste helt ärligt ha influensan. kan knappt prata, och min näsa är rena katastrofen. jag hostar, men kan egentligen inte för då får jag jätte ont i huvudet så att det känns som att hela huvudet ska spricka. och ibland får jag såvrt med andningen och...... kan någon bara komma och tycka lite synd om mig och ta hand om mig? Så känner jag. någon som stoppar om en i sängen. som när man va liten, de va bra lyxigt.

jag har träffat sanna nu, och hon är underbar<3 hon åkte hem idag :( hoppas hon kmr tillbaks fort!

allt suger ju. fan. måste bara vara lite emo

Jag älskar dig!

Jag gör en otrolig fuling, jag sitter på bussen från karlskoga påväg till tierp. Och jag tänker hur mycket jag saknar min bästavän. Det är en sån där känsla som man får om man bor över 30 mil ifrån någon man behöver för att fungera. Amina är en sån som man behöver, en daglig dos av hennes skratt,hennes tokiga och helt galna påhitt, även hennes gnäll och skrik. Ja allt som är typiskt amina. Jag tänker även att hon får mig att tänka klart. Hon knuffar alltid mig i rätt riktning. Det Jag vill komma fram till är att jag älskar dig gränslöst mitt hjärta. Tvivla aldrig på det! / Sanna

RSS 2.0