pigg. not

söndag. har ont överallt i hela kroppen efter fredags! armen, ryggen, skinkan, jumsken, och knät. less blir man ju! och nu har robert åkt hem :( känns så jävla tomt. efter i fredags känns det som att jag behöver kramas och bli ompysslad i flera år innan han får fara hem.. blir helt deprimerad bara. kom tillbaka. 

tror jag glömde säga att jag tappade bort min mobil i fredags också, någon som blir förvånad? nej, trodde väl det. men hade världens tur, tappade den på pressbyrån så den ligger där och jag ska hämta den imorgon. men, ödet har redan förklarat för mig att jag INTE ska ha en mobil. så fattar inte varför jag inte slänger iväg den någonstans igen, allvarligt haha. 

nu måste jag skriva klart inlämningsuppgiften som är till imorgon. eller, faktum är att jag inte ens börjat. kommer bli en sen upp-sittar-kväll. 


en mysig vår dag. vi satte på oss massa tjocktröjor, tog med cola och en bunt godis och satte oss på klipporna och tittade ut över vattnet och på solnedgången och låg där med filtar hur länge som helst och bara pratade. Så himla underbart! Så älskar jag oss. När det bara är du och jag, och inga andra. min själsfrände, jag älskar dig högt över havet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0