Perfect memories

Jag vet att jag inte har uppdaterat så mycket på senaste, förlåt för det, mina trogna läsare. ni är trots allt några styckna iallafall! jag har inte riktigt orken eller tiden just nu. Jag fick en fråga om varför det tog slut mellan mig och robert, och det är väl inte direkt något jag vill gå in på så mycket direkt, men man blir ju faktiskt nyfiken om man följer någons blogg och något händer, så jag förstår. För att göra en lång historia kort, så bråkade vi mest hela tiden. Och tillslut så rinner det över, och det gjorde det för både mig och robert. Vi hade ingen respekt för varandra längre, så det funkade helt enkelt inte. vi provade med alla jävla metoder som skulle funka, men icke. 

Nu är vi på spåret igen, och jag vill verkligen att vi ska kunna bli det vi en gång varit förut, för jag älskar robert så sjukt mycket. Det är inte bara en pojkvän, det är en bästa vän, en hjälpande hand, en röd tråd i mitt liv som jag vill följa. Jag hoppas såklart till tusen att det reder ut sig, och att vi hamnar på rätt bana igen. men man vet ju aldrig vad livet har att ge... det är bara att böna och be till högre makter helt enkelt :) 

Den här veckan har jag spenderat nästan alla dagar med robert, det har varit jätte skönt. Imorgon är det fredag, vilket innebär tre prov, och sedan ska jag till Kappahl för att lämna APU-papper, fick nämligen min praktik där. Sen följer jag med robert hem och njuter för stunden. Han åker till värmland över höstlovet, så då syns vi inte på en vecka. klockan är över elva, och jag ska upp sex, så jag antar att det är lika bra att borsta tänderna och krypa ner till kojs snart. Men först, måste jag nog plugga lite till. (och titta fb...) godnatt, och hoppas svaret dög :)
Så himla fin! 
maskerad. fin dubbelhaka på mig ;)
kommer aldrig glömma hur jävla kul vi hade den där jävla dagen. Bara med dig<3


AMINA!

När du går in på din blogg och ser detta kan du väl ändå höra av dig till mig på något vis!
skulle uppskattas om du kunde ta din röv hit och sova innan torsdag..


aja puss och hej jag älskar dig / sanna

HEJDÅ

är så jävla arg. kan höra mina jävla hjärtslag. 
nu är det fan slut på dettta. FYFAAN! jag förtjänar så jävla mycket bättre.

Du har tagit ifrån mig det bästa jag hade

nu sitter man här igen, som så många gånger förr. less och arg och hoppas på att allt snart får ett slut, fast jag vet att det inte kommer få det. jag orkar fan inte mer nu. varför är jag den enda som inte inser att det inte håller? 

eftersom planerna inför morgondagen ändrats så tar jag mig nu en funderare över vad jag ska hitta på en fredag kväll.. blir väl att sitta hemma och ha tråkigt och deppa... men det känns ändå rätt skönt att bara vara hemma och inte göra något när man är ledsen. 

måste fan sova nu, ska upp klockan sex och klockan är ett. blir inte mycket sömn inatt. Puss och kram!

för dig ska jag göra det tusen gånger om

Trevligt att jag tappade plånboken igen, den ligger nu på ULs hittegods i uppsala. dit ska jag imorgon. Så nu fick mamma köpa mig en enkelbiljett för två zoner så jag kommer iväg till skolan imorgon. Efter skolan så blir de hem till mig, där jag får sällskap också.

Händer ingenting på internet, sjukt tråkigt. Jag är bara ledsen och har ont.. Hejdå. 
.... jag älskar dig med

you're love killer, you're a murderer

Jaa... idag skulle man varit på ungdomsmottagningen 09.30, hämtat pengar av matilda 08.45, lämnat pengar och sedan åkt till skolan 10.10. Men när jag ska klä på mig i hallen, känner jag att min plånbok inte är i jaackan, där jag hade den sist. Jag letar ööööveeerallt, i  alla jävla väskor, ute på trappen, jag letar fan överallt. hittar inte plånboken, med MINA busskort i. Mitt skolbusskort, så jag kan ju inte direkt åka med bussen ändå.

Letar i en kvart, när jag inser att den är borta och jag dessutom missat bussen. Ringer mamma och frågar om den ör i bilen, eftersom hon hämtade mig igår när jag kom med tåget, men ICKE. INGENSTANS!!!!

Så jävla aaarg. varför händer de alltid mig? Klockan tolv ska jag ringa Ul och kolla om jag tappat den på tåget och ifall någon lämnat in den :/ hoppas.. 

Och nu kan man ej åka till skolan heller.. skitliv

m

godmorgon!ångrar att jag ej åkte till skolan, hade en viktig grej idag.. och här ligger jag hemma och tycker synd om mig själv istället typ. så jag åker imorgon, varesig jag orkar eller ej. less på att vara hemma redan. 

får ont i ryggen av att sitta vid datorn med. pallar ej. hej

jag skulle ta en kula för dig

tom. 
jag är alldeles tom.
jag vet inte varför jag går ut i kylan och sätter mig, och sitter där och stirrar, och sitter där hur länge som helst. jag vet inte varför jag har på mig jackan, fast jag är inne.. förmodligen för att jag tänker gå ut snart igen och plåga mig själv med kyla. någon annan metod vågar jag inte ta till.

jag vet inte varför jag inte äter fast jag mår illa för att jag är så jävla hungrig.
jag vet helt enkelt ingenting. jag vet inte ens om jag ska till skolan imorgon. jag kommer aldrig orka, inte en chans

I was born to tell you I love you

jag vet att jag inte borde klaga eller vara ledsen. det finns så jävla många som har det så mycket värre, men ändå så gör man det. jag vill bara bort.. jag klarar inte av att vara hemma. jag klarar inte av att plugga. jag klarar inte av tanken på att ALLT är borta. att jag har slösat ett helt år på någon som inte bryr sig om mig. jag är tom, jag har ont. jag skulle bara vilja försvinna helt och hållet för ett tag och vakna upp när man mår bra igen. 

jag tycker verkligen att livet suger. livet gör alltid tvärtemot vad jag vill. jag har redan varit olyckligt kär i 2 år, och nu ska jag vara det igen. nu ska jag hamna i den där jävla skiten igen.. jag tycker redan jag har gjort tillräckligt på den fronten. man ska helt enkelt inte bli kär, det blir bara skit tillslut. och då står man där ensam och har ingen att vända sig till. jag är slut.

Secondhand serenade - Your call



Tänk alla gånger som jag suttit där själv Och gråtit tårar för ett helt liv, fast under en kväll

jag tackar alla gamla låtar man lyssnade på i sjuan, deras texter är så sanna och dom är värda att gråta till. dom träffar hjärtat. 

har aldrig velat släppa dig, sen första dagen jag såg dig.

det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig.

igår var ett misstag. jag skulle aldrig åkt till jävla österbybruk. jag skulle aldrig sätt fram emot att träffa dig. 

du har visat mig tydligt vart jag står, och du har lagt ditt sista kort. hoppas du är nöjd nu, just nu känner jag att jag aldrig mer vill se dig, eller prata med dig. det här kommer vara skit jobbigt, men jag ska klara det. jag är starkare än vad Du tror. 

Att vara stark är inte 
att aldrig falla 
att alltid veta 
att alltid kunna. 
Att vara stark är inte 
att alltid orka skratta 
att hoppa högst eller vilja mest. 
Att vara stark är inte 
att lyfta tyngst 
att komma längst eller 
att alltid lyckas. 

Att vara stark är 
att se livet som det är 
att acceptera dess kraft 
och ta del av det 
att falla till botten, 
slå sig hårt och komma igen. 
Att vara stark är 
att våga hoppas 
när ens tro är som svagast. 
Att vara stark är 
att se ett ljus i mörkret 
och alltid kämpa för att nå dit.

Jag ska inte behöva somna med tårar i ögonen, medans du somnar med ett leénde på läpparna.

S.o.S that tiger took my fatheeer

Sitter med sanna hemma i min säng nu och taggar till lite! Dr. bombay på högsta hugg ;) Ska snart gå och köpa läsk och säkerhetsnålar, (behövs ikväll. farliga killar är i farten.) 

Sen ska vi fixa oss och förfestaaaaa, woooooaaaaaaaaah. Ses i dimman då brothars
Sist vi partaja i Karlholm, mihi! Ikväll kör vi på snygga ögon. mjau

jag<3



och min klass..............

hej :P:PP;P:P pgubbe

heeeej min ÄLSKADE, ÄLSKADE blogg. (not) 

kom precis hem ifrån tierp, efter en jäktig eftermiddag. nejdå, den va faktiskt inte så jäktig :P satt på sjukan igår från klockan 17.00-22.45, sen fick jag åka taxi hem! åkte dock till robert istället. vilket var hur skönt som helst att få träffa honom. min jävla kramp i magen va fucking urinvägsinfektion, jag har suttit på en AKUTmottagning i 6 timmar för att få pencilin utskrivet :S de är fan skam. skulle hämta ut medicinen idag på apoteket, hade dom skickat recept till dom då? NEJ, de hade dom inte. så här sitter jag... ensam i mitt rum, ont i magen och i urinröret, utan pencilin och antibiotika. Så förjävligt! Jävla sjukhus. hatar de! 

hursomhelst. stannade hemma idag och kramades med robert istället, mycketmycketmycket mysigare och skönare
^^ (skoja hehe). va en runda på tierpsmarknan också vettu, köpte med mig lite remmar. synd ba att dom smaka skit. köpte brända mandlar till robert, de förtjänar han eftersom han tog hand om mig inatt. 

På lördag är det en månad kvar tills jag får veta om jag får ta ut tandställningen den 24 november. längtar! hoppas ni antecknar.. ehe ;pPpP kommer bli Women of the year, ni vet? tidningen... okej, de finns ingen tidning, men kommer bli de ändå, as snygg och fräsch look kommer jag få. man är ju bäst. jag skulle kunna ta upp en grej som är bra med tandställning, och de är ju då om man känner sig lite hungrig vid 11-tiden och man inte tagit någon lunch, då kan man alltid hitta lite frukost mellan tandställningen, vilket är super då. så slipper man lägga ner pengar på lunch också!

nej, de va allt för mig. ekonomin kommer ju bli sämre eftter tandställningen försvunnit, men de får man leva med. 
ska ba dra nu, herrå alla nördar som läser min blogGgG PUZZ :*(L)

bartenderskolan

fattar inte vad det är för fel, har jätte ont vid sidan av magen, kan knappt röra mig. känns som att något ligger fel, och det börjar gå upp mot ryggen.. ååååh! sjukhuset imorgon, ja. 

Snart är klockan tio, då blir det bartenderskolan såklart! Har sovmorgon till halv tio imorgon, det tackar man aldrig nej till, så det skadar inte att somna sent en natt till.. eller ja, som alla andra nätter. 

Nu ska jag dricka cola, kissa och ta något att äta och krypa ner i soffan och ringa robert. Pussochkram

mhm

fortfarande sjukt less. orkar inte förklara saker för någon som ändå inte bryr sig eller tar till sig. det är helt onödigt, och allting känns hopplöst. det är ingenting som vill gå min väg. min jävla urinvägsinfektion har antagligen gått upp till njuren nu, för jag har så jävla ont :( så då måste jag till sjukhuset imorgon.. mamma och jag rök ihop med en jävla kärring utanför statoil, henne ska vi ha till middag tycker jag. 

ligger och väntar ivrigt på mat. sur på en jävla männska också. vill bara sova nu! hej

orkar inge mer

när jag äntligen lugnat ner mig och sovit en stund så hittar jag en lapp på bordet som robert lämnat innan han åkte hem på förmiddan i lördags.. jag har så ont, jag vill bara att allting ska bli som förr. jag vill att de ska vara mina och babert igen.. :'( 


Jag kommer inte kunna sova en blund inatt. jag kan inte sluta tänka på allting. 
jag älskar dig, nu och föralltid. /din mina

Need you now

1 år. 1 månad. 9 dagar.
jag är tom. jag har ont. 
jag älskar dig för alltid, min babert


jag änskar att det aldrig hade blivit såhär. mitt hjärta blöder. 

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now
Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now

Another shot of whiskey can't stop looking at the door
Wishing you'd come sweeping in the way you did before
And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time


jag kommer alltid minnas det som igår:'( jag älskar dig!!

party like a rockstar.

Ikväll ska jag fira alec med mina tjejer, och efter det blir det fest :) 

ska försöka ha kul till 110%, det behöver jag just nu!

du kommer alltid finnas i mitt hjärta, och du är med mig i mina tankar hela tiden. älskar dig föralltid, jag väntar på oss! <3



mina fina tjejer :D snuffen e hemma också, perfekt!!


krampåer

alltså. jag har fortfarande ont i min jääääävla skalle! vad fan är grejen? Hur som helst, lyssnar på arvingarna och njuter en aning. mumsi! Idag efter skolan så har jag hängt lite med lina, de är fint de ;) på lördag ska jag träffa alla tjejerna och fira alec som blitt hela 18 höstar. sket mysigt. sen får vi se vart kvällen för oss. 

är iallafall sjuuukt less på folk som inte visar någon som helst tacksamhet just nu. eller folk som bara skiter en rakt i ansiktet, det är så jävla ledsamt. men, sånt man får ta antar jag. men de blir inte så jävla kul att försöka ställa upp när man inte ens får något tillbaka eller när personen i fråga itne ens vill ha ens hjälp. 

nog om det. nu ska jag duscha av mig, sen ska jag lägga mig tidigt ikväll. var så jävla trött idag, så känner att jag behöver sova. och förresten, tandställningen åker preliminärt ut den 24 november så jag är ööööverlycklig AAAA:D:D Så jävla sköönt!! Puss och Godnatt

it's a cold and it's a broken hallelujah

Klockan är elva, och idag har jag gråtit så mycket så att jag fortfarande har ont i huvudet. Ni vet när man gråter, så kan man få jätte ont i huvudet efteråt och känna sig lite halft död? ja, så är jag fortfarande... as knas. 

idag var det fyrisdagen, gick ENDAST dit för att få se min lille nisse sjunga. ååå så fint det var. hon är så duktig min lille malin! blir så himla stolt och glad i hela kroppen. det är en bra fin vän man har. även om hon är skit jobbig ibland :S eheheh skoja

efter skolan så åkte jag hem till robert, hjälpte honom med hans powerpoint presentation som jag lovat, man e ju grym på sånna grejer liksom. jag mår mycket bättre nu iallafall. kom hem halv elva, och nu ska jag duscha, välja kläder, sitta vid facebook i typ flera timmar även fast ingenting händer (man är så jävla beroende). sen ska man slå på accepted, som jag nu mera börjat kolla på som kvälls film. Puss och kram, nu blire en natt cigg



Hejhopp

Jag ville verkligen vara med på idrotten imorse, och självklart försovar jag mig och missar den. Dagen rullade på som vanligt sedan, och slutade ungefär 13.45, så efter skolan gick jag på stan med emma och rebecca och satt med dom medans dom tröck i sig massa pizza :D mysiga tjejer de där!!

efter skolan var jag hemma en timme, sen begav jag mig iväg till tierp igen med fredrika och julia för att kolla när sara och fanny sjöng i tierp. duttiga tjejor. väl hemma halv nio så blev det av med sminket och att borsta gaddarna direkt och krypa ner till kojs. sitter vid fejjan nu och dsikuterar med polare, trevlans. saknar min pojke också, han ser jag imorgon.. längtar!


stilig som fan

who said I can't get stoned?

Tjenarebloggen. Hela förmiddan och eftermiddagen ägnades åt att vara "personal shopper", vilket är GRYMT tråkigt. jag upprepar, GRYMT TRÅKIGT! somnade till ett tag, vaknde och hade hela jävla kinden blöt av att jag dregglat... hur mysigt? 

jaja, händer alla nån gång. nu väntar jag på att robert ska sluta "plugga", så vi kan prata i telefon. lär även gå och kissa, stup i ett, för att jag har fucking urinvägsinfektion... så less! 

nu är sanna hemma igen, så jag hoppas på att få träffa henne en massa. min älskade bästavän<3 


Paranormal Activity, buhu

Halvtolv lördag natt kom älskling till mig. Laddade upp med lite saft sådär på kvällskvisten och satte på Paranormal Acitivity....... fel av oss. /mig, som faktiskt ville se den, eeh. men det är en annan femma, javisst. 

nu är jag bara skit rädd. Robert har åkt hem denna underbara söndag, och jag är ensam. skiter snart ner mig! känner på mig redan nu att jag INTE kommer kunna sova ikväll. fuck :( 

Nu har jag fått numret till ett annat jobb också, så måste ta mig i kragen och ringa dit med. Spara lite para till sommaren 2011 som ska bli den bästa. wow. 

Nu ska jag försöka få tag i älskade sanna, och därefter, tro det eller ej, sova. hihihi


your love is my drug

i torsdags slutade jag fyra, och direkt efter det så drog jag ner på stan och inväntade älskling! vi gick och hämtade ut biljetterna till bion "Going the distance". Sen drog vi en buffé på Little Italy och det var GRYMT gott och jätte mysigt :D

18.10 började bion, och vi var dom ända i hela salongen, så jävla fult hahah! men mysigt.... gr. 
och jag säger bara det, fyfan vilken rolig film. älskar både Justin Long och Drew Barrymore och det var en scen som gjorde så att både jag och robert inte kunde andas och nästan ramlade av stolarna, den va så jävla rolig :D och jätte fin! 

var hemma halv tio ungefär, då satte vi på kvarteret skatan och sen slocknade vi nog ganska fort skulle jag tippa på! en hel bra kväll, som vi verkligen behövde. tack hjärtat mitt<3 


(ouff! fyfan, helt vidrig bild, jag har säkert hela tandställningen full av popcorn också! och roberts frilla ser inte heller så jävla fräsch ut. men vi ser så jävla glada ut, det tycker jag om)

älskar dig hjärtat mitt :)<3


RSS 2.0