Love like you never been hurt before

jag är sjukt taggad på att gå upp kl fem imorgon bitti och gå i skolan till halv fem, för att sedan jobba till nio! YES! underbart, och sen landa hemma halv elva. vilken underbar dag. NOT. 

Så därför är de lika bra att ta tummen ur röven och lägga sig och nanna kudden med en gång. 

Känner mig lite ängslig och ledsen. Men ack vad jag älskar dig
Puss på er allihopa

"Och jag har inge minne ifrån igår, eller hur jag tog mig hem"

Sinnes. Vilken lördag, vilken natt, vilken morgon! Det hände i vendel igår, och mina kära vänner och jag var dom bästa utklädda. men matilda tog fan hem priset med sin Facebook utstyrsel. Jag tyckte jag låg snäppet längre ner än matilda med min 70tals dräkt som är så ful så att man vill spy, och Hillevi med min arabdräkt och victoria som såg ut som al quajda eller hur de stavas, usama bin ladin hursomhelst. love it. 

Hade riktigt kul fram tills dess att de kom fram en barbie bög och ville vara häftig. han knuffa mig, jag knuffa tillbaka, matilda tänkte "okej, amina knuffar honom, då gör jag också det" och ger honom en till knuff i ryggen och då knuffar han matilda så hon flyger seriöst över hela fucking dansgolvet, och efter de var festen slut så att säga. Alla i hela jävla lokalen låg på en hel hög på govlet och slog på killen (rätt av mig och matilda hehe) och tror inte han mår så bra idag om man säger sååå! Så då åkte jag på efterfest i månkarbo hos tommy och kila stadigt med alec och emma och söp till sju på morgonen, sen däcka jag i soffan! trööött. 

Idag har vi hjälpt tommy att städa och ätit pizza, helt okej värt. Kom hem vid fem, och jag skulle kunna sova i ett år just nu känner jag. Jag mår inte så jävla bra efter gårdagens bravader. men en helt okej jävla kul kväll alltså, faktiskt ;) jag ska lägga upp bilder på facebook, sen får vi se om jag pallar lägga upp här. blir nog någon bild ifrån gårdagen iallalfall, men tills dess, så på avseénde kramizzar

Måste bara lägga en note till mig själv: Sluta bråka på alla fester. Jag lyckas alltid börja tjaffsa/bråka med någon.. kan inte minnas en enda fest jag varit helt bråk fri. det är sorgligt, SKÄRPNING!!!!!!!!!

raise youre glass!!!

HEJ! Igår åkte jag hem till pappa runt tre. vi hälsade på Qio på hennes restaurang och åt lite sushi, sedan bar de av hem till farmor. satt där och hängde lite, käka lite bullar och drack cola! Sen bar de av hemmåt runt åtta tiden, och då blev de en drive in på mcdonalds... fucking amazing for my mage! :) Sen dega jag i soffan hela jävla kvällen.. Runt tolv på natten blev den pizza bit också. Sen låg jag mest och funderade på hur fan jag ska lyckas få upp konditionen... Äter ju inte världens bästa mat direkt :( men snygg är jag ändå, så de spelar ju ingen roll....

Nu är jag hemma, totalt jävla laddad inför ikväääll!!! Har fixat dricka, cigg, pengar, ja ALLT. så de känns sjukt skönt. Nu är de bara lusen som ska svara på mina sms... men hon vägrar :( känner mig galet dissad. Och vad FAn ska jag klä ut mig till ikväll? Arab eller Typ... Abba Stuk, världens fulaste jävla dräkt, den får mig att vilja spy. Jag tror jag kör på dräkten! hihi. 

Annars är de bara slänga sig in i duschen och börja fixa och dona för halv sex bär de av mot tierp för lite förkrök med några brudar som jag saknar dåligt mycket. FÖR MYCKET ALLTSÅ. Imorgon ska jag jobba bakis, kommer gå så jävla bra... 

Shit, jag mår så sjukt jävla underbart!!!!! :D Ni anar inte, efter regn kommer alltid solsken, som jag alltid sagt! (hehe ironi... största emot bakom skärmen jö) HEJDÅÅÅÅ!!!!!


det finns människor till allt

jag känner verkligen ":P" så mycket P gubbe... på riktigt. tycker de är sjukt att jag ska behöva sitta och ta skit och behöva försvara mig efter allt som hänt. tycker inte någon som inte kan nämna sitt namn ska yttra sig om varken mig eller robert eller vårat förhållande. tycker de är grymt töntigt att sitta bakom en dataskärm och vara uppkäftig och sen inte kunna stå för sin åsikt.

jag är inte ute efter uppmärksamhet, det ni inte fattar är att jag som person blev rädd, och för min del är min säkerhet viktig, viktigare än någon annans. jag gjorde ett val, och alla får tycka vad dom vill om de valet, alla gör dumma saker, dumma saker som vi kanske ångrar eller lär oss av, men de personer som inte kan se saken ur mina skor borde enbart vara tyst om saken. jag förstår till 100% att folk kan tycka att jag var en riktig slyna som gjorde så mot robert, och efter hur jag har betett mig, men ni vet inte heller allting han gjort mot mig, som gjort så att vi idag sitter här. så snälla, lägg er inte i saker ni inte har nånting om. skaffa ett eget liv att lägga ner energi på. det är min blogg, det är klart som fan att uppmärksamheten ligger på MIG! ska jag skriva en blogg och lägga ner uppmärksamhet på någon helt annan människa? nej, jag tror inte det. gillar ni inte att läsa om mig, om min vardag, om mitt liv och om mina känslor, läs då inte. jag kommer fortsätta skriva om mitt liv, och därför ligger just denna bloggs fokus på MIG, eftersom det är en blogg om mig. det ni sitter och skriver är totalt hjärndött helt ärligt. tycker ni att jag ska skriva om typ min bästa kompis tragiska händelsen när hon krocka med en rosa elefant och blev av med ena foten eller vadå liksom? Jag kan inte styra över att något hände mig som jag tar illa upp över och att de ger mig mer uppmärksamhet än vad ni NÅGONSIN kommer få. jag kan inte styra över att jagh är totally jävla grym och att ni hatar att älska mig.. tyvärr, de får ni styra själva över. vill ni klaga mer, som jag sa förr RING MIG FFS :) ni kommer ingenstans på att sitta och klaga och sedan inte ens säga era namn? hur tror ni då att ni ska kunna lösa de? Tycker synd om er som ska behöva ha problem med något ni inte har ett göra med.

För er som är intresserade så, jag har dragit tillbaka anmälan. glada? hoppas ni är riktigt jävla nöjda nu. jag pratade med robert i telefon idag och de var så fucking jävla skönt att prata som två normala människor. som två vänner! vi försöker lösa allt, och ingen jävla människa ska komma och tala om för mig hur mitt liv kommer se ut mellan mig och robert efter allt som hänt. vi har båda sårat varandra och gjort dumma saker, men fan vad roligt vi haft ihop, och de kan ni aldrig ta ifrån oss så puuusss på er och jag hoppas ni hittar någon annan att klaga på, för mig bryter ni inte ner. jag är och förbli bäst i hela fucking världen och om några år är de jag som ser ner på er! ;) puss och kram skumbanan

nu raderar vi allt som varit. snart kommer en ny sak att lägga ner energi på. ge mig mer uppmärksamhet, i love it


that girl is so dangerous, that girl is a bad girl

goooodmorgon! vaknade av att the police i uppsala ringde och ville att jag skulle maila massa bilder, detta var runt 10, blev ju liiite less när dom väckte mig... ska försöka somna om, men är LITE för uppspelt för det nu! har inte bara mailat massa bilder till polisen, utan till något annat också.. och de är helt andra bilder vi snackar om.. håller tummarna och hoppas på de bästa, AWSOME! får se om jag berättar överhuvudtaget.. :)

snart kommer sandra hit, vi ska leka och spela in en massa filmer som vanligt antar jag :D hahahah så jävla spårade så de inte är sant.. men först blire sova lite till, frukost och sova lite till! hej och hå :) 



♥ Dag 27 – Min favoritplats.

Hällarna.
Det är en liten klippa mitt längst ute på delen av söderfors. det är hur fint som helst där på sommaren och jag har ett speciellt minne därifrån som jag mår bra av att tänka på! brukar alltid dra dit med massa polare på sommaren och bada, chilla och röka vattenpipa osv. det är grymt mysigt där och så är det nästan aldrig någon där så man är oftast helt ensam.


det var då det var du och jag mot världen. när inga andra existerade och du och jag skulle vara för evigt. det var då jag var ditt ljus och du var mitt. det var då allt var som bäst, och vi älskade varandra precis som man ska. det var då vi var bäst! när vi skrattade med varandra, och när ditt leénde kunde få mitt humör på topp på en sekund. när det bästa jag visste var dina händer på min kropp, och dina läppar mot mina. det var då jag mådde bra! när jag hade dig. du var min favoritplats.. 

nej nu ska jag sluta.. jag får inte spilla mer tårar.
skärp dig amina!

Gårdagens makeup- spårat


Gick lös med lite 60 och 50 tals inspiration! 
Det gillas starkt!

i like the way

Hualigen. Igår blev det jäktigt! Jag mötte upp frida i stan runt sex, och sedan tog vi bussen till eriksberg för att våldgästa natta i hennes lägenhet och förkröka lite! Lite senare dök även elin upp, as soft. Förfesta som vanliga människor, stenhårt ba. efter nio så drog vi oss mot salabacke till festen, och de var FULLT. tro mig! det gick knappt att komma in i lokalen, helt kaoz. 

Men vi dansade på som vanligt, vilket förmodligen inte uppskattades av vissa tjejer som naturligtvis skulle börja bråka, lacka. ingen rör mina vänner :) så typ där slutade kvällen för oss, runt tolv-ett någon gång. då kom en polare och hämta oss och körde oss till donken sen blev det hemgång! sköönt. Upp tidigt imorse och åka hem, jag slockande i soffan direkt kan jag säga, och sov ett bra jävla tag. Eftermiddagen och kvällen har spenderats i soffan och framför datorn. totalt död. tänkte fortsätta vara levande död för resten av kvällen, nu bjuder jag på bilder istället! Tack för igår iallafall mina kära homies :) 



jag älskar er och ni älskar mig, puss

Skrev ett långt och argt inlägg nyss, men jag kom på att fan, varför? Jag ska inte behöva sitta och försvara mig. alla får tro vad dom vill, och alla får ha sina egna åsikter. men jag vet vad som är den egentliga sanningen och jag vet hur jag känner och mår. sen skiter jag i er andra. fortsätt skicka anonyma kommentarer om ni mår bättre utav de! ni visar bara hur tråkigt liv ni har som orkar lägga ner så myycket värdelös energi på mig.

Jag är glad så länge han är glad
men jag måste ställa mig själv i centrum också.
That's it!


♥ Dag 26 – Mina rädslor.

1. Döden!
Ja.. jag är rädd för döden. jag är så pass rädd för döden så att jag går hos en psykolog och äter medicin mot Panikångest. Jag har haft panikångest sedan jag var 7 år, och gått hos psykolog sedan jag var 12, och medicin började jag med runt 14-15 tror jag. När jag tänker på döden, att försvinna osv, så får jag panikattacker och allt vad de är, och de är de själva medicinen är mot. När man har panikångest fattas ett ämne i hjärnan som gör så att tankarna håller balans, och då gör medicinen så att tankarna ligger jämt och så att inte själva attacken slår ut. Det är väldigt hemskt och jobbigt, men just nu har jag påbörjat en metod som ska hjälpa utan medicin så att jag kan kan komma ifrån detta helt och hållet, vilket känns skönt.

2. Att bli sårad/lämnad!
Jag hatar att få mitt hjärta krossat, jag blir helt jävla nedskärrad. 

3. Höjder!
usch.. jag typ svimmar när de är höga höjder, de drar i hela kroppen på mig. fyfan för höjder!!

4. Småkryp och läskiga djur.
Typ spindlar och ormar, alltså de måste ju vara de äckligaste som finns!! jag hatar de så jävla mycket. speciellt spindlar, det är fan så jävla läskigt alltså.. usch kryper i kroppen på mig så fort jag tänker på det. 

5. Att flyga!
Det är jag förmodligen inte ensam om :) Men anledningen till att jag är rädd för att flyga är för att jag är rädd för att dö, så de hänger ju liksom ihop med ettan.. men aja!

Nu kommer jag inte på några specifika jätte rädslor! Hoppas de dög iallafall! 


They say time heals everything, but I'm still waiting

På läpparna:
Läppenna ifrån Elf, Bitter
Läppstift ifrån Elf, Royal red

she got that whole place glowing

men gooodmorgon! Vaknde av att jag var helt fucking jääävla svettig, sjukt drygt. Blir duschen dirr nöö! Smsar lite med frida och försöker kirra förfest tills imorgon, då är de party i bälinge, och jag ska köra me tjejerna i klassen tänkte jag!! Så sitter och försöker brassa ihop ett gäng, helt okej jävla kul, dock är jag pank men jag får flörta med mamma.. kanske ska städa hela huset så gåre nog ;) eller? 

Förövrigt så tror jag att dagen ska spenderas på helges och sedan hos far min.. grejen är bara att jag inte har något busskort, så de beror på om far min kan komma och hämta mejsi!! Hoppas för guds skull :) pallar inte sitta hemma idag heeelleeer. är helt galet shoppingsugen också, får se till att styra upp de när pengarna rullar in. tror jag ska avbryta min sjukskrivning nu i veckan också och dra och jobba, förlorar så jäävla mycket pengar pga en fucking idiot och de är så inte värt de. nu hungrar jag ihjäääl!!! måste käka hej :D


vi kör igen brudaaar!!

♥ Dag 25 – En första.

den första gången jag insåg att jag är värd så jävla mycket bättre. det kändes skönt. jag önskar jag kunde ha så mycket självkänsla mycket oftare. jag är bra stolt över mig själv iallafall!

sliten chey

ooooo vilken helg. jag är helt slut verkligen. sminkade på modevisning efter skolan som sagt, och efter de drog jag mig till mr.mentzer och chillaaa, vi drog till hans polare men dom sög så jag och sandra tagga vidare på fest hos mickan ist =) tack för de! och sen runt två gick jag till sötkorven igen och sov över! (sov lite väl för hårt kanske..)

på lördagen så åkte jag hem runt fyra, var hemma ca halv sex, duschade och sminkade om mig sen drog jag mig till öregrund med alec, hahah, fyra timmars resa för en liten rutten fest, vääärt. nej men de va awsome kul faktiskt, bara för att jag och alec är så grymma och skiter i alla andra. gick och lag oss runt 7-8 tiden på morgonen och jag sov på golvet, AJ. kom hem halv fyra iallafall och nu har jag bara sovit sten hååårt. alec har förmodligen brutit armen på mig också, puss gumman, de va snällt. 

nu ska jag göra något annat häj

ja så lyckliga var jag och alec haha! observera ketchup ifrån hamburgare på näsan på mig :D glad tjej iallafall!!!

Hej och hå

Nu har jag packat och klart i väskan tills imorgon! Fyfan vad tung den är.. orkar inte. Har precis duschat iallafall, ska ut och röka en sista gång och sen borsta nötterna och sova! Gick förövrigt jätte bra hos tandläkarn, mamma lovade att betala ett tandsmycke åt mig om jag var duktig... så klart man skötte sig fint ;)

Så den 10 mars ska jag åka tillbaka till tandis och sätta fast ett silverhjärta. tycker de är så jävla charmigt och fint! Plus att mamma har ett likadant, så de blir lite mor & dotter! 

Hoppas på party party imorgon och sedan fint sovsällskap! Nattinatti :)

and each time i look in your eyes, i know why

Hej och hå. Inatt kunde jag åtminstone sova! men klev upp runt nio och åkte med mamma hem till moster annika och hälsa på en sväng. just nu är jag barnvakt åt lillesyrran medans mor min är och handlar. Runt fyra är det dax att laga en tand..... är as rädd, hatar sprutor mest av allt i hela världen. men nu måste de ske! det kan inte ge mig mer smärta än vad jag redan går och bär på så de är bara att ta tag i det nu.

Förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon. jag tar en dag i taget just nu. det är de bästa för mig! imorgon ska jag sminka på en modevisning med brudar ifrån klassen, ska bli grymt kul. räkna med att bilder kommer! :)

Nu är de tomt i skallen på mig. Hörs!


Jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Idag gjorde jag det.
Jag blir hemma imorgon från skolan också. Det känns pisstråkigt men jag vågar inte gå ut utanför dörren pga vissa skäl. Men det löser sig. Jag vill festa ap arsle i helgen, så hojta till om det är fiesta, amina kommer direkt promiz. 

Nu ska jag ut och röka (ja, jag klarade mig från att inte röka på 3 veckor, men så fort jag blev ledsen så föll jag ner i gropen... fuck ass), sen ska lägga mig och sova.. jag har ju som sagt varit vaken hela natten så jag är skapligt trött haha! Känner mig inte alls lika glad nu.. told ya so. Jag vill ha glass! Hejdå :)

fortsätt le, fortsätt va stark, fortsätt kämpa och fortsätt att aldrig glömma. du har tagit så jävla stora kliv nu så det skulle vara så jävla fel av dig att visa dig vek nu. Kör hårt! Jag är bäst!

"Jag lovar, vinden blåser dit vi vill"

HEY. nu är jag hemma ifrån ett besök hos brori med pappa och mamma! så mysigt. tror aldrig vi alla fyra bara har varit med varandra och umgåtts som normala människor någon gång. jag tyckte om det iallafall!

Nu är jag hemma och sitter och väntar på ett viktigt samtal. Utöver de chillar jag med mamma och lyssnar på dansbandmusik (in my fucking heart, så jävla grymt) och vill ut och festa i helgen. någon sugen prisse?

I was praying that you and me might end up together

Klockan är ca halv sju när jag börjar skriva detta inlägg. jag har inte gått och lagt mig än. jag är skit trött, det har jag varit hela natten, men jag har inte kunnat sova. Det gick bara inte. Jag har gått igenom alla mail på facebook, och jag bara log. Jag kan inte förstå att jag log. Jag ler inombords nu när jag tänker på det tom. Jag borde egentligen sitta och stor böla pga några andra mail i den där lilla inkorgen. Men jag bryr mig inte om de just nu.. jag bryr mig bara om att jag är så jävla glad över att jag en gång har fått lära känna världens finaste kille.. gud så glad jag är över det, helt sjukt. 

Varför sitter jag inte och gråter över att den killen bokstavligt talat är död? Varför är jag inte ledsen för att någon annan har tagit sig in i världens finaste pojkes kropp och blivit en annan person och skriver helt sjukt elaka saker till mig? Jag vet inte. Jag har faktiskt inget riktigt svar på det, och jag förstår inte på mig själv just nu faktiskt. Jag känner en lättnad på något sätt. Jag kan inte förklara alls hur jag känner.. jag sitter inte och tänker på hur jävla dåligt allting är just nu, jag har suttit och tänkt på hur jävla bra allt har varit och fått små lyckorus och känt mig tacksam för att just jag blev den personen som fick vara med om det.. Är det inte sjukt? Hur det kan ändras så snabbt? Jag ska inte ta något för givet, imorgon kanske jag vill dö igen, men de löser vi då. Just nu känns allt bara.. helt okej bra. Bara han är lycklig så kommer livet sluta bra

Ja hörni. Jag är verkligen så jävla glad just nu.. Jag blev så jävla glad av att läsa de fina ord han en gång skrivit till mig, jag är så jävla glad över vad vi en gång haft, jag finner inga ord! Men riktigt jävla tacksam är jag, och det kommer jag alltid vara även fast det har blivit som det har blivit. Allt jag önskar nu är att du hittar någon som är bra för dig, och att du hittar rätt balans i livet igen och tar dig upp på båda benen och står kvar där. Jag önskar verkligen att den person jag lärde känna kommer komma tillbaka, för den personen är en helt sjukt underbar människa som jag tror kan komma långt här i livet och lyckas! 

Kanske känner jag mig stark och tacksam för att jag insåg att jag har så jävla bra vänner och familj som faktiskt älskar mig? Tack för att ni hjälpt mig och fått mig på rätt spår, tusen tusen tusen tack till alla. Och jag känner mig nästan lite glad över att det är över nu, det som är så jävla tråkigt är själva sättet det slutade på. För det var inte bara min andra halva, utan min bästa vän också. Om saker och ting hade slutat annorlunda hade det varit mycket skönare, men nu är det såhär, och jag är nöjd bara det går bra för dig.

Personen i fråga läser inte ens min blogg, och det finns nog ett fårtal som fattar vem jag snackar om, men resten behöver inte förstå. jag ville bara skriva av mig lite av mina känslor, för det känns så himla skönt. Jag vill knappt sluta skriva. Jag känner så mycket. Jag fattar inte hur fan jag kan känna såhär ens, haha.. de är lite komiskt, med tanke på hur gårdagen såg ut! (hehe cool gubbe). Nej hörni. Jag måste sluta skriva, för de kommer inte komma så mycket mer vettigt! Kramfrånmigtillminakäravänner. 


Det här är något jag alltid kommer att minnas!
Jag ångrar ingenting med dig, och jag kommer alltid älska dig iallafall!

Take care!

♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.

Jag börjar väl gråta av samma anledningar som när alla andra börjar gråta? När man blir sviken, får hjärtat krossat eller när någon dör. När någon ljuger för en. När man saknar någon jätte mycket. Eller när man är olyckligt kär. När man är jätte sjuk. Ja ni fattar, av helt vanliga anledningar. Jag är mänsklig, faktiskt. 

Sen kan jag även börjar gråta till sorgliga filmer såklart. Vilket märkvärdigt inlägg. Men jag kan inte sova :( Godnatt!

Min tolkning av en 60tals makeup.

Jag berättade ju förr vad vi höll på med på Kultur och Stilhistorian, och lovade er bilder. Jag jobbar tillsammans med malin och vi har som sagt 60tal. Och det vi skulle göra förra lektionen var att sminka, och här är min tolkning!



my lovers

Vilken dag. 
Nu har jag fruktansvärt ont i huvudet, men jag orkar inte sova.. 

Imorgon kommer pappa hit, så ska vi umgås jag, mamma, pappa och kevin. det känns helt underbart just nu! jag älskar er verkligen, hela min familj!!<3

och tack alla fina vänner för idag, ni betyder så otroligt jäkla mycket för mig och utan er hade jag inte klarat detta, tack för allt stöd ni ger mig. det värmer så jävla mycket och det är ni som får mig att orka. ni förtjänar guld varenda liten kotte<3

alla hjärtans dag!

Hej. igår var det alla hjärtans dag, helt underbart. not. jag gick i skolan och jobbade sedan från fem till nio. men jag följde med emma hem och åt mat och titta lite på film, så de räddade min dag trots allt. Vi ska egentlign vara i skolan om typ fem min för endast en lektion, idrott. vi kände att vi hellre sover. men jag kan ej somna om. niiice.

ska göra ett val inför trean vid halv elva, så lär ändå in då. Sen blire hem och fara iväg till helges, så ikväll sover jag hos far min. hur underbart som helst.

det blir jobbigare och jobbigare för varje dag

Torsdags makeup!

I torsdags tog jag mig en sovmorgon och även tiden att lägga en ögonskugga. Det var bra längesen!



Sometimes i scream out you're name

Det har varit en väldigt konstig helg. I fredags jobbade jag och var hemma och tittade på tv och åt massa massa godis, somnade typ ett och sov till tolv, skönt. På förmiddagen på lördagen hade jag panikångest och grät säkert i flera timmar, tills jag insåg att det fan inte var värt det.. Om det är meningen att du och jag ska åldras tillsammans, så blir det vi igen. Ödet bestämmer. Så det är helt enkelt meningen att det ska vara såhär. Jag insåg alltså att jag grät helt i onödan, för det dåliga för alltid något bra med sig. Därför tog jag kontakt med millan pillan och drog på fest i järlåsa istället! 

Där vare aawsome kul alltså :D tack för de bruden! Landade väl hemma vid två tiden. Åt massa god fylle käk och drack 7up (HAHA). Vi kollade på barnen i bullerbyn, sen slocknade vi! Klev upp runt halv tolv, och klockan tre drog jag och jobbade till klockan sex, så jag landade hemma halv åtta, och då blev de att fylla kistan med kyckling och ris, mumsi. Nu laddar jag kameran för att lägga in en massa bilder som kommer lite senare, men innan dess ska jag duscha. hade iallafall en grymt bra lördag! Och imorgon har jag sovmorgon så de kunde ju inte varit bättre. 

Nu ropar duschen på mig, ses snart puss och kram!

jag är starkare än du, det har jag lärt mig nu!

Jag är stark. Jag förtjänar bättre.

Idag vill jag inget annat än att festa och glömma alla bekymmer, imorgon kommer ändå nya. Vi hörs!

man lär sig av sina misstag

tacka gud för det. världens jobbigaste resa hem..

Nå. Igår efter skolan åkte jag som sagt till Helges. hann inte med halv tre tåget, så jag kom typ en kvart försent och hann därmed bara vara där i en kvart också, man har ju bara 30 min/gång. Det var lite tråkigt, men det gick bra. Pappa fick skjutsa mig dit, annars hade jag ALDRIG hunnit! Och eftersom jag inte hade nånting att göra efter det så bestämde jag mig för att stanna hos pappa över natten. Vi åkte och hälsade på pappas fru Qio på hennes jobb, pappa käkade sushi där och sen drog vi iväg till valbo för att köpa trosor, byxor och tröja till mig, hahaha enbart för att jag inte hade planerat att sova kvar och inte hade med mig något ombyte. Så himla underbara!

När vi var klara i valbo åkte vi hem till far min. Qio gjorde som vanligt hur underbar kina mat som helst. blev nudlar och kött samt en kinesisk grejsimojs som jag inte vet vad de heter, men de är så fucking jävla gott, knullar som fan i munnen... mmmmums! kollade på film och somnade väl runt ett, så tro mig, jag var trött när jag klev upp sju imorse. Pappa fick skjutsa mig till skutskär för att lämna mig vid tåget, han är världens bästa pappa. Och sen var det praktik hela dan, det gick bra. Klockan fem drog jag mig till jobbet, och även de gick bra. Var två ordrar ifrån att vinna en biobiljett, SÅ JÄVLA SUR. ville verkligen ha den!!! :( 

När jag åkte hem blev allt kaos.. Det är inget jag vill gå in på mer än att jag känner mig väldigt kluven och mår kasst atm. Jag kommer ta en sovmorgon imorgon och vila ut lite, för jag behöver verkligen sömn. Så därför avrundar jag här. Hej så länge.

shut up, and let me go

ouf. vilken dag. Lögner och en jävla massa skit! Jag tycker de är så jävla häftigt när människor vet saker om mig som jag inte ens visste om :S de är fan helt sinnes.. fick tex. höra idag att jag tydligen träffat en annan kille, de visste inte ens jag om, de va lite coolt.. Om ni har problem med att förstå vad jag menar i min blogg, så fråga gärna först så jag kan rätta er. den är tydligen svår läst. 

första dagen på jobbet idag! gick helt okej. galet trött nu bara. och less. ska försöka sova så fort som möjligt. imorgon är det helges som gäller, as kul! Kommer hem runt sex imorgon, så vi hörs väl då antar jag. nu måste jag verkligen sova.. eller ja, försöka iallafall! Hejs!

if you dont love me, why dont you let me go?

Fyfan. Jag är fortfarande helt sjukt sliten. Jag har verkligen jätte ont i hela kroppen, vette fan vad jag har gjort alltså!! Somnade på soffan hemma hos alec, trots att vi sov till tolv.. är helt död verkligen. Är hemma nu och har mättat mig med lite stripes. Glömde kameran hemma hos alec, så bilderna kommer upp någon annan dag!
började som sagt hemma hos alec, kom dit runt sex och tog 19.40 bussen till uppsala. höll på att kissa på mig under resan så jag bad lite snällt om att buss chauffören skulle stanna och låta mig göra mina behov, han skrattade åt mig jätte mycket men han stannade, jätte snällt! Sen fortsatte vi mot svartbäcken där festen höll hus. Träffa massa trevliga människor och mitt och alecs vin tog slut, och vi ser en absolut vodka flaska som de är väldigt lite kvar i och tänker "vi tar den där", sagt och gjort, vi tog den och gick in på toan och hällde upp de sista i två glass och sa SHOT. jag hann inte ens blinka innan alec gjorde en kastspya i handfatet och jag trodde jag skulle DÖ. någon hade hällt i tvål i flaskan!!!! min hals fräte sönder, de gjorde så jäääävla ont. tror jag drack flera liter vatten..

sen fortsatte kvällen som vanligt. hade awsome kul iallafall! de va galet. alec ramlade hela tiden och vi hittade ingen busshållsplats när vi skulle åka hem, så vi sprang ut mitt i vägen till bussen och vinka in den. jag somnade med mobilen i handen, och har förmodligen tappat den då, för när jag klev av bussen hittade jag den inte någonstans. så ja, jag har tappat bort min mobil ännu en gång. så jävla typiskt! Men ja, en hel kul kväll. Tack allihopa :) 

Just nu känner jag bara för att lägga mig i ett varmt bad med musik och drömma mig bort. Jag vet inte alls längre. Jag vet ingenting känns det som. Jag är så snurrig och funderar hela tiden. Jag måste få vila och tänka och komma över ett beslut. ett beslut som är rätt för mig. jag känner inte dig längre och det krossar mitt hjärta. den person som har stått mig varmast om hjärtat i ett och ett halvt år är borta. det sårar mig fruktansvärt. 



Baksmälla

Idag mår man som man förtjänar! Har blåmärken på as konstiga ställen, öm i hela kroppen. Dansade helt sjukt mycket, hur kul som helst hade jag! Allt var så jävla spårat på ett bra sätt. Alec och jag kan inte festa ihop utan att de går utför! Alec har nog världens största blåmärke på sitt knä efter att ha ramlat ett antal gånger.

Btw, jag och alec drack tvål igår.. de va skit gott! Tack du killen som hällde tvål i våran drink hihi. De gjorde inte alls jätte ont. Alec gjorde en kastspya, den va fin :) Nu ska jag fortsätta umgås med alec och deppa för att vi mår lite udda idag. Pussohej

Redo att åka iväg!

Nu är jag fixad och klar. Ska få skjuts av mamma till alec och så kör vi där. tar 19.40 bussen till uppsala, kommer hem ca 4 inatt. Hörs imorgon. Ses i dimman! 



♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

det är mycket som kan få mig att må bra! 
Musik. Musik som väcker goda minnen, det kan få mig att sprudla av lycka. Att prata minnen, det är något speciellt med det. Att ta upp underbara minnen och sitta och drömma sig tillbaka, det är underbart och kan få mig att glömma nuet om jag har det jobbigt. 

Mina underbara vänner och robert. Emma och Jessica får mig alltid att må bättre, de är underbart att ha dom i klassen och att träffa dom varje dag. En kväll med sina vänner, hemma, ute w/e, men de kan verkligen få en att må så mycket bättre också. Även en stor godispåse och en underbar film. De är terapi tycker jag :) 

Tackar alla mina vänner för att ni är så sjukt underbara och fina. Ni är jätte söta allihopa!

you were strong and I was not

jag hade bestämt för att sova till typ kl 3 idag, men nejdå, här vaknar man halv nio. UNDERBART! ja absolut :) åt frukost tillsammans med resten av familjen och sen övertalade jag min bror om att få låna hans förfest spel, och YES, de gick. Jag fick panta min dator, men de är lugnt. 

Så, detta underbara spel heter alltså Qube. Det är en kortlek och en plingklocka med och reglerna är enkla:
* Du får inte säga nej
* Du får inte säga ja
* Du får inte tveka
* Du får inte upprepa svar
* Du får inte upprepa frågan


Och det är alltså BARA ja och nej frågor, så sjuuukt kul! Man får poäng om man klarar av ett helt kort, som de då är 10 snabba frågor på. Och om någon spelare tycker att man inte förtjänar att få fortsätta svara på frågor så plingar den på klockan. Här är ett kort med 10 frågor på:

1. Om jag säger Nej kommer du att säga efter mig då?
2. Men om jag säger Ja så kan du väl härma mig?
3. Vilket är svårast att säga, Ja eller Nej?
4. Vill du fortsätta spela?
5. Är du beredd?
6. Tror du att du vinner?
7. Är du bra på att inte säga Ja och Nej?
8. Tycker du att du är smart?
9. Är du smartare än vad jag är?
10. Så du tycker jag är dum?
haha, så spårat. Nu kommer ju jag och alec vara själva och förfesta så vi blir två pers på detta, kanske inte fullt lika roligt som om man är 4 pers som man ska vara, men de funkar. Längtar tills ikväll as mycket. Ses i dimman foxs :)

smile now, cry later

vilken natt. somnade runt halv tolv. vaknar av att väckarklockan ringer, går på toa, går in i mitt rum och sätter upp håret, tar på mig parfym och lite deo. Sov bara i trosor inatt, så därav stog jag enbart i de och kom på att min bror snart kommer komma upp också, så jag kanske ska klä på mig. fick för mig att jag skulle kolla hur mycket klockan var, och den visar 01.34.... GAAAH! skapligt less!!! drömde alltså bara att väckarklockan ringde.. gick och lag mig igen och somnade om efter ett tag. 

Var sjukligt trött imorse. När jag nästan somnade på bussen till uppsala ringer mobilen, och de är wonderbara jessica som säger att hon åker bakom bussen och att jag ska hoppa av vid nästa hållplats och åka med. Så sagt och gjort! Jag hoppar av bussen, MITT UTE I INGENSTANS!! Och lite längre bort ser jag en rutten röd bil kommandes sakta men säkert ;) Och där satt hon, min undersåte, lika vacker som en solnedgång. Jag hoppade in i bilen och sen for iväg till skolan! Hade bara Engelska B, vi hade redovisning och de gick bra. Vi skulle skriva om varför man ska komma till sverige, och jag fick som uppgift att skriva om shopping, då valde jag att skriva om Nk. Och av någon anledning, så skriver jag "It was also in this building our former Prime Minister Anna Lindh, was stabbed to death!" hahahahah skapligt pinsamt de blev när jag läste upp de, jag tänkte inte riktigt på att jag skulle läsa de för ca 20 pers och att de lät helt brutalt. och varför skulle de få någon att vilja komma till sverige? helt dumt bara :D

Pallade inte gå på Bild & Form, så ja hängde med emma till hennes pappa, där han skulle skriva på något papper om våran utlandsresa. när de va klart gick vi till resman och betalade bokningsavgiften, heeelt underbart! för nu ska jessica med också YEEES :D:D och de blev bara 4800 för resan, awsome ;) 300 kr billigare, av nån anledning. 

tror jag ska ta en powernap. Är hemma nu och chillar. Ska vara de hela dan, för imorgon är de party all the night. Tjotjena!

♥ Dag 22 – Det här upprör mig.

Oj, den här listan kan bli lång.. Jag är en person som stör mig på väldigt mycket och är väldigt snabb på att tända till. men något som upprör mig otroligt mycket kan jag ju skriva upp lite fint! :)

När någon jag älskar ljuger för mig/Falska människor.
Folk som inte håller de dom lovat. 
Att bli sviken. 
När jag bråkar med någon.
Om saker och ting inte går som planerat.
När det går riktigt dåligt för mig med nånting, som tex. sången eller plugget. 

Ja de är något som kan uppröra mig helt sjukt mycket. men jag blir riktigt jävla störd på folk som är otroligt sega och tar lång tid på sig, en ensam person som sätter sig på en sexplats i tåget (HELT SJUKT JÄVLA IRRITERANDE, varför gör man det?), folk som verkligen försöker klä sig jätte snyggt och så blir de bara helt super fult istället. Klumpiga och äckliga ögonfransar, dvs även fjortisar som ser ut som bajs i ansiktet. Ja de är lite av saker som gör mig jätte frustrerad! :) Puss och kram. 


dagens!


if you dont love me, pretend..

yes! idag blev det bestämt. alexandra följer med till ayia napa, så imorgon efter skolan går vi till resman och betalar boknings avgiften. vi bytte ju dessutom hotell också, så nu är vi på ett mycket bättre hotell för ca 300 kr mer bara. Nu är det bara jessica som ska med, sen så blir allt frid och fröjd enligt mig :) Kommer inte bli samma sak om inte jessica följer med. en pusselbit kommer fattas :( buhu.. 

Idag i skolan mådde jag helt sjukt illa. trodde verkligen att jag skulle göra en kast spya vilken minut som helst. gick och lag mig och sov på en soffa och låg dör i circus tre timmar. sen sminkade jag rebecca och åt 3 knäckemackor, sen mådde jag a little bit better hihi. var på utbildning för Provoice efter skolan tillsammans med alec. gick super! ska ha min första jobbdag på måndag 17.00 - 21.00! Mitt schema kommer att se ut såhär: 

Måndag: 17.00 - 21.00
Onsdag: 17.00 - 21.00
Torsdag: 17.00 - 21.00

Sen ska jag försöka jobba så många fredagar och Söndagar som möjligt. och sen hoppas jag att dom fixar så att vi som säljer projektet "Pocketklubben" (jag ska alltså sälja pocketböcker) ska få börja jobba på förmiddagarna också, de är inget alternativ just nu. Men man får komma in och jobba när man vill även om de inte står på schemat, så de blir nog en hel del extra jobb så fort jag har tid och ork. ska tjäna massa parraaa! nu ska jag sjunga i en kvart eller så. hare gött! ett glas mjölk skulle sitta fint :) 


♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.

Oj vad svårt. Ett annat ögonblick? Hm. 

Det var i början av ettan iallafall. Jag bestämde mig för att höra av mig till min pappa, som jag inte hade träffat eller kontaktat på ca 4 år. Han hade mejlat mig varje dag under denna tid, men jag gav honom aldrig något svar. Det var robert som fick mig att bestämma mig för att höra av mig. Så jag svarade på ett utav hans mail, och skrev mitt nummer. Dagen efter på idrotten så ringde de, och jag svarade, och det var pappa. Jag fick en sån stor klump i halsen och ville bara gråta av lycka! Att höra hans röst efter så lång tid fick mig att längta något enormt efter honom. 

Vi bestämde att vi skulle träffas på lördagen som skulle komma, och robert skulle vara med som stöd. Han kom och hämtade mig runt ett tiden, jag var helt sjukt nervös, men försökte hålla mig lugn. När han kom in genom dörren och vi skulle hälsa på varandra, så försökte jag på något vis undvika att se honom i ögonen och att krama om honom, för jag visste att jag skulle brista ut i gråt, och jag ville inte visa mig svag. Så jag kramade knappt om honom och lät han inte titta på mig. När jag sneglade lite snabbt på honom så såg jag att hans ögon var rödsprängda och uppsvullna och att hans kinder var våta av tårar. De gjorde helt sjukt ont i magen på mig. Jag vände mig snabbt om och mummlade något om att jag skulle hämta nånting i mitt rum, men gick istället ner och grät och försökte lugna ner mig. Jag förstår inte idag varför jag inte bara grät ut? Jag ville ju så gärna hoppa upp i hans famn och berätta för honom hur mycket jag älskar honom och hur mycket jag hade saknat honom.. men jag gjorde inte det..

Det var ett jobbigt, men samtidigt underbart ögonblick. Att få träffa min pappa igen, att få krama honom, att få se honom och höra hans röst. Pappa är den underbaraste människan jag vet, och den snällaste i hela världen. Jag önskar att jag kunde träffa honom mer!

when everything I know falls apart, you're the reason I come home

Hejhej tjena bloggen. Klev upp sju imorse för att göra mig i ordning och vara på praktiken klockan 10. Dagen rullade på hur fort som helst. Och på lunchen tog jag mig en liten shopping runda. Helt super nöjd, hade världens jävla tur, och tro mig, de brukar jag inte ha. Fick sluta halv fem istället för sex, så jag var hemma halv sju, och sen dess har jag bara ätit middag, sjungit och planerat lördagens festligheter med alexandra. planerar på att spåra!!! 

är helt sjukt taggad hur som. Har tagit bort sminket och gjort i ordning mig för kvällen, ska bara borsta gaddarna och välja ut morgondagens outfit sen ska jag hoppa i säng. 

Här är bilder på dagens kap!
Skinnklänning 99:-, Cubus. Skulle egentligen kosta 500!!
Spets body, KappAhl 50:-!
(snygg bild)

Ha en god kväll alla kära. Adios!

VECKANS BRAVADER

Ja, eftersom de är onsdag imorgon så börjar vi därifrån nu lite i efterhand bara för att de kommer hända ruuliga saker!

Onsdag: Praktik, 10.00-18.00
Torsdag: Skola 08.30-14.30! Utbildning 15.00 - ?
Fredag: Vet ej, hojta till om du är ledig :) 
Lördag: FEST MED ALEC OCH EMMA I UPPSALA, TAGGAD
Söndag: Bakis med alexandra!

Härlig vecka. Utbildningen jag ska på är alltså för mitt nya jobb! Jag fick jobb på Provoice, var där i måndags på arbetsintervju och fick de, så jävla nice. Så då ska jag på deras utbildning nu på torsdag för att lära mig hur de jobbar osv. ska bli awsome! Hoppas på att få börja jobba så fort som möjligt och att jag får sälja något roligt. Hejochhå

Do you really want me? Am i really special?

jag är så jävla trött och sur. kom hem från helges runt sex, och ja vill bara slänga mig i sängen och blunda och dra täcket över huvudet. 

Känns skit, skit skit och åter skit. Man ska inte behöva anstränga sig för att visa kärlek? Jag vill ha allt, eller inget. Jag blir bara ledsen av att känna att det inte är tillräckligt, och de äter upp mig. Jag går sönder inombords av det. Jag vill ha allting jag kunde få förut, jag förstår inte vad de är som är fel.

Håll mig hårt, eller släpp mig helt

Igår efter skolan så följde jag med emma hem! vi köpte pistagenötter, en lösviktspåse med tre olika godis smaker (haha), Ben & Jerry's och en stor kexchoklad. MUMMA :) emma lagade kyckling med currysås och ris, (tro mig, jag blev inte förvånad!), de smakade underbart. 

prövlåg i soffan hela kvällen med en påse godis på magen, de var ganska underbart. tittade på film och prata massa, en helt otroligt soft kväll helt enkelt. Emmas mamma spådde mig med tarro kort (eller va de heter) på kvällen, och de är läskigt hur de kan stämma så mycket.

Idag hade vi bara idrott, eftersom våran svenska lärare aldrig dök upp. Så jag slutade kl 10. Tog 11.19 tåget hem, nu ska jag lägga mig och sova en stund. Sen ska jag ta 15.55 bussen till Andersberg för att sjunga på Helges. Hemma klockan sex igen! later dudes

Ge mig all din kärlek

RSS 2.0