♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

Sommaren 2009. Mina vänner sara, johanna och evelina hade varit i england i en månad, och skulle komma hem den här dagen. Jag, moa, hillevi och fredrika bestämde oss för att klä ut oss och åka och överraska dom på arlanda. Så de gjorde vi mycket väl! vi tog på oss de fulaste vi hittade, sminkade oss helt sjukt groteskt satte upp håret på konstiga sätt, jag hade en stor kudde i röven så de såg ut som att jag hade världens största rumpa. Vi sminkade hillevi blå och gammal, och vi var så sjukt jävla fula! Det måste vara det bästa jag gjort i hela mitt liv, helt seriöst. Det var så jävla kul, och jag ångrar inte en sekund. Alla kollade på oss och undrade vad fan vi var för typer, det kom fram några killar och frågade om vi var seriösa, och när vi gick till mc donalds så beställde vi kåldolmar, det var kul. 

Tjejerna vi överraskade märkte inte ens att det var vi, vilket var lite misslyckat men det var helt underbart roligt! Det är något jag ler och mår bra när jag tänker på. Men detta är bara ett av alla favoritminnen jag har. 

Ett till jag har är när robert sa att han älskade mig första gången. Det var så magiskt! jag blev så glad så jag började gråta. Och när jag sov där första gången, och han sa "Amina?" och jag svarade "TJAA", och han var övertygad om att jag inte skulle säga tja, för han skulle säga något på riktigt. Så tillslut svarade jag ja, och då kollade han mig i ögonen och sa "jag tycker om dig" åååååh så himla söt :D Det är absolut ett favoritminne. Mungiporna åker upp till ögonen när jag tänker på det. Min lillgubbe. Puss!! 


Bilder ifrån Arlanda!

Första gången jag sov hos robert! :)

Kommentarer
Postat av: Camilla

gillar din blogg skarpt :)

2011-01-19 @ 17:58:54
URL: http://kmill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0