vaknat på fel sida?

godmorgon? nej. inte direkt. skulle kanske väntat med att sätta mig vid datorn. nu är jag bara sjukt irriterad och vill spy på folk. men jag ska inte skriva en massa bullshit på bloggen, bara onödigt. 

så, nu ska jag sminka mig och sen åka iväg till min apu. skönt att inte åka till älskade fyrisskolan, galet trött på den. eller på det i den? w/e. nu äre frulle som gäller. herrååå! 



Kommentarer
Postat av: Elin Löfgren

Haha! Vad är det som är skitsnack där? Har inte skrivit ett ont ord om NÅGON i det där inlägget. Skitsnack är när man pratar om någon bakom någons rygg. Att skriva ett inlägg som alla i världen kan läsa är inte att gå bakom någons rygg, det är att jag ville uttrycka mina åsikter. Men om DU vill sitta och kalla det skitsnack så får du göra det. Jag fattar inte ens varför inte alla bara kan chilla tillsammans. Ingen är arg på någon? Ta inte allt så jävla personligt. Det va inte ens RIKTAT MOT DIG!

2010-05-07 @ 08:55:23
URL: http://tokbraa.blogg.se/
Postat av: Elin Löfgren

Jag kanske uttryckte mig dåligt i inlägget. Det kan jag erkänna. Men jag tycker allvarligt att det är så tråkigt att det är såhär i klassen. Men tisslande och tasslande osv. jag vill inte ha med det att göra men man hamnar i det vare sig man vill eller inte. Och nej, jag vet ingenting om era uppväxter, jag vet bara om min egen. Jag vet att jag blev slagen av min pappa, att min pappa är 'farlig' att jag själv inte mår bra osv. det är vad jag vet.

Jag förstår inte, hur mycket jag än försöker förstå, så förstår jag inte varför det är såhär. Varför det är blickar osv.



igår när jag gav dig en komplimang för din ögonsminkning så får jag ett; eh, tack. som svar. och det kändes verkligen såhär: "nej men ursäkta att jag försökte vara trevlig och föra ett samtal, ska aldrig någonsin tilltala lilla prinsessan amina igen" och jag tycker det är synd. För för mig har det aldrig varit såhär i skolan eller i en klass. Folk har kommit överens och dom har kompromissat. DÄRFÖR kan jag tro att det gör stor skillnad på ett år i gymnasiet. Jag kan tro att jag är aningen aningen mognare än er, för att jag redan gjort det här en gång. Men vad vet jag.



jag vill iallafall inte bråka. Så om du vill göra det, slösa den energin på att va sur. så får du det, men du kommer inte få någon som helst respons iform av hårda ord eller backstabbing från mig. Vill du mig någon, prata med mig som en vuxen, så kan vi nog lösa det.

2010-05-07 @ 09:04:21
URL: http://tokbraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0