dagens makeup- fruxofrida

idag for jag iväg till skolan! skönt att bara inte ligga i sängen och lukta illa. men dagen gick hyffsat bra ändå, och tiden rulla på som vanligt. speciellt med some qt girls hihih. men det är fortfarande jobbigt i skolan med allting just nu, känner jag. 

nej, sånna ska vi inte vara. tycker inte illa om någon, men nått stämmer inte och jag pallar inte att folk bara snackar bakom ryggen. varför, när vi har taletsgåva? utnyttja den, för en dag kanske vi blir stumma, det blir mindre kul! 

men jag är såååå taggad ill idol! mmmums :D så nu ska jag ta den lilla tid jag har kvar till att sjunga, och jag uppskattar alla som sagt lycka till, det gör mig glad! mmmmhejdå 





Kommentarer
Postat av: Elin Löfgren

Menar vadå? Att jag tycker det är tråkigt att det är uppdelat osv? Ja, för jag tycker vi har roligt ihop. Men det verkar ju inte funka. Klassen är så himla skön och fantastisk när de är chillerill och inte massa massa strul. Du kan väl inte annat än att hålla med? :)

2010-05-06 @ 22:14:59
URL: http://tokbraa.blogg.se/
Postat av: Elin Löfgren

Ja, Amina, du har rätt. Men det är inte heller ens fel att två träter. Man får ALLTID stå för det man själv gör. It takes two to tango baby!

2010-05-07 @ 07:53:16
URL: http://tokbraa.blogg.se/
Postat av: jenny

du måste tvyärr lära/visa mig hur man målar sådär snyggt med eyelinern amina!

2010-05-07 @ 22:45:46
URL: http://jnyl.blogg.se/
Postat av: bels

vad duktig du har blivit amina :)

2010-05-08 @ 15:52:05
URL: http://isabellaja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0